QUOTE(Eudora @ 2009 03 19, 17:40)
Na, tai pirmiausia sveikinam vestuvių proga ir prašom pasirodyt albumiuke visam gražume
O lankytis diskusijoj irgi labai prašom - juk planuojant irgi kyla visokių klausimų ir neaiškumų. Beje, planuot tai jūs planuojat, o tu su pompa ar be? Iš anksto galiu pasakyt, kad pompą yra 100 kartų geriau užsidėt dar tik planuojant nei iš karto pastojus
O lankytis diskusijoj irgi labai prašom - juk planuojant irgi kyla visokių klausimų ir neaiškumų. Beje, planuot tai jūs planuojat, o tu su pompa ar be? Iš anksto galiu pasakyt, kad pompą yra 100 kartų geriau užsidėt dar tik planuojant nei iš karto pastojus
o kokiam albumuke jum pasirodyt? keleta veideliu ivairiom pozom negaila tikrai
o del planavimo ir tos pompos - tai man jos labai reikia? nes visai nenoriu jokiu svetimkuniu kazkaip ispudingai manes jos nevilioja..... o gal ir taip galima sekmingai isnesiot ir pagimdyt? gal turit kas kokiu pasisakymu ir patirties siuo klausimu?
Papildyta:
QUOTE(Eudora @ 2009 03 19, 17:40)
o tai gal tu išskirtinai vyriškam kolektyve dirbi? Tada dar suprasčiau - nes jiems gi kol daeina, jei apskritai kada nors daeina , tokie dalykai, tai ir pasent galima
dirbu misriam kolektyve ir tikrai nera didelis jis....
Papildyta:
QUOTE(wowavyva @ 2009 03 19, 17:45)
cia jau daugiau tiesos nes visada turiu ka pasakyt ir reziu tiesiai sviesiai
bet tai neturetu but priezastis nesveikint nes kai pries kelias dienas mano kolegai gime vaikas, vadovas leke pampersu pirkt ir sveikint, o va mano svente ne pretekstas
ai, nebenoriu nieko galvot ir apkraut sau galvos yra ir vertesniu dalyku galvai apkraut