Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (2 tema)

QUOTE(Eudora @ 2009 03 19, 17:40)
Na, tai pirmiausia sveikinam vestuvių proga ir prašom pasirodyt albumiuke visam gražume  ax.gif
O lankytis diskusijoj irgi labai prašom - juk planuojant irgi kyla visokių klausimų ir neaiškumų. Beje, planuot tai jūs planuojat, o tu su pompa ar be?  g.gif Iš anksto galiu pasakyt, kad pompą yra 100 kartų geriau užsidėt dar tik planuojant nei iš karto pastojus  mirksiukas.gif 

o kokiam albumuke jum pasirodyt? ax.gif keleta veideliu ivairiom pozom negaila tikrai mirksiukas.gif

o del planavimo ir tos pompos - tai man jos labai reikia? nes visai nenoriu jokiu svetimkuniu verysad.gif kazkaip ispudingai manes jos nevilioja..... o gal ir taip galima sekmingai isnesiot ir pagimdyt? g.gif gal turit kas kokiu pasisakymu ir patirties siuo klausimu? ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Eudora @ 2009 03 19, 17:40)

o tai gal tu išskirtinai vyriškam kolektyve dirbi?  g.gif Tada dar suprasčiau - nes jiems gi kol daeina, jei apskritai kada nors daeina  doh.gif , tokie dalykai, tai ir pasent galima  doh.gif

dirbu misriam kolektyve ir tikrai nera didelis jis....

Papildyta:
QUOTE(wowavyva @ 2009 03 19, 17:45)
arba dirbi kolektyve, kuriame taves isskirtinai nemegsta  lotuliukas.gif

Eudora, hi  4u.gif

cia jau daugiau tiesos ax.gif nes visada turiu ka pasakyt ir reziu tiesiai sviesiai blush2.gif

bet tai neturetu but priezastis nesveikint mirksiukas.gif nes kai pries kelias dienas mano kolegai gime vaikas, vadovas leke pampersu pirkt ir sveikint, o va mano svente ne pretekstas g.gif

ai, nebenoriu nieko galvot ir apkraut sau galvos yra ir vertesniu dalyku galvai apkraut clap.gif
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2009 03 21, 17:22)
o kokiam albumuke jum pasirodyt? ax.gif  keleta veideliu ivairiom pozom negaila tikrai  mirksiukas.gif

o del planavimo ir tos pompos - tai man jos labai reikia? nes visai nenoriu jokiu svetimkuniu  verysad.gif  kazkaip ispudingai manes jos nevilioja..... o gal ir taip galima sekmingai isnesiot ir pagimdyt?  g.gif  gal turit kas kokiu pasisakymu ir patirties siuo klausimu?  ax.gif

Parasysiu i az mirksiukas.gif

O kaip tavo cukriukai? Primink....
As buvau labai pries pompa-ale mano rezultatai nekokie-tad pabandysiu...juk per galva niekas neduos blush2.gif O tu jau planuoji? bigsmile.gif
Atsakyti
gavau zinute, sukelsiu kai galesiu, nes turiu dabar begt i svecius - visi nuotrauku laukia wink.gif

o cukriukai pas mane - normalus - ryte 5-6, pavalgius 6.5-8, glikuotas paskutinis 7 rolleyes.gif
Atsakyti
Tai tu sauniai tvarkaisi mirksiukas.gif Primink kokius insulinus naudoji blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2009 03 21, 19:30)
gavau zinute, sukelsiu kai galesiu, nes turiu dabar begt i svecius - visi nuotrauku laukia  wink.gif

o cukriukai pas mane - normalus - ryte 5-6, pavalgius 6.5-8, glikuotas paskutinis 7  rolleyes.gif

Laukiam nuotraukyčių mirksiukas.gif

O cukriukai pas tave tikrai geri thumbup.gif Pas mane irgi prieš pastojant buvo geri ir be pompos, tačiau aš buvau be pompos tik todėl, kad kai aš pradėjau planuot - pompos buvo visiška prabanga ir niekas jų planavimo laiku nekompensuodavo verysad.gif
Bet esmė ne tame, kad cukriukai geri ir be pompos - vistik pastojus juos koreguot, bent jau man, yra lengviau pompos pagalba nei be jos. Tik visa bėda, kad jei pompą užsidedi jau pastojus - tai bent jau man buvo iš pradžių labai blogai, vistik reikia prie jos priprasti ir išmokti su ja elgtis. O kai ją užsidedi jau pastojus - tai įtampa didžiulė, kol išmoksti su ja tvarkytis, nes atrodo, kad viskas, kas vyksta ne taip, kaip turėtų, kenkia mažiukui ir vietoj to, kad būtų geriau, atrodo, kad situaciją tik dar labiau blogini su ta pompa. Ypač, manau, kenkia tas nerimas ir jaudinimasis, nes bent jau aš, nežinodama, kas ir kaip vyksta ir ar tai yra normalu, baisiai pergyvenau (jei paskaitysi porą temų atgal - suprasi apie ką aš čia).
O cukraus korekcija su pompa yra lengvesnė, nes bent jau pradžioj, kai insulino poreikis stipriai mažėja, pompos pagalba gali susimažinti dienos bazinę dozę. O su penais, jei jau susileidi tam tikrą vienetų skaičių ilgo veikimo insulino - tai jo jau nebeatšauksi schmoll.gif Todėl tokiu atveju belieka tik papildomai valgyt, kad nehipuotum.
Ta prasme, aš tai esu už tai, kad planuojant reiktų užsidėt pompą rolleyes.gif
Atsakyti
nu ka, reiks ko gero zingsniuoti pas endokrinologa rimtam pokalbiui... unsure.gif kiek pamenu ankstesnius pokalbius - visokiu ten problemu su ta pompa - ar visos istvere su ja iki galo? g.gif

ir galit uzsukt i pasta - pasiziuret kaip atrodau wub.gif

kadangi vestuves nebuvo tradicines, tai ir nuotraukos netradicines (be jokiu ten baltu sukneliu) bet rimtos clap.gif
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2009 03 22, 12:50)
nu ka, reiks ko gero zingsniuoti pas endokrinologa rimtam pokalbiui... unsure.gif kiek pamenu ankstesnius pokalbius - visokiu ten problemu su ta pompa - ar visos istvere su ja iki galo?  g.gif

ir galit uzsukt i pasta - pasiziuret kaip atrodau  wub.gif

kadangi vestuves nebuvo tradicines, tai ir nuotraukos netradicines (be jokiu ten baltu sukneliu) bet rimtos  clap.gif

wub.gif wub.gif Dar viena makekene.
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2009 03 22, 13:50)
nu ka, reiks ko gero zingsniuoti pas endokrinologa rimtam pokalbiui... unsure.gif kiek pamenu ankstesnius pokalbius - visokiu ten problemu su ta pompa - ar visos istvere su ja iki galo?  g.gif

ir galit uzsukt i pasta - pasiziuret kaip atrodau  wub.gif

kadangi vestuves nebuvo tradicines, tai ir nuotraukos netradicines (be jokiu ten baltu sukneliu) bet rimtos  clap.gif

Pasicekavinau nuotraukytes blush2.gif Oho thumbup.gif nu tikrai pritariu madmuazelei - turim dar vieną manekenę thumbup.gif Nors gal net ne menekenes mes turim (turiu galvoj tiek tave tiek ir wowavyva)- nes tos dažnai būna tik pakabos be veidelio - o mises, t.y. ir ir figūra ir veidelis leeeedas cool.gif
O dėl problemų su pompa - tai kaip ir sakiau - jų būna pradžioj greičiausiai visiems - tačiau kol dar nesi nestuke.gif gali adekvačiai į jas reaguoti ir blaiviai be panikos spręsti, todėl jos neturėtų kelti ir, kaip rodo wowavyvos patirtis, nekelia didesnių rūpesčių irnesakyk.gif . O va kai su jom susiduri jau būdama nestuke.gif , tai tada reakcija būna neadekvati ir sveiku protu kitą kartą ir nesuvokiama doh.gif nes emocijos ima viršų ir hormonai valdo lotuliukas.gif Bet aš dabar tikrai nesigailiu, kad pasilikau tą pompą, nes mažiukui nuo to tikrai tik geriau wub.gif Todėl, jei galvoji, kad pastojus vistiek norėsi tos pompos, tai vienareikšmiškai manau, kad ją verta užsidėti jau dabar.
Gerai, baigiu savo pamokslus apie pompas umn.gif ir einu krautis tašiuko rytdienai biggrin.gif Tai susirašysim jau turbūt tik kitą savaitę ir jau naujoj temutėj ax.gif

Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 03 22, 14:48)
wub.gif  wub.gif  Dar viena makekene.

wub.gif wub.gif wub.gif aciu aciu aciu uz tokia nuomone - tik makiazas ir kai kurios programos nuotrauku taisymo irgi prisideda blush2.gif nu bet ka as cia....

o del insulinu - tai naudoju Levemir ir Novo rapid...

insulino tai man uztenka, tik juosteliu mazoka, jau nebeturiu kompensuojamu, o kitas gausiu tik geguzes pabaigoj, tai kosmaras kazkoks - pirkt tai labai brangu doh.gif
Atsakyti
O kokias juosteles naudoji? Turiu 50 vnt. Accu-Chek 4u.gif Gal kam reikia? Padovanočiau ax.gif

Kaži kaip tas insulinas Levemir? Man balandį jį pakeis ax.gif

Eudora, sėkmės tau 4u.gif

P.S. Ir kaip tokias figuras islaikot??? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 22 kovo 2009 - 19:10
QUOTE(madmuazele @ 2009 03 22, 20:07)
O kokias juosteles naudoji? Turiu 50 vnt. Accu-Chek 4u.gif  Gal kam reikia? Padovanočiau ax.gif

Kaži kaip tas insulinas Levemir? Man balandį jį pakeis ax.gif

Eudora, sėkmės tau 4u.gif

P.S. Ir kaip tokias figuras islaikot??? bigsmile.gif

pas mane turbut genai figuros trukumus ir privalumus lemia 4u.gif kai susirgau, nukrito 8 kg, o paskui tas pats grizo ir dar 6 kg.... tie paskutiniai spaudzia, bet nelabai biggrin.gif biggrin.gif

del juosteliu tai as turiu daug aparatu. Dabar kaip tik naudoju tavo mineta Accu Chek Go. O kurio juosteles pas tave? Dar turiu Free Style mini, bet nebandziau aparatuko ir dar visokiu paprastu. Tie paprastesni be jokiu ten atminciu ir vidurkiu skaiciavimu veikia daug geriau (isijungdavo visada) smile.gif

del Levemiro tai man labai gerai. Pries tai naudojau Protophana (lyg tai taip vadinas), tai jis man netiko visai, glikuotas buvo apie 8-9, o kai sita pakeite, jokiu problemu nei su rytiniais nei su vakariniais rodikliais. Su trumpu man sunkiau sekas susidraugaut ir palaikyt norma unsure.gif
Atsakyti
Na, as numeciau beveik 10 kg, o priaugau 20 blush2.gif doh.gif

O turiu accu chek go mirksiukas.gif jei tau tinka-gal kaip nors tau atiduociau-pas mane guli nenaudojami.

O vaikeli jau greitu metu planuoji-ar palauksi dar kiek bigsmile.gif Kaip noriu ne viena nestuke buti lotuliukas.gif Gal wowavyva prisijungs rolleyes.gif
Atsakyti