tai jau taip kad zinojo manau, kad tikrai keista, nes vyras kiekviena diena dabar tempia namo dovanas ir geles ir savo kolegu, o man net rankos nesugebejo paspaust...
toks jausmas, kad su klientais geriau sutariau ir jie mane labiau pazista, nes pradejo sveikint
QUOTE(monetuxe @ 2009 03 18, 18:37)
tai jau taip kad zinojo manau, kad tikrai keista, nes vyras kiekviena diena dabar tempia namo dovanas ir geles ir savo kolegu, o man net rankos nesugebejo paspaust...
toks jausmas, kad su klientais geriau sutariau ir jie mane labiau pazista, nes pradejo sveikint
nu jo, kolegos tai pasisiukslino, bet vis tiek - geriausias tavo darbo ivertinimas yra klientu atsiliepimai (jei dirbi aptarnavimo srity)
Man irgi buvo be galo smagu, kai po vestuviu is klientu pradejo eiti zinutes su sveikinimais ir tokie grazus atsiliepimai apie darba su manimi pries iseinant i dekretines, sake, kad pasiilgs is lauks sugriztant manes
Kazin kur Eudora dingus?
Sveikos gyvos
Ale žiūriu kaip tik aš ruošiuosi į Klinikų sanatoriją - taip ir temos beiginėjasi Tai va, važiuoju pirmadienį Aitiii kompanijos palaikyt kokiai savaitėlei. Vakar buvom trumpai susitikę - tai kol kas dar sakė gimdyt nesiruošia Bet lyg ir žadėjo ryt jau kaklelį tikrint - tai ji nusiteikus, kad kelios dienos po apžiūros ir pagimdys Nu, o aš tai labai tikiuosi, kad dar neskubės, nes kitaip man kompanijos nebus
Na, tai pirmiausia sveikinam vestuvių proga ir prašom pasirodyt albumiuke visam gražume
O lankytis diskusijoj irgi labai prašom - juk planuojant irgi kyla visokių klausimų ir neaiškumų. Beje, planuot tai jūs planuojat, o tu su pompa ar be? Iš anksto galiu pasakyt, kad pompą yra 100 kartų geriau užsidėt dar tik planuojant nei iš karto pastojus
OI, kaip būtų gerai, kad viską būtų galima paprastu vandenuku pakoreguot , nu tiesiog super būtų Galėčiau tada visą kibirą per dieną išgert
o tai gal tu išskirtinai vyriškam kolektyve dirbi? Tada dar suprasčiau - nes jiems gi kol daeina, jei apskritai kada nors daeina , tokie dalykai, tai ir pasent galima
Ale žiūriu kaip tik aš ruošiuosi į Klinikų sanatoriją - taip ir temos beiginėjasi Tai va, važiuoju pirmadienį Aitiii kompanijos palaikyt kokiai savaitėlei. Vakar buvom trumpai susitikę - tai kol kas dar sakė gimdyt nesiruošia Bet lyg ir žadėjo ryt jau kaklelį tikrint - tai ji nusiteikus, kad kelios dienos po apžiūros ir pagimdys Nu, o aš tai labai tikiuosi, kad dar neskubės, nes kitaip man kompanijos nebus
QUOTE(monetuxe @ 2009 03 15, 21:25)
sveikos mergaites!!
paskaitau jusu diskusijas ir neturiu ka pasakyt, nes nei vaikucio dar pas mane, nei laukiuos, tik planuose dar kazkur skraido )
o siaip gera naujiena turiu - istekejau ir esu baisiausiai laiminga
paskaitau jusu diskusijas ir neturiu ka pasakyt, nes nei vaikucio dar pas mane, nei laukiuos, tik planuose dar kazkur skraido )
o siaip gera naujiena turiu - istekejau ir esu baisiausiai laiminga
Na, tai pirmiausia sveikinam vestuvių proga ir prašom pasirodyt albumiuke visam gražume
O lankytis diskusijoj irgi labai prašom - juk planuojant irgi kyla visokių klausimų ir neaiškumų. Beje, planuot tai jūs planuojat, o tu su pompa ar be? Iš anksto galiu pasakyt, kad pompą yra 100 kartų geriau užsidėt dar tik planuojant nei iš karto pastojus
QUOTE(Gvile @ 2009 03 16, 12:19)
ot dėkui o tai geriu vandenį, glikemija visada gera, tai dabar sugalvojau, kad gal nuo vandens, nes praskiedžiu kraują
OI, kaip būtų gerai, kad viską būtų galima paprastu vandenuku pakoreguot , nu tiesiog super būtų Galėčiau tada visą kibirą per dieną išgert
QUOTE(monetuxe @ 2009 03 17, 22:01)
siandien tokia biski nuliudus esu, pasiguosiu jums manes darbe taip niekas ir nesugebejo su vestuvem pasveikint, net tiesioginis vadovas net rankos nesugebejo paspaust susimasciau kokioj as cia per nesamoningoj istaigoj dirbu?
o tai gal tu išskirtinai vyriškam kolektyve dirbi? Tada dar suprasčiau - nes jiems gi kol daeina, jei apskritai kada nors daeina , tokie dalykai, tai ir pasent galima
QUOTE(Eudora @ 2009 03 19, 16:40)
arba dirbi kolektyve, kuriame taves isskirtinai nemegsta
Eudora, hi
labukas mergaitės
nedingus aš, tik kadangi atostogauju, tai laiko visai niekam nebeužtenka
o va kitą savaitę (tikiuosi ne ilgiau) - tai tikrai būsiu idingus, nes jau turiu kelialapį į klinikas
nedingus aš, tik kadangi atostogauju, tai laiko visai niekam nebeužtenka
o va kitą savaitę (tikiuosi ne ilgiau) - tai tikrai būsiu idingus, nes jau turiu kelialapį į klinikas
Buvau siandien pas endokrinologe Na, ji mano cukriukuose blogumo nemato Sako, kad kaip tik ju pakilimas ir issibalansavimas buna kai kokia infekcija, susirgimas. Balandzio men. pakeis ilgaji insulina - Lantusa i Levemir, o birzeli-kai atostogausiu-gulsiuosi i ligonine-padarys visus tyrimus pries pastojima ir uzsidesiu pompa-tada 3 menesius palauksiu ir jau rugpjuti-rugseju kibsim i darbus
Esu geros nuotaikos... zinau, kad turi buti viskas gerai Nors ir atlyginimai mazeja, ir neaisku kaip su pasalpu mokejimu bus...
Be to, noriu paklausti, ar rimtai dalis nuo pompos kompensuoja, tik metus? O paskui, jei po metu, nors ir esi nescia, jau turi pirkti?
Esu geros nuotaikos... zinau, kad turi buti viskas gerai Nors ir atlyginimai mazeja, ir neaisku kaip su pasalpu mokejimu bus...
Be to, noriu paklausti, ar rimtai dalis nuo pompos kompensuoja, tik metus? O paskui, jei po metu, nors ir esi nescia, jau turi pirkti?
kompensuoja metus planuojant. nestumo periodas atskirai, tuos 9 menesius taip pat kompensuoja.
QUOTE(wowavyva @ 2009 03 19, 17:46)
kompensuoja metus planuojant. nestumo periodas atskirai, tuos 9 menesius taip pat kompensuoja.
Na kaip idomu...man gydytoja sake, kad ne
O kaip tau sekasi svori judinti?
QUOTE(madmuazele @ 2009 03 19, 18:37)
Buvau siandien pas endokrinologe Na, ji mano cukriukuose blogumo nemato Sako, kad kaip tik ju pakilimas ir issibalansavimas buna kai kokia infekcija, susirgimas. Balandzio men. pakeis ilgaji insulina - Lantusa i Levemir, o birzeli-kai atostogausiu-gulsiuosi i ligonine-padarys visus tyrimus pries pastojima ir uzsidesiu pompa-tada 3 menesius palauksiu ir jau rugpjuti-rugseju kibsim i darbus
Na, dėl cukriukų tai taip - jei jau tikrai rado tą infekciją, tai čia ir bus priežastis Todėl oi laukiam laukiam vasarėlės laukiam
O dėl pompų kompensavimo - tai gydytojai ne viską žino O tu kur gulsies - į klinikas ar pas save Vilniuj kažkur (nes jei į klinikas - tai reik nueit į vaikų skyrių pas sesutę Aušrą, kuri viską žino apie tas pompas, ir ji duos kontaktus ir info)? Nes kai aš atsiguliau dėl pompos, tai man gydytojai irgi vėjų pripasakojo Bet esmė tame, kad kiek ir kada reikės primokėt priklauso nuo to, kurios firmos pompą dėsies. Gaila, kad nerandu savo lapelio, kur buvau susirašius visų trijų firmų atstovių kontaktus. Bet geriausia tai pasiskambint visiems trims (jei priemokos klausimas yra pats aktualiausias) atstovams ir išsiaiškint su jais. O kol kas kiek žinau, tai yra dvi firmos, už kurių pompų priedus nereikia nieko primokėti - tai Roche ir Dana. Nors aš kai dėjausi pompą tai man aiškino, kad už Roche tipo reikės primokėt, ir tik už Dana nereikės nieko primokėt (o iš tiesų už Roche irgi nieko nereikia primokėt). O už amerikietišką Paradigmą reikia primokėt net ir planavimo laikotarpiu, nes jos yra labai brangios. Čia kaip suprantu, situacija ta pati kaip ir su kompensuojamais vaistais - valstybė kompensuoja bazinę kainą, o skirtumą sumoka vartotojas. Bet jei firma būna gera - gali padaryti nuolaidą tai priemokai ir tada irgi nereikia nieko primokėt. Todėl geriausia informaciją susirinkt iš pirmų lūpų
Eudora, labai aciu uz patarimus Kaip as nieko nezinau apie pompas... Gulsiuosi i Santariskes. O ta sesute vat taip ir pades? O kaip zinoti kuri pompa gera/geresne? Aisku, man aktualus klausimas ir del priemokos-bet jei del kokybes, efekto ir dar kazko-vienos ar kitos firmos geresne-primokeciau... kazi ta priemoka didele gali buti? o dalys, priedai prie pompos irgi kompensuojami, ane?
QUOTE(madmuazele @ 2009 03 20, 10:12)
Eudora, labai aciu uz patarimus Kaip as nieko nezinau apie pompas... Gulsiuosi i Santariskes. O ta sesute vat taip ir pades? O kaip zinoti kuri pompa gera/geresne? Aisku, man aktualus klausimas ir del priemokos-bet jei del kokybes, efekto ir dar kazko-vienos ar kitos firmos geresne-primokeciau... kazi ta priemoka didele gali buti? o dalys, priedai prie pompos irgi kompensuojami, ane?
is esmės pompą gali rinktis vieną iš trijų:
1) Dana (korėjiečių - vien dėl to ji man nepatiko ir aš apie ją net negalvojau). Jei sugalvotum pirkti - pati pompa kainuoja apie 5500 Lt. ar pan, o priemoka už jos kompensuojamas dalis mėnesiui būtų kažkur apie 250 Lt. (jei nieko nemaišau ). Kiek teko bendraut su kitom nėštukėm-cukrinukėm gulint klinikose (tom, kurios keitėsi pompas iš vienos firmos į kitą), tai būtent Danos firmos daugiausiai atsisakė po kurio laiko naudojimo ir perėjo prie Roche. Naudojantis pompa planavimo ir nėštumo metu nereikia nieko primokėti.
2) Roche (šveicarų). Jei sugalvotum pirkti - pati pompa kainuoja apie 6500 Lt. ar pan., o priemoka už jos kompensuojamas dalis mėnesiui yra šiek tiek didesnė nei už Dana (vėlgi, dabar jau tiksliai neatsimenu, bet lyg apie 300 Lt. išeina ), bet ne tiek jau baisiai ir daug. Naudojantis pompa planavimo ir nėštumo metu nereikia nieko primokėti.
3) Paradigma (amerikiečių). Jei sugalvotum pirkti - pati pompa kainuoja kažkur nuo 8500 Lt. iki 11000 (priklausomai nuo modelio) ar pan, o priemoka už jos kompensuojamas dalis mėnesiui būtų kažkur apie 400 Lt. Naudojantis pompa planavimo ir nėštumo metu per mėnesį reikia primokėti lyg tais nuo 150 Lt. iki 300 Lt. ar kažkas pan. (priklausomai nuo modelio).
Na, gal skaičius ir ne visai tiksliai atgaminau , bet esmė tokia - aš rinkausi pompą galvodama apie tai, kad gal norėsiu ją pirkti. Todėl pasirinkau (2), t.y. Roche firmos pompą dėl dviejų priežasčių: 1) Roche yra šveicarų firma, todėl kelia pasitikėjimą 2) priemoka už jos priedus mėnesiui ne taip jau ir žymiai skiriasi nuo priemokos už neaiškios korėjiečių firmos produkciją.
O apie amerikiečių Paradigmą negalvojau, nes ir pati pompa labai brangi ir jos kompensuojamos dalys žiauriai kirstų per kišenę. Be to, kaip sakė sesutė Aušra, iš esmės nieko ten stebuklingo tie amerikiečiai su ta pompa nesugalvojo - kažkokių jos privalumų prieš Roche pompą ji negalėjo įvardint O šita sesutė yra superinė , tik tiek kad ji dirba KMUK Endo vaikų skyriuj, o kaip ten Vilniuj su kuo dėl pompų reiktų konsultuotis aš nežinau .