Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (2 tema)

QUOTE(Shalna @ 2009 03 14, 00:24)
Aga, atsiradau smile.gif
Na, as tai veziausi 1 tase savo daiktu ir visu reikalingu daiktu po gimdymo. O ta pacia diena atsirado ir antra tase - MB maisto ir gerimu pripirko, nes itariau, kad su skausmeliais net iki kioskeliu nenusliausiu. Dar dabar pamenu, kad vandens pripirko nemazai, o vakare jau ejau i gimdykla smile.gif Susikroviau tuos daiktus be didesniu problemu (gi nebuna tas skausmas nuolat), niekas niekur neskubina, o daiktus man sesele nuvilko - taip net nepatogu buvo, kad ji tuos mano nelengvus vandens butelius tempe blush2.gif
Nepergyvenk, viskas bus gerai - bedoj taves vienos tikrai nepaliks wink.gif
Beje, del maziuko kraitelio, tai isties pradzioj uztenka tureti tik vilnones kojinytes. Nors as ir tu neturejau. Kadangi MB dalyvavo gimdyme, tai atvaziuodamas jis atveze mano jau suruosta tase, kai pagimdziau, leliuka nuveze i inkubatoriu, as likau gimdymo palatoj su laseline, o MB ejo pas maziuka ir nese jam tas vilnones kojinytes wub.gif

aciu uz info. taip ir as darysiu, vyras atvez vaiko kraiteli.
vis mastau ir vis iskyla visokiu minciu. galvojukad tik akusere gera papultu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 03 14, 11:46)
Aister, Asciuke, kaip jusu maziukai naktimis miega? Kaip anksciau miegojo? Pas mus su naktiniais miegais total koshmar doh.gif

maniškis zuikis nuo pat pirmų savaičių prastai naktim miegojo, dabar dažnai prabunda, verkia, jautriai miega, vargstu su tuom, vietoj mišiuko nakti perėjau prie pieno, tai mažiau reikaljauja,gurkšteli keletą kartų ir toliau miega, o mišinuko keldavausi keletą kartų daryti doh.gif tiesą pasakius tikrai neįisvaizduoju kodėl jis taip jautriai miega. kai labai verkia pasiguldom pas save i lovą, tik jis labai vartosi, keltą kartų buvo iškritęs pro galą, keltą kartų teko gaudyt, nes vos nepersivertė per mane, tikras lunatikas... smile.gif
Atsakyti
sveikos mergaites!!

paskaitau jusu diskusijas ir neturiu ka pasakyt, nes nei vaikucio dar pas mane, nei laukiuos, tik planuose dar kazkur skraido wink.gif)

o siaip gera naujiena turiu - istekejau ir esu baisiausiai laiminga clap.gif
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2009 03 15, 20:25)
sveikos mergaites!!

paskaitau jusu diskusijas ir neturiu ka pasakyt, nes nei vaikucio dar pas mane, nei laukiuos, tik planuose dar kazkur skraido wink.gif)

o siaip gera naujiena turiu - istekejau ir esu baisiausiai laiminga  clap.gif

Sveikinimai dideliausi!!!!

user posted image

Ir prasom lankytis-juk nevisos cia laukiasi mirksiukas.gif Malonu bendrauti tiesiog... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 03 14, 14:49)
aciu uz info. taip ir as darysiu, vyras atvez vaiko kraiteli.
vis mastau ir vis iskyla visokiu minciu. galvojukad tik akusere gera papultu smile.gif

Jau tikriausiai ieskai sau minkstesne lovos, bet vis tiek pasakysiu, bent jau man ten visos akuseres pasirode labai fainos ir draugiskos wink.gif

QUOTE(Asciuke @ 2009 03 14, 16:13)
maniškis zuikis nuo pat pirmų savaičių prastai naktim miegojo, dabar dažnai prabunda, verkia, jautriai miega, vargstu su tuom, vietoj mišiuko nakti perėjau prie pieno, tai mažiau reikaljauja,gurkšteli keletą kartų ir toliau miega, o mišinuko keldavausi keletą kartų daryti  doh.gif tiesą pasakius tikrai neįisvaizduoju kodėl jis taip jautriai miega. kai labai verkia pasiguldom pas save i lovą, tik jis labai vartosi, keltą kartų buvo iškritęs pro galą, keltą kartų teko gaudyt, nes vos nepersivertė per mane, tikras lunatikas... smile.gif

Nu mes del pilviuko nemiegojome iki 4 menesiu, paskui ponormaliai, o dabar tai isvis. Neseniai nupratinau nuo naktinio valgymo ir apskritai jau nustojau maitinti, tai vis galvoju, gal jis ta toki atotruki pajuto, uztai nakti daznai keliasi pasitikrinti, ar tevai salia g.gif Nes skaudeti jam tikrai nieko neskauda... O keliasi praktiskai kas valanda sad.gif Jau kelias dienas pries miega po zvakele ir valerijono lasiuku duodu, gal kazkiek ramiau, bet vis tiek pakankamai keliasi, kad as nepailseciau sad.gif
O tu saviskiui neduodi kokiu uspakajonsu? biggrin.gif Nuo metu lyg yra daugiau visokiu priemoniu, siurupuku...

QUOTE(monetuxe @ 2009 03 15, 21:25)

o siaip gera naujiena turiu - istekejau ir esu baisiausiai laiminga  clap.gif

Labukas 4u.gif Pritariu Madmuazelei - nesvarbu, kad dar neturi, vis tiek smagu pasibendrauti mirksiukas.gif
Nuosirdziai sveikinu su viena graziausiu svenciu gyvenime 4u.gif Linkiu graziu akimirku ir santarves smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

aš pas jus su tokiu klausimuku.. blush2.gif aišku, jis jums tikriausiai pasirodys kvailas, bet žinokit tikrai nežinau, todėl ir klausiu: ar prieš tiriantis glikemiją (2 val. po valgio), tą tarpą (2 val.) galima gert vandenuko ar visiškai nieko - nei maisto, nei vandens? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gvile: 16 kovo 2009 - 10:47
QUOTE(Gvile @ 2009 03 16, 10:46)
sveikos 4u.gif

aš pas jus su tokiu klausimuku.. blush2.gif aišku, jis jums tikriausiai pasirodys kvailas, bet žinokit tikrai nežinau, todėl ir klausiu: ar prieš tiriantis glikemiją (2 val. po valgio), tą tarpą (2 val.) galima gert vandenuko ar visiškai nieko - nei maisto, nei vandens? g.gif

gerk vandeni drasiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 03 16, 10:52)
gerk vandeni drasiai smile.gif

ot dėkui 4u.gif o tai geriu vandenį, glikemija visada gera, tai dabar sugalvojau, kad gal nuo vandens, nes praskiedžiu kraują blush2.gif bet jei ne dėl to, tai tada labai džiaugiuos thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Shalna,2009 03 16, 12:22]
Jau tikriausiai ieskai sau minkstesne lovos, bet vis tiek pasakysiu, bent jau man ten visos akuseres pasirode labai fainos ir draugiskos wink.gif

na neieskau as tos lovos. as turejau omenyje per gimdy,a. bet gal visos ten ir bus geros nzn. oi merginos net nzn kodel mane taip anksti guldo, na nejaugi nepaleis iki gimdymo.
kazin taip visas guldo CD.

kazin kaip Eudorai apsipirkinejimas pavyko? biggrin.gif

ak kaip as bijau gimdyti blush2.gif

NA IKI MERGINOS. JAU NEPASKAITYSIU. RYT RYTE ISVAZIUOJU. group.gif bye1.gif bye1.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Aitii, sekmes 4u.gif Ir laukiam dziugiu naujienu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(aitiii @ 2009 03 11, 15:03)
madmuazele idomu man taip pasidare su tavo dantenoms, o kas ten darosi?? ax.gif

Man nustate agresyvu periodontita. Istirpes kai kur kaulinis audinys. Bet tikiuosi apsieisiu be chirurginio isikisimo.

QUOTE(Shalna @ 2009 03 12, 09:41)
Sveikos, mergaites 4u.gif Smagu, kad neuzmirstat manes smile.gif
Nu ir problemytes pas jus sad.gif
Madmuazele, labai linkiu neskausmimgo, greito ir efektyvaus dantu gydymo, taip pat kuo greiciau issiaiskinti guziuku priezastis ir jas pasalinti 4u.gif

KAip cia pamirsi tave 4u.gif Aciu 4u.gif

QUOTE(Shalna @ 2009 03 14, 10:46)
Aister, Asciuke, kaip jusu maziukai naktimis miega? Kaip anksciau miegojo? Pas mus su naktiniais miegais total koshmar doh.gif

O nedygsta kartais jam dantukai? Tokiu metu maniskis budavo labai neramus-atrodo dickis, o vis dar keliasi... kai isdygo dantukai-supratom doh.gif

Na, pas mus vel serija ligu... doh.gif Vel mazius susirgo...vel namie...tuoj priprasiu-visai dirbti nenoresiu blush2.gif
Atsakyti
del darbo, tai as dirbt irgi nenoriu, bet nera jokios rimtos priezasties... kolkas rolleyes.gif

aciu uz sveikinimus clap.gif

siandien tokia biski nuliudus esu, pasiguosiu jums sad.gif manes darbe taip niekas ir nesugebejo su vestuvem pasveikint, net tiesioginis vadovas net rankos nesugebejo paspaust unsure.gif susimasciau kokioj as cia per nesamoningoj istaigoj dirbu? ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2009 03 17, 21:01)
siandien tokia biski nuliudus esu, pasiguosiu jums  sad.gif manes darbe taip niekas ir nesugebejo su vestuvem pasveikint, net tiesioginis vadovas net rankos nesugebejo paspaust  unsure.gif susimasciau kokioj as cia per nesamoningoj istaigoj dirbu?  ohmy.gif

O jie zinojo, kad tu istekejai? g.gif Kaip keista unsure.gif
Atsakyti