Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (2 tema)

QUOTE(aitiii @ 2009 03 08, 21:00)
sveika Eudora dar kuria diena tiksliai nezinau penktadieni vaz pas B. tai pasitarsiu ar  16 AR 17 D. aisku jei galesi ir laiko nepritruks uzeik lauksiu.

Aišku, reiškia susiskambinsim mirksiukas.gif

QUOTE(aitiii @ 2009 03 09, 19:03)
Bet kaip tu pataikiai, siandien jau diena geriau buvo tik name  i vakara pasilo temepratura 26 ir pradejau koseti, tat taip ir bus .duoda daug ka tas karstis. vyrui liepiu tiek nekaitinti bash.gif

Oho blink.gif nu ir šilumos mėgėjas TB lotuliukas.gif ar jis čia dėl jūsų taip stengiasi ? blush2.gif nes aš prie tokios tempos ne tai, kad kosėt turbūt pradėčiau, bet ir jau išsilydyčiau lotuliukas.gif Na, bet gerai thumbup.gif , jei viso to kosulio priežastis viso labo tėra per aukšta temperatūra - juk ją labai paprasta sukontroliuot ir sureguliuot.

QUOTE(madmuazele @ 2009 03 10, 23:04)
Na, ka... viena is priezasciu kodel cukriukai mano nestabilus-gal jau zinau... buvau pas periodontologe, tai mano net dantentos kiek puliuoja... gerokai patirpes kaulinis audinys, tad visos bakterijos ten ir dauginasi... tada dabar intensyviai gydau dantis ir dantenas... gydytoja buvo tikrai pakraupus-sako, jus gi jauna dar... tai vat kur kirto mano auksti cukriukai....

Sakiau apie planuojama nestuma, tai sake butina iki to susitvarkyti, nes infekcijos gi pavojingos vaikeliui.

Rimtai doh.gif , kažkaip visai buvo išgaravus šita mintis apie dantų problemų įtaką cukrams, nors mano endo man buvo minėjus kažkada tokį dalyką . Bet kadangi man tai nepasitvirtino, tai kažkaip ir užsimiršo šitas dalykas. Bet faktas, kad kol nesusitvarkysi dantukų - tai nei cukriukų nesureguliuosi, nei nėštumo geriau neplanuot. Bet svarbiausia, kad priežastys jau kaip ir aiškios, ir susitvarkius su jomis gyvenimas vėl taps gražus ir mielas mirksiukas.gif mirksiukas.gif Todėl labai linkiu, kad kuo greičiau tau sutvarkytų dantukus ir galėtum sėkmingai planuot
2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2009 03 11, 11:43)
Rimtai  doh.gif , kažkaip visai buvo išgaravus šita mintis apie dantų problemų įtaką cukrams, nors mano endo man buvo minėjus kažkada tokį dalyką . Bet kadangi man  tai nepasitvirtino, tai kažkaip ir užsimiršo šitas dalykas. Bet faktas, kad kol nesusitvarkysi dantukų - tai nei cukriukų nesureguliuosi, nei nėštumo geriau neplanuot. Bet svarbiausia, kad priežastys jau kaip ir aiškios, ir susitvarkius su jomis  gyvenimas vėl taps gražus ir mielas  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif Todėl labai linkiu, kad kuo greičiau tau sutvarkytų dantukus ir galėtum sėkmingai planuot 
2.gif

Aga, man gydytoja sake, kad dabar si problema pripazistama kaip 6 diabeto komplikacija.
As labai tengiuoi, kad pakaktu tik sio gydymo... nes jei nepavyks-bus reikalinga chirurgine intervencija... as jos labai nenoriu schmoll.gif

Aciu... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 11 kovo 2009 - 13:12
Oho blink.gif nu ir šilumos mėgėjas TB lotuliukas.gif ar jis čia dėl jūsų taip stengiasi ? blush2.gif nes aš prie tokios tempos ne tai, kad kosėt turbūt pradėčiau, bet ir jau išsilydyčiau lotuliukas.gif Na, bet gerai thumbup.gif , jei viso to kosulio priežastis viso labo tėra per aukšta temperatūra - juk ją labai paprasta sukontroliuot ir sureguliuot.

tai sureguliavom kambario temp. biggrin.gif kazkiek geriau bet dar kosulys ima. ir pilva dazniau uzeina skaudeti. Bet tai normalu. labai noriu pasveikti ir greiciau pagimdyti nes jau nepajiegiu. Jegu nulis. i antra auksta namo vos uzkopiu nestuke.gif

madmuazele idomu man taip pasidare su tavo dantenoms, o kas ten darosi?? ax.gif

Eudora kaip tavo sveikata, gerai jautiesi, dekretines jau susitvarkei ??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 11 kovo 2009 - 15:04
QUOTE(aitiii @ 2009 03 11, 16:03)
tai sureguliavom kambario temp.  biggrin.gif kazkiek  geriau bet dar kosulys ima. ir pilva dazniau uzeina skaudeti. Bet tai normalu. labai noriu pasveikti ir greiciau pagimdyti nes jau nepajiegiu. Jegu nulis. i antra auksta namo vos uzkopiu nestuke.gif

madmuazele idomu man taip pasidare su tavo dantenoms, o kas ten darosi?? ax.gif

Eudora kaip tavo sveikata, gerai jautiesi, dekretines jau susitvarkei ??

jo, su kopimu į antrą aukstą tai ir man džiaugsmo nedaug lotuliukas.gif bet kol kas dar kentėt galima, nors užknisa - kai WC tik antram aukšte, o virtuvė ir kompas - pirmam, tai nespėju bėgiot doh.gif nu bet iš kitos pusės - nedidelis nuolatinis fizinis krūvis garantuotas ir tas, manau, nėra blogai mirksiukas.gif O tau taigi nedaug liko tais laiptais laipiot - klinikose gi viskas tam pačiam aukšte. O pagimdyt dar spėsi, neskubėk, palauk bent porą savaitėlių wub.gif
O šiaip pas mane viskas normaliai - jaučiuosi gerai, skųstis tikrai neturiu kuo blush2.gif nu aišku, nugarą kartais biški patempia, bet tai čia gi smulkmena ax.gif Ir dekretines jau susitvarkiau, tai dabar gyvenimas visai La fa lotuliukas.gif ir jau visai dzin, kaip ten Sodra tuos pinigus skaičiuos. Nes kai buvau nuėjus metų pradžioj tai aiškino vienaip, dabar kai nuėjau dekretinių tvarkyt - pasiėmiau lankstinuką - tai jame lyg ir ne taip parašyta, kaip kad man buvo sakę. Bet jau sakiau 'nu ir nafig' - ir net nebesiaiškinau, nes pakeist tai jau vistiek nieko nebegaliu rolleyes.gif

Aitiii, o kokį jūs vežimuką nusipirkot leliai ? blush2.gif buvai minėjus x-landerį, tai ties juo ir apsistojot, ar ne?

o, ką matau bigsmile.gif Shalna sugrįžo ir jau kažką rašo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eudora: 12 kovo 2009 - 09:27
Sveikos, mergaites 4u.gif Smagu, kad neuzmirstat manes smile.gif
Nu ir problemytes pas jus sad.gif
Madmuazele, labai linkiu neskausmimgo, greito ir efektyvaus dantu gydymo, taip pat kuo greiciau issiaiskinti guziuku priezastis ir jas pasalinti 4u.gif

Aitii, laikykis ir tu - nesirk! Panasu, kad tau jau ateina laikas, kai sakysi, kad nebebijau gimdymo, kad tik greiciau smile.gif

Eudora, jau ir tavo nestumas nemazas, o atrodo, kad ka tik buvo 5 savaites smile.gif Smagu, kad gerai jauties, taip ir toliau wink.gif O tau koju meslungio nebuna? As kai gimda kietedavo gerdavau Disporalio (magnio), man padedavo atpalaiduoti gimda.
Gimdziau as anksciau ne todel, kad vandenys nubego (juos netgi teko pradreksti, nes kaklelis atsidarinejo greit, o vandenys niekaip nenubego), o del to, kad tu vandenu buvo per daug, vaisius siek tiek didesnis pagal savo amziu, tai, kaip B. sake, matyt, gimdai per sunkus toks kruvis pasidare, todel nusprende atsikratyti svorio smile.gif Nors as juokauju, kad musu mazius nusprende gimti tada, kai pasieke toki ugi ir svori, kokiu mes su vyru gimeme (veliau suzinojau, kad as ir MB gimeme tokio pacio ugio ir svorio) smile.gif

Asciuke kaip sauniai svori meta!!!

Aister, labai lauksime ispudziu is keliones ir graziu krikstynu nuotraukyciu wub.gif Kaip tavo Mantukas?

Mes sauniai pasibuvom pas senelius, tik tevelio labai pasiilgom - buvom isleide i Egipta paatostogauti. Tik grizo Martynukas didelis oziukas verysad.gif Skausmingai pjaustom mes tuos ragiukus, o prie viso to dar ir nakti ne tai kad prastai miega, bet visai nemiega sad.gif Jau antra nakti apie 2 val. nakties atsikelia ir zirzia ir uzmigdyti neina sad.gif Vakar MB vidurnakti ejo su juo zaisti, paskui dar nuo 6 iki 9 zaide, galvojom, viena nakti pakentesim, bet ir antra naktis tokia pat buvo, bijau ateinancios nakties... Planavom su MB i Trasali siandien pakelt, atsipalaiduot, tai dabar jau neaisku, ar varysim, nes nesinori anytai palikti tokio neramaus vaiko verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Eudora @ 2009 03 12, 10:25)
jo, su kopimu į antrą aukstą tai ir man džiaugsmo nedaug  lotuliukas.gif

Nevarykit Dievo i medi - as i 6 auksta laipiojau visa nestuma, o dabar ir su Martynuku kopineju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 03 12, 10:41)
Eudora, jau ir tavo nestumas nemazas, o atrodo, kad ka tik buvo 5 savaites smile.gif Smagu, kad gerai jauties, taip ir toliau wink.gif O tau koju meslungio nebuna? As kai gimda kietedavo gerdavau Disporalio (magnio), man padedavo atpalaiduoti gimda.
Gimdziau as anksciau ne todel, kad vandenys nubego

JO, laikas lekia žiauriai greitai doh.gif atrodo laukiau laukiau, kad čia bus bus pusiaukelė, o dabar jau žiūriu, kad laiko liko tiek nedaug, o aš nieko nebespėju doh.gif
Nu va, pripaisčiau nesąmonių apie tavo gimdymą doh.gif sorry blush2.gif
O šiaip mėšlungio kojų tai man nebūna schmoll.gif bet reiks dar paklaust dėl to magnio - gal ir vertėtų papildomai panaudot, nors multivitaminuose jo ir taip yra, tai kažin ar paskui nebus jo per daug g.gif

Mes sauniai pasibuvom pas senelius, tik tevelio labai pasiilgom - buvom isleide i Egipta paatostogauti. Tik grizo Martynukas didelis oziukas . Skausmingai pjaustom mes tuos ragiukus, o prie viso to dar ir nakti ne tai kad prastai miega, bet visai nemiega sad.gif Jau antra nakti apie 2 val. nakties atsikelia ir zirzia ir uzmigdyti neina sad.gif Vakar MB vidurnakti ejo su juo zaisti, paskui dar nuo 6 iki 9 zaide, galvojom, viena nakti pakentesim, bet ir antra naktis tokia pat buvo, bijau ateinancios nakties... Planavom su MB i Trasali siandien pakelt, atsipalaiduot, tai dabar jau neaisku, ar varysim, nes nesinori anytai palikti tokio neramaus vaiko

nu jo, o seneliai netyčia prie tų ragų augimo neprisidėjo ? g.gif lotuliukas.gif O šiaip tai labai linkiu, kad čia būtų trumpalaikis dalykas rolleyes.gif iš kitos pusės, kaip MB sako, nu betgi ir jie (vaikai) turi gi kažkada pavargt ir poilsio jiems irgi turi reikėt (čia jis apie mūsų lelią, kuris rytą, vakarą, per pietus ir naktį duodasi, geriausiu atveju padarydamas 5 - 10 min. pertraukas lotuliukas.gif MB niekaip nesupranta ką ten reikia tiek daryt ir kaip neatsibosta biggrin.gif ).
o kur jūs planavot palėkt? Kas čia per daiktas tas 'Trasalis' unsure.gif ?

Papildyta:
Nevarykit Dievo i medi - as i 6 auksta laipiojau visa nestuma, o dabar ir su Martynuku kopineju

ne, tai kad į 6-ą aukštą tai per dieną lipi turbūt kokius 2-3 kartus, ir jau kai užlipi - tai vaikštai toj pačio plokštumoj. Bet aš kalbu apie tai, kad po to, kai užlipu į 3-ią aukštą (kuriam yra mūsų butas), dar laipioju aukštyn-žemyn, nes mūsų butas yra per du aukštus (o pirmo aukšto lubos yra 4 m lotuliukas.gif , tai kai lakstai kas valandą į WC - tai veikt yra ką lotuliukas.gif gal dėl to ir ta gimda kietėja g.gif )
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2009 03 12, 11:05)
Nu va, pripaisčiau nesąmonių apie tavo gimdymą  doh.gif sorry  blush2.gif

bet reiks dar paklaust dėl to magnio - gal ir vertėtų papildomai panaudot, nors multivitaminuose jo ir taip yra, tai kažin ar paskui nebus jo per daug  g.gif

nu jo, o seneliai netyčia prie tų ragų augimo neprisidėjo ?

o kur jūs planavot palėkt? Kas čia per daiktas tas 'Trasalis'  unsure.gif ?

nes mūsų butas yra per du aukštus (o pirmo aukšto lubos yra 4 m  lotuliukas.gif , tai kai lakstai kas valandą į WC - tai veikt yra ką  lotuliukas.gif gal dėl to ir ta gimda kietėja  g.gif )

Nieko irnesakyk.gif

Paklausk - blogiau nebus mirksiukas.gif Siaip tas Diasporalis nestukiu geriausias draugas smile.gif

Prisidejo, bet nepripazista lotuliukas.gif

Trasalis yra prie Traku toks sporto, baseinu, viesbucio, kaviniu ir restoranu kompleksiukas - ten nedaug zmoniu buna, tai mums abai tinka smile.gif

Musu irgi per du aukstus, bet uzteko mums proto miegamaji pirmame aukste daryt karsta.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalna: 12 kovo 2009 - 10:29
sveikutes/
labas Shalna 4u.gif atsiradai mirksiukas.gif
jau pirmadieni isvaziuoju i akuserini. griziu jau ne viena. Bet kaip pa galvoji kiek laukti ir guleti doh.gif bet ka padarysi. B. liepe.
tik nezinau ar cia jau man veztis leliuko kraiteli i savo reikiamus daiktelius po gimdymo ar vyrui liepti atvezti, nes nezinau jei anksciau pagimdysiu. o jie vyras nespes atvezti, na kazkaip nzn ka cia daryti. labai nenoriu daug tu daiktu nes kiek gulejau tam akuserinima, tai man nera nieko baisiau kaip uzeina skausmai ir liepia susedeti visus daiktus ir veztis (nestis) i gimdykla. tai graudu ziureti kaip tos moteerys tu daiktu daugybe ir su skausmu krauna tases is tu spinteliu doh.gif
as atrodo is to skausmo tai bijosiu pajudeti nestuke.gif stengsiuosi kuo maziau daiktu imti.
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 03 13, 18:41)
labas Shalna 4u.gif atsiradai mirksiukas.gif
jau pirmadieni isvaziuoju i akuserini. griziu jau ne viena. Bet kaip pa galvoji kiek laukti ir guleti doh.gif bet ka padarysi. B. liepe.
tik nezinau ar cia jau man veztis leliuko kraiteli i savo reikiamus daiktelius po gimdymo ar vyrui liepti atvezti, nes nezinau jei anksciau pagimdysiu. o jie vyras nespes atvezti, na kazkaip nzn ka cia daryti. labai nenoriu daug tu daiktu nes kiek gulejau tam akuserinima, tai man nera nieko baisiau kaip uzeina skausmai ir liepia susedeti visus daiktus ir veztis (nestis) i gimdykla. tai graudu ziureti kaip tos moteerys tu daiktu daugybe ir su skausmu krauna tases is tu spinteliu doh.gif
as atrodo is to skausmo tai bijosiu pajudeti nestuke.gif stengsiuosi kuo maziau daiktu imti.

Aga, atsiradau smile.gif
Na, as tai veziausi 1 tase savo daiktu ir visu reikalingu daiktu po gimdymo. O ta pacia diena atsirado ir antra tase - MB maisto ir gerimu pripirko, nes itariau, kad su skausmeliais net iki kioskeliu nenusliausiu. Dar dabar pamenu, kad vandens pripirko nemazai, o vakare jau ejau i gimdykla smile.gif Susikroviau tuos daiktus be didesniu problemu (gi nebuna tas skausmas nuolat), niekas niekur neskubina, o daiktus man sesele nuvilko - taip net nepatogu buvo, kad ji tuos mano nelengvus vandens butelius tempe blush2.gif
Nepergyvenk, viskas bus gerai - bedoj taves vienos tikrai nepaliks wink.gif
Beje, del maziuko kraitelio, tai isties pradzioj uztenka tureti tik vilnones kojinytes. Nors as ir tu neturejau. Kadangi MB dalyvavo gimdyme, tai atvaziuodamas jis atveze mano jau suruosta tase, kai pagimdziau, leliuka nuveze i inkubatoriu, as likau gimdymo palatoj su laseline, o MB ejo pas maziuka ir nese jam tas vilnones kojinytes wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalna: 13 kovo 2009 - 22:25
Eikit sau,man cia skaitant prisiminimai uzpludo wub.gif Vos neapsizliumbiau blush2.gif
Atsakyti
Aister, Asciuke, kaip jusu maziukai naktimis miega? Kaip anksciau miegojo? Pas mus su naktiniais miegais total koshmar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 03 14, 10:46)
Aister, Asciuke, kaip jusu maziukai naktimis miega? Kaip anksciau miegojo? Pas mus su naktiniais miegais total koshmar doh.gif

Maniskis iki metu miegojo puikiai thumbup.gif Dabar biski sugedo doh.gif Paniurzgia nakti ax.gif Kaltinu dantukus,nes iskarto 4 kruminiai lenda doh.gif
Atsakyti