QUOTE(aitiii @ 2009 03 08, 21:00)
sveika Eudora dar kuria diena tiksliai nezinau penktadieni vaz pas B. tai pasitarsiu ar 16 AR 17 D. aisku jei galesi ir laiko nepritruks uzeik lauksiu.
Aišku, reiškia susiskambinsim
QUOTE(aitiii @ 2009 03 09, 19:03)
Bet kaip tu pataikiai, siandien jau diena geriau buvo tik name i vakara pasilo temepratura 26 ir pradejau koseti, tat taip ir bus .duoda daug ka tas karstis. vyrui liepiu tiek nekaitinti
Oho nu ir šilumos mėgėjas TB ar jis čia dėl jūsų taip stengiasi ? nes aš prie tokios tempos ne tai, kad kosėt turbūt pradėčiau, bet ir jau išsilydyčiau Na, bet gerai , jei viso to kosulio priežastis viso labo tėra per aukšta temperatūra - juk ją labai paprasta sukontroliuot ir sureguliuot.
QUOTE(madmuazele @ 2009 03 10, 23:04)
Na, ka... viena is priezasciu kodel cukriukai mano nestabilus-gal jau zinau... buvau pas periodontologe, tai mano net dantentos kiek puliuoja... gerokai patirpes kaulinis audinys, tad visos bakterijos ten ir dauginasi... tada dabar intensyviai gydau dantis ir dantenas... gydytoja buvo tikrai pakraupus-sako, jus gi jauna dar... tai vat kur kirto mano auksti cukriukai....
Sakiau apie planuojama nestuma, tai sake butina iki to susitvarkyti, nes infekcijos gi pavojingos vaikeliui.
Sakiau apie planuojama nestuma, tai sake butina iki to susitvarkyti, nes infekcijos gi pavojingos vaikeliui.
Rimtai , kažkaip visai buvo išgaravus šita mintis apie dantų problemų įtaką cukrams, nors mano endo man buvo minėjus kažkada tokį dalyką . Bet kadangi man tai nepasitvirtino, tai kažkaip ir užsimiršo šitas dalykas. Bet faktas, kad kol nesusitvarkysi dantukų - tai nei cukriukų nesureguliuosi, nei nėštumo geriau neplanuot. Bet svarbiausia, kad priežastys jau kaip ir aiškios, ir susitvarkius su jomis gyvenimas vėl taps gražus ir mielas Todėl labai linkiu, kad kuo greičiau tau sutvarkytų dantukus ir galėtum sėkmingai planuot