Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (2 tema)

jau lyg siandien geriau, skalauju druska gerkle. temperatura nekyla. na o su ta baime tai nelabai susitvarkau lotuliukas.gif nestuke.gif bet kaip nors.
inguška Eudora aciu uz palaikyma. group.gif bandysiu vyti baime ir dziaugtis.
Ryt kelione pas Birzieti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 03 kovo 2009 - 18:18
Kazkaip man nesiraso...tiek noreciau pacituoti, pakomentuoti-ale niekaip blush2.gif Smagu, kad Inguska pasirode bigsmile.gif Malonu matyti nestukiu liniuotes-kiek nedaug jums beliko 4u.gif 4u.gif Pavydziu, kad jau greitai galesit savo leliukus supuoti ir buciuoti wub.gif wub.gif

Mes su vyru siandien cepelinus issivireme cool.gif Ech.... Atpratusi as nuo ju-ir nelabai skaniai suvalgiau, ir cukriukai kokie buvo cool.gif ale susileidau dar papildomai-bus norma rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 03 03, 19:17)
Ryt kelione pas Birzieti 4u.gif

Sėkmės 4u.gif ir laukiam upgrade'o mirksiukas.gif

Madmuazele, matau, skaitai, gal tu žinosi tai, kas man rūpi blush2.gif Kažkaip vakar visą dieną, pilvukas laikas nuo laiko būdavo toks visas kietas, kaip akmenukas ax.gif kažin čia taip ir turi būti ar jau reikia susirūpinti ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2009 03 04, 09:54)
Madmuazele, matau, skaitai, gal tu žinosi tai, kas man rūpi  blush2.gif  Kažkaip vakar visą dieną, pilvukas laikas nuo laiko būdavo toks visas kietas, kaip akmenukas  ax.gif kažin čia taip ir turi būti ar jau reikia susirūpinti ? g.gif

Kiek pamenu-ir man taip budavo.... Pabandyk pagulineti, pailseti, kad spazmu nebutu... kazi gal vakar perdidirbai? ar vaiksciojai intensyviai? jei daznai taip darosi-pasirodyk ginei...kad tik nebutu paruosiamieji saremiai.
Atsakyti
Ačiū madmuazele 4u.gif aš taip ir pagalvojau, kad gal čia kokie paruošiamieji ar kažkas panašaus, tik nebuvau tikra, kada jau reiktų aliarmą kelti, o kada dar viskas normos ribose blush2.gif Todėl aišku, dėl šventos ramybės dar paskambinau B. ir viską išsiaiškinau blush2.gif tai nuramino, kad viskas čia normaliai, sakė taip ir turi būti. Tai sėdžiu dabar rami kaip belgas ir džiaugiuosi, kaip intensyviai lelia duodasi ax.gif
Atsakyti
Eudora, tik nepersistenk vaiksciodama ir dirbdama 4u.gif
Atsakyti
Eudora,ir man kietedavo pilvukas paskutiniais men mirksiukas.gif

Tie tavo suniukai parase visada suzavi mano Mantuka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 03 04, 16:08)
Eudora, tik nepersistenk vaiksciodama ir dirbdama 4u.gif

tai kad aš jau visas mėnuo kaip nedirbu, po namus trinuosi ax.gif o vaikščiojimas tai irgi - na, po kokį pusvalandį kasdien tai iki parduotuvės, tai šiaip ratais aplink namus, bet tik tam, kad bent nosį iš namų iškišt ir plaučius pravėdint. Aišku, būna dienų kai būna reikalų milijonas, bet vistiek gi su mašina, tai tikrai daug nepersistengiu vaikščiodama blush2.gif kartais pagalvoju, kad net per mažai man to vaikščiojimo g.gif

QUOTE(aister @ 2009 03 04, 17:24)
Eudora,ir man kietedavo pilvukas paskutiniais men mirksiukas.gif

Tie tavo suniukai parase visada suzavi mano Mantuka biggrin.gif

na tai man dar ne visai paskutiniai paskutiniai mėnesiai, kad 8-9 mėn. taip būtų, tai aš turbūt net nebūčiau skambinus B. Bet nuramino jis mane, tai dabar nebesigąsdinu, kad jau už kelių savaičių gimdysiu doh.gif lotuliukas.gif

o tie šuniukai, tai ir mane ir MB irgi veža, tai matyt mes abu jau vienam lygy su tavo Mantuku lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos, jau namie bet.... verysad.gif nera nuotaikos rasyti liepe B. atvaziuoti pirmadieni uzrase vaiko tonusus kaip atnesiau jau liepe po 2 d, penktadieni, vel pakilus ruputi takichardija. na vienu zodziu be nuotaikos ir liudna, net niekas nieko nepasako kas cia yra. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 03 04, 18:00)
sveikos, jau namie bet.... verysad.gif nera nuotaikos rasyti liepe B. atvaziuoti pirmadieni uzrase vaiko tonusus kaip atnesiau jau liepe po 2 d, penktadieni, vel pakilus ruputi takichardija. na vienu zodziu be nuotaikos ir liudna, net niekas nieko nepasako kas cia yra.  verysad.gif

Tik tu svarbiausia nepergyvenk 4u.gif Viskas bus gerai..turi buti 4u.gif Jei gydytojai labai nieko nesako-matyt tikrai nera labai baisu... o gal kokia virkstele yra prispausta? arba, matyt kai CD sergi, deguonies truksta maziukui... As aisku, nesu gydytoja... o nesikonsultavai su naujagymiu gydytoja? nieko B. nesiule?

Net ir jei dabar nusprestu, kad jau reikia gimti tavo vaikeliui-tai nieko blogo-jau 36 sav. beveik-vaikuciai isgyvena tokio amziaus, ir nebuna jiems kazkokiu pasekmiu...
Papildyta:
QUOTE(Eudora @ 2009 03 04, 16:44)
tai kad aš jau visas mėnuo kaip nedirbu, po namus trinuosi  ax.gif o vaikščiojimas tai irgi - na, po kokį pusvalandį kasdien tai iki parduotuvės, tai šiaip ratais aplink namus, bet tik tam, kad bent nosį iš namų iškišt ir plaučius pravėdint. Aišku, būna dienų kai būna reikalų milijonas, bet vistiek gi su mašina, tai tikrai daug nepersistengiu vaikščiodama  blush2.gif kartais pagalvoju, kad net per mažai man to vaikščiojimo  g.gif

Na, pasivaikscioti ramiai tikrai butina-vaikelis deguonies daugiau gauna 4u.gif
Ir dziugu, kad B. taip rupinasi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 03 04, 19:00)
sveikos, jau namie bet.... verysad.gif nera nuotaikos rasyti liepe B. atvaziuoti pirmadieni uzrase vaiko tonusus kaip atnesiau jau liepe po 2 d, penktadieni, vel pakilus ruputi takichardija. na vienu zodziu be nuotaikos ir liudna, net niekas nieko nepasako kas cia yra.  verysad.gif

Aitiii, console.gif pritariu madmuazelei, kad viskas bus gerai, tikrai wub.gif Juk net jei ir tavo lelia gimtų dabar, prisimink puikų pvz. - Shalna gimdė netgi dar anksčiau, tačiau jos Martynukas niekuo nesiskiria nuo kitų savo bendraamžių thumbup.gif Aišku, suprantu tavo nerimą ir tai yra normalu, tačiau ... šiuo metu tu juk nieko negali pakeisti, tam yra medikai, kuriais reikia pasitikėti verysad.gif Išskyrus tai, kad gali tik nusiraminti ir bent jau savo ramybe, geromis emocijomis padėti mažyliui. O B. tikrai manau, kad žino, ką daro - juk geriau jau nuvažiuoti penktadienį ir dar kartą viską pažiūrėti ir įsitikinti, kad viskas gerai. Na, o jei ir reiktų kažką keisti jau penktadienį - tai viskas bus atlikta laiku ir nepakenkiant leliai. O tai ir yra svarbiausia wub.gif Todėl laikykis, pasistenk dabar pailsėti ir ... turbūt geriausia dabar apie nieką negalvoti smile.gif O penktadienį nuvažiavus pas B. tiesiai paklausk kas tau rūpi - t.y. ką reiškia ta tachikardija ir ką tai įtakoja, jis tikrai viską nuosekliai ir aiškiai paaiškins, tik nebijok paklaust mirksiukas.gif ir tuo pačiu, manau, išgirdus atsakymą, nusiraminsi, nes dabar kai nelbai ką žinai, tai ir prisigalvoji visko, nuo ko darosi tik dar baisiau unsure.gif
O kad būtų lengviau atitrūkti - paklausiu visai ne į temą lotuliukas.gif Man labai įdomu kokį vis tik vežimėlį galutiniam variante išsirinkot? nes mes vakar kažkaip buvom dar kartą pasižvalgyt, tai lyg ir apsistojom ties vokiškais Colleto Austin, bet jau kaina kaina unsure.gif tai net nežinau dabar g.gif
O aš kol kas lekiu tvarkytis dekretinių popierių - nusimato nemažas turistiakas šiandien po miestą cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eudora: 05 kovo 2009 - 08:47
Aitii viskas bus gerai. o gydytojai visada taip daro, jei kas nors truputi neaišku, stengiasi stebėti ir reikalui esant švesime greit gimtadienį. Nu važiavus pas B. ir pasišnekėjus pamatysi, kad tau palengvės ir galėsi lengbviau atsipūsti. Nebijok tu patikimose rankose. Tik napamiršk kovoti ir reikalauti, klausti jei tave paguldys gyd. Čia dėl tavęs ir leliuko. Santūrumą ir kuklumą palik namie. o čia tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif Neliūdėk, tai neigiamai veikia tave ir lelių. Sekmės.
Atsakyti