Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (2 tema)

QUOTE(aitiii @ 2009 03 01, 12:06)
o su docente teks manau susitikti jei gulesi tikrai. bet as visada bijojau jos ir galvojau kas per zmogus ji bet kaip pamaciau ir pabendravau,labai mielas zmogus ir manau mus suprantanti, gal kiek ir perdeda  del musu ligos, (mano nuomone). bet gal  ji ir tesi. bet tikrai nereikia jos bijoti ar vengti. is pradziu ja matydavau kolodoriuje vaikstant bet nezinojau kad ji. o kaip jau pamaciau pavarde tai kazkaip nustebau tikejausi, storos, senos, nesimpatiskos. kazkodel. bet visai ka kita isvydau

Na, aš negaliu sakyti, kad jos bijau, tiesiog nelabai suprantu jos vaidmens visame šitame g.gif Nors, jinai turbūt dirba akušeriniam, o ne ginekologiniam aukšte? nes jei taip - tai tada jos vaidmuo aiškus: nes juk B. dabar akušeriniam nedirba, tai be jos daugiau nėra kam akušeriniam mumis rūpintis. Na, bet susitiksim tai susitiksim biggrin.gif bus proga pasicekavint kas taip mėgsta B. strojint, nes aš tai pastoviai pataikau pas jį ateit tokiu laiku, kai jinai jo ieško telefonu ir SKUBIAI lotuliukas.gif

QUOTE(inguška @ 2009 03 01, 15:54)
Arnukas auga gerai. Rytoj jau trys mėnesiukai. Į šitą svetainę užsukudažnai, tik parašyti nelabai spėdavau. Jei vienas miega, tai kitas reikalauja dėmesio vaikiukas. Cukriukai laikosi normaliai. sakyčiau į žemesnę pusę, Tik kol maitinu žiauriai noriu saldumynų, o kai noriu tai ir suvalgau, o tada insulino didesnis kiekis reikalingas.... Dariausi gliukuotą- fantastika 5,7. Tai va. lyg kaip ir sveika....

Kaip smagu, kad jums viskas gerai wub.gif Ir cukriukai tai tikrai idealūs thumbup.gif Žiūriu čia mums visoms nestuke.gif išeina tik į naudą, nes turbūt nei viena nebūdama nestuke.gif ar neturėdama 2.gif neturėjom ir tokių idealių cukrų lotuliukas.gif (na, nebent išskyrus wowavyva ax.gif )

QUOTE(aister @ 2009 03 01, 20:58)
Zinokit apie tas vestuves tai neturiu ka pasakoti smile.gif Pasedejom kavinej,pavakarieniavom ir viskas.Na ir antra diena aisku suvaziavo visi, kurie norejo pasveikinti.Nes vakarienei kvietem tik tevus,brolius ir seseris.

Balandzio 18d.krikstysim Mantuka.Bus didesne svente
O Balandzio 21 skrendam su Mantuku i Turkija pailseti

oho, kiek čia pas tave įvykių nusimato wub.gif Ir beje, sakei, kad vestuvių nedarot, bet kaip suprantu vistiek gavosi tradiciškai lietuviškai, t.y. kaip ir priklauso, dviejų dienų balius su sėdėjimu prie stalo biggrin.gif
Na, bet kadangi taip jau nutiko, tai fotoreportažo iš vestuvių nereikalausim lotuliukas.gif , bet jau su krikštynom ir Turkija tai taip lengvai neišsisuksi nono.gif
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2009 03 02, 09:03)
(na, nebent išskyrus wowavyva  ax.gif )

kad ir kokia perfekcioniste buciau, manau, man sekas tik todel, kad mano ligos stazas dar nedidelis, nors nezinau... tikrai stengiuosi, cukru matuoju 4-7kartus per diena. taigi tikiuos, kad cia mano darbo rezultatas ir ilgai dar man taip seksis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 03 02, 10:11)
kad ir kokia perfekcioniste buciau, manau, man sekas tik todel, kad mano ligos stazas dar nedidelis, nors nezinau... tikrai stengiuosi, cukru matuoju 4-7kartus per diena. taigi tikiuos, kad cia mano darbo rezultatas ir ilgai dar man taip seksis smile.gif

na, jei tiek kartų matuojies ir toliau taip matuosies - tai tikrai, 100% ir toliau taip seksis, nes geri cukrai - tai ne tik stažo, bet ir darbo su savimi, klausimas. Aišku, su laiku insulino poreikis greičiausiai didės, bet tu labai greit tą pastebėsi ir todėl viskas bus gerai. Na, o mes, kur stažas jau virš 10 metų, tiesiog nelabai turėjom tokias galimybes, kokios yra dabar. Nes anksčiau kompensuodavo varganas 150, po to 300 juostelių. O dasipirkti jas - tai čia jau būdavo visai iš fantastikos srities, nes jos kainuodavo panašiai ir kartais net daugiau nei dabar, o atlyginimai tais laikais tai iš viso būdavo žemiau jūros lygio doh.gif O dabar jau galima pakankamai efektyviai kontroliuoti situaciją thumbup.gif tik tiek, kad kol gyveni tik dėl savęs, tai kartais leidi sau daugiau nei reikėtų ir kuriam laikui 'pamiršti' tuos matavimus doh.gif
Atsakyti
labai dziaugiuosi, kad per pastaraji menesi sugebejau sumazinti insulino dozes ir poreiki, taip kad dabar mano paros norma 24-30v.v. Negaliu atsidziaugti thumbup.gif vienu momentu jau vos ne 50v.v. per para suvanodavau doh.gif
Atsakyti
o tai kaip tu to dozės sumažinimo pasiekei g.gif pasidalink, nes tikrai labai įdomu ir aktualu. Pvz. man vienintelis būdas mažint šiek tiek dozę tai būdavo angliavandenių mažinimas, bet ... aš niekada jų nevartodavau labai daug, todėl tas jų mažinimas nieko gero neduodavo. O jeigu išlaikant rekomenduojamą angliavandenių kiekį, tai man tos dozės sumažint nesisekdavo verysad.gif Na, tiesa, dar kai reguliariai sportuodavau, ta dozė irgi būdavo šiek tiek mažesnė, bet tikrai ne taip žymiai kaip pas tave g.gif
Atsakyti
na as su maistu, sportuot kol kas nerandu laiko ir noro. nes vienintelis laikas, kada galiu - vakaras, o vakare turiu idomesnes veiklos biggrin.gif
negaliu sakyt kad sumazinau angliavandeniu, gal net atvirskiai. tikrai atvirksciai! tiesiog kaip dietologe pasake, valgiau per skaniai smile.gif dabar koses, naturalus gaminiai, jokiu padazu. Nu toks berysio maistelis, neteikiantis malonumo biggrin.gif Grynu angliavandeniu naudoju daugiau, bet sumazejo riebalu, krakmolu ir pan. O jei dar sportuociau tongue.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Aš atėjau pasigirti blush2.gif numečiau 6kg thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif apimtys sumažėjo, ką patebi ir aplinkiniai biggrin.gif tai širdelę taip glosto, beabejo pirma nukrito nuo krūtinės biggrin.gif bet ką jau padarysi biggrin.gif
maitinuosi panašiai kaip ir wowavyva, košytės, jokių padažų, kuo mažiau riebalų ir labai kalorijas skaičiuoju. Tik aš va dar pasportuoju, stengiuos reguliariai namie po 30-40min skirti
tik šį savaitgali šokoladams ir sausainiams neatsispyriau blush2.gif tai cukrai labai sušokinėjo, reikės vėl viską taisyti. Tiesa ta, kad dieta tikrai cukriukams į naudą, per para suvartoju apie 28-32vienetus insulino, o cukrai 5-7 thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asciuke: 02 kovo 2009 - 12:33
QUOTE(wowavyva @ 2009 03 02, 13:14)
na as su maistu, sportuot kol kas nerandu laiko ir noro. nes vienintelis laikas, kada galiu - vakaras, o vakare turiu idomesnes veiklos biggrin.gif
Grynu angliavandeniu naudoju daugiau, bet sumazejo riebalu, krakmolu ir pan. O jei dar sportuociau  tongue.gif

QUOTE(Asciuke @ 2009 03 02, 13:32)
Sveikos 4u.gif

Aš atėjau pasigirti  blush2.gif numečiau 6kg  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  apimtys sumažėjo, ką patebi ir aplinkiniai  biggrin.gif  tai širdelę taip glosto, beabejo pirma nukrito nuo krūtinės  biggrin.gif bet ką jau padarysi  biggrin.gif
maitinuosi panašiai kaip ir wowavyva, košytės, jokių padažų, kuo mažiau riebalų ir labai kalorijas skaičiuoju. Tik aš va dar pasportuoju, stengiuos reguliariai namie po 30-40min skirti
Tiesa ta, kad dieta tikrai cukriukams į naudą, per para suvartoju apie 28-32vienetus insulino, o cukrai 5-7 

Asciuke, nu tu ir šaunuolė thumbup.gif Sveikinu su tokiais puikiais pasiekimais first.gif

oh doh.gif prisigyrėt čia dabar abi, o aš ir užpavydėjau nerealiai blush2.gif reiks ir man po gimdymo susiimt - tiek dėl maisto tiek ir dėl fitness4.gif taip, kad, kai ateisiu po gimdymo pasiguost, kad insulino poreikis nemažėja - drąsiai ir nieko nelaukdamos spirkit man į šikniuką, nes kitaip įtariu nieko nebus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2009 03 02, 12:32)
Sveikos 4u.gif

Aš atėjau pasigirti  blush2.gif numečiau 6kg  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  apimtys sumažėjo, ką patebi ir aplinkiniai  biggrin.gif  tai širdelę taip glosto, beabejo pirma nukrito nuo krūtinės  biggrin.gif bet ką jau padarysi  biggrin.gif
tik šį savaitgali šokoladams ir sausainiams neatsispyriau  blush2.gif tai cukrai labai sušokinėjo, reikės vėl viską taisyti. Tiesa ta, kad dieta tikrai cukriukams į naudą, per para suvartoju apie 28-32vienetus insulino, o cukrai 5-7  thumbup.gif

Kaip gera skaityti 4u.gif
As po nestumo jau 3 kg numeciau.Bet nesilaikau jokiu spec dietu blush2.gif O reiketu doh.gif
Atsakyti
4u.gif sveikutes. kieke cia numetusiu svorio prirase thumbup.gif
as ir jau mastau kaip reikes numesti ta svori po gimdymo dabar priaugau 16 kg. o dar pries tai butu buve gerai 10 numetus lotuliukas.gif bet as neturiu valios tai nzn kaip cia bus.
na taip Eudora docente dirba akušeriniam. jau pastebejau kad tavo ir daug savaiteliu thumbup.gif nuo kada i dekreta tuoj???
kitos pas mane naujienos kad sirguliuoju. gerkle labai skauda jau antra diena, tikiuosi nepakils temperatura. o treciadieni pas Birzieti, tai turiu pasveikti. bet taip pikta taip vos velkuosi ir kojos jau patino ir dar ta gerkle tai isvis vos judu. guliu ir geriu tik arbatas doh.gif
na kaip nors. ir naktim sapnuoju gimdyma doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 02 kovo 2009 - 18:02
QUOTE(aitiii @ 2009 03 02, 19:01)
as ir jau mastau kaip reikes numesti ta svori po gimdymo dabar priaugau 16 kg. o dar pries tai butu buve gerai 10 numetus lotuliukas.gif bet as neturiu valios tai nzn kaip cia bus.

likimo draugė friends.gif doh.gif reiks bandyt kartu mest, gal taip pavyks mirksiukas.gif g.gif

na taip Eudora docente dirba akušeriniam. jau pastebejau kad tavo ir daug savaiteliu thumbup.gif  nuo kada i dekreta tuoj???

jo, jaučiu, kad daug lotuliukas.gif o į dekretą man nuo kovo 5 d.

kitos pas mane naujienos kad sirguliuoju. gerkle labai skauda jau antra diena, tikiuosi nepakils temperatura. o treciadieni pas Birzieti, tai turiu pasveikti. bet taip pikta taip vos velkuosi ir kojos jau patino ir dar ta gerkle tai isvis vos judu. guliu ir geriu tik arbatas doh.gif
na kaip nors. ir naktim sapnuoju gimdyma doh.gif  lotuliukas.gif

žiūrėk, laikykis console.gif kai man gerklę skaudėjo, aš irgi arbatas litrais gėriau, dar gerklę druska skalavau, ir česnaką rijau. Nežinau, ar dėl šitų priemonių ar ne, bet po trijų dienų jau viskas buvo gerai, ir temperatūros per tą laiką irgi neturėjau ax.gif
Na, ir kaip sapne sekasi gimdyt? lotuliukas.gif vis taip pat būna baisu, kaip ir nesapnuojant ?
Atsakyti
Aitii svek greičiau, nepasiduok bacilom. O gimdymo nebijok. Viskas bus ok. Tu gi šaunuolė nieko nebijai ax.gif biggrin.gif . O dabar kol dar gali džiaukis nestuke.gif , nes ta būsena taip pat labai ypatinga. Save palepink ir patinginiauk.
Atsakyti