Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (2 tema)

QUOTE(wowavyva @ 2009 02 27, 13:08)
tavo a.z. pilna? berods vakar pas endo turejai eiti, ka pasake?

Buvo pilna rolleyes.gif Nebuvau as niekur... nepasveikau dar ir neturiu jegu judeti kur is namu cool.gif
Atsakyti
kur visos dinge?

wowavyva atsirado, kaip sekasi?

madmuazele sveik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 02 27, 17:11)
wowavyva atsirado, kaip sekasi?

tai kad as niekur nedingus, tiesiog neturiu ka pasakyt smile.gif gerai sekas smile.gif
Atsakyti
ax.gif na jau taip ir neturi ka pasakyti mums smile.gif kaip pompa, ai ar nusprendei pirkti. ar ne dar.
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 02 27, 19:23)
ax.gif na jau taip ir neturi ka pasakyti mums smile.gif  kaip pompa, ai ar nusprendei pirkti. ar ne dar.

na tai kad kol kas nera reikalo pirkti, iki spalio menesio galo galiu ja nesioti.
Atsakyti
Tylu, ramu... Ale dar nepasakiau, kad tikrai nesilaukiu... kaip dziaugiuosi blush2.gif nes tos ligos pribaigs tuoj mane... doh.gif

Wowavyva, norejau paklausti, o pas tave mmm normalios? PAs mane absoliuciai issiderinusios ir kazkokios keistos... negausios, trumpos... is viso pradedu mastyti, kad gal bus problema pastojant doh.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 02 28, 16:46)
Wowavyva, norejau paklausti, o pas tave mmm normalios? PAs mane absoliuciai issiderinusios ir kazkokios keistos... negausios, trumpos... is viso pradedu mastyti, kad gal bus problema pastojant doh.gif

na pas mane viskas ok, kaip bebutu keista. klausimas, kaip cia bus kai kada prisiruosiu. nepergyvent, nusipirksi ovuliaciju testu kruvele ir bus ok viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 02 28, 17:38)
na pas mane viskas ok, kaip bebutu keista. klausimas, kaip cia bus kai kada prisiruosiu. nepergyvent, nusipirksi ovuliaciju testu kruvele ir bus ok viskas smile.gif

Pas mane lyg buvo viskas normalu, bet va jau koki pusmeti nesamones dedasi doh.gif Visada maniau, kad is pirmo karto pastosiu-kaip kad pirma karta buvo, ale jauciu si karta man vel pasitvirtins taisykle - "niekada, nesakyk, niekada" rolleyes.gif Kaip nenoriu as tu testu ir matavimo doh.gif

Beje, atrodo kelis kg numeciau...pirmas dienas nevalgiau nieko kai susirgau... tai jauciuosi kuuuuuda lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 28 vasario 2009 - 20:45
Su pavasariu visas ir nesvarbu, kad už lango vėl žiema lotuliukas.gif
O aš tai katastrofiškai nieko nebespėju. O dar su SB pasiryžom palėkti iki Bialystoko kraitelį susipirkti, tai apskritai RAM'o nebeužtenka niekam ir hardas jau visai nebeveža lotuliukas.gif Nu, bet tikiuosi, dūmai nepradės rūkti ...

QUOTE(aitiii @ 2009 02 26, 18:20)
aciu uz palaikyma merginos, bet vis mintys lenda kad tik del tos takichardijos nieko nebutu. bet tikekimes.
Eudora labai jau gerai galvoji lotuliukas.gif kad kauniete ir nereikes guleti nemanau kad docente taip leistu lotuliukas.gif na bet gal tau pasiseks.
na tikrai tau gerai kad nereikia vargti vazineti ir dokumenteliai bus sutvarkyti.

na del trukdymo tu teisi bet as labai drovi . tai kol prisiruosiau paskambinti, aisku kaip jau gimdysiu tai jau skambinsiu nelauksiu nieko.

as jam jau pripasakojua kad esu baile, verksne ir.t.t. bet jis sake negazdink manes .

na pas tave Eudora ir optimizmo, dar tokiu nesu sutikus

Aitiii, aišku gal aš ir per daug naiviai tikiuosi, bet vistik galvoju, kad jei dėl tos tachikardijos jie būtų turėję bent kokių įtarimų ar abejonių, tai nemanau, kad būtų tave taip lengvai paleidę ar bent jau būtum gavus krūvą instrukcijų išeidama iš jų. Todėl nepergyvenk, viskas turi būti ir bus gerai 4u.gif
Ir pažadėk, kad jau kai gimdysi, tai tikrai pamirši savo drovumus ir nieko nelaukdama skambinsi B. Pažadi? lotuliukas.gif beje, o ką B. galvoja dėl tos tachikardijos, ar dar neklausei kaip jam tai atrodo? Ar jis jau nebežino ką galvoja ir dabar bijo kartu su tavim kai tu jį 'prigąsdinai' lotuliukas.gif Beje, kad jis jau bijo už tave tai gerai. Kadangi savo baimę jau atidavei jam, tai dabar pačiai beliko tik pagimdyti wub.gif

beje, merginos, kurios jau pasigimdę, ar tikrai niekaip neįmanoma išvengti susitikimo su docente ? g.gif ar tikrai visos ir buvot su ja susidūrę?

QUOTE(wowavyva @ 2009 02 27, 19:36)
tai kad as niekur nedingus, tiesiog neturiu ka pasakyt  smile.gif gerai sekas smile.gif

na, kaip neturi ką pasakyti ? o kaip tavo reikalai su dietologais klostosi ?

QUOTE(madmuazele @ 2009 02 28, 17:46)
nes tos ligos pribaigs tuoj mane...

Sveik 4u.gif ir nepamiršk imuniteto stiprint.

QUOTE(madmuazele @ 2009 02 28, 21:44)
Pas mane lyg buvo viskas normalu, bet va jau koki pusmeti nesamones dedasi Visada maniau, kad is pirmo karto pastosiu-kaip kad pirma karta buvo, ale jauciu si karta man vel pasitvirtins taisykle - "niekada, nesakyk, niekada"  Kaip nenoriu as tu testu ir matavimo

Beje, atrodo kelis kg numeciau...pirmas dienas nevalgiau nieko kai susirgau... tai jauciuosi kuuuuuda 

O kiek jau laiko bandot gandrą prisiviliot, kad pradėjai nerimaut ? Nes jeigu jau kyla kokių abejonių - tai pirmiausia reiktų savo briedį patikrint. Patikėk, žinau ką sakau doh.gif nes jei pas moteriškę paprastai viskas vyksta daugmaž normaliai, o rezultato vis nėra - greičiausiai kažkokių nesklandumų turi briedis unsure.gif o tą patikrint juk labai paprasta - vienas tyrimas (tiesa, nelabai pigus) ir viskas daugmaž aišku. O jei jau su briedžiu viskas o.k., tada jau gali išlaidaut ant ovuliacijos testukų ar užsiiminėt su kitom pagalbinėm priemonėm.
ir sveikinu netekus tų kelių kilogramų, kurie taip akivaizdžiai tau pakėlė nuotaiką. Pasirodo, kiek nedaug trūksta žmogui iki pilnos laimės biggrin.gif

Tiesa, o kažin kur prapuolė Aister ? g.gif kaip užšventė vestuves (kurių sakė, kad nešvęs lotuliukas.gif ), tai po šiai dienai dar turbūt medų kopinėja, kad 'ni privieta ni otvieta' jau nekalbant apie fotoreportažą g.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
biggrin.gif Eudora aciu uz palaikyma. nusiraminau. Birzietis del takihardijos kolkas nieko tokio baisaus nemate.

lotuliukas.gif o su docente teks manau susitikti jei gulesi tikrai. bet as visada bijojau jos ir galvojau kas per zmogus ji bet kaip pamaciau ir pabendravau,labai mielas zmogus ir manau mus suprantanti, gal kiek ir perdeda del musu ligos, (mano nuomone). bet gal ji ir tesi. bet tikrai nereikia jos bijoti ar vengti lotuliukas.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif is pradziu ja matydavau kolodoriuje vaikstant bet nezinojau kad ji lotuliukas.gif o kaip jau pamaciau pavarde tai kazkaip nustebau tikejausi, storos, senos, nesimpatiskos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kazkodel. bet visai ka kita isvydau lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Arnukas auga gerai. Rytoj jau trys mėnesiukai. Į šitą svetainę užsukudažnai, tik parašyti nelabai spėdavau. Jei vienas miega, tai kitas reikalauja dėmesio vaikiukas. Cukriukai laikosi normaliai. sakyčiau į žemesnę pusę, Tik kol maitinu žiauriai noriu saldumynų, o kai noriu tai ir suvalgau, o tada insulino didesnis kiekis reikalingas.... Dariausi gliukuotą- fantastika 5,7. Tai va. lyg kaip ir sveika.... ax.gif biggrin.gif g.gif . O dėl baimės tai nebijokit nei skambint, prašyt ar reikalauti. Jų toks darbas. o jei nedrąsu, galvokit apie savo leliuką, dėl jo turit daryti viską. aš jei man kas nebūdavo aišku, skambindavau B, jis mielai viską paaiškindavo ir tabdavo daug lengviau. Nes mano ginė žiauriai visko bijojo, kartais ir mane prigasdindavo. Tai jis ( B ) greit mane nuleisdavo ant žemės. Smagu vėl pasidalinti savo mintim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inguška: 01 kovo 2009 - 14:54
Nedingus nedingus as tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Mano mazius ziauriai pyksta, kai as prie kompo sedziu doh.gif Labai labai reikalauja demesio, taip kad kompui laiko lieka vis maziau smile.gif
Bet jus neisivaizduojat, kaip faina ji dabar stebeti wub.gif wub.gif wub.gif Kartoja viska is eiles, tai kartu dabar ir valgom,ir kambarius tvarkom biggrin.gif O mandrybiu tai pilnas pilnas, tik spek lekti is paskos wub.gif
Papildyta:
Zinokit apie tas vestuves tai neturiu ka pasakoti smile.gif Pasedejom kavinej,pavakarieniavom ir viskas.Na ir antra diena aisku suvaziavo visi, kurie norejo pasveikinti.Nes vakarienei kvietem tik tevus,brolius ir seseris.

Balandzio 18d.krikstysim Mantuka.Bus didesne svente wub.gif
O Balandzio 21 skrendam su Mantuku i Turkija pailseti vacation4.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aister: 01 kovo 2009 - 19:58