Su pavasariu visas ir nesvarbu, kad už lango vėl žiema
O aš tai katastrofiškai nieko nebespėju. O dar su SB pasiryžom palėkti iki Bialystoko kraitelį susipirkti, tai apskritai RAM'o nebeužtenka niekam ir hardas jau visai nebeveža
Nu, bet tikiuosi, dūmai nepradės rūkti ...
QUOTE(aitiii @ 2009 02 26, 18:20)
aciu uz palaikyma merginos, bet vis mintys lenda kad tik del tos takichardijos nieko nebutu. bet tikekimes.
Eudora labai jau gerai galvoji
kad kauniete ir nereikes guleti nemanau kad docente taip leistu
na bet gal tau pasiseks.
na tikrai tau gerai kad nereikia vargti vazineti ir dokumenteliai bus sutvarkyti.
na del trukdymo tu teisi bet as labai drovi . tai kol prisiruosiau paskambinti, aisku kaip jau gimdysiu tai jau skambinsiu nelauksiu nieko.
as jam jau pripasakojua kad esu baile, verksne ir.t.t. bet jis sake negazdink manes .
na pas tave Eudora ir optimizmo, dar tokiu nesu sutikus
Aitiii, aišku gal aš ir per daug naiviai tikiuosi, bet vistik galvoju, kad jei dėl tos tachikardijos jie būtų turėję bent kokių įtarimų ar abejonių, tai nemanau, kad būtų tave taip lengvai paleidę ar bent jau būtum gavus krūvą instrukcijų išeidama iš jų. Todėl nepergyvenk, viskas turi būti ir bus gerai
Ir pažadėk, kad jau kai gimdysi, tai tikrai pamirši savo drovumus ir nieko nelaukdama skambinsi B. Pažadi?
beje, o ką B. galvoja dėl tos tachikardijos, ar dar neklausei kaip jam tai atrodo? Ar jis jau nebežino ką galvoja ir dabar bijo kartu su tavim kai tu jį 'prigąsdinai'
Beje, kad jis jau bijo už tave tai gerai. Kadangi savo baimę jau atidavei jam, tai dabar pačiai beliko tik pagimdyti
beje,
merginos, kurios jau pasigimdę, ar tikrai niekaip neįmanoma išvengti susitikimo su docente ?
ar tikrai visos ir buvot su ja susidūrę?
QUOTE(wowavyva @ 2009 02 27, 19:36)
tai kad as niekur nedingus, tiesiog neturiu ka pasakyt
gerai sekas
na, kaip neturi ką pasakyti ? o kaip tavo reikalai su dietologais klostosi ?
QUOTE(madmuazele @ 2009 02 28, 17:46)
nes tos ligos pribaigs tuoj mane...
Sveik
ir nepamiršk imuniteto stiprint.
QUOTE(madmuazele @ 2009 02 28, 21:44)
Pas mane lyg buvo viskas normalu, bet va jau koki pusmeti nesamones dedasi Visada maniau, kad is pirmo karto pastosiu-kaip kad pirma karta buvo, ale jauciu si karta man vel pasitvirtins taisykle - "niekada, nesakyk, niekada" Kaip nenoriu as tu testu ir matavimo
Beje, atrodo kelis kg numeciau...pirmas dienas nevalgiau nieko kai susirgau... tai jauciuosi kuuuuuda
O kiek jau laiko bandot gandrą prisiviliot, kad pradėjai nerimaut ? Nes jeigu jau kyla kokių abejonių - tai pirmiausia reiktų savo briedį patikrint. Patikėk, žinau ką sakau
nes jei pas moteriškę paprastai viskas vyksta daugmaž normaliai, o rezultato vis nėra - greičiausiai kažkokių nesklandumų turi briedis
o tą patikrint juk labai paprasta - vienas tyrimas (tiesa, nelabai pigus) ir viskas daugmaž aišku. O jei jau su briedžiu viskas o.k., tada jau gali išlaidaut ant ovuliacijos testukų ar užsiiminėt su kitom pagalbinėm priemonėm.
ir sveikinu netekus tų kelių kilogramų, kurie taip akivaizdžiai tau pakėlė nuotaiką. Pasirodo, kiek nedaug trūksta žmogui iki pilnos laimės
Tiesa, o kažin kur prapuolė
Aister ?
kaip užšventė vestuves (kurių sakė, kad nešvęs
), tai po šiai dienai dar turbūt medų kopinėja, kad 'ni privieta ni otvieta' jau nekalbant apie fotoreportažą
I'm out of my mind, but feel free to leave a message