Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (2 tema)

QUOTE(adiav @ 2009 02 21, 11:59)
Aciu merginos,

Uz palaikima. As ja irgi raminau, taciau vargse prisinervino visa nakti siandiena dare tyrimus pakartotinai tai pries gliukoze 6, o isgerus gliukozes buvo uzkile iki 17  doh.gif
O tas durnelis dar pripudrino smegenis, kad va vistiek tas vaikas istines ir dvie savaitems per didelis.
As jai ir sakau gal apsiriko..gi buna moterys ir visa nestuma serga tom menesinem.
Dabar vaziuoja i kauna. susiskambins su skyriaus vedeju tai ziuresiu ka pasakys.
Bet nesuprantu as tu gydytoju kurie pradeda gasdinti  doh.gif Atvirksciai gi turetu normaliai paaiskinti, na o cia  doh.gif
Aciu Jums  wub.gif

bet aš niekaip nesuprantu, kaip pirma po gliukozės buvo tik 5,9, o dabar jau visas 17?? blink.gif g.gif aišku, nervai tikrai sukelia cukriukus, bet iki tiek blink.gif žodžiu, kaip ir visos sakė, geriausias spendimas - važiuot į Kauno klinikas, blogiau tikrai nebus mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gvile: 21 vasario 2009 - 14:15
Sveikos 4u.gif
na, tai kur visos taip prapuolę, kad net antram lape atsidūrėm ? blink.gif lotuliukas.gif tikiuosi niekas nepasigavot gripo unsure.gif
O kaip Wowavyvai toliau sekasi su dietologais bendrauti ax.gif
Aitiii irgi negirdėt, tikiuosi nepasilikai akušeriniam ir jau esi namučiuose ? unsure.gif
O mano lelius pagaliau apsivertė į vertikalią padėtį, na, bent jau aš taip jaučiu ir įtariu. Tai spėju būtent ta proga man žiauriai rūgštis pradėjo kilti doh.gif niekad gyvenime nežinojau kas tai per daiktas ir kartais atrodydavo nu ko čia tas MB zirzia, kad pamiršau vaistų nupirkt, tipo, negali pakentėt doh.gif blush2.gif Vaje, vaje, kaip aš jį dabar suprantu ir užjaučiu friends.gif
Atsakyti
4u.gif SVEIKOS merginos. as tik siandien namie smile.gif
na pagaliau. (Eudorai sakiau kad sestadieni paleis) deja atejo doccente ir pasake kad vakar blogi buvo vaiko tonusai uzrasyti, rodo takichardija, reikia stebeti ir ziureti kas yra. aisku puoliau i asaras ir visas pasaulis atrode kad nusidaze juodom spalvom. verysad.gif verysad.gif cray.gif cray.gif cray.gif verkiau ne del to kad lieku o del leliuko, pasakiau , kad busiu kiek reikes. Ji mane pagyre kad esu supratinga mama.
sestadieni ir sekamdieni dar takichardija rode, lyg sekamadieni geriau. ta palatos kvaisa gydytoja is pat pradziu nieko nesake, (kiek suprantau praktikantes, nes ten visos jos jaunos)
tai ji sestadieni susirgo palatos ta gydytoja. tai atejo kita tokia labai miela jaunute bei protingesne.
siandien ji sukviete visus doc, na nzn ju ten buvo kokie 5 nusivede ekoskopijai. istikrino viska, nieko blogo nemato. sako gal kur virkstele uzspausta, ar kas, bet viska istikrino bukle leliuko gera, tiesiog nesupranta kodel pakiles tas daznis. iverino bukle, sako: netoli gyvenat, jauciates gerai , jei kas atvaziuokit kad ir nakti. jauciuosi as labai gerai. dar pries isvaziuojant nuejau pasitikrint tonusus. takichardijos jau nebuvo . pukiai rode kreive. thumbup.gif
tat manau viskas bus gerai. dabar nuotaika geresne. sake kad vaikas labai judrus, dar tokio nemate, tai gal todel, jo sirduke greit plaka, na nzn. bet svarbu gydyt. ivertino bendra bukle gerai. biggrin.gif
treciadieni kovo 4d. vaziuoju pas Birzieti, konsultacijai.
jau susitariau pas ji gimdyti. Nors ir teigiat kad tikrai geras spec. bet vistiek labai bijau ax.gif
tiek ziniu is mano akuserinio mirksiukas.gif

Eudora na nezinau kiek tavo gera nuotaika ir optimizmas neša biggrin.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif bet patikek tam akuseriniam ne kas, as nieko ten nematau tik verkiancias nestukes arba tokias bejegias.
Atsakyti
Aitiii console.gif, vaje kaip užjaučiu dėl tokio nerimo verysad.gif Bet svarbiausia, kad leliukui dabar viskas gerai wub.gif , o jau tam akušeriniam kaip nors galima turbūt viską ištverti, kad jei tik tai padės leliui ir užtikrins visapusišką pagalbą irnesakyk.gif Bet iš kitos psuės - tai nelabai suprantu ko ten gulėti, jei ten tokie bardakai su tais gydytojais ? unsure.gif Labai tikiuosi, kad aš ten ilgai neužtruksiu ir kaip nors suderinsiu su B., kad jis pats viską pasižiūrėtų, o ne paliktų mane toms rezidentėms.
Odėl mano optimizmo, tai jei man būtų pasakę, kad kažkas ne visai patinka leliaus tyrimuose - tai patikėk, būčiau bliovus cry.gif cry.gif cry.gif ir nieks nebūtų galėjęs manęs nuramint. Taip kad tiek ir to mano optimizmo ir geros nuotaikos doh.gif Būčiau irgi viena tų , kurios ir sukuria ten tokią nepriimtiną atmosferą mirksiukas.gif Bet nieko, tu stipri jei jau savaitgalį iškentėjai akušeriniam clap_1.gif , ir kai pagalvoji - tau jau tiek nedaug liko laukti iki susitikimo su savo 2.gif wub.gif
Beje, jei važiuosi pas B. kovo 4 d., tai turbūt susitiksim mirksiukas.gif nes aš pas jį tą dieną kaip tik eisiu tvarkytis savo dekretinių popierių (na, jei šį trečiadienį nesugalvos ir nepasiūlys ko nors kitaip). O kelintai valandai užsiregistravai? blush2.gif
Atsakyti
iskesti iskenciau biggrin.gif as ir buvau Bizieti su asarm isiskvietus jis atejo, paziurejo mano vaiko takichardija, nuramino mane. sake viskas bus gerai, dar patikrino virkstele ekoskopu. tik labai man jau nepatogu ji buvo trugdyti, ben jis teigia kad tos rezidentes geros, bet kazinau man tai kazkokios vistos, net ekoskopuot nemoka.

kovo 4d. 15.20 val eisiu.
net taipkeista net nezinau kada vel i ta akuserini gult reikes, gal pasakys Birzietis. nes atsakyme parasyta kada pasijusiu blogai ar vandenys nubegs tada atvaziuoti, tai gal nereikes 38 sav. gult. na viska manau jis paaiskins. biggrin.gif

na taip kaip pasako kad kazkas leliukui tai atrodo kad pasaulis slysta is po koju. kazkoks kosmaras.
Atsakyti

net taipkeista net nezinau kada vel i ta akuserini gult reikes, gal pasakys Birzietis. nes atsakyme parasyta kada pasijusiu blogai ar vandenys nubegs tada atvaziuoti, tai gal nereikes 38 sav. gult. na viska manau jis paaiskins. biggrin.gif
jis tikrai paaiškins ir ten tavęs tikrai nekankins versdami guleti toj ligoninėj. Mane tai paleido 38 sav ir atvažiiavau 39 prieš pat gimdymą. Aišku prieš tai ivertina visą riziką. tai nebijok ir pasikliauk juo.

na taip kaip pasako kad kazkas leliukui tai atrodo kad pasaulis slysta is po koju. kazkoks kosmaras.
Nesijaudink, bus viskas ok. geros tau nuotaikos, nes tai veikia labai gerai lelių, cukriukus ir tave biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inguška: 24 vasario 2009 - 14:17
QUOTE(aitiii @ 2009 02 23, 18:36)
treciadieni kovo 4d. vaziuoju pas Birzieti, konsultacijai.
jau susitariau pas ji gimdyti. Nors ir teigiat kad tikrai geras spec. bet vistiek labai bijau ax.gif

žinai, mano akys kažkaip vėl užkliuvo už šito sakinio biggrin.gif Dabar taip pagalvojau, kad ir pas kokį gerą specą begimdytume - vistiek gimdyt reiks mums, už mums jis tikrai nepagimdys schmoll.gif Tai gal bent baimę tada galim palikti jam ? mirksiukas.gif Mes gimdysim, o jau jis tegul bijo lotuliukas.gif Gal toks variantas visai pasiteisintų mirksiukas.gif

QUOTE(aitiii @ 2009 02 23, 21:26)
iskesti iskenciau biggrin.gif as ir buvau Bizieti su asarm isiskvietus jis atejo, paziurejo  mano vaiko takichardija, nuramino  mane. sake viskas bus gerai, dar patikrino virkstele ekoskopu. tik labai man jau nepatogu ji buvo trugdyti

net taipkeista net nezinau kada vel i ta akuserini gult reikes, gal pasakys Birzietis. nes atsakyme parasyta kada pasijusiu blogai ar vandenys nubegs tada atvaziuoti, tai gal nereikes 38 sav. gult. na viska manau jis paaiskins.  biggrin.gif

O dėl B. 'trukdymo' , tai aš įsivaizduoju, kad tam mes ir tariamės su konkrečiu žmogum, kad bet kuriuo metu galėtume gauti kvalifikuotą pagalbą, o ne galvoti, kažin ar čia patogu skambinti, klausti, trukdyti ir t.t. pan. Už tai gi jis gaus pinigėlius, kuriuos mes jam duosim už darbą, o ne už gražias akis mirksiukas.gif Todėl nepatogu gali būti kai batai spaudžia, bet ne tada kai kalba eina apie lelių wub.gif Todėl šalin visas tokias mintis ir drąsiai naudokis jo žiniomis drinks_cheers.gif
dėl guldymo - tai man ir įdomu kas ten ir kaip, bet įtariu, kad manęs, kaip kaunietės, tai gal ir neguldys, kadangi aš visą laiką vietoj biggrin.gif Nu bet žiūrėsim ką tau pasakys trečiadienį, juk vistiek susitiksim mirksiukas.gif

QUOTE(inguška @ 2009 02 24, 15:13)
Nesijaudink, bus viskas ok. geros tau nuotaikos, nes tai veikia labai gerai lelių, cukriukus ir tave biggrin.gif  biggrin.gif

o kaip tu pati besilaikai? kaip mažasis gyvena? wub.gif kažkaip pasidžiaugei sėkmingu gimdymu ir pamiršai mus blush2.gif Užsuk dažniau, pasidalink patirtim - kaip cukriukai laikosi maitinant (jei pati maitini), ir kaip šiaip sekasi?

Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(aitiii @ 2009 02 23, 17:36)
deja  atejo doccente ir pasake kad vakar blogi buvo vaiko tonusai uzrasyti, rodo takichardija, reikia stebeti ir ziureti kas yra.

Vargšiuke. 4u.gif Labai gaila kad tiek prisinervinai. Ačiū dievuliui, kad tavo leliui viskas gerai. Laikykitės taip ir toliau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cykrė: 25 vasario 2009 - 09:28
QUOTE(aitiii @ 2009 02 23, 21:26)

nu va, pasirodo be reikalo apsidžiaugiau doh.gif neteks mums susitikti kovo 4 d. verysad.gif B. susirūpino, kad man reiks be reikalo važiuot trečiadienį (tipo, vien tik dėl popierių neverta) tai sakė, ateit kovo 5 d. tiesiai ten į kitą kabinetą ir visi jau popieriai bus ten palikti, kad man nereiktų važinėti smile.gif taip, kad dabar susitiksim nebent jei sugalvotum gimdyt nuo kovo 23 d. lotuliukas.gif Nes tą savaitę aš 'poilsiausiu' akušeriniam mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu uz palaikyma merginos, bet vis mintys lenda kad tik del tos takichardijos nieko nebutu. bet tikekimes.
Eudora labai jau gerai galvoji lotuliukas.gif kad kauniete ir nereikes guleti nemanau kad docente taip leistu lotuliukas.gif na bet gal tau pasiseks. mirksiukas.gif
na tikrai tau gerai kad nereikia vargti vazineti ir dokumenteliai bus sutvarkyti.

na del trukdymo tu teisi bet as labai drovi ax.gif tai kol prisiruosiau paskambinti, aisku kaip jau gimdysiu tai jau skambinsiu nelauksiu nieko. lotuliukas.gif lotuliukas.gif

as jam jau pripasakojua kad esu baile, verksne ir.t.t. bet jis sake negazdink manes lotuliukas.gif lotuliukas.gif

na pas tave Eudora ir optimizmo, dar tokiu nesu sutikus mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif Ramios jus visos cia... na, pasigavo ir mane gripas...jau geriau kiek-tai ir prie kompo prisedau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 02 27, 12:57)
Labukas 4u.gif  Ramios jus visos cia... na, pasigavo ir mane gripas...jau geriau kiek-tai ir prie kompo prisedau blush2.gif

tavo a.z. pilna? berods vakar pas endo turejai eiti, ka pasake?
Atsakyti