QUOTE(Shalna @ 2009 02 19, 11:31)
zinok, buciau geriau blynu kepusi vis tik kepiau as vakar ta pyraga, bet kazka ne tovo gavosi, tai net nedaviau kolegems Nezinau, as vis galvoju apie kepimo miltelius, kam jie reikalingi, jei tas pyragas vis tiek sausas ir nekyla Tai zinai, tie kepimo milteliai buvo kaip saukstas deguto medaus statinej, nes tame pyrage valgant jauciasi tie kepimo milteliai - burna griauzia
Nu jooooooooooo, kai karantinas, tai visai ne biznis - nei i lauka iseit, nei aplankyt taves niekas negali
Nu jooooooooooo, kai karantinas, tai visai ne biznis - nei i lauka iseit, nei aplankyt taves niekas negali
Shalna sorry užpaisiau čia aš tau su tuo pyragu, ir va kas gavosi liko kolegės be pyrago Bet dėl tų miltelių - tai nežinau, kam jie reikalingi, bet aš juos visada dedu ir nieko jie man nesugadina Tai gal tu jų labai padauginai arba kažkokius labai specifinius naudoji ? nes aš kiek kepiau, visada naudojau Dr. Oetker ir niekas nesiskundė, kad jie jaustųsi (na, svečiai tai suprantu, kad iš mandagumo gali ir nutylėti , bet jau mano mama tai labai jautri visokiems tokiems dalykams ir iš karto būtų paklausus kas čia per skonis ). Kitas variantas, kai aš gyvendama UK buvau nusipirkus kažkokių neaiškių kepimo miltelių, kurie man irgi jautėsi, tai aš paskui juos 'gesindavau' vanile ir buvo visai nieko Na, o jei vistik dar kada ryšiesi tam pyragui ir darysi be kepimo miltelių - būtinai parašyk kaip ten gavosi, nes aš kažkaip niekada nebandžiau jų nedėti
jo, o Aitiii nenuskilo čia su tuo karantinu bet tikiuosi kad jos labai ilgai ten nelaikys, tai gal kaip nors ištvers tam kalėjime