Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (2 tema)

QUOTE(Shalna @ 2009 02 19, 11:31)
zinok, buciau geriau blynu kepusi lotuliukas.gif vis tik kepiau as vakar ta pyraga, bet kazka ne tovo gavosi, tai net nedaviau kolegems doh.gif Nezinau, as vis galvoju apie kepimo miltelius, kam jie reikalingi, jei tas pyragas vis tiek sausas ir nekyla g.gif Tai zinai, tie kepimo milteliai buvo kaip saukstas deguto medaus statinej, nes tame pyrage valgant jauciasi tie kepimo milteliai - burna griauzia lotuliukas.gif

Nu jooooooooooo, kai karantinas, tai visai ne biznis - nei i lauka iseit, nei aplankyt taves niekas negali doh.gif

Shalna blush2.gif sorry užpaisiau čia aš tau su tuo pyragu, ir va kas gavosi doh.gif liko kolegės be pyrago doh.gif Bet dėl tų miltelių - tai nežinau, kam jie reikalingi, bet aš juos visada dedu ir nieko jie man nesugadina ax.gif Tai gal tu jų labai padauginai g.gif arba kažkokius labai specifinius naudoji ? nes aš kiek kepiau, visada naudojau Dr. Oetker ir niekas nesiskundė, kad jie jaustųsi (na, svečiai tai suprantu, kad iš mandagumo gali ir nutylėti lotuliukas.gif , bet jau mano mama tai labai jautri visokiems tokiems dalykams ir iš karto būtų paklausus kas čia per skonis doh.gif ). Kitas variantas, kai aš gyvendama UK buvau nusipirkus kažkokių neaiškių kepimo miltelių, kurie man irgi jautėsi, tai aš paskui juos 'gesindavau' vanile lotuliukas.gif ir buvo visai nieko ax.gif Na, o jei vistik dar kada ryšiesi tam pyragui ir darysi be kepimo miltelių - būtinai parašyk kaip ten gavosi, nes aš kažkaip niekada nebandžiau jų nedėti blush2.gif

jo, o Aitiii nenuskilo čia su tuo karantinu verysad.gif bet tikiuosi kad jos labai ilgai ten nelaikys, tai gal kaip nors ištvers tam kalėjime cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2009 02 19, 08:42)
bet pas tave tai kažkoks twin pyksas - banguoja tavo cukriukai kaip nerami jūra  g.gif Baisiai jau smalsu koks bus tavo endokrinologo komentaras  blush2.gif

Aga lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jau ketvirtadieni zygiuosiu...laukiu nesulaukiu... jei nesusirgsiu doh.gif Nes mazius nuo siandien susirgo-gydytoja sako, kad gripas jam.... dar pasake, kad turetu visa seimyna isgriuti unsure.gif

QUOTE(Shalna @ 2009 02 19, 10:31)
Tai maziau pietums leiskis arba uzvalgyk duonytes pries darbo pabaiga mirksiukas.gif
Laimingi laiko neskaiciuoja wub.gif

Obuoli dabar jau pasiimu su savimi... tinka smile.gif na, dabar namie kokia savaitele pasedesiu-jauciu vel pakils lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 02 19, 18:57)
Aga  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Jau ketvirtadieni zygiuosiu...laukiu nesulaukiu... jei nesusirgsiu doh.gif  Nes mazius nuo siandien susirgo-gydytoja sako, kad gripas jam.... dar pasake, kad turetu visa seimyna isgriuti unsure.gif
Obuoli dabar jau pasiimu su savimi... tinka smile.gif na, dabar namie kokia savaitele pasedesiu-jauciu vel pakils lotuliukas.gif

nu žiūrėk laikykis, nesusirk (česnako dideliais kiekiais vartok ir arbatas litrais gerk mirksiukas.gif ), bo tai jei susirgsi ir nenueisi ... tai mes gi iš smalsumo čia numirsim belaukdamos lotuliukas.gif
o kodėl sakai, kad namuose pasėdėjus cukrus pakils? ar tu kol darbe būni, tol cukrus geras, o kai nedirbi ir namie sėdi - tik tada pakyla?
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2009 02 19, 18:17)
Shalna  blush2.gif sorry užpaisiau čia aš tau su tuo pyragu, ir va kas gavosi  doh.gif liko kolegės be pyrago  doh.gif Bet dėl tų miltelių - tai nežinau, kam jie reikalingi, bet aš juos visada dedu ir nieko jie man nesugadina  ax.gif Tai gal tu jų labai padauginai  g.gif arba kažkokius labai specifinius naudoji ? nes aš kiek kepiau, visada naudojau Dr. Oetker ir niekas nesiskundė, kad jie jaustųsi

Baik tu, neatsiprasinek, gi neliepei man to pyrago kepti biggrin.gif Mes su arbata tai sulapnojom biggrin.gif Bet jau cukru kelia, tai doh.gif Kita karta kepsiu be kepimo milteliu. Galbut ir milteliai cia kalti, sikart dejau ne oetker umn.gif

QUOTE(madmuazele @ 2009 02 19, 18:57)
Aga  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Jau ketvirtadieni zygiuosiu...laukiu nesulaukiu... jei nesusirgsiu doh.gif  Nes mazius nuo siandien susirgo-gydytoja sako, kad gripas jam.... dar pasake, kad turetu visa seimyna isgriuti unsure.gif

tai sekmes tau pas gydytoja mirksiukas.gif
Ziurekit, nesirkit, nei jus, nei kuri kita ar jusu seimos wink.gif O as ryt porai savaiciu islekiu pas tevus pasisveciuoti, tai busiu be rysio smile.gif Organizuojamas klases susitikimas, tai ta proga ir pasiliksiu ilgeliau.
O jus laikykites 4u.gif
Linkejimai Aitii, kai gris is ligonines, ir kitoms nestuke.gif

Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2009 02 19, 18:08)
nu žiūrėk laikykis, nesusirk (česnako dideliais kiekiais vartok ir arbatas litrais gerk  mirksiukas.gif ), bo tai jei susirgsi ir nenueisi  ... tai mes gi iš smalsumo čia numirsim belaukdamos lotuliukas.gif
o kodėl sakai, kad namuose pasėdėjus cukrus pakils?  ar tu kol darbe būni, tol cukrus geras, o kai nedirbi ir namie sėdi - tik tada pakyla?

Na, as tokia ant ribos...bet man geriausiai sekasi.. siandien nakti su vaiko temperatura kovojom-iki 40 buvo pakile.... o siandien vos vyras grizo is darbo...39.1 jam verysad.gif Tai vat...ligonine pas mus... negaliu ir as smigti unsure.gif

O namie pakyla, nes nejudu... patinka man su knyga pasivolioti...ar su mezginuku pasedeti mirksiukas.gif

QUOTE(Shalna @ 2009 02 20, 16:23)
tai sekmes tau pas gydytoja  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif O tau gero poilsio pas tevelius mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

as pas jus tokiu klausimu. Mano puseserei dabar 31 savaite cukraus kiekis po gliukozes tolerancijos 5.9. Gydytojas ja labai prigasdino tipo ir vaisius 2 savaitem pasidare didesnis ir isvis jai reikia vaziuoti i Kauna darytis tyrima nes jai nesciuju cukralige.
Kiek as zinau cukraus kiekis leistinas iki 6.
Gal ka galite pakomentuoti?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adiav @ 2009 02 20, 21:14)
Sveikos mamytes,

as pas jus tokiu klausimu. Mano puseserei dabar 31 savaite cukraus kiekis po gliukozes tolerancijos 5.9. Gydytojas ja labai prigasdino tipo ir vaisius 2 savaitem pasidare didesnis ir isvis jai reikia vaziuoti i Kauna darytis tyrima nes jai nesciuju cukralige.
Aciu  4u.gif

iš tikrųjų po gliukozės tirpaliuko išgėrimo leistinas kiekis yra iki 7,8 mirksiukas.gif 4u.gif taip, kad nepergyvenkit, tikrai viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adiav @ 2009 02 20, 22:14)
Sveikos mamytes,

Aciu  4u.gif

tas gydytojas kažkoks nevisprotis blink.gif tikriausiai visiškai neišmano savo darbo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 02 20, 17:23)
O as ryt porai savaiciu islekiu pas tevus pasisveciuoti, tai busiu be rysio smile.gif Organizuojamas klases susitikimas, tai ta proga ir pasiliksiu ilgeliau.
O jus laikykites 4u.gif

tai gero tau pasibuvimo gimtuose krastuose mirksiukas.gif

QUOTE(madmuazele @ 2009 02 20, 17:33)
Na, as tokia ant ribos...bet man geriausiai sekasi.. siandien nakti su vaiko temperatura kovojom-iki 40 buvo pakile.... o siandien vos vyras grizo is darbo...39.1 jam verysad.gif  Tai vat...ligonine pas mus... negaliu ir as smigti unsure.gif

O namie pakyla, nes nejudu... patinka man su knyga pasivolioti...ar su mezginuku pasedeti mirksiukas.gif

oho, tikrai ne kas, ypač kai vaikui tokios temperatūros laikosi verysad.gif Tikiuosi, kad jam čia ne kokia infekcija, o paprastas gripas ir ta tempa greit nukris. Sveikit 4u.gif Ir pati žiūrėk, neperženk tos 'ribos' 4u.gif

QUOTE(adiav @ 2009 02 20, 22:14)
Sveikos mamytes,

Aciu  4u.gif

Žinai, pritariu Asciukei. Nu tikrai kažkoks labai 'įdomus', švelniai tariant, gydytojas g.gif doh.gif ir kur dar tokių galima rasti? doh.gif Aišku, jau geriau toks variantas, kai daugiau atsargumo (bet tai tokiu atveju reikia viską normaliai paaiškinti, o ne pult gąsdinti nebūtais dalykais), nei visiškas abejingumas ir nerimą keliančių rezultatų ignoravimas, kurie paskui gali ir liūdnai baigtis unsure.gif
Bet tavo pusseserės atveju, tai tikrai gali ją nuraminti. O jei jau jai pačiai pasidarė labai neramu ir gydytojo gąsdinimai neišeina iš galvos - tai vertėtų pasinaudoti gydytojo siūlymu ir tiesiog profilaktiškai apsilankyti Kauno klinikose, kur viską normaliai ir kompetetingai paaiškins, ir tuo pačiu išsklaidys visas abejones. Blogiau nuo to tikrai nebus, o va geriau ir ramiau - tai tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu merginos,

Uz palaikima. As ja irgi raminau, taciau vargse prisinervino visa nakti siandiena dare tyrimus pakartotinai tai pries gliukoze 6, o isgerus gliukozes buvo uzkile iki 17 doh.gif
O tas durnelis dar pripudrino smegenis, kad va vistiek tas vaikas istines ir dvie savaitems per didelis.
As jai ir sakau gal apsiriko..gi buna moterys ir visa nestuma serga tom menesinem.
Dabar vaziuoja i kauna. susiskambins su skyriaus vedeju tai ziuresiu ka pasakys.
Bet nesuprantu as tu gydytoju kurie pradeda gasdinti doh.gif Atvirksciai gi turetu normaliai paaiskinti, na o cia doh.gif

Aciu Jums wub.gif
Atsakyti
QUOTE(adiav @ 2009 02 21, 12:59)
Aciu merginos,

Uz palaikima. As ja irgi raminau, taciau vargse prisinervino visa nakti siandiena dare tyrimus pakartotinai tai pries gliukoze 6, o isgerus gliukozes buvo uzkile iki 17  doh.gif
O tas durnelis dar pripudrino smegenis, kad va vistiek tas vaikas istines ir dvie savaitems per didelis.
As jai ir sakau gal apsiriko..gi buna moterys ir visa nestuma serga tom menesinem.
Dabar vaziuoja i kauna. susiskambins su skyriaus vedeju tai ziuresiu ka pasakys.
Bet nesuprantu as tu gydytoju kurie pradeda gasdinti  doh.gif Atvirksciai gi turetu normaliai paaiskinti, na o cia  doh.gif
Aciu Jums  wub.gif

17? tai jau ne GD, o tikriausias cukrinis diabetas!!! o gal ką sumaišei, nes tai labai aukštas cukrus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(adiav @ 2009 02 21, 12:59)
Aciu merginos,

Uz palaikima. As ja irgi raminau, taciau vargse prisinervino visa nakti siandiena dare tyrimus pakartotinai tai pries gliukoze 6, o isgerus gliukozes buvo uzkile iki 17  doh.gif

17 blink.gif blink.gif blink.gif na žinai, jei visi čia surašyti skaičiai tikrai yra tokie kokie yra, tada tai jau tikrai cukrinis, o ne gestacinis diabetas verysad.gif Bet kuriuo atveju, sprendimas važiuoti į Kauną, yra tikrai geras. Ir jei vistik su tyrimais ten nebuvo nieko primakliavota ir pripainiota - tai, manau, tavo pusseserė dar labai padėkos savo gydytojui už savalaikę 'paniką' ax.gif Labai lauksim žinių iš Klinikų ir tikėsimės geriausio blush2.gif
Atsakyti