Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (2 tema)

QUOTE(aitiii @ 2009 02 16, 17:21)
ai akuseriniam pabadausiu lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
tai vistik kada nusprendei gultis: ryt ar poryt?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Su praejusiu Valentadieniu heart.gif ir Nepriklausomybes diena! lithuania.gif
Kur pradingusios visos? Uzsisventet? lotuliukas.gif

Aister, kaip tavo svente praejo? mirksiukas.gif

Kaip kitos pilvotosios ir planuotijos laikosi? smile.gif

As asmeniskai tai visai ne kaip verysad.gif Cukrai mano bile kokie, gal kas galetu paaiskinti toki reiskini: 2 nakties cukrus 11,5, susileidziu 3 vnt. Ryte - 22,5 doh.gif Susileidziu 8 vnt. Pasimatuoju po geros valandos - 24 blink.gif blink.gif Nu niekaip neisikertu g.gif Dabar susinervinus susileidau dar 9 vnt., laukiu hipo biggrin.gif
O ta taip planavau eiti Eudoros pyrago kepti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 02 17, 11:56)
Kaip kitos pilvotosios ir planuotijos laikosi? smile.gif

As asmeniskai tai visai ne kaip verysad.gif Cukrai mano bile kokie, gal kas galetu paaiskinti toki reiskini: 2 nakties cukrus 11,5, susileidziu 3 vnt. Ryte - 22,5 doh.gif Susileidziu 8 vnt. Pasimatuoju po geros valandos - 24 blink.gif  blink.gif Nu niekaip neisikertu g.gif Dabar susinervinus susileidau dar 9 vnt., laukiu hipo biggrin.gif

Ačiū už sveikinimus švenčių proga 4u.gif O aš, kaip pilvotoji lotuliukas.gif, tai 'vsiem na zlo" laikausi labai puikiai biggrin.gif
O kiek laiko čia pas tave tokie bardakai darosi? blink.gif Nes jei tik vieną ar dvi dienas - tai manau, nerimauti neverta. Tiesiog būna kartais dienų lyg tyčia doh.gif kai neveikia jokie logikos dėsniai ir niekas nepadeda. Prisimenu, man kažkada seniai seniai panašiai buvo - tai ant to piktumo suvalgydavau dvigubai daugiau angliavandenių nei kad normaliai leidžiantis tą dozę lotuliukas.gif nu ir ką - rezultate nieko naujo nepamatydavau schmoll.gif ekrane būdavo tas pats kosmosas kaip ir su dvigubai mažiau angliavandenių g.gif Bet man tai būdavo tokie trumpalaikiai 'užtemimai'.
Kitas dalykas, gal vistik po mažiau reiktų papildomai dasileidinėti ir nebandyti numušti viso 'pertekliaus" vienu kartu? nes organizmui gal visai šaratai susisuka ir jis arba nesupranta kas vyksta, arba sugeba ant smūgio suhipuot ir vėl pakilt į kosmines aukštumas? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 02 17, 11:56)

tiesa, pamiršau parašyti, kad vistik jei kada ne tik planuosi, bet ir kepsi tą pyragą, tai turėk minty, kad jis kol karštas - tai pjaustosi gana sunkiai ir tik didokais gabalais. t.y. pjaustosi lengvai, bet jei atpjauni mažesnį gabaliuką - jo neįmanoma gražiai išimti, na, bent jau man tai jis suyra doh.gif Geriausiai man jis išsiima su tokia plastikine mentele (kur būna prie tefloninių keptuvių) ax.gif O kai atšąla - tada jau galima ir mažesniais pjaustyti, ale gi jį siūloma valgyti šiltą - tai tokiu atveju tenka kišti į mikrobanginę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eudora: 17 vasario 2009 - 17:57
4u.gif SVEIKOS. doh.gif Aš jei tiek valgysiu tuoj sprogsiu, na negalvojau kad paskutinius men. tiek valgysiu doh.gif as as vos rituosi nestuke.gif lotuliukas.gif

matau jus taip pat puikiai prie pyragu biggrin.gif
ry ryt jau keliauju i akuserini na gal ir nebus dar ta 34 sav. bet man sake atvaziuoti iki 22 d. tai as jau tikiuosi kad sestadieni darbo diena ir israsys namo bigsmile.gif
tasyte susikroviau, oi kaip nenoriu.

visas dienas apie gimdyma sapnuoju, nezinau cia ta baime veikia.

wowavyva kur dingus?
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2009 02 17, 13:54)
1. Ačiū už sveikinimus švenčių proga  4u.gif O aš, kaip pilvotoji  lotuliukas.gif, tai 'vsiem na zlo" laikausi labai puikiai  biggrin.gif

2. O kiek laiko čia pas tave tokie bardakai darosi?

3. Kitas dalykas, gal vistik po mažiau reiktų papildomai dasileidinėti ir nebandyti numušti viso 'pertekliaus" vienu kartu? nes organizmui gal visai šaratai susisuka ir jis arba nesupranta kas vyksta, arba sugeba ant smūgio suhipuot ir vėl pakilt į kosmines aukštumas?  g.gif

1. Nu ir saunuole 4u.gif
2. Cia si sianakt taip sudurnavojo, po tu 9 labai graziai nusileido iki 6,4 ir as patapau laiminga, kad nesuhipavau smile.gif
3. Pas mane bombos virs 10 vnt. smile.gif

QUOTE(Eudora @ 2009 02 17, 18:57)
Geriausiai man jis išsiima su tokia plastikine mentele (kur būna prie tefloninių keptuvių)  ax.gif O kai atšąla - tada jau galima ir mažesniais pjaustyti, ale gi jį siūloma valgyti šiltą - tai tokiu atveju tenka kišti į mikrobanginę.

Agha, as su ta kiausinienes mentele irgi isimineju smile.gif
O saltas jis neskanus? g.gif Noriu siandien isbandyt, jei normaliai iseis, ryt ir koleges pavaisinciau - pagaliau prisiruose i lankynas lotuliukas.gif

QUOTE(aitiii @ 2009 02 17, 19:15)
ry ryt jau keliauju i akuserini na gal ir nebus dar ta 34 sav. bet man sake atvaziuoti iki 22 d. tai as jau tikiuosi kad sestadieni darbo diena ir israsys namo bigsmile.gif
tasyte susikroviau, oi kaip nenoriu.

tai gero tau pasigilinejimo ir skanaus ligonines maisto - vat ji galesi valgyti kiek noresi, svorio nepriaugsi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 02 17, 19:44)
2. Cia si sianakt taip sudurnavojo, po tu 9 labai graziai nusileido iki 6,4 ir as patapau laiminga, kad nesuhipavau smile.gif
O saltas jis neskanus? g.gif Noriu siandien isbandyt, jei normaliai iseis, ryt ir koleges pavaisinciau - pagaliau prisiruose i lankynas lotuliukas.gif

na tai gerai, kad nesuhipavai, nes man taip daugoka pasirodė ta dozė blush2.gif
o dėl pyrago - tai man jis visaip skanus lotuliukas.gif tik tiek, kad tokiu atveju geriau palik jį kepimo inde iki rytdienos ir nejudink, mažiau vargo bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2009 02 17, 22:23)
na tai gerai, kad nesuhipavai, nes man taip daugoka pasirodė ta dozė  blush2.gif
o dėl pyrago - tai man jis visaip skanus  lotuliukas.gif tik tiek, kad tokiu atveju geriau palik jį kepimo inde iki rytdienos ir nejudink, mažiau vargo bus  mirksiukas.gif

man irgi daugoka, bet cia labiau nervai suveike, o ne logika lotuliukas.gif
zinok, taip ir nebekepiau vakar pyrago - neturejau sviestinio popieriaus, o MB darbe uzsisedejo, tai ir ta popieriu parveze apie 9 val. doh.gif O toks metas - vaiko migdymas, su visa ceremonija uztrunkam apie valanda laiko doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 02 18, 10:59)
zinok, taip ir nebekepiau vakar pyrago - neturejau sviestinio popieriaus, o MB darbe uzsisedejo, tai ir ta popieriu parveze apie 9 val. doh.gif

nieko, išsikepsi kitą kartą, bus dar tų progų irnesakyk.gif be to, visada galima ir be progos save palepinti lotuliukas.gif
o kolegėms spėju blynų teko - gi šiandien užgavėnės, tai privaloma atributika biggrin.gif
Beje, skambino Aitiii, tai sakė bais jai liūdna verysad.gif Be to, dar ir karantinas ten, nieko neleidžia, tai va čia tai jau visai ne kas doh.gif o aš galvojau, kad dar užbėgsiu paplepėti pas ją, bet matyt susimatysim tik per jos gimdymą, o mano 34-ą savaitę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2009 02 18, 21:28)
o kolegėms spėju blynų teko - gi šiandien užgavėnės, tai privaloma atributika  biggrin.gif

Lyg kita savaite Uzgavenes mirksiukas.gif

Shalna
, kaip tavo cukriukai?

Mano jau i zemesne puse vel lotuliukas.gif Pavalgau darbe pietus (leidziuosi 8 VV pries juos), tai hipuoju i darbo pabaiga doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 18 vasario 2009 - 22:01
QUOTE(madmuazele @ 2009 02 18, 23:00)
Lyg kita savaite Uzgavenes mirksiukas.gif
[b]
Mano jau i zemesne puse vel lotuliukas.gif  Pavalgau darbe pietus (leidziuosi 8 VV pries juos), tai hipuoju i darbo pabaiga doh.gif

oh doh.gif , nu rimtai, pasiklydau datose doh.gif va ką reiškia atostogos lotuliukas.gif jokios orientacijos laike blush2.gif

bet pas tave tai kažkoks twin pyksas - banguoja tavo cukriukai kaip nerami jūra g.gif Baisiai jau smalsu koks bus tavo endokrinologo komentaras blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2009 02 18, 22:28)
nieko, išsikepsi kitą kartą, bus dar tų progų  irnesakyk.gif be to, visada galima ir be progos  save palepinti lotuliukas.gif 
o kolegėms spėju blynų teko - gi šiandien užgavėnės, tai privaloma atributika  biggrin.gif
Beje, skambino Aitiii, tai sakė bais jai liūdna  verysad.gif Be to, dar ir karantinas ten, nieko neleidžia, tai va čia tai jau visai ne kas  doh.gif o aš galvojau, kad dar užbėgsiu paplepėti pas ją, bet matyt susimatysim tik per jos gimdymą, o mano 34-ą savaitę  lotuliukas.gif

zinok, buciau geriau blynu kepusi lotuliukas.gif vis tik kepiau as vakar ta pyraga, bet kazka ne tovo gavosi, tai net nedaviau kolegems doh.gif Nezinau, as vis galvoju apie kepimo miltelius, kam jie reikalingi, jei tas pyragas vis tiek sausas ir nekyla g.gif Tai zinai, tie kepimo milteliai buvo kaip saukstas deguto medaus statinej, nes tame pyrage valgant jauciasi tie kepimo milteliai - burna griauzia lotuliukas.gif

Nu jooooooooooo, kai karantinas, tai visai ne biznis - nei i lauka iseit, nei aplankyt taves niekas negali doh.gif

QUOTE(madmuazele @ 2009 02 18, 23:00)
Shalna[/b], kaip tavo cukriukai?

Mano jau i zemesne puse vel lotuliukas.gif  Pavalgau darbe pietus (leidziuosi 8 VV pries juos), tai hipuoju i darbo pabaiga doh.gif

aciu, jau neblogai smile.gif
Tai maziau pietums leiskis arba uzvalgyk duonytes pries darbo pabaiga mirksiukas.gif

QUOTE(Eudora @ 2009 02 19, 09:42)
oh  doh.gif , nu rimtai, pasiklydau datose  doh.gif va ką reiškia atostogos  lotuliukas.gif jokios orientacijos laike blush2.gif

Laimingi laiko neskaiciuoja wub.gif
Atsakyti