na prisiskaiciau jusu virsvoriu ir panaisiai oi nepykit be juokas ima
o gmaile kaip foto ziuriu na nematau as nei vienos ten storules. pritariu Shalnai
kaip jus cia keistai skaiciuojat nuo kada insulina pradejot leistis nuo tada storejat, bet palaukit o tai jusu amzius nekinta kaip jauna taip jauna, . jei as pradeciau taip skaiciuoti , . kaip susirgau bvo 16 metu, tai ka norit pasakyti man dabar 28 ateina jau moteris ir kur buvau vaikas ir tiek turiu pat sverti , juokinga. na bet cia kiekvienam savo
wowavyva kad kiekvienam zmogui indvidualiai, ir pagal kiekvieno ligos busena. ji yra skirtinga, kasa kiekvieno skirtingai, vienam ji visiskai negamina insulino kitam kelis tik proc. pvz. man insulino reikia 1 kg-1v.v 1,3v.v gali buti ir 2 v.v. taip endokrinologai teigia. pagal tavo skaiciavimus o o mano cukriukai butu kosminiai.
madmuazele o kiek tu jau noretum jau sverti as sveriu tiek kiek tu
QUOTE(wowavyva @ 2009 02 13, 12:51)
madmuazele, 64-23=41. tu ka nori pasakyt kol nesirgai sverei 41 kg? jezau, kas per dozes... mano sumine paros doze +-40 ir tai man pizdulei visi duoda. kazkas pas tave tikrai issibalansave.
bet viskas mergos nebekalbu as su jumis ir su tokiais jusu virsvoriais. verkikes
bet viskas mergos nebekalbu as su jumis ir su tokiais jusu virsvoriais. verkikes
Na, kai sirgau tiek sveriau tiek nenoriu sverti... Man butu gerai kiek sveriau iki susergant - apie 55 kg Ale, kad nepavyksta numesti ne gramo....
Net per dideles man insulino dozes as dar vis didinu
QUOTE(Shalna @ 2009 02 13, 12:58)
Dieve, madmuazele, kad man toki svori As irgi su tokiom verkikem nedraugauju
Dabar pagalvojau, o gal to ilgo veikimo tau tiesiog per daug? Gal todel jis taip prastai veikia, kad kiekiai per dideli? Nezinau, kaip tai logiskai paaiskinti, bet jugi logiskai nepaaiskinama ir tai, kad jei sportuoji cukrui esant virs 14, tai cukrus kyla, o ne krenta, nors turetu buti atvirksciai...
Dabar pagalvojau, o gal to ilgo veikimo tau tiesiog per daug? Gal todel jis taip prastai veikia, kad kiekiai per dideli? Nezinau, kaip tai logiskai paaiskinti, bet jugi logiskai nepaaiskinama ir tai, kad jei sportuoji cukrui esant virs 14, tai cukrus kyla, o ne krenta, nors turetu buti atvirksciai...
Kokia verkike... nu atrodau kaip backa
Bet jei as nesileisiu tiek ilgojo veikimo-tai vakare mano jau buna nemazas pries valgi jus mane subalamutinote
QUOTE(wowavyva @ 2009 02 13, 13:35)
madmuazele, as aisku ne medike, bet man rodos pas tave hiperinsulizmu kvepia. metodiskai rekomenduojama, butu gerai, kad insulino paros vienetu suma butu iki puses zmogaus svorio sumos. na tarkim zmogui sverianciam 70kg butu gerai per para sunaudoti ne daugiau kaip 35v.v. ilgo veikimo insulino doze pas tave atrodo didoka, ypac su pakankamai mazu stazu. nors aisku metodika yra viena, praktika kita. yra zmoniu, kurie parai leidziasi ir virs 100v.v. ilgojo insulino.
As nieko nesuprantu...jauciuosiu absoliut zalia
Papildyta:
QUOTE(aitiii @ 2009 02 13, 17:17)
na prisiskaiciau jusu virsvoriu ir panaisiai oi nepykit be juokas ima
bet palaukit o tai jusu amzius nekinta kaip jauna taip jauna, . jei as pradeciau taip skaiciuoti , . kaip susirgau bvo 16 metu, tai ka norit pasakyti man dabar 28 ateina jau moteris ir kur buvau vaikas ir tiek turiu pat sverti , juokinga. na bet cia kiekvienam savo
bet palaukit o tai jusu amzius nekinta kaip jauna taip jauna, . jei as pradeciau taip skaiciuoti , . kaip susirgau bvo 16 metu, tai ka norit pasakyti man dabar 28 ateina jau moteris ir kur buvau vaikas ir tiek turiu pat sverti , juokinga. na bet cia kiekvienam savo
Prajuokinai pensininke...28 ateina Man 29-ale jauciuosi jaunut jaunutele.... ir beje, juk svarbu, kad gerai jaustumeisi...o as jauciu tuos kelis kg
Sveikos visos verksnės ir naktibaldos
Madmuazele ir wowavyva, kaip Aitiii ir rašė, kiekvienas organizmas individualus ir kitaip reaguoja į insuliną. Kai tik susirgau, mano dozės irgi buvo apie 0.5 - 0.7 v.v. vienam kg. Deja, metams bėgant situacija keičiasi ir dozės didėja (jau nekalbu apie dabartines dozes ). Vieniems tai vyksta greičiau, kitiems lėčiau, bet, deja, tai neišvengiama. Nes jei mes dabar nesileistume tiek, kiek leidžiamės, tai cukrai tikrai būtų kosminiai net ir nieko nevalgant Tiesiog vieno recepto, gero visiems, nėra Kiekvienas turi rasti savo kelią ir būdus 'susidraugauti' su savo liga. Ir kas tinka vienam - tikrai nebūtinai veikia kitam. Todėl, manau, bandyti įvairius variantus yra vienintelis kelias rasti sprendimą
O dabar norit dar panervuosiu visas - aš tai jaučiuosi jauna (nors ir vyriausia tarp jūsų ) ir graži, tik šiuo metu gal į nendrę nelabai panaši , ale jei po gimdymo svoris liks koks buvęs iki tol, tai jausiuosi dar ir manekenė Ypač tas jausmas sustiprėja jei nuvarai kur nors pas britus (na, gal išskyrus Londoną).
Taip kad nepaisant krizės, taupykit babkes, ir varykit pas britus savivertės jausmo pasikoreguot
Madmuazele ir wowavyva, kaip Aitiii ir rašė, kiekvienas organizmas individualus ir kitaip reaguoja į insuliną. Kai tik susirgau, mano dozės irgi buvo apie 0.5 - 0.7 v.v. vienam kg. Deja, metams bėgant situacija keičiasi ir dozės didėja (jau nekalbu apie dabartines dozes ). Vieniems tai vyksta greičiau, kitiems lėčiau, bet, deja, tai neišvengiama. Nes jei mes dabar nesileistume tiek, kiek leidžiamės, tai cukrai tikrai būtų kosminiai net ir nieko nevalgant Tiesiog vieno recepto, gero visiems, nėra Kiekvienas turi rasti savo kelią ir būdus 'susidraugauti' su savo liga. Ir kas tinka vienam - tikrai nebūtinai veikia kitam. Todėl, manau, bandyti įvairius variantus yra vienintelis kelias rasti sprendimą
O dabar norit dar panervuosiu visas - aš tai jaučiuosi jauna (nors ir vyriausia tarp jūsų ) ir graži, tik šiuo metu gal į nendrę nelabai panaši , ale jei po gimdymo svoris liks koks buvęs iki tol, tai jausiuosi dar ir manekenė Ypač tas jausmas sustiprėja jei nuvarai kur nors pas britus (na, gal išskyrus Londoną).
Taip kad nepaisant krizės, taupykit babkes, ir varykit pas britus savivertės jausmo pasikoreguot
Eudora,as ir Londone jauciaus kuda Kaip punksnele skrajojau O cia nea, taip nesijauciu
Jetau, uzmirsau jums pasigiri Siandien as isteku
Nu vestuviu ir vestuviniu sukniu pas mane nebus Po surasymo - vakariene su broliais,seserimis ir tevais Abu mes nenorim tu Lietuvisku vestuviu
Nu vestuviu ir vestuviniu sukniu pas mane nebus Po surasymo - vakariene su broliais,seserimis ir tevais Abu mes nenorim tu Lietuvisku vestuviu
QUOTE(aister @ 2009 02 14, 12:18)
AISTER, sveikinimai nuoširdžiausi !!!!!!
Daug daug laimės, meilės, ir dar vieno kito meilės vaisiaus Na, ir aišku kantrybės, kuri niekuomet nemaišo
O kad vestuvių nedarysit - tai mums neįdomu ir net girdėt nenorim, kad fotoreportažo nebus taip kad neišsisuksi - ruoškis puoškis ir paskui pasirodyk mums
QUOTE(Eudora @ 2009 02 14, 11:53)
O kad vestuvių nedarysit - tai mums neįdomu ir net girdėt nenorim, kad fotoreportažo nebus taip kad neišsisuksi - ruoškis puoškis ir paskui pasirodyk mums
Nebus nebus
nu jei su savo fotiku ka nors papaveiksluosiu ar mane kas papaveiksluos,tai aisku idesiu paspoksoti ale,kad as i ta jaunaja nepanasi busiu
QUOTE(aister @ 2009 02 14, 11:18)
Kaip faina, ir dar datą kokią pasirinkot sveikinu
[
Papildyta:
Prajuokinai pensininke...28 ateina Man 29-ale jauciuosi jaunut jaunutele.... ir beje, juk svarbu, kad gerai jaustumeisi...o as jauciu tuos kelis kg
[/quote]
as ir nesakau kad pensininke, saku kad neimanoma sverti tiek kiek sveriau pries 10-12 metu
kaip cukriukai madmuazele?Nesinervuok del to svorio. viskas gerai.
Papildyta:
[/quote]
as ir nesakau kad pensininke, saku kad neimanoma sverti tiek kiek sveriau pries 10-12 metu
Eudora,as ir Londone jauciaus kuda Kaip punksnele skrajojau O cia nea, taip nesijauciu
Tai didžiausi sveikinimai
QUOTE(aister @ 2009 02 14, 11:18)
Nuoširdžiausi sveikinimai!!!
QUOTE(aitiii @ 2009 02 14)
Siandien geri Nes generaline tvarka uzsiemusi buvau
Uztat dar sumasciau, kad gal tikrai cukriukai "grybavo", nes issisukusi koja buvau... iki siol skauda..patine... matyt tai ir itakojo...
uztat dabar vel gerkle su sloga kankina slapia galva pavaiksciojau
Oi, sveikinimai dideliausi Dar tokia diena pasirinkot Lauksim :photo reportazo
As irgi noreciau palinketi meiles vienas kitam. Sako, meile reikia auginti... kiekviena diena... tad laistykite ja supratimu, pagarba, tolerancija ir kantrybe. Tiesiog, bukite laimingi! Visi trys, o kada nors ir visis keturi ar penki
sveikos merginos. siandien visa diena valgau cukrus aukstokas 10. bet kaip valgyt noriu jau paskutinia menesiai tai priaugsiu su leliuku svoriu.
na bet ka jau padarysi. valgyt noriu
ai akuseriniam pabadausiu
na bet ka jau padarysi. valgyt noriu
ai akuseriniam pabadausiu