Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (2 tema)

na prisiskaiciau jusu virsvoriu ir panaisiai doh.gif oi nepykit be juokas ima biggrin.gif
o gmaile kaip foto ziuriu na nematau as nei vienos ten storules. pritariu Shalnai drinks_cheers.gif

kaip jus cia keistai skaiciuojat nuo kada insulina pradejot leistis nuo tada storejat, bet palaukit o tai jusu amzius nekinta kaip jauna taip jauna, . jei as pradeciau taip skaiciuoti , schmoll.gif . kaip susirgau bvo 16 metu, tai ka norit pasakyti man dabar 28 ateina biggrin.gif jau moteris ir kur buvau vaikas ir tiek turiu pat sverti , juokinga. na bet cia kiekvienam savo biggrin.gif

wowavyva kad kiekvienam zmogui indvidualiai, ir pagal kiekvieno ligos busena. ji yra skirtinga, kasa kiekvieno skirtingai, vienam ji visiskai negamina insulino kitam kelis tik proc. pvz. man insulino reikia 1 kg-1v.v 1,3v.v gali buti ir 2 v.v. taip endokrinologai teigia. pagal tavo skaiciavimus o o mano cukriukai butu kosminiai.

madmuazele o kiek tu jau noretum jau sverti as sveriu tiek kiek tu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 02 13, 12:51)
madmuazele, 64-23=41. tu ka nori pasakyt kol nesirgai sverei 41 kg?  jezau, kas per dozes... mano sumine paros doze +-40 ir tai man pizdulei visi duoda. kazkas pas tave tikrai issibalansave.
bet viskas mergos nebekalbu as su jumis ir su tokiais jusu virsvoriais. verkikes  lotuliukas.gif

Na, kai sirgau tiek sveriau blush2.gif tiek nenoriu sverti... Man butu gerai kiek sveriau iki susergant - apie 55 kg lotuliukas.gif Ale, kad nepavyksta numesti ne gramo.... doh.gif
Net per dideles man insulino dozes blink.gif as dar vis didinu g.gif

QUOTE(Shalna @ 2009 02 13, 12:58)
Dieve, madmuazele, kad man toki svori doh.gif As irgi su tokiom verkikem nedraugauju tongue.gif
Dabar pagalvojau, o gal to ilgo veikimo tau tiesiog per daug? g.gif Gal todel jis taip prastai veikia, kad kiekiai per dideli? Nezinau, kaip tai logiskai paaiskinti, bet jugi logiskai nepaaiskinama ir tai, kad jei sportuoji cukrui esant virs 14, tai cukrus kyla, o ne krenta, nors turetu buti atvirksciai...

Kokia verkike... nu atrodau kaip backa blush2.gif
Bet jei as nesileisiu tiek ilgojo veikimo-tai vakare mano jau buna nemazas pries valgi schmoll.gif jus mane subalamutinote doh.gif

QUOTE(wowavyva @ 2009 02 13, 13:35)
madmuazele, as aisku ne medike, bet man rodos pas tave hiperinsulizmu kvepia. metodiskai rekomenduojama, butu gerai, kad insulino paros vienetu suma butu iki puses zmogaus svorio sumos. na tarkim zmogui sverianciam 70kg butu gerai per para sunaudoti ne daugiau kaip 35v.v. ilgo veikimo insulino doze pas tave atrodo didoka, ypac su pakankamai mazu stazu. nors aisku metodika yra viena, praktika kita. yra zmoniu, kurie parai leidziasi ir virs 100v.v. ilgojo insulino.

As nieko nesuprantu...jauciuosiu absoliut zalia unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(aitiii @ 2009 02 13, 17:17)
na prisiskaiciau jusu virsvoriu ir panaisiai doh.gif  oi nepykit be juokas ima biggrin.gif

bet palaukit o tai jusu amzius nekinta kaip jauna taip jauna, . jei as pradeciau taip skaiciuoti ,  schmoll.gif . kaip susirgau bvo 16 metu, tai ka norit pasakyti man dabar 28 ateina biggrin.gif  jau moteris ir kur buvau vaikas ir  tiek turiu pat sverti , juokinga. na bet cia kiekvienam savo

Prajuokinai lotuliukas.gif pensininke...28 ateina lotuliukas.gif Man 29-ale jauciuosi jaunut jaunutele.... ir beje, juk svarbu, kad gerai jaustumeisi...o as jauciu tuos kelis kg doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 13 vasario 2009 - 23:02
Sveikos visos verksnės ir naktibaldos lotuliukas.gif
Madmuazele ir wowavyva, kaip Aitiii ir rašė, kiekvienas organizmas individualus ir kitaip reaguoja į insuliną. Kai tik susirgau, mano dozės irgi buvo apie 0.5 - 0.7 v.v. vienam kg. Deja, metams bėgant situacija keičiasi ir dozės didėja (jau nekalbu apie dabartines nestuke.gif dozes ). Vieniems tai vyksta greičiau, kitiems lėčiau, bet, deja, tai neišvengiama. Nes jei mes dabar nesileistume tiek, kiek leidžiamės, tai cukrai tikrai būtų kosminiai net ir nieko nevalgant doh.gif Tiesiog vieno recepto, gero visiems, nėra schmoll.gif Kiekvienas turi rasti savo kelią ir būdus 'susidraugauti' su savo liga. Ir kas tinka vienam - tikrai nebūtinai veikia kitam. Todėl, manau, bandyti įvairius variantus yra vienintelis kelias rasti sprendimą mirksiukas.gif
O dabar norit dar panervuosiu visas cool.gif - aš tai jaučiuosi jauna (nors ir vyriausia tarp jūsų rolleyes.gif ) ir graži, tik šiuo metu gal į nendrę nelabai panaši g.gif g.gif , ale jei po gimdymo svoris liks koks buvęs iki tol, tai jausiuosi dar ir manekenė lotuliukas.gif Ypač tas jausmas sustiprėja jei nuvarai kur nors pas britus (na, gal išskyrus Londoną).
Taip kad nepaisant krizės, taupykit babkes, ir varykit pas britus savivertės jausmo pasikoreguot mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Eudora,as ir Londone jauciaus kuda lotuliukas.gif Kaip punksnele skrajojau lotuliukas.gif O cia nea, taip nesijauciu biggrin.gif

Jetau, uzmirsau jums pasigiri ax.gif Siandien as isteku biggrin.gif
Nu vestuviu ir vestuviniu sukniu pas mane nebus schmoll.gif Po surasymo - vakariene su broliais,seserimis ir tevais ax.gif Abu mes nenorim tu Lietuvisku vestuviu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 02 14, 12:18)
Nu vestuviu ir vestuviniu sukniu pas mane nebus schmoll.gif Po surasymo - vakariene su broliais,seserimis ir tevais ax.gif Abu mes nenorim tu Lietuvisku vestuviu schmoll.gif

clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif AISTER, sveikinimai nuoširdžiausi !!!!!! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

user posted image

Daug daug laimės, meilės, ir dar vieno kito meilės vaisiaus wub.gif Na, ir aišku kantrybės, kuri niekuomet nemaišo lotuliukas.gif
O kad vestuvių nedarysit - tai mums neįdomu schmoll.gif ir net girdėt nenorim, kad fotoreportažo nebus irnesakyk.gif taip kad neišsisuksi - ruoškis puoškis ir paskui pasirodyk mums wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2009 02 14, 11:53)
O kad vestuvių nedarysit - tai mums neįdomu  schmoll.gif ir net girdėt nenorim, kad fotoreportažo nebus  irnesakyk.gif taip kad neišsisuksi - ruoškis puoškis ir paskui pasirodyk mums  wub.gif

Nebus nebus tongue.gif tongue.gif tongue.gif
nu jei su savo fotiku ka nors papaveiksluosiu ar mane kas papaveiksluos,tai aisku idesiu paspoksoti biggrin.gif ale,kad as i ta jaunaja nepanasi busiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 02 14, 11:18)

Kaip faina, ir dar datą kokią pasirinkot wub.gif wub.gif sveikinu wub.gif wub.gif
Atsakyti
[

Papildyta:
Prajuokinai lotuliukas.gif pensininke...28 ateina lotuliukas.gif Man 29-ale jauciuosi jaunut jaunutele.... ir beje, juk svarbu, kad gerai jaustumeisi...o as jauciu tuos kelis kg doh.gif
[/quote]

lotuliukas.gif lotuliukas.gif as ir nesakau kad pensininke, saku kad neimanoma sverti tiek kiek sveriau pries 10-12 metu lotuliukas.gif

kaip cukriukai madmuazele?Nesinervuok del to svorio. viskas gerai. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Eudora,as ir Londone jauciaus kuda lotuliukas.gif Kaip punksnele skrajojau lotuliukas.gif O cia nea, taip nesijauciu biggrin.gif

Tai didžiausi sveikinimai clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asciuke: 14 vasario 2009 - 19:48
QUOTE(aister @ 2009 02 14, 11:18)

Nuoširdžiausi sveikinimai!!!
user posted image

QUOTE(aitiii @ 2009 02 14)
kaip cukriukai madmuazele?Nesinervuok del to svorio. viskas gerai.  4u.gif  4u.gif

Siandien geri bigsmile.gif Nes generaline tvarka uzsiemusi buvau lotuliukas.gif
Uztat dar sumasciau, kad gal tikrai cukriukai "grybavo", nes issisukusi koja buvau... iki siol skauda..patine... matyt tai ir itakojo...
uztat dabar vel gerkle su sloga kankina doh.gif slapia galva pavaiksciojau blush2.gif
Atsakyti

Oi, sveikinimai dideliausi clap_1.gif Dar tokia heart.gif diena pasirinkot thumbup.gif Lauksim :photo reportazo tongue.gif yess.gif

As irgi noreciau palinketi meiles vienas kitam. Sako, meile reikia auginti... kiekviena diena... tad laistykite ja supratimu, pagarba, tolerancija ir kantrybe. wub.gif Tiesiog, bukite laimingi! Visi trys, o kada nors ir visis keturi ar penki mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos merginos. siandien visa diena valgau doh.gif cukrus aukstokas 10. bet kaip valgyt noriu jau paskutinia menesiai tai priaugsiu su leliuku svoriu. biggrin.gif thumbup.gif
na bet ka jau padarysi. lotuliukas.gif nestuke.gif valgyt noriu lotuliukas.gif

ai akuseriniam pabadausiu lotuliukas.gif
Atsakyti