Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (2 tema)

QUOTE(aister @ 2009 02 12, 14:27)
Eisu ir as pasiskaityti mirksiukas.gif

tai ir komentarus paste, ok? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 02 12, 14:35)
tai ir komentarus paste, ok? smile.gif

Is mano puses komentaru nebus smile.gif Tik pamaniau,kad ir pati tokiu tyrimu noreciau ir viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 02 12, 10:40)
madmuazele.o nuo ko tau tas svoris auga??? g.gif
Kaip as suprantu,tai tu laaaaabai sveikai maitiniesi,tai nelabai butuo nuo ko tam svorui augti g.gif

Tikrai nezinau nuo ko schmoll.gif o maitintis tikrai stengiuosi sveika...

QUOTE(Shalna @ 2009 02 12, 13:13)
betrgi cukrsu kyla ne tik nuo cukraus ar saldumynu wink.gif Naturalus maistas naturaliu, bet nereiskia, kad jame nera angliavendeniu - sultys, duona, koses, bulves ir pan. Jie reikalauja daug insulino wink.gif
Siaip ilgo veikimo inslulina skaiciuoja pagal kuno svori. O kiem tu priaugai, kad cia taip akcentuoji? kelatas kilu nemanau, kad turetu itakos, o jei keliasdesimt, tai gal isties reiktu ilga padidinti  g.gif

Taigi zinau.... blush2.gif priaugau jau 23 kg nuo to laiko kai pradejau leistis insulina (tai buvo pries metus ir kelias dienas)... per pastaraji menesi beveik 3 kg doh.gif bet ryte mano cukriukai va dabar vel normoje (3.4-3.7), gal net man per mazi-nes jauciu sirdies plakima atsibudusi... tai nelabai ir galeciau ilgojo veikimo ins. didinti...

QUOTE(wowavyva @ 2009 02 12, 13:20)
parasysiu i a.z. tau arba i pasta.

QUOTE(wowavyva @ 2009 02 12, 13:40)
galit eiti skaityti smile.gif

Pasiskaiciau... parasiau mirksiukas.gif
Atsakyti
madmuazele, parasiau smile.gif
net skaiciai tavo praktiskai tokie kaip mano sad.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 02 12, 16:32)
madmuazele, parasiau smile.gif
net skaiciai tavo praktiskai tokie kaip mano sad.gif

Aciu 4u.gif

As dar mastau, kad gal musu organizmas taip kovoja... juk is pradziu mes abi buvom numetusios nemazai svorio-ir tai buvo ne trumpa laika... o dabar jis kaupia, kad vel nereiktu badauti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 02 12, 16:41)
Aciu 4u.gif

As dar mastau, kad gal musu organizmas taip kovoja... juk is pradziu mes abi buvom numetusios nemazai svorio-ir tai buvo ne trumpa laika... o dabar jis kaupia, kad vel nereiktu badauti unsure.gif

as prarastu kg ataugau jau ligoninej, nes tik susirgau 2 savaites gulejau. ir as insulina leidziu jau daugiau kaip 3metai...
Atsakyti
na va, pagaliau ir as prisiruosiau perskaityti, ka woeayva parase. Siaip faina, noreciau ir as tokiu tyrimu, labai smagu, kad gali konkreciai CD sergancius pakonsultuoti del mitybos thumbup.gif Tik bijociau eiti tu tyrimu darytis, bo suzinociau, kad esu 10 metu vyresne negu isties esu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 02 12, 14:40)
galit eiti skaityti smile.gif

Nu va, aš irgi pasicekavinau blush2.gif tikrai įdomu, ale man drąsos neužtektų tokiam tyrimui lotuliukas.gif

QUOTE(madmuazele @ 2009 02 12, 17:17)
priaugau jau 23  kg nuo to laiko kai pradejau leistis insulina (tai buvo pries metus ir kelias dienas)... per pastaraji menesi beveik 3 kg doh.gif bet ryte mano cukriukai va dabar vel normoje (3.4-3.7), gal net man per mazi-nes jauciu sirdies plakima atsibudusi... tai nelabai ir galeciau ilgojo veikimo ins. didinti...

o tai koks tavo svoris ir bendrai suvartojamas insulino kiekis parai ?

QUOTE(Shalna @ 2009 02 12, 23:11)
Tik bijociau eiti tu tyrimu darytis, bo suzinociau, kad esu 10 metu vyresne negu isties esu

Aš irgi bijočiau, bet ne dėl metų - metai tai dzin palyginus su tuo, kad sužinočiau jog pas mane 5 laipsnio nutukimas lotuliukas.gif Nu žinau, kad jų yra tik trys, ale vistiek baisu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2009 02 13, 08:49)
o tai koks tavo svoris ir bendrai suvartojamas insulino kiekis parai ?

Dabar sveriu 64 kg, o ilgojo insulino leidziuosi 37 vv bei trumpojo - 24-30 vv.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 13 vasario 2009 - 12:50
QUOTE(madmuazele @ 2009 02 13, 12:50)

madmuazele, 64-23=41. tu ka nori pasakyt kol nesirgai sverei 41 kg? blink.gif
jezau, kas per dozes... mano sumine paros doze +-40 ir tai man pizdulei visi duoda. kazkas pas tave tikrai issibalansave.
bet viskas mergos nebekalbu as su jumis ir su tokiais jusu virsvoriais. verkikes lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wowavyva: 13 vasario 2009 - 12:52
QUOTE(madmuazele @ 2009 02 13, 13:50)

QUOTE(wowavyva @ 2009 02 13, 13:51)
madmuazele, 64-23=41. tu ka nori pasakyt kol nesirgai sverei 41 kg?  blink.gif
jezau, kas per dozes... mano sumine paros doze +-40 ir tai man pizdulei visi duoda. kazkas pas tave tikrai issibalansave.
bet viskas mergos nebekalbu as su jumis ir su tokiais jusu virsvoriais. verkikes  lotuliukas.gif

Dieve, madmuazele, kad man toki svori doh.gif As irgi su tokiom verkikem nedraugauju tongue.gif
Dabar pagalvojau, o gal to ilgo veikimo tau tiesiog per daug? g.gif Gal todel jis taip prastai veikia, kad kiekiai per dideli? Nezinau, kaip tai logiskai paaiskinti, bet jugi logiskai nepaaiskinama ir tai, kad jei sportuoji cukrui esant virs 14, tai cukrus kyla, o ne krenta, nors turetu buti atvirksciai...
Atsakyti
madmuazele, as aisku ne medike, bet man rodos pas tave hiperinsulizmu kvepia. metodiskai rekomenduojama, butu gerai, kad insulino paros vienetu suma butu iki puses zmogaus svorio sumos. na tarkim zmogui sverianciam 70kg butu gerai per para sunaudoti ne daugiau kaip 35v.v. ilgo veikimo insulino doze pas tave atrodo didoka, ypac su pakankamai mazu stazu. nors aisku metodika yra viena, praktika kita. yra zmoniu, kurie parai leidziasi ir virs 100v.v. ilgojo insulino.
Atsakyti