Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (2 tema)

Eudora, aciu uz receptuka, reiks isbandyt mirksiukas.gif Tik tos razinos man ne itin viliojanciai atrodo smile.gif

Merginos, cukru dedam, kad saldu butu lotuliukas.gif

QUOTE(aitiii @ 2009 02 11, 18:20)
man labai idomu kaip nusprendzia ar cukrinuke pati gimdys ar Planini cezari. is ko nusprendzia.  g.gif  g.gif gal zinot?

Viskas sprendziama pagal tavo bukle lygiai taip pat, kaip ir ne cukrinukems wink.gif Cukrinukems tik tokia isimtis, kad jei vaiko svoris didesnis negu berods 3,8 kg (jei gerai pamenu), tada daro CP, kai sveikai mamytei tokiu atveju CP dar nedarytu.

QUOTE(aitiii @ 2009 02 11, 18:43)
aciu aister. tai dabar kaip gulesiu jau 34 sav. tai man pasakys ar pati gimdysiu ar ne??

34 savaite ligonineje turetu buti aptarta gimdymo taktika, bet aisku, paskutine minute viskas gali pasikeisti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 02 11, 16:36)
labai geras klausimas  lotuliukas.gif

QUOTE(Shalna @ 2009 02 11, 20:38)
Merginos, cukru dedam, kad saldu butu lotuliukas.gif

Tada is viso sakes... cukraus as visiskai nevalgau... tai KODEL mano cukriukai tokie auksti umn.gif angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 02 11, 20:59)
Tada is viso sakes... cukraus as visiskai nevalgau... tai KODEL mano cukriukai tokie auksti  umn.gif  angel_sadangel.gif

sakai? smile.gif o kas sake, kad bandeles megsta? smile.gif gi praktiskai kiekviename maiste, tarkim ir uzpiltinese kosese, yra cukraus.
bet manau tavo problema ne ta...
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 02 11, 21:08)
sakai? smile.gif o kas sake, kad bandeles megsta? smile.gif gi praktiskai kiekviename maiste, tarkim ir uzpiltinese kosese, yra cukraus.
bet manau tavo problema ne ta...

As bandeliu nemegstu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Sakiau, kad siuo momentu noriu.... ale nevalgau gi as ju... nevalgau ir uzpilamu kosiu... valgau gryna, naturalu maista... ax.gif pati ruosiu, pati darau... nieko uzslepto juose nera... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 02 11, 21:12)
As bandeliu nemegstu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Sakiau, kad siuo momentu noriu.... ale nevalgau gi as ju... nevalgau ir uzpilamu kosiu... valgau gryna, naturalu maista... ax.gif  pati ruosiu, pati darau... nieko uzslepto juose nera... mirksiukas.gif

tai tada tau tiesiog padidejo insulino poreikis?
Atsakyti
nezinau....dar sumasciau, kad gal kai priaugau svorio-tiesiog dabartiniam kunui neuztenka insulino unsure.gif bet jau kaip sunku su tuo svoriu kovoti doh.gif schmoll.gif jau kartais jautriau sureaguoju, kai klausineja kodel tokia? gal laukiesi? maziau valgyk ir pan. verysad.gif

O ka tau dietologe sake?
Atsakyti
madmuazele.o nuo ko tau tas svoris auga??? g.gif
Kaip as suprantu,tai tu laaaaabai sveikai maitiniesi,tai nelabai butuo nuo ko tam svorui augti g.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 02 11, 21:59)
Tada is viso sakes... cukraus as visiskai nevalgau... tai KODEL mano cukriukai tokie auksti  umn.gif  angel_sadangel.gif

betrgi cukrsu kyla ne tik nuo cukraus ar saldumynu wink.gif Naturalus maistas naturaliu, bet nereiskia, kad jame nera angliavendeniu - sultys, duona, koses, bulves ir pan. Jie reikalauja daug insulino wink.gif

QUOTE(madmuazele @ 2009 02 11, 22:19)
nezinau....dar sumasciau, kad gal kai priaugau svorio-tiesiog dabartiniam kunui neuztenka insulino  unsure.gif  bet jau kaip sunku su tuo svoriu kovoti doh.gif  schmoll.gif  jau kartais jautriau sureaguoju, kai klausineja kodel tokia? gal laukiesi? maziau valgyk ir pan. verysad.gif

Siaip ilgo veikimo inslulina skaiciuoja pagal kuno svori. O kiem tu priaugai, kad cia taip akcentuoji? kelatas kilu nemanau, kad turetu itakos, o jei keliasdesimt, tai gal isties reiktu ilga padidinti g.gif

Nesiparink del svorio, as visa gyvenima tokia (visa i teva, o tevas mano pilvotas verysad.gif ) Kad i kaip butu nelengva, pasistenk nekreipti demesio i visokius svetimu komentarus. As visa gyvenima mamos klausiau, kad manes i virtuve negalima ileisti arba saldytuva uzrakinti doh.gif Vat kai artimi pasako, tai be galo skaudu verysad.gif Pas mus namie sita tema yra tabu lotuliukas.gif O dar dabar kai maitindama priaugau svorio, tai isvis doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalna: 12 vasario 2009 - 13:20
QUOTE(madmuazele @ 2009 02 11, 21:19)
O ka tau dietologe sake?

parasysiu i a.z. tau arba i pasta.
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 02 12, 14:20)
parasysiu i a.z. tau arba i pasta.

parasyk i pasta - man irgi idomu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 02 12, 13:22)
parasyk i pasta - man irgi idomu mirksiukas.gif