QUOTE(aitiii @ 2009 02 09, 18:23)
sveikos.
na vezimeliu begales ir sunku isirinkti x-Landeriai man patinka.
nezinojau kad max ispardavimas bodziuku. buciau ir as pasikuitus bet jau spinta uzversta bet vis maza
o kiek suprantu smelinukai tai toki naujagimio baltinukai, na gal ir as klistu na bet cia kas kaip nori taip vadina
kur Shalna dingus?
Eudora gal jau susitarei del gimdymo pas Birzieti? kada eisi pas ji?
na vezimeliu begales ir sunku isirinkti x-Landeriai man patinka.
nezinojau kad max ispardavimas bodziuku. buciau ir as pasikuitus bet jau spinta uzversta bet vis maza
o kiek suprantu smelinukai tai toki naujagimio baltinukai, na gal ir as klistu na bet cia kas kaip nori taip vadina
kur Shalna dingus?
Eudora gal jau susitarei del gimdymo pas Birzieti? kada eisi pas ji?
jo, kad vežimėlių n+k, tai čia teisybė ir visa visa blogybė būtų penki kokie - ir išsirinktum, o dabar o kokie tų x-landerių privalumai, kad čia visos SM dėl jų lydosi ? ir kokios jų maždaug kainos ?
o su tais smėlinukais-bodžiukais (t.y. kitaip sakant maikutėm, kur apačioj per klynuką susisega), tai aš irgi tik penktadienį sužinojau ir iškart puoliau būčiau dar antradienį žinojus - tai būčiau tik nerealiai susinervinus, nes per gerklę ir slogą dar tikrai nebūčiau nosies iš namų kišus bet, aišku, tada pasirinkimas turėjo būti didesnis (nors ir taip sugebėjau prisipirkti turbūt daugiau negu reikia )
tiesa, dėl tarimosi su Biržiečiu - tai taip, aš jau susitariau bet tas mano tarimasis tai vyko tokiu kolektyviniu būdu t.y. kai gulėjau endo 24 sav., mus visas 4 palatos urmu iškomandiravo pas Biržietį. Nu ir ta, kuriai arčiausiai gimdymas, ėjo iškart prie reikalo su kalusimu "o kaip žinot kada ir pas ką gimdyt" (jai planinis CP) tai jis žmogus paprastas, sako, kai gulėsit akušeriniam 34 sav. tai susiraskit mane ir dar kartą priminkit, kurios norėsit pas mane, ir jokių problemų Ir dar iš karto davė savo tel. nr. - nu maža ką o mano vizitas pas jį jau šį trečiadienį