QUOTE(madmuazele @ 2009 02 08, 00:50)
Kur dingo visos? ilsites?
Na, mes tai savaitgaliais namuose reti svečiai O penktadienį visą vakarą prasidaviau Maximoj - smėlinukų paieškose Ten gi ta akcija buvo - tai pagalvojau, kad mums būtinai reikia Tai vyras po kokio gero pusvalandžio mano knisimosi po tą dėžę su smėlinukais ir klausia "o mes tikrai tik vieno leliuko laukiamės? Jam atrodo, kad su tiek kiek mes pirkom, galima bus aprengti mažiausiai du ir tai jam dar klausimas ar jie spėtų viską sunešioti
Beje, dėl insulino išbėgimo - tai man irgi kartais būdavo, kad šiek tiek išbėgdavo, bet tikrai tai būdavo labai nedaug, nes visada stengiuosi po suleidimo šiek tiek dar palaikyt adatą ir tik po to lėtai ištraukt. Ir kadangi tai būdavo tikrai nedaug, tai paprastai dasileisdavau ne daugiau 3-4 v.v.
QUOTE(aitiii @ 2009 02 08, 15:49)
sveikutes.
Pasinere i vezimelio ieskojima.
madmuazele kaip cukriukai. man sianakt iskilo iki 10. net nezinau leidau insulino papildomai bet pakilo.
Pasinere i vezimelio ieskojima.
madmuazele kaip cukriukai. man sianakt iskilo iki 10. net nezinau leidau insulino papildomai bet pakilo.
ir kaip sekasi paieškos? gal jau ką nors išsirinkot? Ar bent jau į kurią pusę žvalgotės? nes mes tai dar tik info renkamės, ir turim visokių minčių - nuo važiavimo į Bialystoką iki siuntimosi iš Italijos Dar žadėjo draugai savo perleist jei patiks, bet mama su leliais dabar atostogauja ir išvažiavę į kaimą, o jų diedas net nežino koks ten tas vežimas pas juos buvo ir nieko negali papasakot - sako, grįš žmona ir su ja išsiaiškinsit
QUOTE(Shalna @ 2009 02 08, 23:50)
Maniskiai cukrai irgi durnavoja, vis juosteliu pagailiu, tai taip ir iseina. Pasididinau ilgo veikimo pora vnt.
Maniškiai irgi praeitą savaitę šiek tiek kvailiojo, bet įtariu čia dėl tos slogos ir gerklės buvo, nors temperatūros ir nebuvo nes vakare apie 10 val. buvo 3.7, o jau po dviejų valandų užkilo iki 11,4 ir suprask kaip nori - suhipuot kaip ir nebuvo laiko, juo labiau, kad į tą tarpą suvalgiau pusę mandarino. Bet tai nuo to pusės mandarino irgi negalėjo tiek užkilt nu kažkokia nesąmonė ir dar porą kartų buvo panašios nesąmonės, kur jokio logiško paaiškinimo negalėjau rasti, tai teko viską nurašyt ir slogai bei gerklei
Nu gerai, reikia eit kokį nors veiduką avatarui susirast, o tai jau labai sau nepatinku tokia "beveidė"