Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (2 tema)

QUOTE(madmuazele @ 2009 02 08, 00:50)
Kur dingo visos? ilsites? lotuliukas.gif

Na, mes tai savaitgaliais namuose reti svečiai biggrin.gif O penktadienį visą vakarą prasidaviau Maximoj - smėlinukų paieškose blush2.gif Ten gi ta akcija buvo - tai pagalvojau, kad mums būtinai reikia wub.gif Tai vyras po kokio gero pusvalandžio mano knisimosi po tą dėžę su smėlinukais ir klausia "o mes tikrai tik vieno leliuko laukiamės? lotuliukas.gif Jam atrodo, kad su tiek kiek mes pirkom, galima bus aprengti mažiausiai du ir tai jam dar klausimas ar jie spėtų viską sunešioti doh.gif
Beje, dėl insulino išbėgimo - tai man irgi kartais būdavo, kad šiek tiek išbėgdavo, bet tikrai tai būdavo labai nedaug, nes visada stengiuosi po suleidimo šiek tiek dar palaikyt adatą ir tik po to lėtai ištraukt. Ir kadangi tai būdavo tikrai nedaug, tai paprastai dasileisdavau ne daugiau 3-4 v.v.

QUOTE(aitiii @ 2009 02 08, 15:49)
sveikutes.
Pasinere i vezimelio ieskojima.  biggrin.gif
madmuazele kaip cukriukai. man sianakt iskilo iki 10. net nezinau leidau insulino papildomai bet pakilo.

ir kaip sekasi paieškos? gal jau ką nors išsirinkot? ax.gif Ar bent jau į kurią pusę žvalgotės? nes mes tai dar tik info renkamės, ir turim visokių minčių - nuo važiavimo į Bialystoką iki siuntimosi iš Italijos doh.gif Dar žadėjo draugai savo perleist jei patiks, bet mama su leliais dabar atostogauja ir išvažiavę į kaimą, o jų diedas net nežino koks ten tas vežimas pas juos buvo ir nieko negali papasakot - sako, grįš žmona ir su ja išsiaiškinsit doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Shalna @ 2009 02 08, 23:50)
Maniskiai cukrai irgi durnavoja, vis juosteliu pagailiu, tai taip ir iseina. Pasididinau ilgo veikimo pora vnt. smile.gif

Maniškiai irgi praeitą savaitę šiek tiek kvailiojo, bet įtariu čia dėl tos slogos ir gerklės buvo, nors temperatūros ir nebuvo g.gif nes vakare apie 10 val. buvo 3.7, o jau po dviejų valandų užkilo iki 11,4 doh.gif ir suprask kaip nori - suhipuot kaip ir nebuvo laiko, juo labiau, kad į tą tarpą suvalgiau pusę mandarino. Bet tai nuo to pusės mandarino irgi negalėjo tiek užkilt g.gif nu kažkokia nesąmonė doh.gif ir dar porą kartų buvo panašios nesąmonės, kur jokio logiško paaiškinimo negalėjau rasti, tai teko viską nurašyt nestuke.gif ir slogai bei gerklei blush2.gif

Nu gerai, reikia eit kokį nors veiduką avatarui susirast, o tai jau labai sau nepatinku tokia "beveidė" lotuliukas.gif
Atsakyti
smėlinukai - kas cia per slengas? blink.gif
Atsakyti
smėlinukai - tai čia tokia vaikiška maikutė, kur apačioj arba per visą ilgį susisega lotuliukas.gif mano mama irgi nesuprato apie ką aš kalbėjau, kai pasakiau ką veikiu maksimoj lotuliukas.gif
va čia nuotraukytė to paslaptingo daikto.
O tu teisingai darai thumbup.gif , kad jau dabar domiesi - švieskis ir pratinkis prie vaikiškų daiktų žodyno, paskui bus lengviau ir ne toks didelis šokas kaip kad man dabar mirksiukas.gif ten tiek visokių naujadarų ir neaiškių pavadinimų, kad man jau galva sukasi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eudora: 09 vasario 2009 - 10:50
QUOTE(Eudora @ 2009 02 09, 10:40)
smėlinukai - tai čia tokia vaikiška maikutė, kur apačioj arba per visą ilgį susisega  lotuliukas.gif mano mama irgi nesuprato apie ką aš kalbėjau, kai pasakiau ką veikiu maksimoj  lotuliukas.gif
va čia nuotraukytė to paslaptingo daikto.
O tu teisingai darai  thumbup.gif , kad jau dabar domiesi - švieskis ir pratinkis prie vaikiškų daiktų žodyno, paskui bus lengviau ir ne toks didelis šokas kaip kad man dabar  mirksiukas.gif ten tiek visokių naujadarų ir neaiškių pavadinimų, kad man jau galva sukasi  ax.gif

Tie kur kaip bodis su sortulais tai ne smelinukai, o romperiai vadinasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
aaa apie bodziukus tu cia. siaubas, koks tragiskas zodis "smelinukai" blink.gif ne jau ne, susikisa jie i viena vieta savo naujadarus.
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 02 09, 11:55)
Tie kur kaip bodis su sortulais tai ne smelinukai, o romperiai vadinasi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu va, suvėlėi tu čia mane lotuliukas.gif aš jau įsivaizdavau, kad įsikirtau šiek tiek į tą slengą, o čia pasirodo, kad ne blink.gif nu gerai, tarkim ten tie anie romperiai vadinasi blush2.gif

QUOTE(wowavyva @ 2009 02 09, 11:58)
aaa apie bodziukus tu cia. siaubas, koks tragiskas zodis "smelinukai"  blink.gif ne jau ne, susikisa jie i viena vieta savo naujadarus.

nu jo, bodžiukai turbūt būtų suprantama kalba drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Aš ir vėl su savo klausimais blush2.gif Ar visas cukrinukes einant nėštumui į pabaigą guldo į ligoninę?
QUOTE(Eudora @ 2009 02 09, 10:40)
O tu teisingai darai  thumbup.gif , kad jau dabar domiesi - švieskis ir pratinkis prie vaikiškų daiktų žodyno, paskui bus lengviau ir ne toks didelis šokas kaip kad man dabar  mirksiukas.gif ten tiek visokių naujadarų ir neaiškių pavadinimų, kad man jau galva sukasi  ax.gif

drinks_cheers.gif Jau tie naujadarai doh.gif Paskaitau ir nieko nesuprantu. Aš tik maximoje besirinkdama tuos bodžiukus perskaičiau, kad jie vadinasi smėlinukais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cykrė @ 2009 02 09, 12:19)
Sveikutės  4u.gif
Aš ir vėl su savo klausimais  blush2.gif Ar visas cukrinukes einant nėštumui į pabaigą guldo į ligoninę?

su gestaciniu lyg ir neguldo g.gif čia madmuazele geriausiai šitą žino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2009 02 09, 12:13)
su gestaciniu lyg ir neguldo  g.gif čia madmuazele geriausiai šitą žino  ax.gif

man, su gestaciniu, sakė taip: pasidaryt echoskopą apie 38 savaitę, ir, jei leliukas būtų didesnis, tada jau guldytų, bet jei viskas gerai, ir leliukas nebus per didelis pagal savo laiką, tai tik suėjus terminui atvažiuot į gimdymo namus 4u.gif
Atsakyti
Tikiuos tada, kad viskas bus gerai ir nereikės gultis į ligoninę ankščiau laiko ax.gif
Aš dar pasidžaiugt norėčiau blush2.gif Vakar vakare pajutau pirmuosius leliaus judesius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cykrė @ 2009 02 09, 14:04)
Aš dar pasidžaiugt norėčiau  blush2.gif Vakar vakare pajutau pirmuosius leliaus judesius  wub.gif

sveikinu, nerealus jausmas wub.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos.
na vezimeliu begales ir sunku isirinkti x-Landeriai man patinka.
doh.gif nezinojau kad max ispardavimas bodziuku. buciau ir as pasikuitus lotuliukas.gif bet jau spinta uzversta bet vis maza lotuliukas.gif
o kiek suprantu smelinukai tai toki naujagimio baltinukai, na gal ir as klistu g.gif na bet cia kas kaip nori taip vadina mirksiukas.gif
kur Shalna dingus?
Eudora gal jau susitarei del gimdymo pas Birzieti? kada eisi pas ji?
Atsakyti