Nesiseka... susileidau ilgo veikimo insulina va dabar-ir isbego jis...leidausi i koja... tad dabar nezinau kiek jo liko/neliko.... ka patartumete
QUOTE(aitiii @ 2009 02 06, 18:41)
Shalna o tu gimdei susitarus pas ka nors, ar kas budejo tas ir prieme.??
susitarus
QUOTE(madmuazele @ 2009 02 06, 22:44)
Nesiseka... susileidau ilgo veikimo insulina va dabar-ir isbego jis...leidausi i koja... tad dabar nezinau kiek jo liko/neliko.... ka patartumete
ta prasme, isbego? Is kojos?
QUOTE(madmuazele @ 2009 02 06, 21:44)
kai man taip budavo, tai zinok dasileisdavau mazdaug 70% insulino dozes. ir po to stebi...
QUOTE(Shalna @ 2009 02 07, 12:46)
ta prasme, isbego? Is kojos?
Taip, is kojos... susileidau... istraukiau adata ir ziuriu, kad isbego
QUOTE(wowavyva @ 2009 02 07, 14:22)
kai man taip budavo, tai zinok dasileisdavau mazdaug 70% insulino dozes. ir po to stebi...
Na, papildomai susileidau 7 vv, siandien ryte cukriukai 7.9 buvo... ryte 12 vv vietoj 10 susileidau
Kur dingo visos? ilsites?
sveikutes.
as tai kelinta diena be miego. nzn net kodel kazkoki sunkuma jauciu. nosis uzgulta, sunku kvepuoti, kojas skauda. Bet nieko laukiam savo vaikelio. dar like laiko. Pasinere i vezimelio ieskojima.
wowavyva kaip tavo dieta.ar jau buvai pas dietaloga.
madmuazele kaip cukriukai. man sianakt iskilo iki 10. net nezinau leidau insulino papildomai bet pakilo.
as tai kelinta diena be miego. nzn net kodel kazkoki sunkuma jauciu. nosis uzgulta, sunku kvepuoti, kojas skauda. Bet nieko laukiam savo vaikelio. dar like laiko. Pasinere i vezimelio ieskojima.
wowavyva kaip tavo dieta.ar jau buvai pas dietaloga.
madmuazele kaip cukriukai. man sianakt iskilo iki 10. net nezinau leidau insulino papildomai bet pakilo.
Tokie pozymiai i nestumo pabaiga "islenda"... Kiek nedaug beliko laukti...
Nezinau kokie... antra diena nesimatuoju
QUOTE(madmuazele @ 2009 02 07, 15:42)
Taip, is kojos... susileidau... istraukiau adata ir ziuriu, kad isbego
O daug isbego? Na, man buna, kad lasiukas kitas, kartais nekreipiu demesio, kartais dasileidziu 1-2 vnt. Kaip uzplaukia, bet kar 70% isbegtu, kaip wowayva rasem, tai dar tiek nera buve
QUOTE(madmuazele @ 2009 02 08, 00:50)
Kur dingo visos? ilsites?
Mes vakar buvom Martynuko pusseserytes 1 m. gimtadieny (brolio dukros)
O badar ka tik kibinus pasoviau - ziuresiu, kas gausis
QUOTE(madmuazele @ 2009 02 08, 15:53)
Cia dabar kas per naujos metodikos?
QUOTE(Shalna @ 2009 02 08, 17:30)
O daug isbego? Na, man buna, kad lasiukas kitas, kartais nekreipiu demesio, kartais dasileidziu 1-2 vnt. Kaip uzplaukia, bet kar 70% isbegtu, kaip wowayva rasem, tai dar tiek nera buve
as vis ruosiuosi kibinus daryti bet patingiu
ir man buna kad nesimatuoju diena kokia jau pavargstu, bet del leliuko reikia.
Shalna, man ir pirma karta va taip daug isbego
Kibinai? mmmm... man is karto asocijuojasi su aukstais cukriukais nes vienu tikrai nepasisotinu, o jei kelis-tai sakes
Nesimatuoju, nes pabodo jie man
Kibinai? mmmm... man is karto asocijuojasi su aukstais cukriukais nes vienu tikrai nepasisotinu, o jei kelis-tai sakes
QUOTE(aitiii @ 2009 02 08, 16:43)
as vis ruosiuosi kibinus daryti bet patingiu
Na, as kai nesiojau leliuka, tai man nekart net nesmetelejo mintis, kad galiu nepasimatuot kokia diena
QUOTE(madmuazele @ 2009 02 08, 21:07)
Shalna, man ir pirma karta va taip daug isbego
Is pradziu laikiausi - buvo 6,9, is tos laimes giros pageriau - 17,8 Maniskiai cukrai irgi durnavoja, vis juosteliu pagailiu, tai taip ir iseina. Pasididinau ilgo veikimo pora vnt.
QUOTE(Asciuke @ 2009 02 06, 16:09)
Sveika
ketonai ne būtinai siejami su diabetu, tau gali būti ir nuo pykinimo, vemimų, mažai suvartiojamų anglevandenių, nuo jų stygiaus pradeda kauptis ketonai organizme
ketonai ne būtinai siejami su diabetu, tau gali būti ir nuo pykinimo, vemimų, mažai suvartiojamų anglevandenių, nuo jų stygiaus pradeda kauptis ketonai organizme
QUOTE(Gvile @ 2009 02 06, 17:40)
sveika, manyčiau, kad dėl viso pikto, paprašyk gliukozės tolerancijos mėginį kad padarytų.
Ačiū Jaučiu bandysiu eit privačiai kur ir pasidaryt gliukozės tolerancijos tyrimą, nes pas šeimos gyd. užrašinėja nežinia kuriam laikui į priekį