Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (2 tema)

Nesiseka... susileidau ilgo veikimo insulina va dabar-ir isbego jis...leidausi i koja... tad dabar nezinau kiek jo liko/neliko.... ka patartumete unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 02 06, 18:41)
Shalna o tu gimdei  susitarus pas ka nors, ar kas budejo tas ir prieme.??

susitarus mirksiukas.gif

QUOTE(madmuazele @ 2009 02 06, 22:44)
Nesiseka... susileidau ilgo veikimo insulina va dabar-ir isbego jis...leidausi i koja...  tad dabar nezinau kiek jo liko/neliko.... ka patartumete unsure.gif

ta prasme, isbego? g.gif Is kojos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 02 06, 21:44)
Nesiseka... susileidau ilgo veikimo insulina va dabar-ir isbego jis...leidausi i koja...  tad dabar nezinau kiek jo liko/neliko.... ka patartumete unsure.gif

kai man taip budavo, tai zinok dasileisdavau mazdaug 70% insulino dozes. ir po to stebi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wowavyva: 07 vasario 2009 - 14:30
QUOTE(Shalna @ 2009 02 07, 12:46)
ta prasme, isbego?  g.gif Is kojos? smile.gif

Taip, is kojos... susileidau... istraukiau adata ir ziuriu, kad isbego ax.gif

QUOTE(wowavyva @ 2009 02 07, 14:22)
kai man taip budavo, tai zinok dasileisdavau mazdaug 70% insulino dozes. ir po to stebi...

Na, papildomai susileidau 7 vv, siandien ryte cukriukai 7.9 buvo... ryte 12 vv vietoj 10 susileidau ax.gif
Atsakyti
Kur dingo visos? ilsites? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 07 vasario 2009 - 23:51
sveikutes.
as tai kelinta diena be miego. nzn net kodel kazkoki sunkuma jauciu. nosis uzgulta, sunku kvepuoti, kojas skauda. Bet nieko laukiam savo vaikelio. dar like laiko. Pasinere i vezimelio ieskojima. biggrin.gif
wowavyva kaip tavo dieta.ar jau buvai pas dietaloga.

madmuazele kaip cukriukai. man sianakt iskilo iki 10. net nezinau leidau insulino papildomai bet pakilo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 08 vasario 2009 - 14:50
Tokie pozymiai i nestumo pabaiga "islenda"... smile.gif Kiek nedaug beliko laukti... wub.gif

Nezinau kokie... antra diena nesimatuoju blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 08 vasario 2009 - 14:53
QUOTE(madmuazele @ 2009 02 07, 15:42)
Taip, is kojos... susileidau... istraukiau adata ir ziuriu, kad isbego ax.gif

O daug isbego? g.gif Na, man buna, kad lasiukas kitas, kartais nekreipiu demesio, kartais dasileidziu 1-2 vnt. Kaip uzplaukia, bet kar 70% isbegtu, kaip wowayva rasem, tai dar tiek nera buve blink.gif

QUOTE(madmuazele @ 2009 02 08, 00:50)
Kur dingo visos? ilsites? lotuliukas.gif

Mes vakar buvom Martynuko pusseserytes 1 m. gimtadieny smile.gif (brolio dukros)
O badar ka tik kibinus pasoviau - ziuresiu, kas gausis smile.gif

QUOTE(madmuazele @ 2009 02 08, 15:53)
Nezinau kokie... antra diena nesimatuoju blush2.gif  blush2.gif

Cia dabar kas per naujos metodikos? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalna: 08 vasario 2009 - 15:31
QUOTE(Shalna @ 2009 02 08, 17:30)
O daug isbego? g.gif Na, man buna, kad lasiukas kitas, kartais nekreipiu demesio, kartais dasileidziu 1-2 vnt. Kaip uzplaukia, bet kar 70% isbegtu, kaip wowayva rasem, tai dar tiek nera buve blink.gif
Mes vakar buvom Martynuko pusseserytes 1 m. gimtadieny smile.gif (brolio dukros)
O badar ka tik kibinus pasoviau - ziuresiu, kas gausis smile.gif
Cia dabar kas per naujos metodikos?  biggrin.gif

as vis ruosiuosi kibinus daryti bet patingiu biggrin.gif

ir man buna kad nesimatuoju diena kokia jau pavargstu, bet del leliuko reikia. mirksiukas.gif
Atsakyti
Shalna, man ir pirma karta va taip daug isbego unsure.gif
Kibinai? mmmm... man is karto asocijuojasi su aukstais cukriukais lotuliukas.gif nes vienu tikrai nepasisotinu, o jei kelis-tai sakes blush2.gif

Nesimatuoju, nes pabodo jie man doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 08 vasario 2009 - 20:08
QUOTE(aitiii @ 2009 02 08, 16:43)
as vis ruosiuosi kibinus daryti bet patingiu biggrin.gif

ir man buna kad nesimatuoju diena kokia jau pavargstu, bet del leliuko reikia.  mirksiukas.gif

Na, as kai nesiojau leliuka, tai man nekart net nesmetelejo mintis, kad galiu nepasimatuot kokia diena blink.gif

QUOTE(madmuazele @ 2009 02 08, 21:07)
Shalna, man ir pirma karta va taip daug isbego unsure.gif
Kibinai? mmmm... man is karto asocijuojasi su aukstais cukriukais lotuliukas.gif  nes vienu tikrai nepasisotinu, o jei kelis-tai sakes blush2.gif

Nesimatuoju, nes pabodo jie man doh.gif

Is pradziu laikiausi - buvo 6,9, is tos laimes giros pageriau - 17,8 doh.gif Maniskiai cukrai irgi durnavoja, vis juosteliu pagailiu, tai taip ir iseina. Pasididinau ilgo veikimo pora vnt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2009 02 06, 16:09)
Sveika  mirksiukas.gif
ketonai ne būtinai siejami su diabetu, tau gali būti ir nuo pykinimo, vemimų, mažai suvartiojamų anglevandenių, nuo  jų stygiaus pradeda kauptis ketonai organizme

QUOTE(Gvile @ 2009 02 06, 17:40)
sveika, manyčiau, kad dėl viso pikto, paprašyk gliukozės tolerancijos mėginį kad padarytų.

Ačiū 4u.gif Jaučiu bandysiu eit privačiai kur ir pasidaryt gliukozės tolerancijos tyrimą, nes pas šeimos gyd. užrašinėja nežinia kuriam laikui į priekį doh.gif
Atsakyti