QUOTE(Eudora @ 2009 02 05, 19:47)
oi, negaliu, prajuokinai žinai, matyt, vistik, yra skirtumas, kai lelius planuotas ir ne Ir gal net ne tiek planuotas ar ne, bet kiek ilgai lauktas. Nes aš, nors ir nesakau, kad laukiu gimdymo kaip didžiausio gyvenimo malonumo, bet vistiek galvoju, kad nugi kaip nors išgyvensiu, nepaisant visų savo baimių ir kompleksų Tiesiog kai du metus lauki, kol išsipildys planas ir svajonė tapti , tai pats gimdymas atrodo toks niekingai mažyyyyyyyyyyyyyyyytis gyvenimo epizodas, kad net neverta sukti sau galvos (priminkit man šituos mano žodžius, jei netyčia pati pamirščiau, kai po gimdymo skųsiuos ir aimanuosiu, kaip man buvo blogai ar baisu, ar dar kas nors )
Eudora ir tu mane prajuokini:D na nematau cia jokio as skirtumo, netoks ir jau jis cia neplanuotas, juk niekada negalvoji kad leliukai is oro atsiranda
as nesakau kad gulejau akus. ir man ten nepatiko aplinka tai nereiskia kad as jau vaikelio nenoriu ir as nemanu kad neistversiu istversiu ir laukiu ir gimdysiu. bet gal neverta nuomones sakyti
manau kad kiekvienam nauji ispudziai ten kur nesu buvus tai ir parasiau savo nuotaikas, bet kazkaip tu ne taip gal supratai kazka.
madmuazele ir man taip buvo atrodo nedaug valgau o storeju akyse, ir nervavausi. bet pastebejau kad nuo sedimo darbo pradejau storeti kaip bulkute