Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (2 tema)

QUOTE(wowavyva @ 2009 02 03, 14:41)
aukstesnio glikuoto nei 6.2 nesu turejusi.
tokiems dalykams kaip dietologams be reikalo pinigu nemetyciau, bet patikek, dabar sveriu daugiau nei tu nescia budama, esu 100% isitikinusi smile.gif

Saunuole thumbup.gif

O tu nenori pabandysi SM pasieiskoti sau tinkancios dietos - butu ir papigiai, ir visam gyvenimui mirksiukas.gif Nieko nenoriu reklamuoti, bet as sau pradejau taikyti kai kuriuos valgymo principus, tai jau numeciau virs 2 kg. Aisku, jei laikyciau grieztai, tai butu daugiau, bet as siplnavaaaaaaaaaaaaaale lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 02 03, 15:39)
geriau tada net nediskutuokim smile.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif

QUOTE(wowavyva @ 2009 02 03, 15:39)
Papildyta:
Eudora, o tu gelezines adateles isbandei? kaip tau jos?
man su jom kaip ir ok, bet kai issiimu, tai gana ilgai guzelis neissivaiksto...

nea, nebandžius aš nieko apart to trečio rinkinio schmoll.gif Ir kadangi aš joms, bent jau kol kas, neturiu jokių priekaištų, tai ir nematau reikalo eksperimentuot su kitom ax.gif vienintelis dalykas, kuris man šiek tiek kliūna - tai jų nuėmimas: jau kaip prikimba tas pleistras prie odos, tai nors kauk kai reikia nusiimti lotuliukas.gif

QUOTE(Shalna @ 2009 02 03, 17:03)
bet as sau pradejau taikyti kai kuriuos valgymo principus, tai jau numeciau virs 2 kg. Aisku, jei laikyciau grieztai, tai butu daugiau, bet as siplnavaaaaaaaaaaaaaale lotuliukas.gif

nu žinai, silpnavalė blink.gif aš net 2 kg nesugebėjau numest, kai jie man kažkaip netikėtai po praeitos žiemos užsiliko doh.gif O šiaip kaip suprantu, valios klausimais, pas mus Asciuke stipriausia - tai jaučiu man po gimdymo teks konsultuotis su ja kaip tą valią ugdyt lotuliukas.gif
O su dietologų pagalba, žinoma, galima labai daug pasiekti. Mano giminaičiai važinėjo pas tą latvį į Kretingą ar kur ten gana ilgą laiką. Ir rezultatai buvo puikūs (aišku, babkių tai irgi sukišo nerealiai), bet ... tik tol, kol važinėjo pas jį. O kai jau nebeliko tiesioginės jo priežiūros - tai trukt už vadžių ir vėl iš pradžių doh.gif Taip kad dietologai dietologais, bet bent jau man, tai irgi pirma valią reiktų išsiugdyt, o tik po to keliaut pas dietologus, nes kitaip tai tikrai nieko nebus schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2009 02 03, 18:20)

nu žinai, silpnavalė  blink.gif  aš net 2 kg nesugebėjau numest, kai jie man kažkaip netikėtai po praeitos žiemos užsiliko  doh.gif O šiaip kaip suprantu, valios klausimais, pas mus Asciuke stipriausia - tai jaučiu man po gimdymo teks konsultuotis su ja kaip tą valią ugdyt lotuliukas.gif

ačiū ačiū už komplimentą biggrin.gif tik, kad aš taip pat kartais nusidedu, leidžiu sau suvalgyti ką skanaus, nes būna be galo sunku...o su valia sunku doh.gif
Atsakyti
O man atrodo, kad as tiek mazai valgau, bet svoris vis viena siek tiek dideja... siandien jauciuosi kaip bandele verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 02 04, 19:05)
O man atrodo, kad as tiek mazai valgau, bet svoris vis viena siek tiek dideja... siandien jauciuosi kaip bandele verysad.gif

ga tau dėl kitokių priežasčių auga svoris ax.gif , gal dėl nestuke.gif ? mirksiukas.gif
Atsakyti
Nea, nemanau.... schmoll.gif kita savaite mmm turi buti... ziuresim unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 02 04, 19:05)

na, su tuo atrodymu, kad 'daug ar mažai" - tai labai paprasta patikrinti: tiesiog sudėk viską į vieną vieną lėkštę ką per dieną suvalgei ir bus matyt ar daug ar ne mirksiukas.gif

QUOTE(madmuazele @ 2009 02 04, 21:26)
Nea, nemanau.... schmoll.gif kita savaite mmm turi buti... ziuresim unsure.gif

oi laukiam laukiam, mes dviejų juostelių laukiam wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos merginos.[/size]

as vakar grizau is akuserinio. netiketai i ji papuoliau. sestadieni, sekmadieni beveik nejauciau vaukucio judesiu tai sekamdieni 20 val i klinikas nuvaziavau ir pagulde. mums viskas gerai. Turbut miegojo , net nezinau kodel beveik nejudejo g.gif

bet tam akusiariniam maniau kad isprotesiu, cukrus du kart buvo 7,7 tai neisleido. pas juos turi buti cukrus 5. doh.gif tuomet jau gerai.
leliukas sveria apie 2 kg. mirksiukas.gif
bet po dvieju sav. 34 sav. liepe vel atvaziuoti. doh.gif doh.gif Dieve ten man taip baisu prisiziurejau nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif ir saremiu prisiklausiau. kazkoks kosmaras. nebenoriu net pagalvoti kad reikes vel gultis. o maistas dieve padek. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 05 vasario 2009 - 17:11
QUOTE(aitiii @ 2009 02 05, 18:08)
sveikos merginos.
[/color]
as vakar grizau is akuserinio. netiketai i ji papuoliau. sestadieni, sekmadieni beveik nejauciau vaukucio judesiu tai sekamdieni 20 val i klinikas nuvaziavau ir pagulde. mums viskas gerai. Turbut miegojo , net nezinau kodel beveik nejudejo

bet tam akusiarinaim maniau kad isprotesiu, cukrus du kart buvo 7,7 tai neisleido. pas juos turi buti cukrus 5.  tuomet jau gerai.
leliukas sveria apie 2 kg.
bet po dvieju sav. 34 sav. liepe vel atvaziuoti.  Dieve ten man taip baisu prisiziurejau  ir saremiu prisiklausiau. kazkoks kosmaras. nebenoriu net pagalvoti kad reikes vel gultis. o maistas dieve padek.

vaje doh.gif nu tu ir dalyvauji lotuliukas.gif bet svarbiausia, kad leliukui viskas gerai wub.gif
ir nors aš akušeriniam nebuvau ir nieko nemačiau, kažkodėl man atrodo, kad tas velnias ne toks baisus kaip kad tu jį vaizduoji lotuliukas.gif Beje, jei jau vaizdai ir garsai akušeriniam nepatiko - nuvaryk kada į chirurginį mirksiukas.gif , manau tada įvertinsi akušerinio privalumus biggrin.gif Ir šiaip, man atrodo, tu per daug viską imi į širdį - pažiūrėk į visa tai iš kitos pusės mirksiukas.gif Na, juk žinai kada ima cukrus, pasimatuok bent pusvalandžiu anksčiau ir pasikoreguok, kad jie ten nespirgėtų ax.gif . Nepatinka maistas g.gif - taigi yra klinikose bent kelios valgyklos, kur nuėjus tikrai galima ir yra iš ko pasirinkti. Dargi galima su namiškiais pasiderint, kad atvežtų tavo norimo ar tinkamo maisto, ir viskas mirksiukas.gif
Beje, jei nieko prieš - galėsiu vėl ateit palinksmint ir padėt laiką prastumt mirksiukas.gif O kol kas svarbiausia - nesinervuot nono.gif ir gerai maitintis tourist5.gif
Atsakyti
as ir nesinervuoju tik parasiau kas kaip jauciausi. smile.gif . Bet nepasakyciau kad ten maloni aplinka, man labai nepatiko,. cia mano nuomone. mirksiukas.gif nera ka lyginti su endokrinol. net nzn kodel bet man schmoll.gif schmoll.gif
aisku chirurginis visai kas kita. aisku as antra diena taip ir dariau pati pasimatuodavau jei aukstokas dasileisdavau ir taip isisiukdavau. bet vien pagalvojus kad du kart dar ten teks but tai siurpas ima. nepatiko man ir tiek. o esu begalo didele baile tai pati gimdymo bijau scare.gif scare.gif scare.gif (bet niekur nedingsiu lotuliukas.gif )o kaip dar salia guli ir rėkia tai man baisiau manau negu tai kur rėkia biggrin.gif biggrin.gif net vidurius susuko lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 05 vasario 2009 - 17:31
QUOTE(aitiii @ 2009 02 05, 18:30)
o esu begalo didele baile tai pati gimdymo bijau  scare.gif  scare.gif  scare.gif  (bet niekur nedingsiu lotuliukas.gif )o kaip dar salia guli ir rėkia tai man baisiau manau negu tai kur rėkia biggrin.gif  biggrin.gif net vidurius susuko lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

oi, negaliu, prajuokinai lotuliukas.gif žinai, matyt, vistik, yra skirtumas, kai lelius planuotas ir ne g.gif Ir gal net ne tiek planuotas ar ne, bet kiek ilgai lauktas. Nes aš, nors ir nesakau, kad laukiu gimdymo kaip didžiausio gyvenimo malonumo, bet vistiek galvoju, kad nugi kaip nors išgyvensiu, nepaisant visų savo baimių ir kompleksų blush2.gif Tiesiog kai du metus lauki, kol išsipildys planas ir svajonė tapti nestuke.gif , tai pats gimdymas atrodo toks niekingai mažyyyyyyyyyyyyyyyytis gyvenimo epizodas, kad net neverta sukti sau galvos wub.gif (priminkit man šituos mano žodžius, jei netyčia pati pamirščiau, kai po gimdymo skųsiuos ir aimanuosiu, kaip man buvo blogai ar baisu, ar dar kas nors lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2009 02 05, 09:25)
na, su tuo atrodymu, kad 'daug ar mažai" - tai labai paprasta patikrinti: tiesiog sudėk viską į vieną vieną lėkštę ką per dieną suvalgei ir bus matyt ar daug ar ne  mirksiukas.gif
oi laukiam laukiam, mes dviejų juostelių laukiam  wub.gif  drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Laukiam...
Na, pvz. siandien mano meniu: pusryciams obuolys, pietums 4 virtu bulviu blyneliai (be jokiu padazu, kepti orkaiteje, nedidukai), vakarienei bulviu koses kiek, virti burokeliai su aliejumi ir troskinta jautiena tongue.gif Na, kai nesirgau-visada valgydavau pusrycius (omletas koks ir dar su duona), pietums budavo ir sriuba ir antras, o vakarienei ale antras sotus patiekalas.... dabar net negaliu pagalvoti apie toki kieki... apie pusrycius is viso-o kazkada be ju negalejau... tiesiog nenoriu valgyti dabar.... o svoris atrodo is oro dideja schmoll.gif
Atsakyti