QUOTE(wowavyva @ 2009 02 03, 15:39)
geriau tada net nediskutuokim
QUOTE(wowavyva @ 2009 02 03, 15:39)
Papildyta:
Eudora, o tu gelezines adateles isbandei? kaip tau jos?
man su jom kaip ir ok, bet kai issiimu, tai gana ilgai guzelis neissivaiksto...
nea, nebandžius aš nieko apart to trečio rinkinio
Ir kadangi aš joms, bent jau kol kas, neturiu jokių priekaištų, tai ir nematau reikalo eksperimentuot su kitom
vienintelis dalykas, kuris man šiek tiek kliūna - tai jų nuėmimas: jau kaip prikimba tas pleistras prie odos, tai nors kauk kai reikia nusiimti
QUOTE(Shalna @ 2009 02 03, 17:03)
bet as sau pradejau taikyti kai kuriuos valgymo principus, tai jau numeciau virs 2 kg. Aisku, jei laikyciau grieztai, tai butu daugiau, bet as siplnavaaaaaaaaaaaaaale
nu žinai, silpnavalė
aš net 2 kg nesugebėjau numest, kai jie man kažkaip netikėtai po praeitos žiemos užsiliko
O šiaip kaip suprantu, valios klausimais, pas mus Asciuke stipriausia - tai jaučiu man po gimdymo teks konsultuotis su ja kaip tą valią ugdyt
O su dietologų pagalba, žinoma, galima labai daug pasiekti. Mano giminaičiai važinėjo pas tą latvį į Kretingą ar kur ten gana ilgą laiką. Ir rezultatai buvo puikūs (aišku, babkių tai irgi sukišo nerealiai), bet ... tik tol, kol važinėjo pas jį. O kai jau nebeliko tiesioginės jo priežiūros - tai trukt už vadžių ir vėl iš pradžių
Taip kad dietologai dietologais, bet bent jau man, tai irgi pirma valią reiktų išsiugdyt, o tik po to keliaut pas dietologus, nes kitaip tai tikrai nieko nebus
I'm out of my mind, but feel free to leave a message