Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (2 tema)

QUOTE(aitiii @ 2009 02 01, 11:05)
as kaip nenoriu i akuserini o mano cukriukai 6, arba 7 tai kazin kiek mane laikys.  verysad.gif

kai gulėjau, pas mane vieną kartą daugiausiai buvo sukilę iki 5,8. bet gydytoja sakė, kad norma skaitosi iki 6,5, o nėštukėm netgi leidžiama, kad užkiltų iki 7,5 ar net 7,8. Taip kad neišsigąsk, manau, tikrai ilgai neturėtum gulėt mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(aitiii @ 2009 01 31, 18:20)
aister. Shalna o kieke laiko dienu  akuseriniam? kiek minejot cukru  matuoja, o be to dar ka nors daro, ?ginekologas ziuri?

Su mano laikymu tai isvis idomiai buvo smile.gif Visi tyrimai buvo padaryti iki ketvirtadienio (atsiguliau pirmadieni), tad ketvirtadieni galejau vaziuoti namo, bet del ale aukstu cukru nepaleido doh.gif Penktadieni matuojant leliaus tonusiukus aparatas uzfiksavo gimdos veikla kas 3 min blink.gif Uztai ir penktadieni nepaleido, kadangi gydytoja sestadieni budejo, tai sutvarke popierius ir isleido (nors Baliutaviciene liepe mane laikyti iki pirmadienio smile.gif ). Ta sestadieni su MB dar nuvaziavom i kazkokias sporto rungtynes, i zoologijos soda. Sekmadieni pradejo eiti lauk kamstis, pirmadieni prasidejo saremiai (nors tada dar nesupratau, kad tai saremiai), antradieni nuvaziavau pas vietos gine, kad paziuretu, kas man daros, treciadieni, skausmams vis nenurimus, nuvaziavau i KMUK, pagulde, bande sustabdyti gimdos veikla, ale 1 nakties isvede i gimdymo palata, o ketvirtadieni 6.22 pagimdziau 2.gif:
Zinoma, ginekologa ziuri - akuseriniame gi guli wink.gif O daugiau nieko ypatingo, sakyciau g.gif

QUOTE(madmuazele @ 2009 01 31, 23:41)
As pasididinau ir ilgojo insulino kieki, ir trumpoja-ale ir 20, ir 15, ir 18 doh.gif

O kada pas endokrinologe eini? g.gif

QUOTE(aitiii @ 2009 02 01, 12:05)
gliukonizuoto jau turiu atsakyma 6,1 bigsmile.gif

Super thumbup.gif Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 02 01, 17:25)
O kada pas endokrinologe eini? g.gif

Vasario 26 blush2.gif
Atsakyti
ahoi, mergičkos help.gif kur visos prapuolėt? lens.gif dukra paklydėlė pagaliau sugrįžo namo ir ... suabejojau ar ten papuoliau doh.gif ką mes veikiam antram lape blink.gif
Pas mane nieko gero, ir šiandien prisijungiau irgi tik trumpam, nes savijauta tai š.... Nežinau, kokią zarazą pasigavau, bet sloga tokia, kad neprakvėpuoju, ir gerklę baisiai skauda verysad.gif gerai dar kad temperatūros nėra (tfu tfu tfu). tai visą dieną daugiau nieko neveikiu kaip tik geriu arbatytes, skalauju gerklę ir užsiimu panašia veikla. O likusį laiką tai miegu blush2.gif , nes kažkaip jėgų daugiau niekam nėra doh.gif nu tikiuosi, kad čia taip ilgai nesitęs ir greit baigsis, bo man jau jau kitą savaitę pas Biržietį reikia ... o tokia, kokia aš dabar esu, tai net neketinu kojos iš namų kelti schmoll.gif
tikuosi, kad kitą kart grįžus neteks man jūsų ieškoti trečiam lape aggressive.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2009 02 03, 10:12)
ahoi, mergičkos  help.gif kur visos prapuolėt?  lens.gif dukra paklydėlė pagaliau sugrįžo namo ir ... suabejojau ar ten papuoliau doh.gif ką mes veikiam antram lape  blink.gif

Sveika sugrizus 4u.gif Kaip tik tave sianakt sapnavau, o sapnavau, kad atejai su Eudorijos niku smile.gif Atsikelus pagalvojau, kada gi tu apsireiksi? biggrin.gif
Agha, pasyviai cia merginos, gal susalo smile.gif Tikius, kad ne smile.gif
Ir tu nesirk, gydykis greiciau 4u.gif Ar zinai, kad nestukem yra tik vienas vaistas - paracetamolis (vitaminas Ū nuo visų ligų biggrin.gif ). Siaip gerklei nestukes gali ciulpti Efisol ir man atrodo, Tonzilotren, nes sitas homeopatinis.
Nius, sveik 4u.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
na kaip gyvenat? smile.gif
aitiii, kaip sekas su adatelem kovoti? gal gelezine isbandei?
Eudora, welcome smile.gif uzjauciu, kad sergi ir dar vaistu negali naudot rimtu.
kita savaite eisiu pas dietologe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 02 03, 12:55)
Ar zinai, kad nestukem yra tik vienas vaistas - paracetamolis (vitaminas Ū nuo visų ligų biggrin.gif ). Siaip gerklei nestukes gali ciulpti Efisol ir man atrodo, Tonzilotren, nes sitas homeopatinis.
Nius, sveik 4u.gif

aha, dėl paracetamolio tai žinau, ale manau, kad kol nėra tempos - tai man jo
ir nereikia visai g.gif

QUOTE(wowavyva @ 2009 02 03, 13:55)
kita savaite eisiu pas dietologe  smile.gif

nu ir ką tu ten pametei blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2009 02 03, 13:02)
nu ir ką tu ten pametei  blink.gif  g.gif

nuo to laiko kai mane matei kmuk +10 yra, taigi...
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 02 03, 14:11)
nuo to laiko kai mane matei kmuk +10 yra, taigi...

na, aišku, ne man tau sakyti, kaip turi atrodyti blush2.gif , bet tikrai nemanau, kad tie papildomi kg tau kaip nors kenktų (na, nebent tie visi 10 kg ant kažkurios vienos vietos susidėjo, tada gal ir taip g.gif ). Beje, nežinau, koks tavo glikuotas būdavo iki pompos naudojimo, bet galimas ir toks variantas, kad jei jis anksčiau būdavo apie 10, tai pompos dėka susinormalizavus cukrams, stabilizavosi ir svoris g.gif Nes paprastai jei cukrus aukštesnis nei norma, tai svoris krinta arba bent jau neauga. O jau sutvarkius cukrus - automatiškai pasikeičia ir svoris.
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2009 02 03, 13:33)
na, aišku, ne man tau sakyti, kaip turi atrodyti  blush2.gif , bet tikrai nemanau, kad tie papildomi kg tau kaip nors kenktų  (na, nebent tie visi 10 kg ant kažkurios vienos vietos susidėjo, tada gal ir taip  g.gif ). Beje, nežinau, koks tavo glikuotas būdavo iki pompos naudojimo, bet galimas ir toks variantas, kad jei jis anksčiau būdavo apie 10, tai pompos dėka susinormalizavus cukrams, stabilizavosi ir svoris  g.gif Nes paprastai jei cukrus aukštesnis nei norma, tai svoris krinta arba bent jau neauga. O jau sutvarkius cukrus - automatiškai pasikeičia ir svoris.

aukstesnio glikuoto nei 6.2 nesu turejusi. tokiems dalykams kaip dietologams be reikalo pinigu nemetyciau, bet patikek, dabar sveriu daugiau nei tu nescia budama, esu 100% isitikinusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 02 03, 14:41)
aukstesnio glikuoto nei 6.2 nesu turejusi. tokiems dalykams kaip dietologams be reikalo pinigu nemetyciau

supratau. Tada labai linkiu rasti sprendimą pas dietologę.

QUOTE(wowavyva @ 2009 02 03, 14:41)
bet patikek, dabar sveriu daugiau nei tu nescia budama, esu 100% isitikinusi smile.gif

norėtum lotuliukas.gif tau dar augti ir augti iki manęs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2009 02 03, 14:07)
norėtum  lotuliukas.gif tau dar augti ir augti iki manęs  doh.gif

geriau tada net nediskutuokim smile.gif
Papildyta:
Eudora, o tu gelezines adateles isbandei? kaip tau jos?
man su jom kaip ir ok, bet kai issiimu, tai gana ilgai guzelis neissivaiksto...
Atsakyti