Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (2 tema)

dave ir dabar dar jos maciau spintoj metosi, bet as kazkaip nesiryztu ju pabandyti, atrodo kad gelezine skaudes kaip patoviai bus idurta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 30 sausio 2009 - 17:43
QUOTE(aitiii @ 2009 01 30, 17:42)
dave ir dabar dar jos maciau spintoj metosi, bet as kazkaip nesiryztu ju  pabandyti, atrodo kad gelezine  skaudes kaip patoviai bus idurta.

zinok ir as bijojau, dabar tik ryzausi. bet nesijaucia NIEKO. as i uzpakali duriausi smile.gif pabandyk, juk jei nepatiks - issiimsi ir isidesi nuolatine smile.gif
Atsakyti
as i uzpakali dar niekada nedurus smile.gif o negeleziniu negalima i uzpakali???
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 01 30, 17:53)
as i uzpakali dar niekada nedurus smile.gif o negeleziniu negalima i uzpakali???

galima! i pilva, i koja ir uzpakali smile.gif man gaila pilvuko, daznai i uzpakali varau tongue.gif
Atsakyti
4u.gif merginos laisvadieni nesirodo biggrin.gif
as tai siandien kaip nusidejau suvalgiau labai daug kepto kalakuto su saldziom slyvom ir torto doh.gif doh.gif
tai net bijau matuotis cukru ax.gif ax.gif biggrin.gif

aister. Shalna o kieke laiko dienu akuseriniam? kiek minejot cukru matuoja, o be to dar ka nors daro, ?ginekologas ziuri?

as jau vasario 9 vaziuosiu, kosmaras, nenoriu wacko.gif mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 01 31, 17:20)
4u.gif merginos laisvadieni nesirodo biggrin.gif
as tai siandien kaip nusidejau suvalgiau labai daug kepto kalakuto su saldziom slyvom ir torto doh.gif  doh.gif
tai net bijau matuotis cukru ax.gif  ax.gif  biggrin.gif

aister. Shalna o kieke laiko dienu  akuseriniam? kiek minejot cukru  matuoja, o be to dar ka nors daro, ?ginekologas ziuri?

as jau vasario 9 vaziuosiu, kosmaras, nenoriu wacko.gif  mega_shok.gif

As nepamenu kiek gulejau,apie savaite man rodos,tikrai neilgiau,nes buvo viskas gerai.
Tirino cukrus,padare visus reikiamus kraujo ir slapimo tyrimus,kiekviena diena raso vaikucio sirdeles tonusus,na ir aisku ginekologo konsultacijos ir ehoskopas.
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 01 31, 18:35)
As nepamenu kiek gulejau,apie savaite man rodos,tikrai neilgiau,nes buvo viskas gerai.
Tirino cukrus,padare visus reikiamus kraujo ir slapimo tyrimus,kiekviena diena raso vaikucio sirdeles tonusus,na ir aisku ginekologo konsultacijos ir ehoskopas.

O mane laikė tris dienas, cukrai buvo geri tai ir greit isleido biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2009 01 31, 21:22)
O mane laikė tris dienas, cukrai buvo geri tai ir greit isleido  biggrin.gif

aš ir tik tris dienas gulėjau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2009 01 31, 21:22)
O mane laikė tris dienas, cukrai buvo geri tai ir greit isleido  biggrin.gif

Zinokit as nepamenu tiksliai kiek dienu as tam akuseriniam gulejau doh.gif Gal kokias 4 g.gif
Atsakyti
Kaip smagu matyti nestukiu liniuotes... laikas kaip greitai lekia-tuoj pamatysist savo stebukliukus wub.gif wub.gif
As pasididinau ir ilgojo insulino kieki, ir trumpoja-ale ir 20, ir 15, ir 18 doh.gif
Atsakyti
madmuazele sveika kaip sekasi, kaip cukriukai?
as kaip leidausi Lantusa tai buvo apie 32 vnt. ir dar + trumpo veikimo.

as kaip nenoriu i akuserini o mano cukriukai 6, arba 7 tai kazin kiek mane laikys. verysad.gif

gliukonizuoto jau turiu atsakyma 6,1 bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 01 vasario 2009 - 11:05
QUOTE(aitiii @ 2009 02 01, 11:05)
madmuazele sveika kaip sekasi, kaip cukriukai?
as kaip leidausi Lantusa tai buvo apie 32 vnt. ir dar + trumpo veikimo.
as kaip nenoriu i akuserini o mano cukriukai 6, arba 7 tai kazin kiek mane laikys.  verysad.gif
gliukonizuoto jau turiu atsakyma 6,1 bigsmile.gif

Ech...leidziuosi Lantuso-26 vv vakare ir 12 vv ryte.. ale cukriukai nepasiduoda lotuliukas.gif O trumpojo 6vv-9vv-10vv... nors siandien ryte jau nieko...

NA, gal nelaikys ilgai... man atrodo neblogi tavo rezultatai blush2.gif
Atsakyti