dave ir dabar dar jos maciau spintoj metosi, bet as kazkaip nesiryztu ju pabandyti, atrodo kad gelezine skaudes kaip patoviai bus idurta.
QUOTE(aitiii @ 2009 01 30, 17:42)
dave ir dabar dar jos maciau spintoj metosi, bet as kazkaip nesiryztu ju pabandyti, atrodo kad gelezine skaudes kaip patoviai bus idurta.
zinok ir as bijojau, dabar tik ryzausi. bet nesijaucia NIEKO. as i uzpakali duriausi pabandyk, juk jei nepatiks - issiimsi ir isidesi nuolatine
as i uzpakali dar niekada nedurus o negeleziniu negalima i uzpakali???
QUOTE(aitiii @ 2009 01 30, 17:53)
as i uzpakali dar niekada nedurus o negeleziniu negalima i uzpakali???
galima! i pilva, i koja ir uzpakali man gaila pilvuko, daznai i uzpakali varau
merginos laisvadieni nesirodo
as tai siandien kaip nusidejau suvalgiau labai daug kepto kalakuto su saldziom slyvom ir torto
tai net bijau matuotis cukru
aister. Shalna o kieke laiko dienu akuseriniam? kiek minejot cukru matuoja, o be to dar ka nors daro, ?ginekologas ziuri?
as jau vasario 9 vaziuosiu, kosmaras, nenoriu
as tai siandien kaip nusidejau suvalgiau labai daug kepto kalakuto su saldziom slyvom ir torto
aister. Shalna o kieke laiko dienu akuseriniam? kiek minejot cukru matuoja, o be to dar ka nors daro, ?ginekologas ziuri?
QUOTE(aitiii @ 2009 01 31, 17:20)
merginos laisvadieni nesirodo
As nepamenu kiek gulejau,apie savaite man rodos,tikrai neilgiau,nes buvo viskas gerai.
Tirino cukrus,padare visus reikiamus kraujo ir slapimo tyrimus,kiekviena diena raso vaikucio sirdeles tonusus,na ir aisku ginekologo konsultacijos ir ehoskopas.
QUOTE(aister @ 2009 01 31, 18:35)
As nepamenu kiek gulejau,apie savaite man rodos,tikrai neilgiau,nes buvo viskas gerai.
Tirino cukrus,padare visus reikiamus kraujo ir slapimo tyrimus,kiekviena diena raso vaikucio sirdeles tonusus,na ir aisku ginekologo konsultacijos ir ehoskopas.
O mane laikė tris dienas, cukrai buvo geri tai ir greit isleido
QUOTE(Asciuke @ 2009 01 31, 21:22)
aš ir tik tris dienas gulėjau
QUOTE(Asciuke @ 2009 01 31, 21:22)
Zinokit as nepamenu tiksliai kiek dienu as tam akuseriniam gulejau Gal kokias 4
Kaip smagu matyti nestukiu liniuotes... laikas kaip greitai lekia-tuoj pamatysist savo stebukliukus
As pasididinau ir ilgojo insulino kieki, ir trumpoja-ale ir 20, ir 15, ir 18
As pasididinau ir ilgojo insulino kieki, ir trumpoja-ale ir 20, ir 15, ir 18
madmuazele sveika kaip sekasi, kaip cukriukai?
as kaip leidausi Lantusa tai buvo apie 32 vnt. ir dar + trumpo veikimo.
as kaip nenoriu i akuserini o mano cukriukai 6, arba 7 tai kazin kiek mane laikys.
gliukonizuoto jau turiu atsakyma 6,1
as kaip nenoriu i akuserini o mano cukriukai 6, arba 7 tai kazin kiek mane laikys.
QUOTE(aitiii @ 2009 02 01, 11:05)
madmuazele sveika kaip sekasi, kaip cukriukai?
Ech...leidziuosi Lantuso-26 vv vakare ir 12 vv ryte.. ale cukriukai nepasiduoda O trumpojo 6vv-9vv-10vv... nors siandien ryte jau nieko...
NA, gal nelaikys ilgai... man atrodo neblogi tavo rezultatai