prajuokinai.... Ale gal maziuko sypsenele sudeliotu viska
Jei esi tam nepasiruosusi-gal palauk
QUOTE(madmuazele @ 2009 01 29, 20:32)
prajuokinai.... Ale gal maziuko sypsenele sudeliotu viska
ne ne, as jau ir mokykla, ir bakalaura, ir magistra baigiau karjeros nedarau, gimdyt galiu be to, 26m tapti mama nera jau taip ir anksti. o daugiau atidet nenoriu, nes man ir taip atrodo, kad 3 metu stazas nemazas sakau, as paranojike
QUOTE(madmuazele @ 2009 01 29, 19:55)
As net nezinau ar pergyvenu.... galetu tai buti ir tiesa Patiktu man netyciukai
Vis tikies kad bus du
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 29, 20:34)
ne ne, as jau ir mokykla, ir bakalaura, ir magistra baigiau karjeros nedarau, gimdyt galiu be to, 26m tapti mama nera jau taip ir anksti. o daugiau atidet nenoriu, nes man ir taip atrodo, kad 3 metu stazas nemazas sakau, as paranojike
As ir paranojike...ir dar fantazuotoja
QUOTE(aister @ 2009 01 29, 20:53)
Vis tikies kad bus du
Tikiuosi
madmuazele, kol kas tavo paranojiskumo nepastebejau
cia komplimentas
cia komplimentas
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 29, 21:37)
Aciu
As dar didele baile va
Sveikos, mergaites Kaip Dalissimes pasiilgau
Labuka, as visa nestuma be pompos buvau. Ja turejau tik keleta dienu, po to meciau velniop, nepatiko ji man Vat viena is priezasciu buvo tas nieztejimas, kuris jau puliuot buvo pradejes O skaudeti labiau gali todel, kad nestumo metu organizmas jautresnis. Man irgi skaudedavo, kai pagimdziau, praejo Apie pompa klausk Aister Bet man atrodo, ji iki siol pompa nesioja?
Tikiesi nestumo metu idealiu cukru? O dar sakai, kad nesi optimiste
Kitas klausimas butu, o jei nestumo vidury totaliai issireguliuotu cukrai? Ka darytum? Kai echoskope matytum savo maziu, ciulpianti nykstuka, matytum plakancia jo sirdute?... Gal tada jau neatsizvelgiant i nieka pradetum isivaizudoti save gimdancia? Labai tikiuosi, kad taip, nes buvo baisu skaityti, ka rasai Bet cia tik mano asmenine nuomone
As irgi baisiausiai bijojau gimdymo skausmu, visa nestumo pradzia labai tikejausi ir norejau, kad cezari darytu. Del tu savo baimiu nuejau i kursus, kai suzinojau viska tropniai, tai ne toks baisus ir tas gimdymas atrode Ir isties, nera tas velnias toks baisus, koki ji piesia
O ka tu konkreciai pagalvoji apie vaiko nesveikuma? Gal galetum konkreciai ivardyti, kokiu bedu tu labiausiai bijai?
Tai mes laaaaaaaaaaaaaaabai panasios
QUOTE(aitiii @ 2009 01 29, 20:12)
mane tai siutina pompos adatos. tik isiduriu nauja ,man niezti kaip leidzia insulina skauda. nzn net ka daryt. kas diena pasikeist turiu. dabar isidejau Nr. 1. tai gal geriau bus. tos sonines Nr. 3 mane erzina.
shalna norejau paklausti tu turejai pompa? nepamenu, ar lengva buvo vel prie adatu adaptuotis nes po gimdymo iskart juk pompa atsijungi.?kaip ten buna po gimdymo su ta pompa/
shalna norejau paklausti tu turejai pompa? nepamenu, ar lengva buvo vel prie adatu adaptuotis nes po gimdymo iskart juk pompa atsijungi.?kaip ten buna po gimdymo su ta pompa/
Labuka, as visa nestuma be pompos buvau. Ja turejau tik keleta dienu, po to meciau velniop, nepatiko ji man Vat viena is priezasciu buvo tas nieztejimas, kuris jau puliuot buvo pradejes O skaudeti labiau gali todel, kad nestumo metu organizmas jautresnis. Man irgi skaudedavo, kai pagimdziau, praejo Apie pompa klausk Aister Bet man atrodo, ji iki siol pompa nesioja?
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 29, 20:17)
kai kuriose srityse esu perfekcioniste ir per didele pedante, o ir siaip megeja planuoti iki smulkmenu viska, taip kad neisivaizduoju saves gimdancios jei pries tai ir tuo metu cukrus butu blogas. cia netaikau niekam asmeniskai, tik sau
Kitas klausimas butu, o jei nestumo vidury totaliai issireguliuotu cukrai? Ka darytum? Kai echoskope matytum savo maziu, ciulpianti nykstuka, matytum plakancia jo sirdute?... Gal tada jau neatsizvelgiant i nieka pradetum isivaizudoti save gimdancia? Labai tikiuosi, kad taip, nes buvo baisu skaityti, ka rasai Bet cia tik mano asmenine nuomone
QUOTE(aitiii @ 2009 01 29, 21:12)
na taip mano neplanuotas, bet gi neismesi. bet patikek mano psichika taip pat ne tokia rami, o apie gimdyma istisai galvoju, kaip as bijau visko. as bet kokio skausmo negaliu pakelti. esu popa nesveikai o apie vaiko nesveikuma taip pat pagalvoju bet negalvosi kad viskas gyvenime blogiausia. save raminu kazdien.
As irgi baisiausiai bijojau gimdymo skausmu, visa nestumo pradzia labai tikejausi ir norejau, kad cezari darytu. Del tu savo baimiu nuejau i kursus, kai suzinojau viska tropniai, tai ne toks baisus ir tas gimdymas atrode Ir isties, nera tas velnias toks baisus, koki ji piesia
O ka tu konkreciai pagalvoji apie vaiko nesveikuma? Gal galetum konkreciai ivardyti, kokiu bedu tu labiausiai bijai?
QUOTE(madmuazele @ 2009 01 29, 22:36)
As ir paranojike...ir dar fantazuotoja
QUOTE(madmuazele @ 2009 01 29, 22:45)
As dar didele baile
QUOTE(Shalna @ 2009 01 30, 11:37)
Apie pompa klausk Aister Bet man atrodo, ji iki siol pompa nesioja?
As pompa po gimdymo tik koki menesi turejau,nes dar buvo like daliu.Ir dabar dar ju turiu likusiu,bet norejau kuo greiciau ta pompa nusikabinti
aiitii po gimdymo pas tave ateis Petrenko,tada jis tau papasakos viska,kaip pereiti vel nuo pompos iki penu Jei niekas neuzsimins apie enddokrinologa,tai pati pasisakyk kad nori jo pagalbos
QUOTE(Shalna @ 2009 01 30, 13:37)
Sveikos, mergaites Kaip Dalissimes pasiilgau
as taip pat pasiilgu Dalissimes. siandien skambinau pasidalinau
savo neramumais, kiap visada zyzle esu ir nieko nepakeisi
Shalna pritariu tavo pasisakymui del"Kitas klausimas butu, o jei nestumo vidury totaliai issireguliuotu cukrai? Ka darytum? Kai echoskope matytum savo maziu, ciulpianti nykstuka, matytum plakancia jo sirdute?... Gal tada jau neatsizvelgiant i nieka pradetum isivaizudoti save gimdancia? Labai tikiuosi, kad taip, nes buvo baisu skaityti, ka rasai Bet cia tik mano asmenine nuomone [COLOR=blue][B]
as tikiu kad vaikas bus sveikas, labai jo laukiu, kartais durnos mintys uzeina kaip pagalvoju apie visokius neigalius kaip rodo per televizoriu neigalus ir palikti globos namuose.
aitii, o tu nebandei nr2? gelezines, vertikalios adateles?
man nr1 labiausiai netiko sunkiai duresi adata, niezejo, fui.
man nr1 labiausiai netiko sunkiai duresi adata, niezejo, fui.
ne nebandziau. man kaip tik Nr, 1 geriausia, jau tos nR.3 tai su jom pastebejau kad gal cukriukai geresnis gal kitaip insulina pasisavina(arba mano vaizduote). bet man sunku jas iduti, kazkaip nenutaikau kokiu kampu jas durti ar giliai ar pavirsiuje, ir taip iduriu kad uzklijavys kraujuko atsiranda, ir ji kazkaip pakyla, kaip istraukiu ir lieka ta plasmasinis pagaliukas(na jei supranti ka prasiau) tai tuomet gerai. bet man nuo ju niezti ir persti
o tau Jelena nebuvo davus geleziniu adateliu pabandyt? man pora dave.