Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (2 tema)

lotuliukas.gif prajuokinai.... Ale gal maziuko sypsenele sudeliotu viska wub.gif
Jei esi tam nepasiruosusi-gal palauk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 01 29, 20:32)
lotuliukas.gif prajuokinai.... Ale gal maziuko sypsenele sudeliotu viska wub.gif
Jei esi tam nepasiruosusi-gal palauk mirksiukas.gif

ne ne, as jau ir mokykla, ir bakalaura, ir magistra baigiau lotuliukas.gif karjeros nedarau, gimdyt galiu biggrin.gif be to, 26m tapti mama nera jau taip ir anksti. o daugiau atidet nenoriu, nes man ir taip atrodo, kad 3 metu stazas nemazas cool.gif lotuliukas.gif sakau, as paranojike lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 01 29, 19:55)
As net nezinau ar pergyvenu.... galetu tai buti ir tiesa blush2.gif  Patiktu man netyciukai wub.gif  wub.gif

Vis tikies kad bus du lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 29, 20:34)
ne ne, as jau ir mokykla, ir bakalaura, ir magistra baigiau  lotuliukas.gif karjeros nedarau, gimdyt galiu biggrin.gif be to, 26m tapti mama nera jau taip ir anksti. o daugiau atidet nenoriu, nes man ir taip atrodo, kad 3 metu stazas nemazas  cool.gif  lotuliukas.gif sakau, as paranojike  lotuliukas.gif

As ir paranojike...ir dar fantazuotoja blush2.gif

QUOTE(aister @ 2009 01 29, 20:53)
Vis tikies kad bus du lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tikiuosi wub.gif wub.gif
Atsakyti
madmuazele, kol kas tavo paranojiskumo nepastebejau tongue.gif ax.gif
cia komplimentas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wowavyva: 29 sausio 2009 - 21:37
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 29, 21:37)
madmuazele, kol kas tavo paranojiskumo nepastebejau  tongue.gif  ax.gif
cia komplimentas biggrin.gif

Aciu blush2.gif 4u.gif

As dar didele baile doh.gif va lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites 4u.gif Kaip Dalissimes pasiilgau smile.gif

QUOTE(aitiii @ 2009 01 29, 20:12)
mane tai siutina pompos adatos.   tik isiduriu nauja ,man niezti kaip leidzia insulina skauda. nzn net ka daryt. kas diena pasikeist turiu. dabar isidejau Nr. 1. tai gal geriau bus. tos sonines Nr. 3 mane erzina.
shalna norejau paklausti tu turejai pompa? nepamenu, ar lengva buvo vel prie  adatu adaptuotis   nes po gimdymo iskart juk pompa atsijungi.?kaip ten buna po gimdymo su ta pompa/

Labuka, as visa nestuma be pompos buvau. Ja turejau tik keleta dienu, po to meciau velniop, nepatiko ji man schmoll.gif Vat viena is priezasciu buvo tas nieztejimas, kuris jau puliuot buvo pradejes doh.gif O skaudeti labiau gali todel, kad nestumo metu organizmas jautresnis. Man irgi skaudedavo, kai pagimdziau, praejo mirksiukas.gif Apie pompa klausk Aister mirksiukas.gif Bet man atrodo, ji iki siol pompa nesioja? g.gif

QUOTE(wowavyva @ 2009 01 29, 20:17)
kai kuriose srityse esu perfekcioniste ir per didele pedante, o ir siaip megeja planuoti iki smulkmenu viska, taip kad neisivaizduoju saves gimdancios jei pries tai ir tuo metu cukrus butu blogas. cia netaikau niekam asmeniskai, tik sau

Tikiesi nestumo metu idealiu cukru? blink.gif blink.gif O dar sakai, kad nesi optimiste lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kitas klausimas butu, o jei nestumo vidury totaliai issireguliuotu cukrai? Ka darytum? Kai echoskope matytum savo maziu, ciulpianti nykstuka, matytum plakancia jo sirdute?... Gal tada jau neatsizvelgiant i nieka pradetum isivaizudoti save gimdancia? smile.gif Labai tikiuosi, kad taip, nes buvo baisu skaityti, ka rasai verysad.gif Bet cia tik mano asmenine nuomone 4u.gif

QUOTE(aitiii @ 2009 01 29, 21:12)
na taip  mano neplanuotas, bet gi neismesi. bet patikek mano psichika taip pat  ne tokia rami, o apie gimdyma istisai galvoju, kaip as bijau visko. as bet kokio skausmo negaliu pakelti. esu popa nesveikai o apie vaiko nesveikuma taip pat pagalvoju bet negalvosi kad viskas gyvenime blogiausia. save raminu kazdien.

As irgi baisiausiai bijojau gimdymo skausmu, visa nestumo pradzia labai tikejausi ir norejau, kad cezari darytu. Del tu savo baimiu nuejau i kursus, kai suzinojau viska tropniai, tai ne toks baisus ir tas gimdymas atrode mirksiukas.gif Ir isties, nera tas velnias toks baisus, koki ji piesia biggrin.gif
O ka tu konkreciai pagalvoji apie vaiko nesveikuma? Gal galetum konkreciai ivardyti, kokiu bedu tu labiausiai bijai?

QUOTE(madmuazele @ 2009 01 29, 22:36)
As ir paranojike...ir dar fantazuotoja

QUOTE(madmuazele @ 2009 01 29, 22:45)
As dar didele baile

Tai mes laaaaaaaaaaaaaaabai panasios lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalna: 30 sausio 2009 - 11:41
QUOTE(Shalna @ 2009 01 30, 11:37)
Apie pompa klausk Aister mirksiukas.gif Bet man atrodo, ji iki siol pompa nesioja? g.gif

As pompa po gimdymo tik koki menesi turejau,nes dar buvo like daliu.Ir dabar dar ju turiu likusiu,bet norejau kuo greiciau ta pompa nusikabinti ax.gif

aiitii po gimdymo pas tave ateis Petrenko,tada jis tau papasakos viska,kaip pereiti vel nuo pompos iki penu mirksiukas.gif Jei niekas neuzsimins apie enddokrinologa,tai pati pasisakyk kad nori jo pagalbos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 01 30, 13:37)
Sveikos, mergaites 4u.gif Kaip Dalissimes pasiilgau smile.gif
g.gif
Tikiesi nestumo metu idealiu cukru? blink.gif  blink.gif  O dar sakai, kad nesi optimiste lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Kitas klausimas butu, o jei nestumo vidury totaliai issireguliuotu cukrai? Ka darytum? Kai echoskope matytum savo maziu, ciulpianti nykstuka, matytum plakancia jo sirdute?... Gal tada jau neatsizvelgiant i nieka pradetum isivaizudoti save gimdancia?  smile.gif Labai tikiuosi, kad taip, nes buvo baisu skaityti, ka rasai verysad.gif Bet cia tik mano asmenine nuomone

O ka tu konkreciai pagalvoji apie vaiko nesveikuma? Gal galetum konkreciai ivardyti, kokiu bedu tu labiausiai bijai?
Tai mes laaaaaaaaaaaaaaabai panasios lotuliukas.gif

as taip pat pasiilgu Dalissimes. siandien skambinau pasidalinau

savo neramumais, kiap visada zyzle esu ir nieko nepakeisi doh.gif biggrin.gif

Shalna pritariu tavo pasisakymui del"Kitas klausimas butu, o jei nestumo vidury totaliai issireguliuotu cukrai? Ka darytum? Kai echoskope matytum savo maziu, ciulpianti nykstuka, matytum plakancia jo sirdute?... Gal tada jau neatsizvelgiant i nieka pradetum isivaizudoti save gimdancia? smile.gif Labai tikiuosi, kad taip, nes buvo baisu skaityti, ka rasai verysad.gif Bet cia tik mano asmenine nuomone [COLOR=blue][B]

as tikiu kad vaikas bus sveikas, labai jo laukiu, kartais durnos mintys uzeina kaip pagalvoju apie visokius neigalius kaip rodo per televizoriu neigalus ir palikti globos namuose. verysad.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 30 sausio 2009 - 17:17
aitii, o tu nebandei nr2? gelezines, vertikalios adateles?
man nr1 labiausiai netiko schmoll.gif sunkiai duresi adata, niezejo, fui.
Atsakyti
ne nebandziau. man kaip tik Nr, 1 geriausia, jau tos nR.3 tai su jom pastebejau kad gal cukriukai geresnis gal kitaip insulina pasisavina(arba mano vaizduote). bet man sunku jas iduti, kazkaip nenutaikau kokiu kampu jas durti ar giliai ar pavirsiuje, ir taip iduriu kad uzklijavys kraujuko atsiranda, ir ji kazkaip pakyla, kaip istraukiu ir lieka ta plasmasinis pagaliukas(na jei supranti ka prasiau) tai tuomet gerai. bet man nuo ju niezti ir persti doh.gif
Atsakyti
o tau Jelena nebuvo davus geleziniu adateliu pabandyt? man pora dave.
Atsakyti