Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (2 tema)

QUOTE(wowavyva @ 2009 01 28, 17:46)
na ka, madmuazele, lauksit testo rezultatu tongue.gif

o kada tavo testu rezultatu lauksim? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 01 28, 21:50)
o kada tavo testu rezultatu lauksim? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

g.gif manau, kiek veliau nei madmuazeles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 28, 23:44)
g.gif manau, kiek veliau nei madmuazeles smile.gif

Kiek veliau? biggrin.gif

madmuazele, tai kaip rezultatai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 01 29, 16:13)
Kiek veliau?  biggrin.gif

nezinau schmoll.gif ka cia zinosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 01 29, 16:13)
madmuazele, tai kaip rezultatai? mirksiukas.gif

nedarysiu dar ax.gif Lauksiu kai mmm tures prasideti-jei neprasides-tuomet.... dabar tikrai nieko testas neparodys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 01 29, 18:53)
nedarysiu dar ax.gif Lauksiu kai mmm tures prasideti-jei neprasides-tuomet.... dabar tikrai nieko testas neparodys lotuliukas.gif

hcg tyrima nebent pasidaryt gali.
Atsakyti
madmuazele nepergyvenk as ir neplanavau nestumo. yra kaip yra. ir cukrus buvo o o o doh.gif
Lauksim rezultatu.

mane tai siutina pompos adatos. doh.gif tik isiduriu nauja ,man niezti kaip leidzia insulina skauda. nzn net ka daryt. kas diena pasikeist turiu. dabar isidejau Nr. 1. tai gal geriau bus. tos sonines Nr. 3 mane erzina.

shalna norejau paklausti tu turejai pompa? nepamenu, ar lengva buvo vel prie adatu adaptuotis ax.gif nes po gimdymo iskart juk pompa atsijungi.?kaip ten buna po gimdymo su ta pompa/

wowavyva kaip tau sekasi . kaip cukriukai, kaip planai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 29 sausio 2009 - 19:15
QUOTE(aitiii @ 2009 01 29, 19:12)
wowavyva kaip tau sekasi . kaip cukriukai, kaip planai?

aciu, gerai sekas smile.gif cukrus irgi geras smile.gif viskas kaip ir ok tongue.gif
as su savo psichika nublusciau su neplanuotu vaiku. nenoriu prisilepseti, bet nemanau, kad gimdyciau. man ir taip baisu gimdyt, neduok dieve vaikas gims nevisai sveikas ar su problemom, tai zinau, kad kaltinsiu save, neatsizvelgdama i tai, kad ir sveikom moterim taip buna. kai kuriose srityse esu perfekcioniste ir per didele pedante, o ir siaip megeja planuoti iki smulkmenu viska, taip kad neisivaizduoju saves gimdancios jei pries tai ir tuo metu cukrus butu blogas. cia netaikau niekam asmeniskai, tik sau smile.gif
Atsakyti
As net nezinau ar pergyvenu.... galetu tai buti ir tiesa blush2.gif Patiktu man netyciukai wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 29, 21:17)
aciu, gerai sekas smile.gif cukrus irgi geras smile.gif viskas kaip ir ok tongue.gif
as su savo psichika nublusciau su neplanuotu vaiku. nenoriu prisilepseti, bet nemanau, kad gimdyciau. man ir taip baisu gimdyt, neduok dieve vaikas gims nevisai sveikas ar su problemom, tai zinau, kad kaltinsiu save, neatsizvelgdama i tai, kad ir sveikom moterim taip buna. kai kuriose srityse esu perfekcioniste ir per didele pedante, o ir siaip megeja planuoti iki smulkmenu viska, taip kad neisivaizduoju saves gimdancios jei pries tai ir tuo metu cukrus butu blogas. cia netaikau niekam asmeniskai, tik sau smile.gif

na taip mano neplanuotas, bet gi neismesi. bet patikek mano psichika taip pat ne tokia rami, o apie gimdyma istisai galvoju, kaip as bijau visko. as bet kokio skausmo negaliu pakelti. esu popa nesveikai biggrin.gif o apie vaiko nesveikuma taip pat pagalvoju bet negalvosi kad viskas gyvenime blogiausia. save raminu kazdien.
Atsakyti
Viskas bus gerai... net ir planuojant visko buna... atrodo viskas idealu-o bac kas ir pasitaiko.... As moku ir esu megeja pasigrauzti blush2.gif taciau bus taip, kaip turi buti mirksiukas.gif Ir tikekime, kad tik gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 29 sausio 2009 - 20:19
pas mane optimizmo nulis. as kazkaip galvoju, kad man gali gyvenimas atkersyt uz mano ankstesnes mintis smile.gif tarkim 100% buciau dariusies aborta ir negimdzius, jei buciau pastojus mokykloj, bakalaura besimokant. Turejau gyvenimo planeli ir tiksla, kuris aisku jau velniop isejo lotuliukas.gif po to atsirado tikslas gyvent idealiai, pasiekt maximaliai graziu rezultatu ir vos ne siltnamio salygom bandyt pagimdyt sveika vaika. bet zinau, kad tokiom psichem kaip as, kurios viska sureiksmina iki negalejimo daug labiau nesiseka, nei tiems, kurie i viska lengviau ziuri.
Atsakyti