QUOTE(wowavyva @ 2009 01 27, 12:41)
Cukru reikia matuoti 2val po valgio, tik tokie rezultatai yra tikslus ir tikslingi.
Ačiū už info.
QUOTE(Shalna @ 2009 01 27, 15:09)
Kokius tu leidies?
2. Ka reiskia "gydytojas nustate"? Gydytojas salia taves nestovi ir nemato, kiek, kada ir kokiu angliavandeniu suvartoji. Tikiuosi, kad jis ir dieta tau mazdaug tada surase? O siaip, kad nebutum priklausoma nuo gydytojo nustatytu normu, mokykis pati skaiciuoti angliavandenius ir juos pasidengineti. Gydytojas turejo suteikti informacijos. Bet siaip tavo cukrai po 2 val. idealus
2. Ka reiskia "gydytojas nustate"? Gydytojas salia taves nestovi ir nemato, kiek, kada ir kokiu angliavandeniu suvartoji. Tikiuosi, kad jis ir dieta tau mazdaug tada surase? O siaip, kad nebutum priklausoma nuo gydytojo nustatytu normu, mokykis pati skaiciuoti angliavandenius ir juos pasidengineti. Gydytojas turejo suteikti informacijos. Bet siaip tavo cukrai po 2 val. idealus
Pabandysiu daugiau nesirgt
Ant insulino pieštuko užrašyta NovoRapid Flex Pen (Novo Nordisk), jie trumpo veikimo. Matai, kadangi aš dar neseniai sergu tai kai gydytojas pasakė kad rytais leistis 6vv o per pietus ir vakarienę po 8vv, aš taip ir darau. Daugiau susileidžiu jei valgau kažko turinčio daugiau anglevandenių arba didesnį kiekį maisto.
Nu tie mano cukriukai ne visada būna idealūs. Kartais jie užkyla net nesuprantu nuo ko Va vakar suvalgiau ryte pomidorą, višties krutinėlės mažą gabalėlį ir išgėriau arbatos be cukraus, pasimatuoju po 2 val. 9 Taip būna tikrai ne dažnai bet būna. O aš iš karto jau pergyvenu dėl mažiuko ir aišku savaime dar blogiau pasidarau Nu bet nėra čia ko verkšlent yra kitoms daug blogiau.