Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (2 tema)

QUOTE(wowavyva @ 2009 01 27, 12:41)
Cukru reikia matuoti 2val po valgio, tik tokie rezultatai yra tikslus ir tikslingi.

Ačiū už info. 4u.gif
QUOTE(Shalna @ 2009 01 27, 15:09)
Kokius tu leidies?
2. Ka reiskia "gydytojas nustate"? Gydytojas salia taves nestovi ir nemato, kiek, kada ir kokiu angliavandeniu suvartoji. Tikiuosi, kad jis ir dieta tau mazdaug tada surase? O siaip, kad nebutum priklausoma nuo gydytojo nustatytu normu, mokykis pati skaiciuoti angliavandenius ir juos pasidengineti. Gydytojas turejo suteikti informacijos. Bet siaip tavo cukrai po 2 val. idealus thumbup.gif  thumbup.gif

Pabandysiu daugiau nesirgt ax.gif
Ant insulino pieštuko užrašyta NovoRapid Flex Pen (Novo Nordisk), jie trumpo veikimo. Matai, kadangi aš dar neseniai sergu tai kai gydytojas pasakė kad rytais leistis 6vv o per pietus ir vakarienę po 8vv, aš taip ir darau. Daugiau susileidžiu jei valgau kažko turinčio daugiau anglevandenių arba didesnį kiekį maisto.
Nu tie mano cukriukai ne visada būna idealūs. Kartais jie užkyla net nesuprantu nuo ko doh.gif Va vakar suvalgiau ryte pomidorą, višties krutinėlės mažą gabalėlį ir išgėriau arbatos be cukraus, pasimatuoju po 2 val. 9 unsure.gif Taip būna tikrai ne dažnai bet būna. O aš iš karto jau pergyvenu dėl mažiuko ir aišku savaime dar blogiau pasidarau unsure.gif Nu bet nėra čia ko verkšlent yra kitoms daug blogiau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cykrė @ 2009 01 27, 16:55)
Pabandysiu daugiau nesirgt  ax.gif
Ant insulino pieštuko užrašyta NovoRapid Flex Pen (Novo Nordisk), jie trumpo veikimo. Matai, kadangi aš dar neseniai sergu tai kai gydytojas pasakė kad rytais leistis 6vv o per pietus ir vakarienę po 8vv, aš taip ir darau. Daugiau susileidžiu jei valgau kažko turinčio daugiau anglevandenių arba didesnį kiekį maisto.
Nu tie mano cukriukai ne visada būna idealūs. Kartais jie užkyla net nesuprantu nuo ko  doh.gif Va vakar suvalgiau ryte pomidorą, višties krutinėlės mažą gabalėlį ir išgėriau arbatos be cukraus, pasimatuoju po 2 val. 9  unsure.gif Taip būna tikrai ne dažnai bet būna. O aš iš karto jau pergyvenu dėl mažiuko ir aišku savaime dar blogiau pasidarau unsure.gif Nu bet nėra čia ko verkšlent yra kitoms daug blogiau. ax.gif

Rapidas berods irgi apie 2 val. veikia.
O del leidimosi, siulyciau labai pasidometi, kur kokie angliavendeniai ir kaip juos padengti. Matai, jei ryte atsikelsi su geru cukrum, pvz. 4, suvalgysi pusryciams ta, ka parasei ir susileisi 6 vnt., tai gali suhipuoti, nes ten visai nera angliavandeniu. O didelis pa tave po maisto buvo gal todel, kad pries valgan jau buvo nemazas cukrus. Ar nesimatavai pries valgi?
Nesinervink, viskas bus gerai, mes tau padesim 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikutes. grizau is uosvijos, na ir rasot vos speju skaityti thumbup.gif

Madmuazele, jei as tiek leisciausi insulino ir tiek valgyciau man o butu gal 30 cukrus. per mazai insulino bet cia tik mano nuomone. Dalissime, drinks_cheers.gif sveikinam sugrizus 4u.gif

ryt vaziuoju i klinikas akytes pasitikrinti. bigsmile.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif Lyg perskaiciau-ale neturiu jegu atsakyti blush2.gif Cukriukai jau kiek mazesni ax.gif Na, man pries pusmeti tiek valgant ir leidziantis budavo ir hipo... tad tikrai nemazas insulino kiekis... net keista-isejau darban ir cukriukai nukrito g.gif
Atsakyti
nesuk galvos viskas susitvarkys, gal tiesiog priprato organizmas prie insulino ir reikia jo daugiau. mano ir dabar antra diena diena 8. tai reikia padidinti. 4u.gif
Atsakyti
aitii, pagaliau liniuote pasidarei, saunuole thumbup.gif
Atsakyti
Jetau kaip bijau blush2.gif Turiu itarima, kad galejau pastoti... o cukriukai auksti... labai netinkamas metas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 01 27, 23:07)
Jetau kaip bijau blush2.gif Turiu itarima, kad galejau pastoti... o cukriukai auksti... labai netinkamas metas unsure.gif

Nugi labai sveikinciau 4u.gif Tik liudna, kad tavo cukriukai ne kokie, o ypac gliukuotas ne auksinis verysad.gif Bet viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 01 27, 22:07)

Nebijok.Man irgi buvo auksti pries pastojant ax.gif svarbiausia,kad greitai viska susitvarkei 4u.gif
Atsakyti
Tai dar nieko neaišku blush2.gif tik tokiu nerimu pasidalinau su Jumis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 01 28, 16:21)
Tai dar nieko neaišku blush2.gif  tik tokiu nerimu pasidalinau su Jumis 4u.gif

As supratau,kad dar neaisku,ar tu pastojai ar ne ax.gif
Atsakyti
na ka, madmuazele, lauksit testo rezultatu tongue.gif
Atsakyti