Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (2 tema)

QUOTE(aister @ 2009 01 26, 13:16)
Gyvai tai kazin ar man pavyks su jumis pabendrauti(tikrai to noreciau) ax.gif

na va, prasideda doh.gif umn.gif na, žinau gi kad Mažeikiai - toli ir VNO ir nuo Kauno. Bet gi nieks nesako, kad mes negalim susitikt kur nors vidury LT, kad visoms būtų patogu g.gif Pagaliau, na negi man dabar reiks jums primint InCulto dainos žodžius ?tease.gif
Jie gi labai aiškiai sako:
Jei labai nori tai reikia, matai gi mes galim jei reikia
atsisakyti nesveika, jei labai nori tai reikia
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalissime @ 2009 01 26, 12:31)
na va, prasideda  doh.gif  umn.gif na, žinau gi kad Mažeikiai - toli ir VNO ir nuo Kauno. Bet gi nieks nesako, kad mes negalim susitikt kur nors vidury LT, kad visoms būtų patogu g.gif Pagaliau, na negi man dabar reiks jums primint InCulto dainos žodžius ?tease.gif
Jie gi labai aiškiai sako:
Jei labai nori tai reikia, matai gi mes galim jei reikia
atsisakyti nesveika, jei labai nori tai reikia 
lotuliukas.gif

Ane? lotuliukas.gif
Galim gal pvz vasara Palangoj susitikti ax.gif Juk vaziuojat ten vasara? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 01 26, 13:49)
Ane? lotuliukas.gif
Galim gal pvz vasara Palangoj susitikti ax.gif Juk vaziuojat ten vasara? biggrin.gif

va jau kur tikrai nevažiuojam - tai į Palangą schmoll.gif Taip, prie jūros važiuojam - bet dažniausiai pas brolius latvius. O LT - tai nebent į Nidą ar Juodkrantę. Na, nepatinka mums masinio susibūrimo vietos, kur visi lipa ant galvos schmoll.gif O va pas latvius- pakrantės - kiek nori daug - žmonių - nerasta aplinkui thumbup.gif Bet, jei dauguma nubalsuos už Palangą - atvažiuosiu ir iki Palangos liezuvis.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalissime @ 2009 01 26, 12:56)
va jau kur tikrai nevažiuojam - tai į Palangą schmoll.gif Taip, prie jūros važiuojam - bet dažniausiai pas brolius latvius. O LT - tai nebent į Nidą ar Juodkrantę. Na, nepatinka mums masinio susibūrimo vietos, kur visi lipa ant galvos  schmoll.gif O va pas latvius- pakrantės - kiek nori daug - žmonių - nerasta aplinkui  thumbup.gif Bet, jei dauguma nubalsuos už Palangą - atvažiuosiu ir iki Palangos  liezuvis.gif

Man Latvia dar arciau biggrin.gif Nu as tik siaip paminejau Palanga del juros,aisku tai gali buti ir kazkokia kita vieta.Manes siaip Palanga irgi netraukia visiskai schmoll.gif ,bet del susitikimo aisku atvaziuociau biggrin.gif
Atsakyti
Dalissime, aciu uz pagyras mano vaikui blush2.gif Beje, is taves isejus sutikau savo gydytoja, pas kuria gulejau, ji ta vakara kaip tik budejo, tai taip smagiai pasisnekuciavom smile.gif
O kam tau nefrologas ir dermatologas g.gif Cia i bendra programa sitie ieina? g.gif

Madmuazele, o kada tu leidi insulina?Pries ar po valgio? Siulyciau dali pries valgi, o likusia dali, po valgio, kad smugines dozes nebutu, nes gali suhipuoti (nepriklausomai nuo to, kad tokmia doze reikalinga padengti tavo angliavandeniams). Norejau rasyti ta pati, ka ir Dalissime, kad pyragiukai, vafliukai, duonytes, nors ir nesaldus, bet jie miltiniai, vadinasi, turi angliavendeniu. Reikia dengt.

Del meeto, gal ir ciotka butu, cia tokia sauni kompanija! smile.gif Siaip as ne vairuotoja, tad jei palatvy ar kur kitur (nors mane labai viliotu palatvys smile.gif ), tai nebent seimu meeta daryt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalna: 26 sausio 2009 - 14:49
as irgi noriu visas pamatyt!!!!!!!!!!!!!! wub.gif clap_1.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

na va, ir aš jau šiandien iš KMUK prisistatau pas jus 4u.gif pas mane visi cukriukai buvo geri, normos ribose, tai dabar - tik dieta ir kontrolė namie smile.gif

na bet jūs ir prirašėt.. karsta.gif kol perkskaičiau, pamiršau, ką norėjau ir kam atrašyt blush2.gif 4u.gif

Taigi - patys didžiausi sveikinimai naujai mamytei wub.gif 4u.gif aukit didelės ir sveikos! wub.gif

Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 01 25, 18:34)
thumbup.gif  thumbup.gif sveikinam. pasakok kaip viskas,ar sunkia gimdei, ar cezari dare, ar pati man labai smalsu. as jua pradedu galvoti apie gimdyma tai man idomu.
ar tau biuvo CD AR GD?

gimdziau pati, gimdymas truko daugiau kaip 10 valandu doh.gif ziauriai pavargau, bet vertejo biggrin.gif man buvo GD. tris dienas prabuvom ligoninej, maziukei dare tyrimus del glikemijos, pirma diena buvo zemoka, tai persigandus buvau. bet po to kai pradejau normaliai maitint tai susitvarke. dabar viskas gerai, tik kad naktim mazyle megsta nemiegot smile.gif labai dziaugiuosi savo mergaite, negalvojau kad toks nuostabus jausmas buti mama thumbup.gif beja mazyle gime 3.410 kg tai visai nedidele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2009 01 27, 11:02)
gimdziau pati, gimdymas truko daugiau kaip 10 valandu  doh.gif  ziauriai pavargau, bet vertejo  biggrin.gif  man buvo GD. tris dienas prabuvom ligoninej, maziukei dare tyrimus del glikemijos, pirma diena buvo zemoka, tai persigandus buvau. bet po to kai pradejau normaliai maitint tai susitvarke. dabar viskas gerai, tik kad naktim mazyle megsta nemiegot  smile.gif  labai dziaugiuosi savo mergaite, negalvojau kad toks nuostabus jausmas buti mama  thumbup.gif  beja mazyle gime 3.410 kg tai visai nedidele  wub.gif

oj kaip smagu skaityt tokius mielus įspūdžius rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergytės 4u.gif

Didžiausi sveikinimai naujoms mamytėms 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Seniai buvau užsukusi pas Jus ax.gif . Metų pradžioje daug darbelio buvo, po to teko pagulėti ir ligoninėje. Prie mano cukriukų prisidėjo dar ir aukštas šokinėjantis spaudimas. O ir cukriukai pradėjo augti verysad.gif
Dar turiu klausimėlių:
1. Jei mano cukriukai sukilo tai susileidus papildomai insulino per kiek laiko jie turi atsistatyti iki normos ribos. Nežinau ar suprantamai paklausiau, nu pvz. mano cukriukai sukilo iki 12,2 susileidau 4 vv insulino, tai po 15 min. cukriukai 9.6, dar po pusvalandžio t.y po 45 min. nuo susileidimo - 5.9. O praėjus 2 valandom po papildomo insulino susileidimo cukrus 4.9. Ar taip gerai?
2. Jei valgio metu susileidžiu 8 vv insulino (taip gydytojas nustatė) ar normalu, kad praėjus pusvalandžiui po valgio mano cukriukai aukštinu pvz. 9 o praėjus 2 val. po valgio cukriukai jau normoje - 5-6,8?
Atsakyti
Cukru reikia matuoti 2val po valgio, tik tokie rezultatai yra tikslus ir tikslingi.
Atsakyti
QUOTE(Cykrė @ 2009 01 27, 13:35)
Sveikos mergytės 4u.gif

Didžiausi sveikinimai naujoms mamytėms  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Seniai buvau užsukusi pas Jus ax.gif . Metų pradžioje daug darbelio buvo, po to teko pagulėti ir ligoninėje. Prie mano cukriukų prisidėjo dar ir aukštas šokinėjantis spaudimas. O ir cukriukai pradėjo augti verysad.gif
Dar turiu klausimėlių:
1. Jei mano cukriukai sukilo  tai susileidus papildomai insulino per kiek laiko jie turi atsistatyti iki normos ribos. Nežinau ar suprantamai paklausiau, nu pvz. mano cukriukai sukilo iki 12,2 susileidau 4 vv insulino, tai po 15 min. cukriukai 9.6, dar po pusvalandžio t.y po 45 min. nuo susileidimo - 5.9. O praėjus 2 valandom po papildomo insulino susileidimo cukrus 4.9. Ar taip gerai?
2. Jei valgio metu susileidžiu 8 vv insulino (taip gydytojas nustatė) ar normalu, kad praėjus pusvalandžiui po valgio mano cukriukai aukštinu pvz. 9 o praėjus 2 val. po valgio cukriukai jau normoje - 5-6,8?

Labukas 4u.gif Laikykis ir daugiau i ligonine be reikalo nesigulk wink.gif Kaip wowayva rase, po 2 val. reikia matuotis cukriukus, nes trumpo insulino veikimas paprastai 2 val. Tai dar priklauso ir nuo insulino rusies. Kokius tu leidies?
2. Ka reiskia "gydytojas nustate"? Gydytojas salia taves nestovi ir nemato, kiek, kada ir kokiu angliavandeniu suvartoji. Tikiuosi, kad jis ir dieta tau mazdaug tada surase? O siaip, kad nebutum priklausoma nuo gydytojo nustatytu normu, mokykis pati skaiciuoti angliavandenius ir juos pasidengineti. Gydytojas turejo suteikti informacijos. Bet siaip tavo cukrai po 2 val. idealus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalna: 27 sausio 2009 - 15:10