Merginos
sveikos gyvos
Nu bet jūs ir prie bajerio .... šitokį romaną parašėt per nepilną savaitę
, o paskui dar stebitės, kad aš neapsireiškiu
Savaitgalį nebuvau namie, tai tik šiandien ryte baigiau skaityt ką prirašėt
o dabar trumpai kai man sekėsi. Tiesa, prieš tai dar labai noriu padėkoti Aitiii ir Shalnai už rūpestėlį. Labai smagu buvo pagaliau (nes aną kartą mums taip ir nepavyko kartu aplankyti Aitiii) susitikti su Shalna. O jau leliaus grožis
Visa palata dar dvi dienas alpo prisimindama Martynuką
Tai va, o penktadienį mane išleido pakankamai vėlai
nes iš Biržiečio grįžom tik kažkur apie 11 val. (nes visos 4 nėštukės iš mūsų palatos buvom nuėję), tai kol visas apžiūrėjo, kol popierius surašė, tai ir užtrukom. Po to dar pas mane turėjo ateiti nefrologė (dėl inkstų) ir dermatologas. Tai su nefrologe tai viskas buvo čiki piki - ji atėjo dar šiek tiek prieš pietus, o vat su tuo dermatologu
tai iš vis galvoju, kam man jo reikėjo
nes jis ėjo tris dienas (per tas dienas niekaip nerado laiko žmogus iš pirmo aukšto pasikelti i trečią
), kol galiausiai paaiškėjo, kad penktadienį pas jį studentai laiko egzaminą ir nežinia kada jis ten baigs
tai jau aš paskui gydytojai pasakiau, kad man jau to dermatologo nebereikia ir aš jau važiuoju namo. Gydytoja, kadangi kaip spėju irgi jau norėjo namo, kažkokiu būdu sugebėjo jį išsikviesti per pusvalandį. Tai tas atlėkė kaip viesulas - trys minutės ir konsultacija (tame tarpe ir popieriai) jau buvo baigta
Na va, bet mano gydytoja jau nebespėjo nei biuletenio nei kitų popierių per jį sutvarkyti
Todėl paliko viską pirmadieniui, t.y. šiandienai. Žodžiu, formaliai aš dar šiandien ligoninėj, bet realiai tai tik po pietų nuvarysiu popierių susirinkt ir bus viskas baigta. Bet penktadienį grįžus tai jau nieko nebespėjau susitvarkyti - dar grįždami iš klinikų užsukom į parduotuvę (nes šaldytuve jau visos pelės buvo pasikorusios, anot MB
), tai kol grįžom tai jau visai vėlu buvo. Dar kol valgyt pasidariau, tai į SM tik įkišau nosį pažiūrėt kiek pripliurpėt ir .... vos infarkto negavau
Tai pagalvojau, kad vistiek niekaip neįveiksiu, todėl net nepradėjau
Nusprendžiau, kad sekmadienį grįžus susikaupsiu ir gal kaip nors įveiksiu. Tai perskaityt tai dar perskaičiau, bet parašyt jau nebeliko nei jėgų nei laiko
Todėl ir jūsų aptartom temom irgi pasisakysiu vėliau (tikiuosi, dar tilpsiu į šitą temą
), o dar reikia nuotraukyčių paieškot įkelt susipažinimui
Beje, aš turbūt jau daugiausiai iš mūsų pažįstu tiesiogiai, bet gal ir kitos norėtų susipažinti ne tik SM? turiu galvoj, kad gal vasarą būtų galima kokį mini meet'ą susiorganizuot? mano su Aitiii kleckai vasaros pabaigoj jau bus kiek paaugę ir būtų visai smagu visoms susibėgt, ar ne? Kaip jums atrodo?
I'm out of my mind, but feel free to leave a message