Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (2 tema)

QUOTE(aitiii @ 2009 01 25, 18:33)
madmuazele tai koki vel pas tave cukriukai.? verysad.gif  koki insulina tu naudoji?
taip norisi kazkuom padeti. kiek suvalgai angliavandeniu per diena?

Va diena vel 19 buvo.... susileidau 9VV, valgiau gabaliuka lasisos, 2 saukstus koses, 2 saukstos virtos ziemines darzovienes (pomidorai, morkos, paprika, cukinija), isgeriau 100 ml balto vyno ir suvalgiau naminio kepto pyrago-duonos (nesaldaus) riekute.... Na, gal kiek galejo uzkilti, bet ne iki tiek schmoll.gif

Aitiii, isidek nestumo liniuote-matysim kiek beliko laukti iki vaikelio gimimo mirksiukas.gif
Papildyta:
pyp...pyp...pyp cry.gif vakarienei susileidau vel 9ww, suvalgiau 1 kotleta, 2 saukstus makaronu... suvalgiau 2 dziuvesius su arbata ir 1 vafliuka nesaldu...20 doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 25 sausio 2009 - 21:15
Merginos hi.gif
sveikos gyvos 4u.gif
Nu bet jūs ir prie bajerio .... šitokį romaną parašėt per nepilną savaitę karsta.gif , o paskui dar stebitės, kad aš neapsireiškiu lotuliukas.gif Savaitgalį nebuvau namie, tai tik šiandien ryte baigiau skaityt ką prirašėt 000189.gif
o dabar trumpai kai man sekėsi. Tiesa, prieš tai dar labai noriu padėkoti Aitiii ir Shalnai už rūpestėlį. Labai smagu buvo pagaliau (nes aną kartą mums taip ir nepavyko kartu aplankyti Aitiii) susitikti su Shalna. O jau leliaus grožis blush2.gif Visa palata dar dvi dienas alpo prisimindama Martynuką wub.gif
Tai va, o penktadienį mane išleido pakankamai vėlai doh.gif nes iš Biržiečio grįžom tik kažkur apie 11 val. (nes visos 4 nėštukės iš mūsų palatos buvom nuėję), tai kol visas apžiūrėjo, kol popierius surašė, tai ir užtrukom. Po to dar pas mane turėjo ateiti nefrologė (dėl inkstų) ir dermatologas. Tai su nefrologe tai viskas buvo čiki piki - ji atėjo dar šiek tiek prieš pietus, o vat su tuo dermatologu doh.gif tai iš vis galvoju, kam man jo reikėjo g.gif nes jis ėjo tris dienas (per tas dienas niekaip nerado laiko žmogus iš pirmo aukšto pasikelti i trečią doh.gif ), kol galiausiai paaiškėjo, kad penktadienį pas jį studentai laiko egzaminą ir nežinia kada jis ten baigs fool.gif tai jau aš paskui gydytojai pasakiau, kad man jau to dermatologo nebereikia ir aš jau važiuoju namo. Gydytoja, kadangi kaip spėju irgi jau norėjo namo, kažkokiu būdu sugebėjo jį išsikviesti per pusvalandį. Tai tas atlėkė kaip viesulas - trys minutės ir konsultacija (tame tarpe ir popieriai) jau buvo baigta lotuliukas.gif Na va, bet mano gydytoja jau nebespėjo nei biuletenio nei kitų popierių per jį sutvarkyti doh.gif Todėl paliko viską pirmadieniui, t.y. šiandienai. Žodžiu, formaliai aš dar šiandien ligoninėj, bet realiai tai tik po pietų nuvarysiu popierių susirinkt ir bus viskas baigta. Bet penktadienį grįžus tai jau nieko nebespėjau susitvarkyti - dar grįždami iš klinikų užsukom į parduotuvę (nes šaldytuve jau visos pelės buvo pasikorusios, anot MB lotuliukas.gif ), tai kol grįžom tai jau visai vėlu buvo. Dar kol valgyt pasidariau, tai į SM tik įkišau nosį pažiūrėt kiek pripliurpėt ir .... vos infarkto negavau swoon.gif Tai pagalvojau, kad vistiek niekaip neįveiksiu, todėl net nepradėjau blush2.gif Nusprendžiau, kad sekmadienį grįžus susikaupsiu ir gal kaip nors įveiksiu. Tai perskaityt tai dar perskaičiau, bet parašyt jau nebeliko nei jėgų nei laiko blush2.gif Todėl ir jūsų aptartom temom irgi pasisakysiu vėliau (tikiuosi, dar tilpsiu į šitą temą lotuliukas.gif ), o dar reikia nuotraukyčių paieškot įkelt susipažinimui blush2.gif Beje, aš turbūt jau daugiausiai iš mūsų pažįstu tiesiogiai, bet gal ir kitos norėtų susipažinti ne tik SM? turiu galvoj, kad gal vasarą būtų galima kokį mini meet'ą susiorganizuot? mano su Aitiii kleckai vasaros pabaigoj jau bus kiek paaugę ir būtų visai smagu visoms susibėgt, ar ne? Kaip jums atrodo?
Atsakyti
QUOTE(Dalissime @ 2009 01 26, 09:02)
Beje, aš turbūt jau daugiausiai iš mūsų pažįstu tiesiogiai, bet gal ir kitos norėtų susipažinti ne tik SM? turiu galvoj, kad gal vasarą būtų galima kokį mini meet'ą susiorganizuot? mano su Aitiii kleckai vasaros pabaigoj jau bus kiek paaugę ir būtų visai smagu visoms susibėgt, ar ne? Kaip jums atrodo?

labas rytas smile.gif
Dalissime, welcome back smile.gif tongue.gif
lauksim siandien issamesniu pokalbiu smile.gif
o del myto as jau seniau zadejau bent jau vilnietem siulyti susitikti smile.gif
Atsakyti
na va, šiaip ne taip baigiu prikabinti nuotraukas, tai kam smalsu - jau galit pasicekavint ir susipažinti su manimi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalissime @ 2009 01 26, 10:33)
na va, šiaip ne taip baigiu prikabinti nuotraukas, tai kam smalsu - jau galit pasicekavint ir susipažinti su manimi blush2.gif

einu, nes prisimenu tik plauku spalva ir raudona paltuka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 26, 11:39)
einu, nes prisimenu tik plauku spalva ir raudona paltuka  lotuliukas.gif

nu tai ir 'to chleb' lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalissime @ 2009 01 26, 10:42)
nu tai ir 'to chleb'  lotuliukas.gif

ne nu tai aisku kaip visada, gmail'as neveikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 01 25, 22:24)
Va diena vel 19 buvo.... susileidau 9VV, valgiau gabaliuka lasisos, 2 saukstus koses, 2 saukstos virtos ziemines darzovienes (pomidorai, morkos, paprika, cukinija), isgeriau 100 ml balto vyno ir suvalgiau naminio kepto pyrago-duonos (nesaldaus) riekute.... Na, gal kiek galejo uzkilti, bet ne iki tiek schmoll.gif

pyp...pyp...pyp cry.gif vakarienei susileidau vel 9ww, suvalgiau 1 kotleta, 2 saukstus makaronu... suvalgiau 2 dziuvesius su arbata ir 1 vafliuka nesaldu...20 doh.gif  doh.gif

žinai, man tai panašu, kad tau vienam vnt. angliavandenių reikia kaip minimum 3 v.v. insulino g.gif nes žiūrint į tavo pietus, tai suskaičiuoju kaip minimum 2-3 vienetus angliavandenių (na, priklausomai nuo porcijų, nes šaukštai ir riekės būna ne vienodo dydžio). Plius, dar vynas įneša savo paklaidą. Nes alkoholis iš pradžių stipriai muša cukrų, bet po to labai smarkiai ir sukelia. Tai bet per kiek vienetų muša ir per kiek kelia - čia vėlgi individualu. Todėl reiktų pabandyt pasižiūrėt kaip alkoholis veikia konkrečiai tavo organizmą.

o dėl vakarienės, tai vėl - 5 vienetams angliavandenių tau ryškiai per mažai tų 9 v.v. insulino. Ir dar - nesvarbu - kad miltiniai gaminiai (pyragas, vafliukas) buvo nesaldūs, bet jie yra iš miltų, todėl jie turi angliavandenių ir jiems irgi reikia paskaičiuoti atitinkamai insulino.
tai šiuo vakarienės atveju aš tavo vietoj bandyčiau susileisti kaip min. 12 v.v. ir pažiūrėt kas bus (skaičiuoju, kad jei 5 vnt. angliavandenių, kiekvienam jų reikia kaip minimum po 2,5 v.v. insulino, tai gaunasi 5x2,5=11 v.v.+1 dar atsargai ir gaunasi tie 12 ).

QUOTE(wowavyva @ 2009 01 26, 11:43)
ne nu tai aisku kaip visada, gmail'as neveikia  lotuliukas.gif

nežinau, man viskas veikia puikiai g.gif matyt, todėl, kad man visai nesmalsu biggrin.gif
Atsakyti
madmuazele, man taip pat kaip ir Dalissime pasirode, kad insulino mazoka doze susivanojai smile.gif tongue.gif
Atsakyti
Madmuazele, aš dar prsimindama pokalbį su Shalna, pagalvojau, kad gal tau tiesiog reiktų pasitarti su savo endokrinologu dėl insulino pakeitimo g.gif Nes Shalna buvo minėjus, kad kažkam iš jos pažįstamų yra taip, kad organizmas tiesiog pripranta prie t.t. insulino, ir po kurio laiko jau į jį nebereaguoja. Todėl žmogus yra priverstas nuolat kaitalioti insulinus. Nepatogu, bet ką darysi - jei tai padeda kontroliuoti cukrus, manau, tikrai verta pabandyti mirksiukas.gif

vaje, mano protelis kaip išėjo, tai negrįžta net pavalgyt doh.gif sorry merginos, kas žiūrėsit nuotraukas, bet aš jų nesumažinau doh.gif tai gavosi nesąmonė, bet dabar jau nebemažinsiu ir nesiųsiu iš naujo, nes su mano naminiu vėžlio greičio internetu, iki vakaro turbūt nespėčiau ax.gif

Madmuazele, ir dar vienas dalykas. Niekur neparašei koks būna tavo cukrus prie valgį g.gif Gal tiesiog tavo bazinio insulino dozė irgi per maža, o ne vien tik trumpo veikimo insulino neužtenka? Nes jei prieš valgant pas tave buvo kokia 10 - 12, tai nenuostabu, kad ir po valgio (net jei tų 9 v.v. normaliom aplinkybėm ir pakaktų), jis pas tave būna kosminis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalissime: 26 sausio 2009 - 11:43
WAIDOSHELE, kuo nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif

user posted image

Sveikatytės ir mažylei, ir mamytei !
Atsakyti
Dalissime,apziurejau nuotraukas thumbup.gif Malomu susipazinti su dar viena cukrinuke 4u.gif Gyvai tai kazin ar man pavyks su jumis pabendrauti(tikrai to noreciau) ax.gif
Atsakyti