Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (2 tema)

Tu teisi del Dalissime tegul ziaugiasi vyru wub.gif

as tai siandien ir teik prisivalgiau pyrago kad neturiu kur detis taip sunku skrandyje. blush2.gif o cukru net bijau tikrintis biggrin.gif
Atsakyti
Jazau blink.gif jus ir pyragus valgot? ir dar Shalna po picos? man amen butu.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 01 25, 00:29)
Jazau blink.gif  jus ir pyragus valgot? ir dar Shalna po picos? man amen butu.... lotuliukas.gif

o ka tik su MB pasidarem tunu salotu - dieviskas skonis... mmmmm... Gal ir tu pabandyk - jokiu angliavandeniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 01 24, 23:32)
o ka tik su MB pasidarem tunu salotu - dieviskas skonis... mmmmm... Gal ir tu pabandyk - jokiu angliavandeniu  mirksiukas.gif

Kokios? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 01 25, 02:25)
Kokios? 4u.gif

pomidorai, kiausinis su Hellmans padazu ir tunas (dar butu gerai salotos lapas, bet neturejom, tai ir taip laaaaaaabai skaniai suejo) smile.gif
Atsakyti
madmuazele, bet zinok nieko gero is to valgymo , teik prisivalgiau to pyrago kad cukrus 17, bet susileidau 7v.v po dvieju valandu 11 cukrus. o ryte jau 4 blush2.gif

Shalna teisi geriau salotos valgai ir dziaugiesi kad nekyla cukrus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 25 sausio 2009 - 13:09
sveikos biggrin.gif as si ketvirtadieni pagimzdiau sveika ir grazia mergyte biggrin.gif siandien jau grizom namo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2009 01 25, 15:50)
sveikos  biggrin.gif  as si ketvirtadieni pagimzdiau sveika ir grazia mergyte  biggrin.gif  siandien jau grizom namo  thumbup.gif

Didziausi sveikinimai didis.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif sveikinam. pasakok kaip viskas,ar sunkia gimdei, ar cezari dare, ar pati man labai smalsu. as jua pradedu galvoti apie gimdyma tai man idomu.
ar tau biuvo CD AR GD?
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2009 01 25, 16:50)
sveikos  biggrin.gif  as si ketvirtadieni pagimzdiau sveika ir grazia mergyte  biggrin.gif  siandien jau grizom namo  thumbup.gif

Labai labai sveikiname! Aukite didutes ir sveikutes 4u.gif Taip greit namo isleido, super thumbup.gif Vadinasi, viskas gerai! Saunu!

Aitii, isimesk liniuote, kad ir mes matytume, kaip arteja jusu laikas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 01 25, 11:05)
pomidorai, kiausinis su Hellmans padazu ir tunas (dar butu gerai salotos lapas, bet neturejom, tai ir taip laaaaaaaai skaniai suejo) smile.gif

Pabandysiu pasidaryti 4u.gif Jauciu ir insulino nedaug reikia ax.gif

QUOTE(aitiii @ 2009 01 25, 13:07)
madmuazele, bet zinok nieko gero is to valgymo , teik prisivalgiau to pyrago kad cukrus 17, bet susileidau 7v.v po dvieju valandu 11 cukrus. o ryte jau 4 blush2.gif

Man jau nesinori valgyti, nes nesuvaldau cukraus schmoll.gif

QUOTE(waidoshele @ 2009 01 25, 15:50)

Sveikinimai dideliausi mamytei ir dukrytei 4u.gif Laukiam pasakojimo biggrin.gif
Atsakyti
madmuazele tai koki vel pas tave cukriukai.? verysad.gif koki insulina tu naudoji?
taip norisi kazkuom padeti. kiek suvalgai angliavandeniu per diena?
Atsakyti