Tu teisi del Dalissime tegul ziaugiasi vyru
as tai siandien ir teik prisivalgiau pyrago kad neturiu kur detis taip sunku skrandyje. o cukru net bijau tikrintis
Jazau jus ir pyragus valgot? ir dar Shalna po picos? man amen butu....
QUOTE(madmuazele @ 2009 01 25, 00:29)
Jazau jus ir pyragus valgot? ir dar Shalna po picos? man amen butu....
o ka tik su MB pasidarem tunu salotu - dieviskas skonis... mmmmm... Gal ir tu pabandyk - jokiu angliavandeniu
QUOTE(Shalna @ 2009 01 24, 23:32)
o ka tik su MB pasidarem tunu salotu - dieviskas skonis... mmmmm... Gal ir tu pabandyk - jokiu angliavandeniu
Kokios?
QUOTE(madmuazele @ 2009 01 25, 02:25)
Kokios?
pomidorai, kiausinis su Hellmans padazu ir tunas (dar butu gerai salotos lapas, bet neturejom, tai ir taip laaaaaaabai skaniai suejo)
madmuazele, bet zinok nieko gero is to valgymo , teik prisivalgiau to pyrago kad cukrus 17, bet susileidau 7v.v po dvieju valandu 11 cukrus. o ryte jau 4
Shalna teisi geriau salotos valgai ir dziaugiesi kad nekyla cukrus.
Shalna teisi geriau salotos valgai ir dziaugiesi kad nekyla cukrus.
sveikos as si ketvirtadieni pagimzdiau sveika ir grazia mergyte siandien jau grizom namo
QUOTE(waidoshele @ 2009 01 25, 15:50)
sveikos as si ketvirtadieni pagimzdiau sveika ir grazia mergyte siandien jau grizom namo
Didziausi sveikinimai
sveikinam. pasakok kaip viskas,ar sunkia gimdei, ar cezari dare, ar pati man labai smalsu. as jua pradedu galvoti apie gimdyma tai man idomu.
ar tau biuvo CD AR GD?
ar tau biuvo CD AR GD?
QUOTE(waidoshele @ 2009 01 25, 16:50)
Labai labai sveikiname! Aukite didutes ir sveikutes Taip greit namo isleido, super Vadinasi, viskas gerai! Saunu!
Aitii, isimesk liniuote, kad ir mes matytume, kaip arteja jusu laikas
QUOTE(Shalna @ 2009 01 25, 11:05)
pomidorai, kiausinis su Hellmans padazu ir tunas (dar butu gerai salotos lapas, bet neturejom, tai ir taip laaaaaaaai skaniai suejo)
Pabandysiu pasidaryti Jauciu ir insulino nedaug reikia
QUOTE(aitiii @ 2009 01 25, 13:07)
madmuazele, bet zinok nieko gero is to valgymo , teik prisivalgiau to pyrago kad cukrus 17, bet susileidau 7v.v po dvieju valandu 11 cukrus. o ryte jau 4
Man jau nesinori valgyti, nes nesuvaldau cukraus
QUOTE(waidoshele @ 2009 01 25, 15:50)
Sveikinimai dideliausi mamytei ir dukrytei Laukiam pasakojimo
madmuazele tai koki vel pas tave cukriukai.? koki insulina tu naudoji?
taip norisi kazkuom padeti. kiek suvalgai angliavandeniu per diena?
taip norisi kazkuom padeti. kiek suvalgai angliavandeniu per diena?