Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (2 tema)

QUOTE(madmuazele @ 2009 01 23, 02:14)
Naudojai weledos? As kai laukiausi dar nezinojau nieko apie ja-tai  ir kazkoki naudojau... ale striju atsirado blush2.gif

Agha. As apskritai, kaip suprantu, tie tepalai nuo striju padeda tik toms, kurioms ir be tepalu striju neatsiranda lotuliukas.gif

QUOTE(wowavyva @ 2009 01 23, 02:15)
makiaza daro ji, kiek maciau visai neblogai  thumbup.gif as dariausi pas savo visaziste.
rubu, batu ji turi. aksesuaru visokiu. nors as veziausi savo. bet tarkim tie raudoni batukai  - jos.

O rubu visokiu dydziu turi? lotuliukas.gif

QUOTE(madmuazele @ 2009 01 23, 02:16)
Labiausiai alergizuodavo maniski rudeni-ziema...pavasari-vasara lyg susitvarkydavo..

va va, mums ne per seniausiai ir prasidejo... Man tik didziausia baime ima, kad is senelio psoriazes nepaveldetu verysad.gif Sakiau, reiks nueiti pas alergologa del viso pikta, nes kai dar mazai buvo, tai dar nieko, o dabar ir kojyciu, ir rankyciu lenkimo vietos, ant krutinytes plemai nemazi jau, ant nugarytes... ir vis plinta zarazos gun_bandana.gif:
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 23, 01:20)
kodel vasara? nes nori ne studijoj, o lauke fotografuotis?

Pati nezinau...maloniau rengtis.. nuotaika kitokia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 23, 02:18)
gruodi jau uzrasinejo balandziui.

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif

QUOTE(madmuazele @ 2009 01 23, 02:19)
Jei nori meginuku-vaziuok i Uzupio g. O ir siaip ten  pigiausia-nes ten lyg pacio platintojo parduotuve.
Papildyta:
Noreciau vasara labiau ax.gif

Na, keliauju jau.... visa valanda lotuliukas.gif  Labanaktis 4u.gif

Oi, man bais problematiska su tais vazinejimais, nes mano teises vis dar stalciuj (reiks kada paziureti, ar dar nesudulejo lotuliukas.gif ), o su MB sunku susiderinti verysad.gif Bandysiu cia vietoj pasiziurineti.
Ok, ir as lekiu jau miegulio.
Labanakt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 01 23, 01:20)
va va, mums ne per seniausiai ir prasidejo... Man tik didziausia baime ima, kad is senelio psoriazes nepaveldetu verysad.gif Sakiau, reiks nueiti pas alergologa del viso pikta, nes kai dar mazai buvo, tai dar nieko, o dabar ir kojyciu, ir rankyciu lenkimo vietos, ant krutinytes plemai nemazi jau, ant nugarytes... ir vis plinta zarazos gun_bandana.gif:

Kazi ar pasireikstu tokiam mazam...na, nesu spece g.gif
Tik, kad gydytojai hormoniniu tepalu neprirasytu... As ir tada kreipiausi-buvo prirase... nusipirkau-verkdama bandziau tepti...ale netepiau... pakeiciau miltelius, tepiau aliejuku, kremuku ir susitvarke...sakau, jau kelinta ziema nera..tpfu tpfu tpfu ax.gif
Atsakyti
madmuazele, ko tu vis dar cia? Vyras uzsilauks tongue.gif
Atsakyti
miegat, begedes, buozes dvi biggrin.gif o as va darbe jei senokai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 23, 09:20)
miegat, begedes, buozes dvi biggrin.gif o as va darbe jei senokai  cool.gif

O ka tu taip anksti darbe veiki lotuliukas.gif lotuliukas.gif nesimiega lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 01 23, 09:47)
O ka tu taip anksti darbe veiki lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nesimiega lotuliukas.gif

tai man tik IV i darba veliau, siaip as ryte jau turiu vietoj buti sad.gif
Atsakyti
na ir prirašėt lotuliukas.gif beskaitydama pamiršau, kad virtuvėj verda sūnaus košytė biggrin.gif , deja nespėjau, prisvilo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2009 01 23, 09:54)
na ir prirašėt  lotuliukas.gif beskaitydama pamiršau, kad virtuvėj verda sūnaus košytė  biggrin.gif , deja nespėjau, prisvilo  blush2.gif

vat reikia naktim taip daug nemiegoti, tada netektu vaiko pusryciu aukot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 23, 09:47)
tai man tik IV i darba veliau, siaip as ryte jau turiu vietoj buti sad.gif

Vaje... maniau, kad siandien ketvirtadienis blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 23, 11:01)
vat reikia naktim taip daug nemiegoti, tada netektu vaiko pusryciu aukot biggrin.gif

deja neišeina,po 11val aš jau dažniausiai parpiu, nors visada tikiuosi CSI iki galo pažiūrėti, ale niekaip dar nedažiūrėjau biggrin.gif
Atsakyti