Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (2 tema)

QUOTE(Shalna @ 2009 01 23, 01:05)
O i kokius miltelius keitei? As neutrala skysta naudoju g.gif
Aliejuka kiekviena karta po vonios naudoju, teplioju jau tepala nuspirkau essex, nezinau... verysad.gif
O tu maziau galvok, o daugiau dirbk lotuliukas.gif Zinai, man irgi visokiu minciu kyla del antro, bet jauciu svariausia priezastis yra ta, kad kai manes (musu su vyru) neliks, kad mano Martynukas neliktu ant sio svieto vienas...

As viska weledos naudoju...kai atradau-tai nieko kito nenoriu... maniskiui kaip tik demes ir buvo atsiradusios nuo Neutral... net Bobas geriau budavo kiek.
O tas Essex ar ne hormoninis kartais g.gif
Weledos vaikiski kremukai su medetkomis-tikrai labai geri... na, kas man ir svarbiausia, jie be chemijos...naturalus ax.gif
Va, jei idomu...pasiskaityk...
http://www.weleda.lt/

Beje, jei susigundytum-ten yra ir kremuku meginuku-po pora litu-isbandymui...
Papildyta:
QUOTE(Shalna @ 2009 01 23, 01:08)
cia uz kokia paslauga? kiek ir ko? smile.gif

Aga, man ir idomu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 23 sausio 2009 - 01:11
QUOTE(Shalna @ 2009 01 23, 01:08)
cia uz kokia paslauga? kiek ir ko? smile.gif

30-35 sutvarkytos nuotraukos cd ir atspaudintos, 4 skirtingi rubai ir makiazas.
Atsakyti
Va tas kremas:
http://www.weleda.lt...c...2&prod_id=5
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 01 23, 02:09)
As viska weledos naudoju...kai atradau-tai nieko kito nenoriu... maniskiui kaip tik demes ir buvo atsiradusios nuo Neutral... net Bobas geriau budavo kiek.
O tas Essex ar ne hormoninis kartais g.gif
Weledos vaikiski kremukai su saltalankiu-tikrai labai geri... na, kas man ir svarbiausia, jie be chemijos...naturalus ax.gif
Va, jei idomu...pasiskaityk...
http://www.weleda.lt/

Beje, jei susigundytum-ten yra ir kremuku meginuku-po pora litu-isbandymui...

Blyn, gal tada rimtai reiks pakeisti miltelius? Bet iki siol nealergizavo g.gif Nea, essex tepalo sudetis yra tik skystas parafinas ir vazelinas mirksiukas.gif
O del weledos, nu gal reix pabandyti, bet aliejus nuo striju nestumo metu tai man kaip svestas vanduo buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 23, 01:11)
30-35 sutvarkytos nuotraukos cd ir atspaudintos, 4 skirtingi rubai ir makiazas.

Hm... nera daug... o rubai savo? makiaza ji pati daro?
Papildyta:
QUOTE(Shalna @ 2009 01 23, 01:12)
O del weledos, nu gal reix pabandyti, bet aliejus nuo striju nestumo metu tai man kaip svestas vanduo buvo lotuliukas.gif

Naudojai weledos? As kai laukiausi dar nezinojau nieko apie ja-tai ir kazkoki naudojau... ale striju atsirado blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 23 sausio 2009 - 01:13
makiaza daro ji, kiek maciau visai neblogai thumbup.gif as dariausi pas savo visaziste.
rubu, batu ji turi. aksesuaru visokiu. nors as veziausi savo. bet tarkim tie raudoni batukai - jos.
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 01 23, 01:12)
Blyn, gal tada rimtai reiks pakeisti miltelius? Bet iki siol nealergizavo g.gif

Labiausiai alergizuodavo maniski rudeni-ziema...pavasari-vasara lyg susitvarkydavo..
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 01 23, 02:12)

Aciukas, reiks nusipirkt ir isbandyt 4u.gif Kazi, cia visose vaistinese jo butu galima rasti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 23, 01:15)
makiaza daro ji, kiek maciau visai neblogai  thumbup.gif as dariausi pas savo visaziste.
rubu, batu ji turi. aksesuaru visokiu. nors as veziausi savo. bet tarkim tie raudoni batukai  - jos.

Hm...gal susigundysiu...kazi pries kiek uzsiregistruoti reiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 01 23, 01:17)
Hm...gal susigundysiu...kazi pries kiek uzsiregistruoti reiktu g.gif

gruodi jau uzrasinejo balandziui.
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 01 23, 01:16)
Aciukas, reiks nusipirkt ir isbandyt 4u.gif Kazi, cia visose vaistinese jo butu galima rasti? g.gif

Jei nori meginuku-vaziuok i Uzupio g. O ir siaip ten pigiausia-nes ten lyg pacio platintojo parduotuve.
Papildyta:
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 23, 01:18)
gruodi jau uzrasinejo balandziui.

Noreciau vasara labiau ax.gif

Na, keliauju jau.... visa valanda lotuliukas.gif Labanaktis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 23 sausio 2009 - 01:20
kodel vasara? nes nori ne studijoj, o lauke fotografuotis?
Atsakyti