Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (2 tema)

QUOTE(Shalna @ 2009 01 23, 00:34)
Kiba rimtai dvynukai, kad po du kartus blinkus paisai? lotuliukas.gif

Buriu ir laukiu...o gal jau laukiuos? nes nebesuprantu kas vyksta... va viena pazistama medike pasake-kad matyt yra kazkoks stresas organizmui..

QUOTE(Shalna @ 2009 01 23, 00:34)
As irgi norejau klaust, ko jums nesimiega lotuliukas.gif Mano maziukas ko tais labai neramus, keliasi kas 20-30 min., pamaniau, kad nera prasmes ir eit miegot, tai carcassonne losiu ax.gif Rytoj kaip zombis vaiksciosiu, ir vel i darzeli nenueisiu doh.gif

Gal dantukai dygsta? Maniskis tada labiausiai budavo neramus...
As nezinau kodel.. atsiguliau ir briedus pradejau mastyti-tai nutariau geriau cia pasedeti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 23, 00:40)
yep, mano ugis kaip tik 175cm smile.gif bet kas is to... svorio skaiciukai dabar tokie, kad nebent i a.z. rasyt  lotuliukas.gif

Na, as 10 cm mazesne... o atrodau kaip backute... nors kai atrodziau kaip giltine-tai baisiau buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 23 sausio 2009 - 00:45
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 23, 01:40)
Shalna, tu Shalna  lotuliukas.gif  studijoj patiuninguoja kiekviena biggrin.gif paziurek, net mano suo patiunintas  lotuliukas.gif ir kaina pas ja tikrai ne kosmine.

Bet apimciu mano tai niekaip nepatiuninguosi blush2.gif As vien maitindama priaugau... nesakysiu kiek blush2.gif lotuliukas.gif

QUOTE(madmuazele @ 2009 01 23, 01:42)
Buriu ir laukiu...o gal jau laukiuos? nes nebesuprantu kas vyksta... va viena pazistama medike pasake-kad matyt yra kazkoks stresas organizmui..
Gal dantukai dygsta? Maniskis tada labiausiai budavo neramus...
As nezinau kodel.. atsiguliau ir briedus pradejau mastyti-tai nutariau geriau cia pasedeti lotuliukas.gif

Agha, ir dantukai, ir itariu, kad jam kuneli niezti, nes tas vadinamas dermatitas man itartinai isplito verysad.gif . Reix bandyt ryt iki gydytojos nusigaut... Siaip jau turime 3 dantukus, bet nebudavo toks neramus kaip siandien sad.gif

O kokios mintys tave neramina? console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalna: 23 sausio 2009 - 00:51
Na, keliauju pas vyra i silta lova... ax.gif laikas lotuliukas.gif
Atsakyti
shalna, paziurek i zmoniu virseli - tau rutka nepatiuninguota? ir jei idomu, galiu atsiust parodyt ir konkreciai parasyt viena savo foto kuri patiuninta tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 01 23, 01:51)
Na, keliauju pas vyra i silta lova... ax.gif  laikas lotuliukas.gif

O man, jauciu, reiks eiti savo vyruka keltis i savo lova ir bandyti pamiegoti...
Dar viena partija ir labanaktukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 01 23, 00:50)
Agha, ir dantukai, ir itariu, kad jam kuneli niezti, nes tas vadinamas dermatitas man itartinai isplito verysad.gif . Reix bandyt ryt iki gydytojos nusigaut... Siaip jau turime 3 dantukus, bet nebudavo toks neramus kaip siandien  sad.gif

Hm... nebandei keisti skalbimo priemoniu-labai daznai si priezastis buna... mirksiukas.gif As kai pakeiciau i naturalias-va jau antra ziema nera mirksiukas.gif Dar rekomenduociau weledos kremuka ar aliejuka... jie naturalus ir tikrai padeda 4u.gif

QUOTE(Shalna @ 2009 01 23, 00:50)
O kokios mintys tave neramina? console.gif

Vel vaikai, ligos pasekmes, kiek as gyvensiu... kad noriu vaikus uzauginti...gal man antro nereikia-geriau ilgiau pagyventi... surasiau kaip galvoju... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 23 sausio 2009 - 00:55
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 23, 01:52)
shalna, paziurek i zmoniu virseli - tau rutka nepatiuninguota? ir jei idomu, galiu atsiust parodyt ir konkreciai parasyt viena savo foto kuri patiuninta tongue.gif

zinau, kad is veiduku grozius padaro, bet as kalbu apie apimtis zemiau galvos lotuliukas.gif O jei ir ta patiuninguotu, tada jau nebebuciau as tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 01 23, 01:00)
zinau, kad is veiduku grozius padaro, bet as kalbu apie apimtis zemiau galvos lotuliukas.gif O jei ir ta patiuninguotu, tada jau nebebuciau as  tongue.gif

kojas ir pilva sutvarko be problemu lotuliukas.gif
Atsakyti
O kiek mazdaug Zabielaite ima uz foto?
Vis ruosiames su seimyna pasifotografuoti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 01 23, 01:53)
Hm... nebandei keisti skalbimo priemoniu-labai daznai si priezastis buna...  mirksiukas.gif  As kai pakeiciau i naturalias-va jau antra ziema nera mirksiukas.gif  Dar rekomenduociau weledos kremuka ar aliejuka... jie naturalus ir tikrai padeda 4u.gif
Vel vaikai, ligos pasekmes, kiek as gyvensiu... kad noriu vaikus uzauginti...gal man antro  nereikia-geriau ilgiau pagyventi... surasiau kaip galvoju... blush2.gif

O i kokius miltelius keitei? As neutrala skysta naudoju g.gif
Aliejuka kiekviena karta po vonios naudoju, teplioju jau tepala nuspirkau essex, nezinau... verysad.gif
O tu maziau galvok, o daugiau dirbk lotuliukas.gif Zinai, man irgi visokiu minciu kyla del antro, bet jauciu svariausia priezastis yra ta, kad kai manes (musu su vyru) neliks, kad mano Martynukas neliktu ant sio svieto vienas...
Papildyta:
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 23, 02:01)
kojas ir pilva sutvarko be problemu  lotuliukas.gif

galetu in real sutvarkyti lotuliukas.gif Agha, man irgi idomios kainos... Noreciau maziuka pafotkinti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalna: 23 sausio 2009 - 01:07
QUOTE(madmuazele @ 2009 01 23, 01:03)
Vis ruosiames su seimyna pasifotografuoti... ax.gif

as mokejau 350lt pries metus.
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 23, 02:06)
as mokejau 350lt pries metus.

cia uz kokia paslauga? kiek ir ko? smile.gif
Atsakyti