Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (2 tema)

As perziurejau ale nieko nepastebejau blush2.gif
Jei gali-parasyk kokios studijas baigei? tu doktaranturoje dabar? taves lyg nepamenu... tu matyt jaunesne esi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 23 sausio 2009 - 00:28
QUOTE(madmuazele @ 2009 01 23, 00:27)
As perziurejau ale nieko nepastebejau blush2.gif
Jei gali-parasyk kokios studijas baigei? tu doktarantroje dabar? taves lyg nepamenu... tu matyt jaunesne esi blush2.gif

as 2002 buvau pirmam kurse smile.gif
ne nu taip, kur cia pastebesi tuos 20kg lotuliukas.gif
Atsakyti
Aaa...as kaip tik bakalaura baigiau lotuliukas.gif

Na, dabar dar karta pasiziurejau...taip ir supratau ka tu turi omenyje... As ir 20 kg priaugau-per metus blush2.gif Bet tu auksta esi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 23 sausio 2009 - 00:31
QUOTE(madmuazele @ 2009 01 23, 00:31)
Na, dabar dar karta pasiziurejau...taip ir supratau ka tu turi omenyje... As ir 20 kg priaugau-per metus blush2.gif

tu gal per nestuma? as tai ne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 23, 00:31)
tu gal per nestuma? as tai ne  lotuliukas.gif

Nea... nuo tada kai insulina pradejau leistis ax.gif Kaip tik pernai-sausio 21 d.
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 23, 01:10)
isgeriau taure vyno  ax.gif  megstat vyna?  bigsmile.gif

as megstu raudona sausa smile.gif

QUOTE(madmuazele @ 2009 01 23, 01:14)
Kiba as rimtai laukiuosi blink.gif  blink.gif

Kiba rimtai dvynukai, kad po du kartus blinkus paisai? lotuliukas.gif

QUOTE(madmuazele @ 2009 01 23, 01:23)
Ko Jums nesimiega? Shlna...esi matau...ale tyli bigsmile.gif

As irgi norejau klaust, ko jums nesimiega lotuliukas.gif Mano maziukas ko tais labai neramus, keliasi kas 20-30 min., pamaniau, kad nera prasmes ir eit miegot, tai carcassonne losiu ax.gif Rytoj kaip zombis vaiksciosiu, ir vel i darzeli nenueisiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 01 23, 00:33)
Nea... nuo tada kai insulina pradejau leistis ax.gif  Kaip tik pernai-sausio 21 d.

o valgai daugiau? na taip objektyviai pazvelgus.
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 23, 00:34)
o valgai daugiau? na taip objektyviai pazvelgus.

Nea... As buvau nemazai numetusi, kai nesileidau insulino, o cukriukai aukst laikesi... apie 15 kg...o kai pradejau leistis-tai staigiai uzaugo...per pirmus du menesius 10 kg... buvo sokas-i rubus netilpau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 01 23, 00:35)
Nea... As buvau nemazai numetusi, kai nesileidau insulino, o cukriukai aukst laikesi... apie 15 kg...o kai pradejau leistis-tai staigiai uzaugo...per pirmus du menesius 10 kg... buvo sokas-i rubus netilpau lotuliukas.gif

20 kg pliuse nuo to ka buvai numetusi, t.y. 5kg nuo pradinio tasko ar 35kg? nes as neskaiciuoju tu beveik 10kg kuriuos numeciau kai jau sirgau bet nezinojau, nes tada kaip anoreksike atrodziau.
as irgi daugiau nevalgau. maziau, tikrai maziau. o va tai ir yra skaudziausia.
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 23, 01:25)
as apskritai nemiegale, o dar i darba siadien keliausi 11val., tai ragas man. nors tokiu metu dar niekada nemiegu smile.gif
ziurejot gmaile nuotrukas? matot skirtuma tarp manes kai nesirgau ir kai sergu? smile.gif

Cia dienos 11 DAR nemiegi? smile.gif

Kaip tik ir tavo fotkes apziurinejau, labai grazios wub.gif Toz zabielaites irgi super, tik perziura man kokia tais keista, arba as kazko nesuprantu? g.gif Arba mazikes ziuret, arba dideles, bet puse dienos doh.gif As irgi vis slapta pasvajoju apie profesionalias nuotraukas, bet manes tikriausiai ne i studija neileistu lotuliukas.gif O skirtuma pastebejau, zinai, serganti tu man daug geriau atrodai tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 23, 00:37)
20 kg pliuse nuo to ka buvai numetusi, t.y. 5kg nuo pradinio tasko ar 35kg? nes as neskaiciuoju tu beveik 10kg kuriuos numeciau kai jau sirgau bet nezinojau, nes tada kaip anoreksike atrodziau.
as irgi daugiau nevalgau. maziau, tikrai maziau. o va tai ir yra skaudziausia.

Aga, 5 kg nuo pradinio tasko... MAn ir skaudziausia, kad atrodo maziau valgau, nei anksciau, kai buvau sveika, o svoris ne tik, kad nemazeja, o dideja... doh.gif
Bet tau i ugi pasiskirsto gal...nes atrodai foto labai auksta... apie 175 rolleyes.gif
Atsakyti
Shalna, tu Shalna lotuliukas.gif studijoj patiuninguoja kiekviena biggrin.gif paziurek, net mano suo patiunintas lotuliukas.gif ir kaina pas ja tikrai ne kosmine.
ta prasme, ketvirtadieniais man darbas nuo 11val ryto - dienos, cia kaip kam biggrin.gif bet as leidziau sau visada apie valanda veluot lotuliukas.gif

yep, mano ugis kaip tik 175cm smile.gif bet kas is to... svorio skaiciukai dabar tokie, kad nebent i a.z. rasyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wowavyva: 23 sausio 2009 - 00:41