As perziurejau ale nieko nepastebejau
Jei gali-parasyk kokios studijas baigei? tu doktaranturoje dabar? taves lyg nepamenu... tu matyt jaunesne esi
QUOTE(madmuazele @ 2009 01 23, 00:27)
As perziurejau ale nieko nepastebejau
Jei gali-parasyk kokios studijas baigei? tu doktarantroje dabar? taves lyg nepamenu... tu matyt jaunesne esi
Jei gali-parasyk kokios studijas baigei? tu doktarantroje dabar? taves lyg nepamenu... tu matyt jaunesne esi
as 2002 buvau pirmam kurse
ne nu taip, kur cia pastebesi tuos 20kg
Aaa...as kaip tik bakalaura baigiau
Na, dabar dar karta pasiziurejau...taip ir supratau ka tu turi omenyje... As ir 20 kg priaugau-per metus Bet tu auksta esi
Na, dabar dar karta pasiziurejau...taip ir supratau ka tu turi omenyje... As ir 20 kg priaugau-per metus Bet tu auksta esi
QUOTE(madmuazele @ 2009 01 23, 00:31)
Na, dabar dar karta pasiziurejau...taip ir supratau ka tu turi omenyje... As ir 20 kg priaugau-per metus
tu gal per nestuma? as tai ne
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 23, 00:31)
tu gal per nestuma? as tai ne
Nea... nuo tada kai insulina pradejau leistis Kaip tik pernai-sausio 21 d.
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 23, 01:10)
isgeriau taure vyno megstat vyna?
as megstu raudona sausa
QUOTE(madmuazele @ 2009 01 23, 01:14)
Kiba as rimtai laukiuosi
Kiba rimtai dvynukai, kad po du kartus blinkus paisai?
QUOTE(madmuazele @ 2009 01 23, 01:23)
Ko Jums nesimiega? Shlna...esi matau...ale tyli
As irgi norejau klaust, ko jums nesimiega Mano maziukas ko tais labai neramus, keliasi kas 20-30 min., pamaniau, kad nera prasmes ir eit miegot, tai carcassonne losiu Rytoj kaip zombis vaiksciosiu, ir vel i darzeli nenueisiu
QUOTE(madmuazele @ 2009 01 23, 00:33)
Nea... nuo tada kai insulina pradejau leistis Kaip tik pernai-sausio 21 d.
o valgai daugiau? na taip objektyviai pazvelgus.
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 23, 00:34)
o valgai daugiau? na taip objektyviai pazvelgus.
Nea... As buvau nemazai numetusi, kai nesileidau insulino, o cukriukai aukst laikesi... apie 15 kg...o kai pradejau leistis-tai staigiai uzaugo...per pirmus du menesius 10 kg... buvo sokas-i rubus netilpau
QUOTE(madmuazele @ 2009 01 23, 00:35)
Nea... As buvau nemazai numetusi, kai nesileidau insulino, o cukriukai aukst laikesi... apie 15 kg...o kai pradejau leistis-tai staigiai uzaugo...per pirmus du menesius 10 kg... buvo sokas-i rubus netilpau
20 kg pliuse nuo to ka buvai numetusi, t.y. 5kg nuo pradinio tasko ar 35kg? nes as neskaiciuoju tu beveik 10kg kuriuos numeciau kai jau sirgau bet nezinojau, nes tada kaip anoreksike atrodziau.
as irgi daugiau nevalgau. maziau, tikrai maziau. o va tai ir yra skaudziausia.
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 23, 01:25)
as apskritai nemiegale, o dar i darba siadien keliausi 11val., tai ragas man. nors tokiu metu dar niekada nemiegu
ziurejot gmaile nuotrukas? matot skirtuma tarp manes kai nesirgau ir kai sergu?
ziurejot gmaile nuotrukas? matot skirtuma tarp manes kai nesirgau ir kai sergu?
Cia dienos 11 DAR nemiegi?
Kaip tik ir tavo fotkes apziurinejau, labai grazios Toz zabielaites irgi super, tik perziura man kokia tais keista, arba as kazko nesuprantu? Arba mazikes ziuret, arba dideles, bet puse dienos As irgi vis slapta pasvajoju apie profesionalias nuotraukas, bet manes tikriausiai ne i studija neileistu O skirtuma pastebejau, zinai, serganti tu man daug geriau atrodai
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 23, 00:37)
20 kg pliuse nuo to ka buvai numetusi, t.y. 5kg nuo pradinio tasko ar 35kg? nes as neskaiciuoju tu beveik 10kg kuriuos numeciau kai jau sirgau bet nezinojau, nes tada kaip anoreksike atrodziau.
Aga, 5 kg nuo pradinio tasko... MAn ir skaudziausia, kad atrodo maziau valgau, nei anksciau, kai buvau sveika, o svoris ne tik, kad nemazeja, o dideja...
Bet tau i ugi pasiskirsto gal...nes atrodai foto labai auksta... apie 175
Shalna, tu Shalna studijoj patiuninguoja kiekviena paziurek, net mano suo patiunintas ir kaina pas ja tikrai ne kosmine.
ta prasme, ketvirtadieniais man darbas nuo 11val ryto - dienos, cia kaip kam bet as leidziau sau visada apie valanda veluot
yep, mano ugis kaip tik 175cm bet kas is to... svorio skaiciukai dabar tokie, kad nebent i a.z. rasyt
ta prasme, ketvirtadieniais man darbas nuo 11val ryto - dienos, cia kaip kam bet as leidziau sau visada apie valanda veluot
yep, mano ugis kaip tik 175cm bet kas is to... svorio skaiciukai dabar tokie, kad nebent i a.z. rasyt