QUOTE(gėlė @ 2005 12 08, 12:02)
Sveikos. Dar prieš mėnesį nėštumo kalendoriuje stebėjau kaip auga mano mažytė, o dabar vis dar šluostau ašaras po netekties. Pagimdžaiu 24 savaičių. Mano lelytė buvo sveika, tačiau gyveno vos 14 valandų, nes dar plaučiau nebuvo išsivystę iki galo ir negalėjo pasisavinti oro. Matėm ją su vyru inkubatoriuje. Sako vaikai jau nuo 500gr. gali gyventi, mano buvo 600gr. ir vis dėlto medicina nieko nepadėjo. Kodėl įvyko priešlaikinis gymdymas? Gydytojai sakė kad pateko infekcija, tačiau kai išsityriau - jokios infekcijos nerado. Taigi niekas taip man ir nepaiškino, kodėl taip atsitiko. Rodos nieko sunkaus nepakėliau, nieko nedariau, tiesiog pradėjo skaudėti pilvą, o aš net neįtariau kad tai sąrėmiai. Paguldė į ligoninę, dvi dienas lašėjo lašalines, bandė sustabdyti. Sąrėmiai lygtai nustojo, tačiau gimdos kaklelis neužsivėrė.
Taip sunkiai pastojau, labai laukiau savo vaiko, o teko dukrytę palaidoti. Ji dabar danguje -mano angeliukas. Daviau jai vardą Paulina - tai reiškia "mažytė".
Dabar nenuleisiu rankų ir stengsiuos padaryti viską, kad galėčiau pastoti. Labai, labia noriu vaikelio.
Taip sunkiai pastojau, labai laukiau savo vaiko, o teko dukrytę palaidoti. Ji dabar danguje -mano angeliukas. Daviau jai vardą Paulina - tai reiškia "mažytė".
Dabar nenuleisiu rankų ir stengsiuos padaryti viską, kad galėčiau pastoti. Labai, labia noriu vaikelio.
Laba,
užjaučiu, kad taip įvyko, bet neabejoju, kad jei labai norėsi, ateis ir dar vienas vaikelis pas Tave.
Gal tai atrodys banalu, bet aš savo antrąjį vaikelį tiesiog pakviečiau. Tai buvo kaip pokalbis su dar čia negyvenančiu žmogumi. Paprašiau, kad ateitų, o aš priimsiu.
Stiprybės Tau ir sėkmės