QUOTE(Rutata @ 2004 07 13, 20:24)
Mano zuikyte irgi pasiprase anksciau i si pasauli

.
Kazkur skaiciau, kad jeigu moteris pati gime anksciau laiko - didele tikimybe, kad ir savo vaikus gimdys anksciau laiko. Pati gimiau 10 dienu anksciau nustatyto laiko ir nuo pat nestumo pradzios buvau visiskai isitikinusi, kad ir mano mazius gims anksciau laiko, nors daktarai visiskai nieko nekomentavo ...
30 sav. pagulde i ligonine del prieslaikinio gimdymo. Vaikutis svere tik 1500 gr, l. issigandau. Magnio jau net nebande, is karto - Gynepralio laselines, nes kaklas jau buvo sutrumpejes, suminkstejes ir beatsiveriantis, brandino vaikucio plauciukus

. Isgulejau 8 paras - visisko gulimo rezimo ir man pasiseke.
Mergyte gime 37-ta savaite, vel gi - net nezinau kodel
. 3200 gr ir 49 cm - tikra kruopa
.Korteleje irase - neisnesiota ir net gimdymo namuose pediatre, kiekviena diena lankydama vis akcentuodavo, kad ji gime ne anksciau laiko, bet neisnesiota. Labai ant jos pykau, nes man mergyte atrode normali

.
Kai namuose aplanke pediatre is poliklinikos - nustebo, kad parasyta, jog neisnesiota. Jai ji atrode normali ir dar pavardino keleta pozymiu, kurie turetu rodyti, jog zuikis neisnesiotas, o ju mums nerado. Taigi, kol kas esame mazutes, augam normaliai, net turim 0.5 kg antsvorio, pagal ugi (nors lyginant su dauguma bendraamziu - mes tikros kruopos

). Ortopede, apziurejusi, pasake, kad daugiau 36 ismieros kojyte neaugs, labai jau mazute

. Bet as ir nepergyvenu - mano pacios 36-37 - zentai gales ant ranku nesioti
as gimiau 36 sav., o dukryte pagimdziau 37 sav ir 4 dienu

ir esu tuo labai patenkinta, nes neteko patirt ivairiausiu priesgimdyviniu skausmu, nes viskas tvarkoje, ir valgyti apzoriuke is karto mokejo, teisingai paeme kruti ir iki siol nepaleidzia, labai jau megsta ant papulio pakabet
maniske irgi gime labai panasiu gabarintu - 3230g, 49 cm, bet neatrode jinai man jau tokia kruopa

normalus vaikas, normalaus svorio...ir niekas niekada nelaike nei ligoninej, nei poliklinikoj neisnesiota

tik tiek, kad kai gime visa varsketa

, tai akusere ir pasake, kad "varsketa dar"

...