O priežasčių, kodėl taip atsitiko, niekas nerado - nei infekcijų, nei traumų. Ji pati taip norėjo

QUOTE (Rutata @ 2004 07 13, 18:25) |
Mano zuikyte irgi pasiprase anksciau i si pasauli ![]() ![]() 30 sav. pagulde i ligonine del prieslaikinio gimdymo. Vaikutis svere tik 1500 gr, l. issigandau. Magnio jau net nebande, is karto - Gynepralio laselines, nes kaklas jau buvo sutrumpejes, suminkstejes ir beatsiveriantis, brandino vaikucio plauciukus ![]() Mergyte gime 37-ta savaite, vel gi - net nezinau kodel ![]() ![]() Korteleje irase - neisnesiota ir net gimdymo namuose pediatre, kiekviena diena lankydama vis akcentuodavo, kad ji gime ne anksciau laiko, bet neisnesiota. Labai ant jos pykau, nes man mergyte atrode normali ![]() Kai namuose aplanke pediatre is poliklinikos - nustebo, kad parasyta, jog neisnesiota. Jai ji atrode normali ir dar pavardino keleta pozymiu, kurie turetu rodyti, jog zuikis neisnesiotas, o ju mums nerado. Taigi, kol kas esame mazutes, augam normaliai, net turim 0.5 kg antsvorio, pagal ugi (nors lyginant su dauguma bendraamziu - mes tikros kruopos ![]() ![]() ![]() ![]() |
QUOTE (Rutata @ 2004 07 13, 21:25) |
Korteleje irase - neisnesiota ir net gimdymo namuose pediatre, kiekviena diena lankydama vis akcentuodavo, kad ji gime ne anksciau laiko, bet neisnesiota. Labai ant jos pykau, nes man mergyte atrode normali ![]() |
QUOTE (Meisy @ 2004 07 13, 17:05) |
sweikutes, norejau paklausti ar jums daktarai prognozavo ankstesni gimdyma? man pasake, kad per greitai nusileido pilvukas, tai galiu gimdyti bet kada ![]() |
QUOTE |
Bet vistiek visas 40 savaiciu saziningai lankiau baseina, ir net pirti (tiesiog intuityviai jauciau, kad galiu ir kad mano leliui tai patinka). Paskutini karta pasikaitint nuvariau ta diena, kai buvo numatyta gimdymo data. O pagimdziau po savaites. Ir su skatinamaisiais, nes labai letai atsidarinejo kaklelis. |
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė