QUOTE(Sameriukas @ 2011 11 07, 11:43)
Sveikos visos Mano dukryte gime 35sav + 6d . Buvo tik 2.5kg bet ivertino pirma minute 9 balais,penkta minute 10 balu. Augam gerai,siuo metu esam 6 men,mokam vartytis,turim du dantelius,stovim ant keturiu ir siubuojam i sonus kas labai juokingai atrodo,bet gyd sake taip lavinasi pries pradedant sliauziot.Nuo 5 men ragaujam kosytes/tyreles zodziu raida neatsilieka o kiek nesam pas gyd ar skiepu ar sverti vis pamini,kad nepanasi i neisnesiota vaikuti . Bet as is prigimties nerimautoja tai prisiskaiciau,kad neisnesiotukai pradeda kalbet veliau nei visi tai dabar svarstau gal musiske per mazai guguoja,dar nera istarus jokiu "mam" "ba" jos vieninteliai megstamiausi nuolat tariami "gi / agi / ga / ka" .
Gimdymas buvo siaubingas,labai ilgas ir neisivaizduoju kodel prasidejo anksciau,prabudau nakti nes nubego vanduo ir prasidejo lengvuciai saremiai,dar netikejau,maniau liausis,bet paskui teko kviest greitaja.Kankinaus apie 12 val net nesinori prisiminti,bet aisku gimus maziukei dziaugsmas,kad jinai sveikute ir viskas gerai buvo begalinis
Po gimdymo daznai girdejau klausimus ar zinau priezasti kodel gime per anksti,bet niekas man tokio atsakymo ligoninej nedave.Tiesa dirbau fizini darba iki pat galo ,isejau atostogu motinystes ir uz 3 dienu prasidejo gimdymas,tai pati speju galejo buti nuovargis,nors nestumas buvo tikrai geras nepykino,jauciaus energinga,kraujo tyrimai ir skanai buvo geri
Bet kuriuo atveju noreciau daugiau pazistamu tureti,kurios augina anksciau laiko gimusius mazylius Daugelis forumu sukurtu neisnesiotukams tiek cia,tiek kituose mamyciu puslapiuose labai neaktyvus Jei yra mamyciu kurios augina anksciau laiko gimusi vaikuti ir noretu pabendrauti retkarciais galite mane susirasti fb - Skirmante Sky.
Gimdymas buvo siaubingas,labai ilgas ir neisivaizduoju kodel prasidejo anksciau,prabudau nakti nes nubego vanduo ir prasidejo lengvuciai saremiai,dar netikejau,maniau liausis,bet paskui teko kviest greitaja.Kankinaus apie 12 val net nesinori prisiminti,bet aisku gimus maziukei dziaugsmas,kad jinai sveikute ir viskas gerai buvo begalinis
Po gimdymo daznai girdejau klausimus ar zinau priezasti kodel gime per anksti,bet niekas man tokio atsakymo ligoninej nedave.Tiesa dirbau fizini darba iki pat galo ,isejau atostogu motinystes ir uz 3 dienu prasidejo gimdymas,tai pati speju galejo buti nuovargis,nors nestumas buvo tikrai geras nepykino,jauciaus energinga,kraujo tyrimai ir skanai buvo geri
Bet kuriuo atveju noreciau daugiau pazistamu tureti,kurios augina anksciau laiko gimusius mazylius Daugelis forumu sukurtu neisnesiotukams tiek cia,tiek kituose mamyciu puslapiuose labai neaktyvus Jei yra mamyciu kurios augina anksciau laiko gimusi vaikuti ir noretu pabendrauti retkarciais galite mane susirasti fb - Skirmante Sky.
Mano visiskai identiska istorija. Pagimdziau sunelis 35sav.6 dienu. Svere 2.7kg. Nestumas buvo labai lengvas,tad as iki pat galo laksciau,ploviau langus ir siaip daug dirbau. Kol viena vakara nubego vandenys ir prasidejo gimdymas. Sunelis gime visiskai isnesiotas ir sveikas. Is karto gavo 9 balus.