QUOTE(georgiana @ 2009 07 12, 17:08)
vemiu antra diena ka suvalgau tai viska ir papauosiu tolete, toks nerimas be proto didelis nezinau kas darosi ir vietos nerandu sakes, jau net nezinau kuriame SM forume tai skaityti, sakiau jei nperaeis pas psichoterapiaute keliausiu, dar tokioj kosminej busenoj nebuvau
georgiana rytoj butinai nueik į polikliniką,tave priims kitas ginekologas ir gal tada spręs ką tau daryti. Man labai panašu į nerimo sutrikimą. Parašiau tau į AD tema kad mane irgi tokia savijauta antro nėštumo metu kankino. Ir valgyti negalejau,pykino,vemiau .Tai vadinasi skrandžio refliukas ,ji net antidepresantais gido .O tau galva nesvaigsta? Svarbiausia tau reikia nusiramintis ir pasistenk kaip tik gali nepanikuoti. Tikrai suprantu tave ,laikykis saulute
Papildyta:
QUOTE(georgiana @ 2009 07 12, 15:42)
o sakykit pries nestumo gala arba pries prieslaikini gali labai pykinti, mausti polva ir vis siussiuko po lasiuka didesni arba mazesni begti
Paskutiniom menesiom mane irgi pradėjo pykinti ir labai skaudėjo pilva,o dėl to kad turejau nerimo sutrikimą dar labiau bijojau kad ne duok dieve kas blogo atsitiks. Pagimdžiau laiku ir net reikėjo skatinamuosius lašinti... Nusiramink,pilvukas jau didelis spaudžia todėl ir pykinti gali ir dažniau į tuliką norisi. Bet aišku tau dabar labai neramu todėl geriau nueik į polikliniką.