Įkraunama...
Įkraunama...

Priešlaikinis gimdymas

QUOTE(wanila @ 2009 07 11, 21:34)
Gimdžiau 32trą savaitę, dėl sunkios preeklampsijos (kaip Kaune rašė) arba eklampsijos (taip Alytuje nusprendė)... Viskas labai greitai įvyko: patinimai ir anksčiau vargino, bet praradau sąmonę, prasidėjo traukuliai ir teko pagulėti reanimacijoje. Alytuje skatino, o Kaune pagimdžiau pati. Tik vėliau buvo ilgas reabilitacijos procesas...  unsure.gif

bet kaip supratau tau ir vaikiukuj viskas gerai? unsure.gif manau tai yra svarbiausia, kad abu gyvi ir sveiki likot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinuke @ 2009 07 11, 23:05)
bet kaip supratau tau ir vaikiukuj viskas gerai? unsure.gif manau tai yra svarbiausia, kad abu gyvi ir sveiki likot 4u.gif

jetau net nzn kaip paklaust blush2.gif man jau visa diena ir nakty skauda gaktikauli, lyg po gero smileysex.gif buciau, apsiprasant i kaula atitrankyta, ar kam taip buvo ar cia tik man? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinuke @ 2009 07 12, 04:47)
jetau net nzn kaip paklaust blush2.gif man jau visa diena ir nakty skauda gaktikauli, lyg po gero  smileysex.gif buciau, apsiprasant i kaula atitrankyta, ar kam taip buvo ar cia tik man? blush2.gif

Man jau seniai taip, bet cia kaip sakant nelabai ka padarysi. Man gine rekomendavo pasitepti fastum ir isties biskiuka maziau skauda smile.gif
Atsakyti
o sakykit pries nestumo gala arba pries prieslaikini gali labai pykinti, mausti polva ir vis siussiuko po lasiuka didesni arba mazesni begti g.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 07 12, 15:42)
o sakykit pries nestumo gala arba pries prieslaikini gali labai pykinti, mausti polva ir vis siussiuko po lasiuka didesni arba mazesni begti g.gif

Gali, nes man va prieslaikinis vis gresia, tai ko tik man nebuvo... Ir pykina kartais, pilva tai apskritai maudzia vos ne pastoviai, o toletas "geriausias mano draugas", nes lakstau ir lakstau, nors nesmarkiai as ka ten nuveikiu.
Atsakyti
QUOTE(lauriulis @ 2009 07 12, 15:00)
Gali, nes man va prieslaikinis vis gresia, tai ko tik man nebuvo... Ir pykina kartais, pilva tai apskritai maudzia vos ne pastoviai, o toletas "geriausias mano draugas", nes lakstau ir lakstau, nors nesmarkiai as ka ten nuveikiu.

cia turbut visu nestuke.gif toletas geriausias draugas lotuliukas.gif as tai naktim kaip isprotejus kas 30min varineju, kap kap du lasiukai ir atgal i antra auksta ir taip visa nakty doh.gif
Atsakyti
vemiu antra diena ka suvalgau tai viska ir papauosiu tolete, toks nerimas be proto didelis nezinau kas darosi ir vietos nerandu sakes, jau net nezinau kuriame SM forume tai skaityti, sakiau jei nperaeis pas psichoterapiaute keliausiu, dar tokioj kosminej busenoj nebuvau
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 07 12, 17:08)
vemiu antra diena ka suvalgau tai viska ir papauosiu tolete, toks nerimas be proto didelis nezinau kas darosi ir vietos nerandu sakes, jau net nezinau kuriame SM forume tai skaityti, sakiau jei nperaeis pas psichoterapiaute keliausiu, dar tokioj kosminej busenoj nebuvau

Na toks vemimas nemanau, kad yra normalu, manau reiktu pasikonsultuoti su savo ginekologe ir kuo greiciau. O kelinta Jum savaite?
Atsakyti
QUOTE(lauriulis @ 2009 07 12, 17:30)
Na toks vemimas nemanau, kad yra normalu, manau reiktu pasikonsultuoti su savo ginekologe ir kuo greiciau. O kelinta Jum savaite?

man 36 savaite, bet man dar toks jausmas kaip i depresija panasu nezinau net ka daryti nes mano gine atostogauja iki 20 d.
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 07 12, 18:09)
man 36 savaite, bet man dar toks jausmas kaip i depresija panasu nezinau net ka daryti nes mano gine atostogauja iki 20 d.

Ekstra atveju visad galima rasti kita ginekologa, blogiausiu atveju yra ligonine. Juk svarbiausia maziuko sveikata, geriau jau eilini syk pasikonsultuoti, nei rizikuoti.
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 07 12, 17:09)

as ir manau, geriau netempti jei tokia savijauta, va maniske gine irgi atostogose buvo, o as su itariamu apendicitu su skausmais neaiskiais variau i poliklinika, ir prieme, nes ekstra atvejis, pa stave taip pat, juk ne pirmam trimestre esi, nepergyvenk ir manau ryt eik i poloklinika ar kur lankaisi, bent pas vidaus kad duotu siuntima pas ginekologa ir kazkur dar kad nukreiptu, nes toks pykinimas tikrai nera normalu unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinuke @ 2009 07 12, 19:27)
as ir manau, geriau netempti jei tokia savijauta, va maniske gine irgi atostogose buvo, o as su itariamu apendicitu su skausmais neaiskiais variau i poliklinika, ir prieme, nes ekstra atvejis, pa stave taip pat, juk ne pirmam trimestre esi, nepergyvenk ir manau ryt eik i poloklinika ar kur lankaisi, bent pas vidaus kad duotu siuntima pas ginekologa ir kazkur dar kad nukreiptu, nes toks pykinimas tikrai nera normalu unsure.gif  4u.gif

aciukas labai taip ir darysiu 4u.gif
Atsakyti