Įkraunama...
Įkraunama...

Priešlaikinis gimdymas

QUOTE(editana @ 2009 06 26, 08:39)
4u.gif  visai neidomus tas lovos rezimas, bet ka jau padarysi  unsure.gif mes viska darome kad tik musu leliukai ateitu i pasauli tada kada jiems priklauso wub.gif

Sveikute,

kaip sekasi laikytis gulimo rezimo?
As vis dar lovoj, nors uz lango toks puikus oras ir taip noretusi pabegti is namu... Kol guliu atrodo lyg ir nieko, bet jei tik daugiau pavaikstau prasideda skausmai, kurie tesiasi kartais net visa nakti... doh.gif
Atsakyti
Sveikutes mergytes 4u.gif .As nuo 31savaiteles atsiduriau liginineje su prieslaikiniu,saremiai buvo kas 5-7min,gydytojai mazai turejo sansu,kad pavyks sustabdyti gimdyma,tai puole brandinti plauciukus.Deja mums ta karta pavyko thumbup.gif ,nors ne per para,kaip daugeliui,bet per dvi, gimdyma sustabdyti biggrin.gif .Po dvieju savaiteliu saremiai vel pradejo kartotis,ispradziu retai,po to daznejo.Kadangi buvau nusipirkusi tuos vaistukus kur naudojau ligonineje,pradejau juos gerti namuose.Po paros laiko ju naudojimo,saremiukai liovesi.Deja po 10d jie vel sugryzo,ir ta nakti vaistukai man mazai padejo,saremiai pradejo kartotis kas 3-4min,teko vaziuoti i ligonine,kur buvau nuvezta tiesiai i gimdykla,nes gine nusprende,kad jau gimdysiu,deja gimdos kakleliui prasiverus iki 2.5cm saremiai sustojo.Kadangi man buvo tik 35savaites gimdymo neskatino,ir mane iskele stebeti i palata,ten pagulejau keliata dienu,skausmai kartojosi,bet retai tai buvau isleista namo,laukti.Dabar jau savaitele mes namuose,pilva daznai skauda spazmuoja,gyvenu istisai baimeje,bijau iseiti kur is namu,kiekvienas skausmas sukeklia baime,pati nuo tokios nezinomybes jau lab,pavargau.Bet esu laiminga nes siandien mum jau prasidejo 37savaite biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovita 35 @ 2009 06 28, 14:10)
Sveikutes mergytes 4u.gif .As nuo 31savaiteles atsiduriau liginineje su prieslaikiniu,saremiai buvo kas 5-7min,gydytojai mazai turejo sansu,kad pavyks sustabdyti gimdyma,tai puole brandinti plauciukus.Deja mums ta karta pavyko thumbup.gif ,nors ne per para,kaip daugeliui,bet per dvi, gimdyma sustabdyti biggrin.gif .Po dvieju savaiteliu saremiai vel pradejo kartotis,ispradziu retai,po to daznejo.Kadangi buvau nusipirkusi tuos vaistukus kur naudojau ligonineje,pradejau juos gerti namuose.Po paros laiko ju naudojimo,saremiukai liovesi.Deja po 10d jie vel sugryzo,ir ta nakti vaistukai man mazai padejo,saremiai pradejo kartotis kas 3-4min,teko vaziuoti i ligonine,kur buvau nuvezta tiesiai i gimdykla,nes gine nusprende,kad jau gimdysiu,deja gimdos kakleliui prasiverus iki 2.5cm saremiai sustojo.Kadangi man buvo tik 35savaites gimdymo neskatino,ir mane iskele stebeti i palata,ten pagulejau keliata dienu,skausmai kartojosi,bet retai tai buvau isleista namo,laukti.Dabar jau savaitele mes namuose,pilva daznai skauda spazmuoja,gyvenu istisai baimeje,bijau iseiti kur is namu,kiekvienas skausmas sukeklia baime,pati nuo tokios nezinomybes jau lab,pavargau.Bet esu laiminga nes siandien mum jau prasidejo 37savaite biggrin.gif

Sveikinu sulaukus 37 savaiteliu thumbup.gif Dabar jau bijoti labai ir nebereikia, o man dar laukti ir laukti iki to...
Atsakyti
QUOTE(lauriulis @ 2009 06 28, 11:10)
Sveikute,

kaip sekasi laikytis gulimo rezimo?
As vis dar lovoj, nors uz lango toks puikus oras ir taip noretusi pabegti is namu... Kol guliu atrodo lyg ir nieko, bet jei tik daugiau pavaikstau prasideda skausmai, kurie tesiasi kartais net visa nakti...  doh.gif

sveika

ir as graudziom akim ziuriu pro langa - norisi iseiti kur nors.. pasliauzioju po namus koki pusvalandi tada krentu i lova nes pradeda spazmuot pilva ir guliu , guliu guliu.. esu pasiruosus iki galo gulet lovoj- o ka daryt unsure.gif
o tu labai nevaiksciok- i wc ir iki saldytuvo -daugiau nera reikalo niekur vaiksciot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(editana @ 2009 06 28, 15:50)
sveika

ir as graudziom akim ziuriu pro langa - norisi iseiti kur nors.. pasliauzioju po namus koki pusvalandi tada krentu i lova nes pradeda spazmuot pilva ir guliu , guliu guliu.. esu pasiruosus iki galo gulet lovoj- o ka daryt unsure.gif
o tu labai nevaiksciok- i wc ir iki saldytuvo -daugiau nera reikalo niekur vaiksciot  4u.gif

As ir nevaikstau, bet uztenka ir tiek. Kartais uztenka atsistoti ir jau pilvas kaip akmuo pasidaro. O as dar ir dukryte turiu nepilnai 2 metuku, tai vistiek nesigauna taip, kad nereiktu bent retkarciais del jos atsikelti. Vyras labai padeda, buna su ja kiek tik gali, bet vistiek kartais ir mamos prireikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauriulis @ 2009 06 28, 16:45)
As ir nevaikstau, bet uztenka ir tiek. Kartais uztenka atsistoti ir jau pilvas kaip akmuo pasidaro. O as dar ir dukryte turiu nepilnai 2 metuku, tai vistiek nesigauna taip, kad nereiktu bent retkarciais del jos atsikelti. Vyras labai padeda, buna su ja kiek tik gali, bet vistiek kartais ir mamos prireikia smile.gif

man tai suakmeneja kai i wc noriu, kai keiciu kuno padeti, kai lelius gerai apspardo, ir siaip is "oro" unsure.gif tau tai isviso, kai dar mazas vaikas namuose doh.gif jei galetum i darzeli ar dar kur isvesti kol vyras is darbo grizta tada lengviau butu unsure.gif
ps. o kiek tau savaiciu?
Atsakyti
QUOTE(editana @ 2009 06 29, 09:10)
man tai suakmeneja kai i wc noriu, kai keiciu kuno padeti, kai lelius gerai apspardo, ir siaip is "oro"  unsure.gif tau tai isviso, kai dar mazas vaikas namuose  doh.gif jei galetum i darzeli ar dar kur  isvesti kol vyras is darbo grizta tada lengviau butu  unsure.gif
ps. o kiek tau savaiciu?

Del darzelio tai butu gerai, bet niekas nesitikejo, kad bus sudetingas nestumas, todel dabar tariames, bet labai greitai ten niekas nevyksta...
Man 34 sav bus rytoj, tai ir tuo jau labai dziaugiuosi, nes siryt baisiai skaudejo geras 5 h. Dabar vaziuoju pas gyd, ziuresiu ka sakys.
Atsakyti
Man anksciau mergytes buvo,kad pilvelis kieteja kaip noriu i wc,verciuosi ant sono,lipu is lovos,ar truputeli pavargstu.Dabar jau kokios 6d,jis tik labai retai suminksteja,istisai kaip akmenukas,jau jausmas tai atrodo tuoj sprogsiu blush2.gif,ypac tada kaip dar lelius juda. As ir stengiuosi daug guleti,bet nuo gulejimo taip sonus skauda doh.gif .Nu bet dar savaitele pagulesiu,reik leliu paauginti,nes dar labai mazytis ax.gif ,juk beveik visa nestuma taip vargstu,tai ta savaitele jau tikrai nieko baisaus.
Atsakyti
QUOTE(Jovita 35 @ 2009 06 29, 10:43)
Man anksciau mergytes buvo,kad pilvelis kieteja kaip noriu i wc,verciuosi ant sono,lipu is lovos,ar truputeli pavargstu.Dabar jau kokios 6d,jis tik labai retai suminksteja,istisai kaip akmenukas,jau jausmas tai atrodo tuoj sprogsiu blush2.gif,ypac tada kaip dar lelius juda. As ir stengiuosi daug guleti,bet nuo gulejimo taip sonus skauda doh.gif .Nu bet dar savaitele pagulesiu,reik leliu paauginti,nes dar labai mazytis ax.gif ,juk beveik visa nestuma taip vargstu,tai ta savaitele jau tikrai nieko baisaus.

labukas Jovita35, ar tu nesilankei rugpjutinukese blush2.gif gal as maisau, as beje irgi patyriua si nemalunuma man 34 savaitele eina kai uzkraujavau, atsoko placentos krastelis, tad tenka pusiua sedom, biski pavaikstant, pagulint daugiau prqabuti, buvu kigoninej lasino laselines magnesijos o siuo metu lasina jau poliklinikoj:( uzuojauta Jums visoms, bjaurus jausmas kai del kiekvieno kietejimo leki ziureti kas ir kaip nes mn tai uzkraujavo pradzioje, na mamikes laikykime 4u.gif kai susitipresiu daugiau parasysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauriulis @ 2009 06 29, 10:09)
Del darzelio tai butu gerai, bet niekas nesitikejo, kad bus sudetingas nestumas, todel dabar tariames, bet labai greitai ten niekas nevyksta...
Man 34 sav bus rytoj, tai ir tuo jau labai dziaugiuosi, nes siryt baisiai skaudejo geras 5 h. Dabar vaziuoju pas gyd, ziuresiu ka sakys.

ka sake gydytojas?
Atsakyti
Taip georgijana,as ir rugpjutinukiu ax.gif .Pagal mm gimdymo data buvo rugpjucio3d,bet kadangi man jos buvo nereguliarios tai gimdymo data pakeite echo,kuris nuo pat pradziu rode,kad mum savaitele daugiau ax.gif Sekmes,ir sveikatytes tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jovita 35: 29 birželio 2009 - 22:55
QUOTE(Jovita 35 @ 2009 06 29, 23:54)
Taip georgijana,as ir rugpjutinukiu ax.gif .Pagal mm gimdymo data buvo rugpjucio3d,bet kadangi man jos buvo nereguliarios tai gimdymo data pakeite echo,kuris nuo pat pradziu rode,kad mum savaitele daugiau ax.gif Sekmes,ir sveikatytes tau 4u.gif

na va neapsirikau 4u.gif as ten tik paskaitinejau nes su tempais man nelabai esu rasiusi tiesiog nespejau, man irgi rugpjucio 3 d. pagal echo jei datrauksiu bet tikriausiai CP darys liepos 30 arba 31 D. bet viskas priklausys nuo aplinkybiu ax.gif
Atsakyti