Sveikutes mergytes
.As nuo 31savaiteles atsiduriau liginineje su prieslaikiniu,saremiai buvo kas 5-7min,gydytojai mazai turejo sansu,kad pavyks sustabdyti gimdyma,tai puole brandinti plauciukus.Deja mums ta karta pavyko
,nors ne per para,kaip daugeliui,bet per dvi, gimdyma sustabdyti
.Po dvieju savaiteliu saremiai vel pradejo kartotis,ispradziu retai,po to daznejo.Kadangi buvau nusipirkusi tuos vaistukus kur naudojau ligonineje,pradejau juos gerti namuose.Po paros laiko ju naudojimo,saremiukai liovesi.Deja po 10d jie vel sugryzo,ir ta nakti vaistukai man mazai padejo,saremiai pradejo kartotis kas 3-4min,teko vaziuoti i ligonine,kur buvau nuvezta tiesiai i gimdykla,nes gine nusprende,kad jau gimdysiu,deja gimdos kakleliui prasiverus iki 2.5cm saremiai sustojo.Kadangi man buvo tik 35savaites gimdymo neskatino,ir mane iskele stebeti i palata,ten pagulejau keliata dienu,skausmai kartojosi,bet retai tai buvau isleista namo,laukti.Dabar jau savaitele mes namuose,pilva daznai skauda spazmuoja,gyvenu istisai baimeje,bijau iseiti kur is namu,kiekvienas skausmas sukeklia baime,pati nuo tokios nezinomybes jau lab,pavargau.Bet esu laiminga nes siandien mum jau prasidejo 37savaite