Įkraunama...
Įkraunama...

Priešlaikinis gimdymas

QUOTE(loonaxxx @ 2008 06 22, 22:22)
Linkiu jum uzaugt sveikom ir stipriom. 4u.gif
Manau tokiai mazytei bus tikrai sunku,bet reik tiket viskuo kuo geriausiu!Ir mamaytei daug stiprybes! 4u.gif

Dekui smile.gif nu va siandien jau savaite smile.gif Kolkas stabiliai panele laikosi. Mama irgi jau pilnai juda! Pagaliau laiko radau prisest ir perskaityti pilnai sia tema - nu ka smile.gif laukia procesas smile.gif Bet reikia buti kaip turku futbolo komanda !!!!! KOVOT IKI GALO!!!!!

Sekems visoms !!!

naujas Tetis smile.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Efkuzas @ 2008 06 22, 20:54)
Sveikos mamos,

Taip jau atsitiko, kad musu dukryte atejo i pasauli 26 savaite ir kolkas laikosi labai stabiliai jau 4ias paras !!!!!!! Mama irgi atsigavusi smile.gif Acius DIEVUI!!!!!!

Jau zinau, kad laukia ilgas procesas smile.gif Gal kas galetu placiau papasakoti kaip kas vyksta tokiais atvejais? 

Butume labai dekingi!

Sveikinimai susilaukus dukrytės smile.gif
Bus sunku, bet ateis laikas kai užsimirš kad buvo tokia mažytė..
Kviečiu užeiti į neišnešiotukų temą čia, ten mamos galės pasidalinti tikra patirtim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Velaura: 24 birželio 2008 - 19:04
Mamos, ar visos Vilniaus ligoninės-gimdymo namai turi galimybes neišnešiotukus prižiūrėti? Ar tik Antakalnio klinikos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Niki* @ 2008 07 30, 23:04)
Mamos, ar visos Vilniaus ligoninės-gimdymo namai turi galimybes neišnešiotukus prižiūrėti? Ar tik Antakalnio klinikos?  g.gif

Priešlaikinius priima tik Antakalnis, bet nuo 36 savaičių jau ir kitos klinikos gali priimti. Bent jau VGN tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Velaura @ 2008 07 31, 08:28)
Priešlaikinius priima tik Antakalnis, bet nuo 36 savaičių jau ir kitos klinikos gali priimti. Bent jau VGN tikrai.

Supratau. Dėkui už atsakymą. 4u.gif
Atsakyti
Maniskis gime 33 savaiciu (2430g ir 47 cm), mums atostogaujant... su zondu isbuvo tik nakti... uzdaram inkubatoriuje savaite ir savaite dar su manim... po 2 sav mus paleido...
Atsakyti
o man jau prieš 2 savaitės prasidėjo stiprus maudimai pilvo apačioje kaip prieš mm..ir tai tik naktimis, šiandien buvau pas ginekologę, ji apžiūrėjo mano kaklelį, pasakė kad vaikeli ogalvutė labai nusileidus ir kaklelis išsilyginęs, o man tik 36 sav ir 2 dieos,

gine sake kad ben tiki 37 savaitės nepagimdičiau nes dar plaučiai gali būti neapsaugoti
Atsakyti
Pagimdziau 34sav. buvo neapsivertes, bet daktarai nemate ir pagimdziau naturaliai, buvo virkstele apsisukus aplink kuneli, daktare ikirpo ir liepe visa laika stumt kiekgaliu nesitaikant prie saremiu, nuo tada kai atiguliau gimdyt per 10min. pagimdziau. Vaikiuka tik pridejo parodyt suvyniota ir iskart isnese. Po to man dar operacija su narkoze dare, nes placenta neatsidalino. Gime ryte, buvo inkubatoriuje, bet vakare jau pati maitinau, po to vis vaiksciodavau maitint, o nakciai palikdavau pieno, jau kita diena butu iseme is inkubatoriaus, bet del geltliges po melynom lempom gulet turejo. O siaip viskas gerai, gavo 9 balus, svere 2750g. 48cm, po savaites paleido namo. Per pirma menesi svoriu pasivijo bendraamzius ir net pralenke. Kiekviena kart nueje apziurai pas daktarus isgirsdavom, kad jau perdaug sveria, bet pati maitinau tai nesikabindavo, kad permaitinu. Greit pamirsom, kad neisnesiotas, augo augo ir uzaugo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gerberda: 14 gruodžio 2008 - 12:38
QUOTE(Vitora @ 2008 05 29, 22:21)
Taip buna kad "prisipumpuoja" magnio, o po to net skatinti reikia, nes gimda nesusitraukineja (saremiai neprasideda arba yra vangus).

Siap pastaba del magnio, jo neįmanoma "prisipompuoti", nes magnio organizmas nekaupia, jis pasišalina su šlapimu.
Atsakyti
Sveikos,mamytes.Ir mane vis lanko ta baime pagimdyt anksciau.sunelis gime tik savaite anksciau,bet pries tai dar sav pravaiksciojau nubegus daliai vandenu ir nesupratau kvailute kas ivyko.pries si nestuma turejau persileidima 12sav,po to -cistomos ir kiausides salinimo operacija,po jos -pastojau praejus trims menesiam thumbup.gif aisku,visa nestuma bileteniai,ligonine.pora kartu gresiantis.dabar jau 32sav,bet kelinta diena maudzia pacia pacia pilvo apacia-kaip per menesines.tas maudimas persiduoda i nugaros apacia verysad.gif daugiau kol kas jokiu pozymiu ryskesniu.lauksim... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiūkštė @ 2004 06 08, 23:58)
laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif Pas mus tas pats su ta atrofija buvo laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif Geriausias bajeris, kad ir 17 sav., ir 27 sav, kai darė echoskopiją, jokios atrofijos nebuvo, o 35 sav. - staiga galvos atrofija unsure.gif  blink.gif Siuntė konsultuotis į Antakalnį, bet nespėjau - pagimdžiau 36 sav. Ir su normaliausia galvyte, be jokių ten atrofijų wink.gif Ir ką jie su tais savo echoskopais mato g.gif

Na o as per 1aji nestuma buvau echoskopuota gal kokius 8 kartus tai tikrai, nes ligoninej ne karta gulejau del gresiancio persileidimo, del vaisiaus atsilikusio vystymosi ir t.t. Bet kad dukryte gims deformuota kojyte, tai niekas net neuzsimine.. o gime ji isnesiota, 39 sav., bet svere tik 2470g, ugis 47 cm, t.y. hipotrofiska.. negerai tai mano mazylei tam pilvely buvo.. verysad.gif
Bet atrodo dabartiniam leliukui viskas gerai, tikiuosi, kad taip ir yra unsure.gif
Atsakyti
Mano dvynukai gimė 26 sav. dėl infekcijos. Vienas svėrė 926g., kitas vos 644g.
Pirmąjam berniukui bėdelių daug, daug buvo nerimo dėl jo gyvybės, vėliau dėl raidos, bet po truputį kapstomės ir augam. O antrojo zuikučio netekom verysad.gif

QUOTE(Vijurka @ 2007 12 04, 12:49)
Jau ir 28 sav. gimęs tikrai išgyventų!

Angelėlių mamyčių pokalbius pasiskaičius paaiškėtų, kad nėra tokių garantijų...

Atsakyti