Įkraunama...
Įkraunama...

Priešlaikinis gimdymas

QUOTE(Cikadelė @ 2008 03 27, 10:36)
gulėdama ligoninėj išgirdau kaip net keli daktarai man sakė, kad būna toks zakon podlasti, kad tos, kurios braška, traška visą nėštumą, gresia visokie persileidimai, priešlaikiniai- išnešioja iki galo ir net pernešioja (pvz aš, mano keliso draugės), o va toms, kurioms viskas buvo gerai, būna pagimdo anksčiau... aišku, ne taisyklė čia, bet kaip man sakė daktarai, praktika daug tokių pvz parodė 4u.gif

Ir aš nemažai tokių pavyzdžių savo aplinkoje turiu. mirksiukas.gif

QUOTE(Cikadelė @ 2008 03 27, 11:07)
nesuprantu tų, kurios kukuoja, kad greičiau pagimdyt, arba geria aviečių lapų antpilus, šampanus, specialiai eina visur, laipioja....

Ir aš nesuprantu... galbūt yra žmonių, kurie to nepatyrę, nesupranta, kas ir kaip... Gerai, kai gerai baigiasi, o jeigu kas nors ne taip? Ką tuomet reikės kaltinti? Tik save... Jau ir taip pasauly daugybė ligų, tai kam specialiai rizikuoti mažiuko sveikata? Dar tokio gležnučio spurduliuko... Neverta, tikrai neverta.
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2008 03 27, 11:36)
gulėdama ligoninėj išgirdau kaip net keli daktarai man sakė, kad būna toks zakon podlasti, kad tos, kurios braška, traška visą nėštumą, gresia visokie persileidimai, priešlaikiniai- išnešioja iki galo ir net pernešioja (pvz aš, mano keliso draugės), o va toms, kurioms viskas buvo gerai, būna pagimdo anksčiau... aišku, ne taisyklė čia, bet kaip man sakė daktarai, praktika daug tokių pvz parodė 4u.gif

as irgi ne viena atveji zinau, jog tos, kurioms grese prieslaikinis, isnesiojo iki paskutines dienos ax.gif tarp ju ir as ax.gif aisku, baimes paskutines savaites buvo pilnos kelnes, tai ir saugojaus smile.gif
Atsakyti
Na, štai sugrįžau pasidžiaugti, kad mums jau net 31 sav. thumbup.gif Tai jau labai labai daug wub.gif Džiaugiuosi kiekviena dienele bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2008 05 01, 00:14)
Na, štai sugrįžau pasidžiaugti, kad mums jau net 31 sav. thumbup.gif Tai jau labai labai daug wub.gif Džiaugiuosi kiekviena dienele bigsmile.gif

Dziaugiuosi uz tave ir linkiu islaukti tiek, kiek priklauso 4u.gif
Maniske gime 30 savaiciu, tad 31 is dalies tikrai nemazai, zinant nuo keliu savaiciu tau teko ypac save saugoti. Ramaus tau laukimo!
Atsakyti
QUOTE(jobukas @ 2008 05 02, 22:28)
Dziaugiuosi uz tave ir linkiu islaukti tiek, kiek priklauso  4u.gif
Maniske gime 30 savaiciu, tad 31 is dalies tikrai nemazai, zinant nuo keliu savaiciu tau teko ypac save saugoti. Ramaus tau laukimo!

Ačiū labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(monikiux @ 2008 04 05, 20:58)
as irgi ne viena atveji zinau, jog tos, kurioms grese prieslaikinis, isnesiojo iki paskutines dienos  ax.gif tarp ju ir as  ax.gif aisku, baimes paskutines savaites buvo pilnos kelnes, tai ir saugojaus  smile.gif

Taip buna kad "prisipumpuoja" magnio, o po to net skatinti reikia, nes gimda nesusitraukineja (saremiai neprasideda arba yra vangus).
Atsakyti
QUOTE(Vitora @ 2008 05 29, 22:21)
Taip buna kad "prisipumpuoja" magnio, o po to net skatinti reikia, nes gimda nesusitraukineja (saremiai neprasideda arba yra vangus).

Pumpavo man to mangnio dideliais kiekiais, bet va sūneliui jau keturios dienos - pagimdžiau 33 sav.
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2008 05 29, 22:23)
Pumpavo man to mangnio dideliais kiekiais, bet va sūneliui jau keturios dienos - pagimdžiau 33 sav.

Sveikinu wub.gif ar suneliui viskas gerai ?

Kazi ar mano gimdyma galima vadinti prieslaikiniu, nes gimdziau 38 sav, buvo like 10 dienu iki gimdymo datos. 32 savaite gulejau ligoninej su gresianciu prieslaikiniu, bet jokio magnio laseliniu negavau, tik ilsejausi ir brandino lelytei plauciukus unsure.gif turiu sveikia ir labai grazia dukryte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ievute_ch @ 2008 05 31, 14:04)
Sveikinu  wub.gif  ar suneliui viskas gerai ?

Dėkui, gerai tiek kiek įmanoma kad būtų gimus tokioje gestacijoje. cool.gif
Atsakyti
Paskutiniai mokslininku irodymai teigia,kad magnis prieslaikinio gimdymo nestabdo. Jis neturi jokios ytakos.As asmenikai manau,kad kai gresia prieslakinis gimdymas,moteris daugiau ilsisi,daugiau praleidzia laika guledamos.Ir tai sustbado prieslaikini gimdyma. O ne magnis,jei jo trukasta geai pagert, kaip bet koki vitamina kurio truksta organizmui.
Linkiu visom isnesiot savo vaikelius iki galo! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,

Taip jau atsitiko, kad musu dukryte atejo i pasauli 26 savaite ir kolkas laikosi labai stabiliai jau 4ias paras !!!!!!! Mama irgi atsigavusi smile.gif Acius DIEVUI!!!!!!

Jau zinau, kad laukia ilgas procesas smile.gif Gal kas galetu placiau papasakoti kaip kas vyksta tokiais atvejais?

Butume labai dekingi!
Atsakyti
QUOTE(Efkuzas @ 2008 06 22, 20:54)
Sveikos mamos,

Taip jau atsitiko, kad musu dukryte atejo i pasauli 26 savaite ir kolkas laikosi labai stabiliai jau 4ias paras !!!!!!! Mama irgi atsigavusi smile.gif Acius DIEVUI!!!!!!

Linkiu jum uzaugt sveikom ir stipriom. 4u.gif
Manau tokiai mazytei bus tikrai sunku,bet reik tiket viskuo kuo geriausiu!Ir mamaytei daug stiprybes! 4u.gif
Atsakyti