Įkraunama...
Įkraunama...

Priešlaikinis gimdymas

QUOTE(Mylimuke18 @ 2008 02 25, 17:55)
Laba, man dabar 26nestumo savaite, ir vaisius jau apsivertes, galvute prieky... gal zinot ar del to negali gresti prieslaikinis gimdymas? verysad.gif

tikrai ne
Atsakyti
Sveikos,

Perskaičiau visą temą. Matau, kad yra įvairių istorijų baigčių. Mane vakar paleidi iš ligoninės savaitgaliui namo, bet dar neišrašė sad.gif Man susitraukinėja gimda smarkiai, kaklelis prasivėręs ir suminkštėjęs bei sutrumpėjęs. Dabar nuolat guliu ir geriu vaistukus, stengiuosi atsipalaiduoti ir tikėti geriausiu. Mums 24-ta savaitėlė.
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2008 03 09, 18:12)
Sveikos,

Perskaičiau visą temą. Matau, kad yra įvairių istorijų baigčių.  Mane vakar paleidi iš ligoninės savaitgaliui namo, bet dar neišrašė sad.gif Man susitraukinėja gimda smarkiai, kaklelis prasivėręs ir suminkštėjęs bei sutrumpėjęs. Dabar nuolat guliu ir geriu vaistukus, stengiuosi atsipalaiduoti ir tikėti geriausiu. Mums 24-ta savaitėlė.

Kaip sekasi saugoti savo maziuka 4u.gif tikiuos viskas jums bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievute_ch @ 2008 03 18, 17:00)
Kaip sekasi saugoti savo maziuka  4u.gif  tikiuos viskas jums bus gerai  4u.gif

Na, dabar geriu vaistukus, laikausi gulimo rėžimo ir kol kas mažuliukas su mamyte smile.gif Mums jau 26-ta savaitė smile.gif Džiaugiuosi kiekviena ištempta savaitėle.
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2008 03 09, 17:12)
Sveikos,

Perskaičiau visą temą. Matau, kad yra įvairių istorijų baigčių.  Mane vakar paleidi iš ligoninės savaitgaliui namo, bet dar neišrašė sad.gif Man susitraukinėja gimda smarkiai, kaklelis prasivėręs ir suminkštėjęs bei sutrumpėjęs. Dabar nuolat guliu ir geriu vaistukus, stengiuosi atsipalaiduoti ir tikėti geriausiu. Mums 24-ta savaitėlė.

QUOTE(Keiti @ 2008 03 18, 22:19)
Na, dabar geriu vaistukus, laikausi gulimo rėžimo ir kol kas mažuliukas su mamyte smile.gif Mums jau 26-ta savaitė smile.gif Džiaugiuosi kiekviena ištempta savaitėle.

Su pirmuoju nuo 4 savaitėlės buvo gresiantis - iš pradžių tepliojo, 12-14 savaitės bėgyje kelis kartus smarkiai kraujavau ( stogas čiuožė nerealiai verysad.gif ), o visą likusį laiką gimdos susitraukimai doh.gif Kiekviena išnešiota diena atrodė tartum šventė wub.gif Kadangi gulėjau nemažai ligoninėse, tad ir namuose taikiau tą patį ( gulimą ) režimą smile.gif Ir žinai ką pastebėjau - kuo mažiau jaudinuosi, tuo mažiau gimda susitraukinėja ax.gif
Linkiu tau kuo mažiau jaudintis, ir kuo daugiau lepinti save 4u.gif 4u.gif

O į temą - gimėm 3 savaitėm anksčiau termino - 3690/51 2.gif ( tsakant , jei būčiau sulaukus termino, matomai būčiau pagimdžius tikrą milžiniuką blink.gif ).

Atsakyti
labukas,
noreciau paklausti pas tas,kurios jau turejo prieslaikini gimdyma.labai daznai skauda pilvo apacia ir nugara tuo pat metu.praeita sav neiskentusi nuejau pas ginekologa.pasake,kad gimdos kaklelis yra apie2cm,bet kietas,ispejo,kad jeigu gimda prades susitraukinet apie3-4 kartus per val lekciau i ligonine.ar tai jau yra prieslaikinio gimdymo pozymiai?leliukas jau galvyte i apacia.
labai aciu visom uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2008 03 25, 23:41)
labukas,
noreciau paklausti pas tas,kurios jau turejo prieslaikini gimdyma.labai daznai skauda pilvo apacia ir nugara tuo pat metu.praeita sav neiskentusi nuejau pas ginekologa.pasake,kad gimdos kaklelis yra apie2cm,bet kietas,ispejo,kad jeigu gimda prades susitraukinet apie3-4 kartus per val lekciau i ligonine.ar tai jau yra prieslaikinio gimdymo pozymiai?leliukas jau galvyte i apacia.
labai aciu visom uz atsakymus 4u.gif

na jei jau liea begt i ligonine tai reikskia, kad gali buti prasidejes prieslaikinis gimdymas ir ji viskaip bandys stabdyt.Linkiu,kad taip tau nenutiktu. O Tau patarciau daugiau poilsio,daugiau pagulinet,ir palepint save, nes tik poilsis pades. 4u.gif Sekmes isnesiot mazyli iki galo!
Atsakyti
QUOTE(loonaxxx @ 2008 03 26, 01:04)
na jei jau liea begt i ligonine tai reikskia, kad gali buti prasidejes prieslaikinis gimdymas ir ji viskaip bandys stabdyt.Linkiu,kad taip tau nenutiktu. O Tau patarciau daugiau poilsio,daugiau pagulinet,ir palepint save, nes tik poilsis pades. 4u.gif Sekmes isnesiot mazyli iki galo!

labai aciu uz atsakyma 4u.gif kartais sunku suprasti mano ginekologa,nes jis toks diplomatiskas is jo lupu,net negeros naujienos gali skambeti kaip nieko tokio.
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2008 03 26, 00:10)
labai aciu uz atsakyma 4u.gif kartais sunku suprasti mano ginekologa,nes jis toks diplomatiskas is jo lupu,net negeros naujienos gali skambeti kaip nieko tokio.

Geras tavo ginekologas - nėštukių juk negalima gąsdinti. mirksiukas.gif

Patarti negaliu nieko, maniškis ankstyvas gimdymas prasidėjo nei iš šio, nei iš to, nieko man neskaudėjo, tik nelaiku nubėgo vandenys.
Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2008 03 26, 08:11)
Geras tavo ginekologas - nėštukių juk negalima gąsdinti.  mirksiukas.gif

Patarti negaliu nieko, maniškis ankstyvas gimdymas prasidėjo nei iš šio, nei iš to, nieko man neskaudėjo, tik nelaiku nubėgo vandenys.

tikrai gerai del to.taip ramiai pasake,kad jeigu uzeitu kas pusvalanduka susitraukimai,kad skuosciau i ligonine.jeigu butu pasakes,kad gresia prieslaikinis tikriausiai buciau ilgai ir nuobodziai nervavusis.
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2008 03 09, 17:12)
Man susitraukinėja gimda smarkiai, kaklelis prasivėręs ir suminkštėjęs bei sutrumpėjęs. Dabar nuolat guliu ir geriu vaistukus, stengiuosi atsipalaiduoti ir tikėti geriausiu. Mums 24-ta savaitėlė.

mažokai dar Jums savaitėlių blush2.gif bandykit traukti bent iki 30 savaičių....man nuo 28 savaiutės prasidėjo itind didelį gimdos susitraukinėjimai, kaip akmuo, negalėdavau net paeiti... blush2.gif tai kaip 30 sav paguldė, taip iki pat galo vaikščiojau su įrašu- gresiantis priešlaikinis gimdymas rolleyes.gif vaistų gavau, lašinių visokių, bet nepadėjo blush2.gif
QUOTE(loonaxxx @ 2008 03 26, 00:04)
na jei jau liea begt i ligonine tai reikskia, kad gali buti prasidejes prieslaikinis gimdymas ir ji viskaip bandys stabdyt.
nebūtinai blush2.gif pagal naujausiaus ten visokius tyrimus, medikai (ne visi, tik tie, kurie laikosi tos teorijos, o pas kokį papulsi, nežinai unsure.gif man stabdė, bet vaistai nepadėjo ir tada pasakė, kad jei gims, tai gims- auginsim inkubatoriuj, nes atseit geriau jau vaikas gimtų ir augtų, vystytųsi neutralioj terpėj, negu pumpuoti vaistais mane ir vis bandyt ištraukti tas kelias sav blink.gif man žinoma, buvo skaudu, labai.... verysad.gif ir išleido mane namo, su mintim- jei kas- važiuok, o visa kita priklauso nuo tavęs, gulėk gulėk, gulėk.....gulėjau iki 38 sav.... thumbup.gif ir tada pamačiau, kad jau viskas tvarkoj, galim gimti 4u.gif jau išlaikiau kiaušinį pas save....
QUOTE(Mažulėlė @ 2008 03 26, 07:11)
gulėdama ligoninėj išgirdau kaip net keli daktarai man sakė, kad būna toks zakon podlasti, kad tos, kurios braška, traška visą nėštumą, gresia visokie persileidimai, priešlaikiniai- išnešioja iki galo ir net pernešioja (pvz aš, mano keliso draugės), o va toms, kurioms viskas buvo gerai, būna pagimdo anksčiau... aišku, ne taisyklė čia, bet kaip man sakė daktarai, praktika daug tokių pvz parodė 4u.gif

sėkmės visoms nešioti savo kiaušinius 4u.gif prisiminiau dabar ir taip liūdna pasidarė, prisiminiau tuos gulėjimus, kietėjimus doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Erinata @ 2007 06 15, 19:10)
as irgi tikiuosi 4u.gif  mano akusere man sake kad vistiek nuo vaiko viskas priklauso, ar jis netinges kvepuot, nes vieni gimsta ir 32sav ir jau patys kvepuoja, o kiti ir 41sav gime ir tingejo kvepuot 4u.gif
pusbrolis gimė 41 sav ir svėrė 2300 g ir 45 cm, o echoskopas visada rodė, kad viskas tvarkoj, virš 3 kg bus...o gimus paaiškėjo, kad ka-koks placentos užsikimšimas buvo ir jau 3 savaites jis gyveno beveik be maisto medžiagų blush2.gif gimė gražiai, sveikas...tik...dabar jau augant daug problemų su akimis atsirado, o kiek žinau tokios problemos lydi neišnešiotukus 4u.gif gal čia ir jam taip dėl to maisto stygiaus, na...bet net medikai to pasakyti negali 4u.gif
QUOTE(Faustikas @ 2007 12 04, 12:39)
Vijurka, vaikiukas pilnai jau issivystes nuo 37 sav.!!!

iš kur tu gali žinoti? daug pvz čia rodė, kad net didelis savaičių skaičius negarantuoja visiško išsivystymo, normalaus svorio ir ūgio... blush2.gif atsiprašau, bet kaip pati drebėjusi paskutines 10 savaičių, kruvinas ašaras liejusi, visiškai nesuprantu tų, kurios kukuoja, kad greičiau pagimdyt, arba geria aviečių lapų antpilus, šampanus, specialiai eina visur, laipioja....man tai atrodo bjauru ir mažų mažiausia nesąžininga vaikelio atžvilgiu.....ir palyginus kaip kitos saugosi, o kitos specialiai nori pagimdyti anksčiau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti