QUOTE(Keiti @ 2008 03 09, 17:12)
Man susitraukinėja gimda smarkiai, kaklelis prasivėręs ir suminkštėjęs bei sutrumpėjęs. Dabar nuolat guliu ir geriu vaistukus, stengiuosi atsipalaiduoti ir tikėti geriausiu. Mums 24-ta savaitėlė.
mažokai dar Jums savaitėlių
bandykit traukti bent iki 30 savaičių....man nuo 28 savaiutės prasidėjo itind didelį gimdos susitraukinėjimai, kaip akmuo, negalėdavau net paeiti...
tai kaip 30 sav paguldė, taip iki pat galo vaikščiojau su įrašu- gresiantis priešlaikinis gimdymas
vaistų gavau, lašinių visokių, bet nepadėjo
QUOTE(loonaxxx @ 2008 03 26, 00:04)
na jei jau liea begt i ligonine tai reikskia, kad gali buti prasidejes prieslaikinis gimdymas ir ji viskaip bandys stabdyt.
nebūtinai
pagal naujausiaus ten visokius tyrimus, medikai (ne visi, tik tie, kurie laikosi tos teorijos, o pas kokį papulsi, nežinai
man stabdė, bet vaistai nepadėjo ir tada pasakė, kad jei gims, tai gims- auginsim inkubatoriuj, nes atseit geriau jau vaikas gimtų ir augtų, vystytųsi neutralioj terpėj, negu pumpuoti vaistais mane ir vis bandyt ištraukti tas kelias sav
man žinoma, buvo skaudu, labai....
ir išleido mane namo, su mintim- jei kas- važiuok, o visa kita priklauso nuo tavęs, gulėk gulėk, gulėk.....gulėjau iki 38 sav....
ir tada pamačiau, kad jau viskas tvarkoj, galim gimti
jau išlaikiau kiaušinį pas save....
QUOTE(Mažulėlė @ 2008 03 26, 07:11)
Patarti negaliu nieko, maniškis ankstyvas gimdymas prasidėjo nei iš šio, nei iš to, nieko man neskaudėjo, tik nelaiku nubėgo vandenys.
gulėdama ligoninėj išgirdau kaip net keli daktarai man sakė, kad būna toks zakon podlasti, kad tos, kurios braška, traška visą nėštumą, gresia visokie persileidimai, priešlaikiniai- išnešioja iki galo ir net pernešioja (pvz aš, mano keliso draugės), o va toms, kurioms viskas buvo gerai, būna pagimdo anksčiau... aišku, ne taisyklė čia, bet kaip man sakė daktarai, praktika daug tokių pvz parodė
sėkmės visoms nešioti savo kiaušinius
prisiminiau dabar ir taip liūdna pasidarė, prisiminiau tuos gulėjimus, kietėjimus