Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bryyla @ 2009 01 18, 22:04)
o kieno cia produkcija?
as dar naujoke...  4u.gif

cia galima placiau pasiskaityti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 01 18, 22:08)

aciu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2009 01 18, 22:08)

beje, o ju EA pigesni nei KN? kokios mazdaug kainos? g.gif
Atsakyti
pigesni uz KN:) bet brangesni uz naujosios barmudes, as pirkus uz 15 - 20lt kazkur

pamenu kazkuri tikrai uzsakinejote Mascara Volume pearl anthracite tuso spalva is hauschkos, gal galima butu komenta apie spalva palyginant su juodu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 01 18, 22:35)
pigesni uz KN:) bet brangesni uz naujosios barmudes, as pirkus uz 15 - 20lt kazkur

barmude-cia tas pats kas Naujoji Barmune? blush2.gif
kazkodel NB nelabai pasitikiu ax.gif
o kur Vilniuje yra Eco-meta EA ir drusku pirkti? maximose esu maciusi tik arbatu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 18 sausio 2009 - 22:49
jo barmune biggrin.gif
as tai perku senukuose, pas juos pirties skyrelyje yra kazkiek eteriniu, ekstraktu visokiu rodos ir drusku budavo, taip pat kiek zinau metos produkcijos yra ekologisko maisto krautuvelej antakalnio gatvej priesais antakalnio klinikas, vaistinese kiek pastebejau daugiausiai NB buna
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 01 18, 22:52)
jo barmune biggrin.gif
as tai perku senukuose, pas juos pirties skyrelyje yra kazkiek eteriniu, ekstraktu visokiu rodos ir drusku budavo, taip pat kiek zinau metos produkcijos yra ekologisko maisto krautuvelej antakalnio gatvej priesais antakalnio klinikas, vaistinese kiek pastebejau daugiausiai NB buna

reikes i antakalni uzsukti, aciu labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 01 18, 23:35)
pamenu kazkuri tikrai uzsakinejote Mascara Volume pearl anthracite tuso spalva is hauschkos, gal galima butu komenta apie spalva palyginant su juodu smile.gif

Aš dabar kaip tik jį naudoju. Prieš tai turėjau baklažaninį. Abu dažo praktiškai juodai, tik pastarasis prie saulės šviesos turėjo violetinį atspalvį. Prie įprasto apšvietimo man jie vienodi kaip ir smile.gif Kaip juodos blakstienos, taip juodos ax.gif
Atsakyti
nu idomu kame tas "pearl anthracite" yra biggrin.gif turiu dabar juoda esu link sviesesniu tai sakiau gal sitas koks pilkos spalvos pagal pavadinima, butu idomu pameginti sako sviesioms pilkas tusas tinka
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 01 19, 00:09)
nu idomu kame tas "pearl anthracite" yra biggrin.gif turiu dabar juoda esu link sviesesniu tai sakiau gal sitas koks pilkos spalvos pagal pavadinima, butu idomu pameginti sako sviesioms pilkas tusas tinka

Jis yra šlapio akmens spalvos. Na toks tamsiai pilkas, bet dar ne juodas biggrin.gif
Atsakyti
gal reikia susigundyti tada, na laukia apsisprendimo akimirka smile.gif
aciu uz atsakyma
Atsakyti
Nepamenu, kuri gavot iš Kalėdų senio dovanų aromastone blush2.gif .O sakykit, reikia l. stebėti, kad neišgaruotų tas ea nuo akmens? Kas būna, jei sausas akmuo lieka?

Daddygirl, o gali parašyti, kokius konkreičiai ea savybių skirtumus pastebėjai tarp gerų ea ir nelb? Aš abejoju, ar pati galėčiau atskirti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 01 17, 19:31)
eurovaistinej ir miesto vaistinej yra weledos produktu, droge alteros kosmetikos, sarmoj (BIG'e) yra madara

Klaipėdoje Madaros yra ir Akropolio Sarmoje.
Dar galima rast Sangos produkcijos http://www.sanga.lt/lt/sampunai

"Mirra Liuks parduotuvėlė" (Prekybos centras "IKI") Debreceno g. 54
"Gerų daiktų krautuvėlė" (Prekybos centras "RIMI") Liepojos g.12
Atsakyti