Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Klaipedoje dar ir Florame galima isigyti 4u.gif
Atsakyti
o ka pas naturalistus veikia sitas arba sitas

nezinodama bijociau pirkti is ju mastau.gif gal as pati per grieztus kriterijus nusistatau blush2.gif

o kainos tai tikrai nedideles, tik labai mazas pasirinkimas verysad.gif mane labai domina imbiero EA (KN labai jau brangu doh.gif ), rozmarinu hidrolatas (galvos odai) wub.gif ir daug kt..
Atsakyti
QUOTE(Moon_Light @ 2009 01 17, 18:38)
Klaipedoje dar ir Florame galima isigyti 4u.gif

apie florame nesu girdejus 4u.gif visgi naturalioj kosmetikoj as naujoke ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 01 17, 14:28)
o kdl prisibijai grynu alieju? cia butent po plovimo?  g.gif

turejau minty, kad tada prisibijojau prikti koki migdolu ir juo grynu valyt akis. kodel - nezinau tada tik pradejau naturalia kosmetika dometis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 01 17, 18:12)
as irgi ieskau geru pigiu eteriniu  biggrin.gif kolkas radau tik: 1) brangus bet geri; 2) pigus bet nekokie  doh.gif

o kaip tu nustatai, kad jie "kokie" arba "nekokie"? biggrin.gif

beje, is to psl kur davei savo gero tiekejo - kam idomu, ten yra tas aromastone'as tik uz 17 svaru, kas palyginus su kvapu namais tai 40 proc kokiais pigiau, na 30 proc jei su siuntimu manau ax.gif

beje, ziurineju receptus gaminimui visokius - kaip man atmatuoti 1.5 ml EA doh.gif as tik lasais galeciau paskaiciuoti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ChinChin: 17 sausio 2009 - 20:13
mergaites, ar labai skirias urtekram sampunu ir duso geliu sudetis ax.gif ? paveiksliukai tai identiski, tik tiek kad dusgeliu ner buteliuku po 250, tik puslitriai doh.gif kas nutiktu jei sampuna naudociau vietoj duso zele? galvoju nusipirkt koki pabandymui, su ta mintim, kad jei netiks plaukams sunaudot kunui smile.gif
Atsakyti

user posted image

Daddygirl, man Tavo muiliukų paragauti norisi... lotuliukas.gif tookie skanūs atrodo... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2009 01 17, 21:16)
user posted image

Daddygirl, man Tavo muiliukų paragauti norisi...  lotuliukas.gif  tookie skanūs atrodo... thumbup.gif

cia manau dauguma paragautu lotuliukas.gif
Atsakyti
ir dar norejau pasiteiraut, koks naturalus aliejus tiktu paakiu prieziurai. pastebejau kad paakiams negaliu naudot jokiu kremu- labai keistai sureaguoja- net nesuprantu, atrodo jei is vakaro uzsitepu kremo, tai kita ryta kazkokios rauksleles pagilejusios atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 01 17, 17:05)
tai natūralus, bet nelb patariu.

4u.gif

QUOTE(Dorela @ 2009 01 17, 17:43)
o ka pas naturalistus veikia sitas arba sitas
o kainos tai tikrai nedideles, tik labai mazas pasirinkimas  verysad.gif  mane labai domina imbiero EA (KN labai jau brangu  doh.gif ), rozmarinu hidrolatas (galvos odai)  wub.gif ir daug kt..

viskas cia gerai - juk tiek mineral oil, tiek paraffinum yra isgaunami is naturalios medziagos, t.y. naftos - o butent taip ir yra ivardijama ju tinklapyje - purveyors of natural products. Logika paprasta - is naturalaus -"naturalus" lotuliukas.gif
O kiek KN imbiero EA
ir gal kas turite is KN laukinio rozmarimo ir galetumete nurasyti nuo etiketes lot. pavadinima ir is kur jis ax.gif

QUOTE(ChinChin @ 2009 01 17, 20:08)
beje, ziurineju receptus gaminimui visokius - kaip man atmatuoti 1.5 ml EA doh.gif as tik lasais galeciau paskaiciuoti...

o kur cia tiek reikia? siaip tai priklausomai nuo tirstumo 1ml yra +- 20-25 lasai, tu tirstesniu -20, skysteniu 25
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 01 17, 09:51)
Vergine, o kiek Druide šamp. ir aloe gelis pas jus dabar kainuoja?

Šampūnų kaina 55 lt. O apie kokį gelį konkrečiai kalbi? Apie valomąjį su alavijų ar tiesiog alavijo gelį?
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 01 17, 01:40)
cia vienas pirmuju mano naturaliu pirkiniu biggrin.gif tai pavasari bus metai kaip as ji naudoju, ir dar jo puse buteliuko like, tikrai valau vos ne kiekviena vakara akis bet ant sudrekinto vatuko uztenka poros lasu. valo gerai, kvapas svelnus ir malonus tik pliusai sitam aliejukui

QUOTE(Irėja @ 2009 01 17, 13:44)
dabar naudoju šitą. tikrai geras, nors iki tol man aliejiniai valikliai nepatikdavo smile.gif tik svarbu prieš pilant valiklį vatos diskelį sudrėkinti. 1 kartą kai užsipyliau ant sauso tai vos su visom blakstienom tušo nenusivaliau  lotuliukas.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 01 17, 15:47)
superinis   thumbup.gif

nu va kiek geru atsiliepimu bigsmile.gif turbut reiks sita pirkt. O sakykit, jis jautrioms akims tiktu? Paskui dar vandeniu akis perplaunat, ar tik nuvalote aliejuku ir einate miegoti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begike: 17 sausio 2009 - 23:36