Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 01 16, 19:43)
as ir noreciau isbandyti -tada zinosiu kiek tai tikra
na, ne visu ju plaukai jau labai tokie ir stori, bet net ir turincios retus plaukus gali pasigirti juodais, blizgiais ir svelniais plaukais  ax.gif (salia musu gyvena keletas japoniu - plauku kiekiu tikrai negali pasigirti, bet atrodo labai puikiai  cool.gif )
o po kiek ten tas gerasis kakavos sviestas?

japonai, filipinieciai tikrai neturi vesliu plauku drinks_cheers.gif g.gif .. pas juos vel kitaip. uztai kaip jaunai jie atrodo blink.gif doh.gif
vistiek as galvoju, kad pagrindinis faktorius - genai smile.gif

nerafinuotas saltai isgautas kakavos sviestas 200g 50Lt.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 01 16, 22:45)
primaveros tinklapyje raso :"Naturally skin-friendly. Precious cold pressed, organic quality oils are optimal for skin care. They are rich in essential fatty acids, lecithin, vitamins and vital substances". buciau linkusi manyti, kad nerafinuotas.
Kita vertus, organiskai uzaugintas augalas negaletu buti rafinuojamas cheminiu medziagu pagalba, nes tada visas auginimas netenka prasmes, o kartu ir sertifikatas neturetu buti suteikiamas. Pvz. monoi kokosai yra rafinuojami, nes taip yra reikalaujama, taciau tai daroma naudojant audinius -tad realiai nera pakeiciamos pacio aliejaus savybes

kad saltai spaustas tai tikrai dar nieko nesako.. tikrai ne karta esu maciu saltai spausta ir rafinuota unsure.gif pvz o vat ir rafinuotas ir sertifikuotas cia
zr. kokosu arba ricinu alieju.

visai cia niekas man neaisku schmoll.gif
dar cia neseniai diskutavo apie kokosu alieju ir ekoeko parduotuves (jei neklystu), kuris tipo organskai sertifikuotas bet kaip ir be kvapo. ten apie jo rafinavima ir nerafinavima irgi jokios info niekur neradau. bet kad dezodoruotas tai manau tikrai.

Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 01 17, 00:20)
Merginos, gal kuri nors esate bandziusi si Logonos valikli akims?
user posted image

Labai reikia atsiliepimu  4u.gif

cia vienas pirmuju mano naturaliu pirkiniu biggrin.gif tai pavasari bus metai kaip as ji naudoju, ir dar jo puse buteliuko like, tikrai valau vos ne kiekviena vakara akis bet ant sudrekinto vatuko uztenka poros lasu. valo gerai, kvapas svelnus ir malonus tik pliusai sitam aliejukui
Atsakyti
Kunigunda, Henna plus dalis produktų yra ir gerų, anskčiau buvo puikus dažantis šampūnas-kremas plaukams be blogybių, yra ir šampūnų geros sudėties, siųsiuosi vėlgi plaukų dažus už 13 eurų be peroksido ir amoniako (pas mus nieko panašaus neteko rasti)

Vergine, o kiek Druide šamp. ir aloe gelis pas jus dabar kainuoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 17 sausio 2009 - 08:54
QUOTE(Odora @ 2009 01 17, 01:40)
cia vienas pirmuju mano naturaliu pirkiniu biggrin.gif tai pavasari bus metai kaip as ji naudoju, ir dar jo puse buteliuko like, tikrai valau vos ne kiekviena vakara akis bet ant sudrekinto vatuko uztenka poros lasu. valo gerai, kvapas svelnus ir malonus tik pliusai sitam aliejukui

o kokia kaina jo mazdaug? ax.gif
Atsakyti
gal kuri isbandet urtekram sampuna su juru dumbliais? siuo metu naudoju su rozmarinais, tai man jis kazkaip nelabai... g.gif pries tai turejau weledos, tai jis man labiau patiko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 01 17, 12:31)
o kokia kaina jo mazdaug?  ax.gif

seniai pirkau tai tiksliai nebepamenu, bet atsimenu kad tada atrode ganetinai brangu speju kazkas apie 40-50lt
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 01 17, 12:48)
seniai pirkau tai tiksliai nebepamenu, bet atsimenu kad tada atrode ganetinai brangu speju kazkas apie 40-50lt

oho blink.gif
na tikrai tada brangu, is to Hautbalance puslapio iseina tik apie 20 lt ! bigsmile.gif
Atsakyti
o as biobautike pirkau, kitos alternatyvos nebuvo o grynu alieju prisibijojau, siaip uz 20lt tikrai verta pirkti nes geras daikciukas
Atsakyti
o gal kas naudojat urtekram kondicionierius? kuris is ju butu geresnis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 01 17, 13:11)
o as biobautike pirkau, kitos alternatyvos nebuvo o grynu alieju prisibijojau, siaip uz 20lt tikrai verta pirkti nes geras daikciukas

o kdl prisibijai grynu alieju? cia butent po plovimo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 01 16, 23:20)
Merginos, gal kuri nors esate bandziusi si Logonos valikli akims?

dabar naudoju šitą. tikrai geras, nors iki tol man aliejiniai valikliai nepatikdavo smile.gif tik svarbu prieš pilant valiklį vatos diskelį sudrėkinti. 1 kartą kai užsipyliau ant sauso tai vos su visom blakstienom tušo nenusivaliau lotuliukas.gif

tai vis gi, gal kas žino, kiek kainuoja Biobutike Logonos vaikiškas šampūnas???va šitas:
user posted image
Atsakyti