Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Hopeidea @ 2009 01 31, 23:33)
Jei is maisto pramones neisima visu simtu labiau ar maziau kenksmingu E doh.gif O ypatingai  baisuoklio E621 doh.gif  tai ka bekalbeti apie kosmetika... verysad.gif

Off topic, bet kažkaip visi tą E621 natrio glutamatą pradėjo vadint dideliu baisuokliu po TV reportažų ir straipsnių spaudoje g.gif
Bet vis vien visi dievina kiniečių maistą (kur beprotiškais kiekiais naudojamas natrio glutamatas - perka kibirais ir naudoja seikėdami samčiais) ir pan. Gaila, bet visuomenė ir pati mažai rūpinasi ką valgo, ir ką tepa verysad.gif
Iš tiesų maisto pramonėje yra daug didesnių baisuoklių, kai pvz. į toną žaliavos reikia dėti vos 25 gramus doh.gif
QUOTE(Daddygirl @ 2009 02 01, 02:42)
kur lietuvoj gaut as nelabai kompetetinga patart..

as dukryte tepu taukmedziu, nes jos labai sausa odyte.

Kakavmedžio sviestas čia: http://www.ekoeko.lt...1...ANTE.-50ml smile.gif

O tas taukmedis tai sviestas ar aliejus? blush2.gif O jis gerai įsigeria, nelieka rūbeliai ištepti?

Aš nežinau kaip kovot dabar su kojų odos ir rankų pirštų išsausėjimu..iki skausmo blink.gif Tepu monoi, bet tuoj pat susigeria, oda vėl pabala ir vėl skauda doh.gif Jau ir maistą žiūriu, ir geriu daug daugiau nei ankčiau, bet žiemą tiesiog kančia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 02 01, 11:44)
Aš nežinau kaip kovot dabar su kojų odos ir rankų pirštų išsausėjimu..iki skausmo blink.gif Tepu monoi, bet tuoj pat susigeria, oda vėl pabala ir vėl skauda doh.gif Jau ir maistą žiūriu, ir geriu daug daugiau nei ankčiau, bet žiemą tiesiog kančia doh.gif

man atrodo kai oda labai sausa, tai vien aliejaus neuztenka g.gif gaila lietuvoj nera gero alijosiaus verysad.gif arba gal gali pabandyti isigyti koki lengva drekinanti kremuka, kurio sudety yra alijosiaus o ant virsaus tepti riebesniu aliejum, pvz sviestmedziu. is kremuku tai turejau meginuka ir visai patiko Essential Care, na kaip kojom gal per brangiai iseina, bet galima paieskoti pigesniu alternatyvu, tik reikia ziureti sudeti mirksiukas.gif alterra gal kazka turi mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2009 02 01, 11:40)
000189.gif as rasiau  mirksiukas.gif  yra bioboutique Florame firmos. man tikrai labai patinka ir labai taupiai naudojasi  thumbup.gif

bet cia veidui prausiklis ar as klystu?
nes noreciau kunui kaip duso zele tik aliejines ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 02 01, 13:34)

na taip, cia veido prausiklis.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2009 02 01, 09:40)
o del gaminimo namie gal gali imesti koki receptuka?

jei dar ka is ten pirksi iki siuntinuko issiuntimo, tai prigriebk  blush2.gif o gal dar kur uztiktum rozmarinu hidrolata.. irgi mirtinai reikia..  ax.gif kaip nors atsilyginciau..

labai seniai tuo domejaus, tai jau primirsau..
bet pvz:
alyvuogiu aliejaus 65%
ricinos aliejaus 20%
jojobos aliejaus 5 %
avokado aliejaus 5 %
vynuogiu kauliuku aliejaus 5%

kai vel ten apsipirkinesiu, duosiu zinia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 01 vasario 2009 - 14:54
Buvau kN, nuo inkstiru konsultante labiausiai patare naudoti tamanu alieju. Sake is pradziu gali dar labiau paberti. O poto odyte sake svytes ir bus grazi. Ar kas nors naudoja tamanu alieju del to pacio reikalo? Ant buteliuko raso, kad jis tinkamas sausai odai, o mano tokia nera. Bet visvien pirkau, kvapas patiko. Paragavau, dar ir skanus blush2.gif Kazin kaip bus toliau, tepu 2 dienas, pagerejimo nematyti. g.gif O tas likes riebumas nlb patinka po jo. Bet kvapas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 01 vasario 2009 - 14:58
QUOTE(Dorela @ 2009 01 31, 23:42)
beda ta kad as gana regulariai sportuoju, bet celiulitas ne is vietos doh.gif  (beje antsvorio tikrai ne gramo).

keista, nes man sportas yra puiki priemone, buna, kad negaliu pasportuoti -tai tuo metu geriu pasnkoliu arbata ir joks celiulitas nelenda ax.gif

QUOTE(astute0210 @ 2009 01 31, 23:50)
Beda dar ta kad labai daug zmoniu nezino apie situos visus blogus dalykus, kai kurie netiki kad visur s prideta

as sakyciau, kad kur kas baisesni yra zmoniu, kurie turi ta informacija, abejingumas. Paziurekit kiek siame forume yra rasanciu apie tai, kad gyventi nesveika, tai kam cia kazkokia kosmetikos sudetim rupintis. O gamintojai tuo ir naudojasi ax.gif

QUOTE(gizma @ 2009 02 01, 00:50)
Toli ziureti nereikia - paskaitai forumo skirtingas skiltis ir pamatai, kiek moterys tepa ant savo kuno.

va va, as ir nesuprantu kur tiek galima sutepti doh.gif ir is kur tiek laiko g.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 02 01, 11:44)
Kakavmedžio sviestas čia: 
O tas taukmedis tai sviestas ar aliejus? blush2.gif O jis gerai įsigeria, nelieka rūbeliai ištepti?

cia nera grynas kakavos sviestas ax.gif
Sviestmedis yra kietokas, tad ji maisom su kitais aliejais, susigeria jis gerai ir nieko netepa.
O tu badandyk kajaputo is KN nusipirkti- girdejau jis daro stebuklus sutrukinejusiai ir suzeistai odai, labai greitai gyja visokie ipjovimai, tai itrukimai taip pat. Arba tamanu alieju isbandyk. Benzoino derva turi gydomuju savybiu sia prasme.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 01, 16:38)
keista, nes man sportas yra puiki priemone, buna, kad negaliu pasportuoti -tai tuo metu geriu pasnkoliu arbata ir joks celiulitas nelenda  ax.gif

Kur pankolių arbatos ieškoti? Vaistinėj? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 01 31, 15:44)
o koks butent poveikis aromatikos aliejaus? askorutina man liepe kazkada daktarai gert kai is nosies kraujas pylesi.. bet visiskai jokio efekto nepastebejau nes priezastys tada kitos buvo, o nosiukas kaip raudonas taip raudonas biggrin.gif

dar norejau paklausti gal esat kuri radusi aliejine duso zele kokia nors? man kazkada labai patikdavo nivejos aliejine tokia buvo, noriu kazko tokios teksturos ax.gif

Askorutinas stiprina kraujagyslių sieneles.tariu, visi aliejukai irgi pan.kiek žinau, tai jau esančių matomų kapiliarų kosmet. preimonės nepanaikins, gal kiek mažiau bus matomi.Dėl to, kai yra toks polinkis, stengiuosi tieisog išvengti jų toklesnio trūkinėjimo.Va tas aromatikso aliejukas gal kiek pašviesino kapiliarus smile.gif
QUOTE(Odora @ 2009 02 01, 13:34)

galiu pasiūlyti l. pigų variantą.Šiuo metu Droge yra nuolaidos vaikiškai kosmetikai babydream.Ją gamina Rossmann (Alterra dar gamina).Tai vaikiškoj linijoj nėra nei parabenų, nei SLS ir pan.Aliejukai visoki, žodžiu, gera visai sudėtis. Tai yra babydream aliejinis prausiklis, yra ir dušo želė.O kainos tai dabar apie 4-5 Lt biggrin.gif.Žodžiu apsiprekinau (vietoj skysto muilo dar naudoju).Ieškoti reikia prie vaikiškų prekių.

Nuo celiulito dar neblogai yra medaus masažas, masažas su gumine taure (jei su kapiliarais nėra problemų).Turbūt daugiausia ptarimų atitinkamam sm skyrely yra.Ir beje skaičiau, kad sportas nelb padeda nuo celiulito,bent jau negali jo smarkiai pamažinti...Čia tiesiog yra odos polinkis (gal paveldimumas ar pan.)

Dorela, Lt Nimfali turi ekol alijošiaus gelį.Greitu metu įsigysiu.
Atsakyti
Žinau, kad į nagų lakus deda labai kenksmingas medžiagas ir be jų rasti labai sunku, bet šiame tų liktai nematau - gal galėtumėt pakomentuot? 4u.gif

Ethyl Acetate (Solvent), Butyl Acetate (Solvent), Nitrocellulose (Film Former), Polyester-1 (Film Former), Acetyl Tributyl Citrate (Plasticiser), Isopropyl Alcohol (Solvent), Sucrose Benzoate (Plasticiser), Benzophenone-1 (Sunscreen), Trimethylpentanediyl Dibenzoate (Plasticiser), Polyvinyl Butyral (Binder), CI 60725 (Colour).

Bent vieną turėti vis tiek norėtųsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Claude @ 2009 02 01, 17:40)
Žinau, kad į nagų lakus deda labai kenksmingas medžiagas ir be jų rasti labai sunku, bet šiame tų liktai nematau - gal galėtumėt pakomentuot? 4u.gif

O kas čia per nagų lakas? ax.gif Yra Sante nagų lakų, tik Lietuvoj atrodo nėra unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 01 vasario 2009 - 17:44
QUOTE(Dovish @ 2009 02 01, 17:43)
O kas čia per nagų lakas?  ax.gif Yra Sante nagų lakų, tik Lietuvoj atrodo nėra unsure.gif

Čia The Body Shop, tikiu, kad ne stebuklas, bet man atrodo nėra tų blogųjų medžiagų, kurios kitose būna g.gif O iš natūralių man atrodo nėra Lietuvoj g.gif
Atsakyti