Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bryyla @ 2009 01 31, 12:52)
Sveikos  4u.gif
Labai butu smagu, jei atsilieptu tos, kuriu oda tikrai yra labai sausa, butu idomu isklausyti jusu patarimu...
mano oda ne tik labai sausa, bet ir kapiliarai arti odos, tai galvoju gal kuo vakarais tepti, kad stiprintu kapiliarus... KN siule kaip ir eleksyra raustanciai odai. gal kas bandete?  g.gif
Taigi... mano oda ir jautri, ir sausa, ir rausti megstanti, ir inkstyru yra...
Visos problemos... Nebezinau, ka daryti  doh.gif  jei galite padekite  verysad.gif

Mano oda panaši:sausa ir su kapiliarais.dabar vsiai nebloga jso būklė, jokios dehidratacijso nėra.Tai mano priemonės:
1)Biocell kapsulės (su hiauluronu).Būtinai siūlau kažką gerti.Jas pabaigusi, gersiu nakvišų al. akpsules, galima žuvų taukus.
2)Veidui prausti naudoju pienelį (Logonos rožių, bet malonensis Hauschkos) arba pavalau rožių vandeniu.Pigus variantas būtent prausimui yra Sveikusoe produktusoe rožių vanduo, gal 7 Lt kainavo.Porą kart per savaitę su Hausckos cl. cream paprausiu.Turiu dar hauschkos toniką (čia jau neprausimui, o drėkinimui ir pan.)
3)Dieną tepu arba sviestmedį (dažniausai), dar neblogai Hauschkos rožių remas, ir paskutinsi atradimas-Alterros fluidas jautriai odai (mačiau šiandein Droge, akd tik 10 Lt tekainuoja).jis turi sudėtyje kelis aleijus ir gliceriną.Labai gerai padrėkina odą.
4)Nakčiai beje irgi neišsiverčiu be priemonių.Ne kas vakarą, bet dažnokai irgi tepuosi tą patį Alterros fluidą.O dabar planuoju pirkt Iš Nimfali aloe gelį.Jį nakčiai naudosiu.L. gerai su juo darytis kaukes drėkinančias.Pvz aloe gelis o ant viršaus koks kremas smile.gif .Jei turi laiko ir nori, gali užsuskt pas mane, duosiu pabandyti šių mano turimų preimonių, kad be reikalo nepirkaliot.Gyvenu šalia Panoramos

Dėl kapiliarų, tai geriu askorutiną (kraujagyslėm stiprint vsit C ir dar kažkas), bandžiau iš KN tamanų aliejų -nelb poveikį pastebėjau.Turiu iš Aromatikos aliejų nuo kapiliarų-lygtais jaučiasi poveikis.Galvoju pati kažką darytis su erškėtrožių al. ir ea.Arba į kokį kitą aliejų vit. C įlašint ir ea.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 31 sausio 2009 - 15:12
[quote=ne mama,2009 01 31, 00:10]
jei isvis pirma kart bandai mineraline tai tikrai siulau parsisiust nemokamus everyday minerals meginukus- paziuresi, gal isvis tau tokia kosmetika biri nepatiks, kam iskart leist pinigus ax.gif
[/quote]
o net nezinojau kad jie turi kazka nemokamo smile.gif o sudetis jus gera turbut jei jau rekomenduojat 4u.gif nes kazkaip eilini karta pamaciau kad nenaturalistes plepa ir nurasiau...

[quote=linutiaaa,2009 01 31, 13:43]
cia tas drusku mineralas, taip? pamenu is pradziu lyg ir nieko pasirode, bet man prakaito visgi nelaike (aisku, cia priklauso dar kiek prakaituojama), gal nebent kazkiek kvapa g.gif
[/quote]

[quote=gutte86,2009 01 31, 14:07]
as pazastims vis dar naudoju chemija, nes naturalus produktai mano prakaito nesugeba sulaikyti doh.gif o slapiomis pazastimis vaikscioti nesinori. Tuo labiau, kad negali rengtis to, ko nori, o rengiesi taip, kad demes nesimatytu schmoll.gif
[/quote]

deja man irgi tenka rintis toki netenkinanti varianta, bet nors radus esu dezodoranta be aliuminio drusku, bet su kitom chemijom
o su akmeneliu tik tirpintu vis dar turiu santes neutralu dezika, nieko jis nelaiko, KN man irodinejo kad ju akmenukas geresnis nes naturaliai uzauges ar kazkas pan. tipo nuo kokybes tas prakaito laikymas priklauso.... nepatikejau.... ax.gif

[quote=Diana-Kaunas,2009 01 31, 15:18]
[quote=bryyla,2009 01 31, 13:52]
Sveikos 4u.gif
\... KN siule kaip ir eleksyra raustanciai odai. gal kas bandete? g.gif

as turiu eliksyra nuo raudones. Man problema su nosim- rudeni, ziema kiek ilgiau pabuvus lauke nosis pasidaro raudona, neuzmaskuoja jokios krempudros ir t.t. Naudoju jau pora menesiu, tai nezinau, stebuklingo poveikio nebuvo, kur matesi pavirsiniai kapiliarai, tai aisku, jie nedingo, raudonumas gal kiek truputuka sumazejo, bet ne tiek kiek noreciau. Mokejau 39 lt uz 15 ml...
[/quote]

turiu ir as nuo vaikystes "senio salcio" nosi sad.gif pakolkas mano iseitis maskuoti
bet vistik idomu kas per eliksyras?

[quote=Monica,2009 01 31, 16:10]

Dėl kapiliarų, tai geriu askorutiną (kraujagyslėm stiprint vsit C ir dar kažkas), bandžiau iš KN tamanų aliejų -nelb poveikį pastebėjau.Turiu iš Aromatikos aliejų nuo kapiliarų-lygtais jaučiasi poveikis.Galvoju pati kažką darytis su erškėtrožių al. ir ea.Arba į kokį kitą aliejų vit. C įlašint ir ea.
[/quote]

o koks butent poveikis aromatikos aliejaus? askorutina man liepe kazkada daktarai gert kai is nosies kraujas pylesi.. bet visiskai jokio efekto nepastebejau nes priezastys tada kitos buvo, o nosiukas kaip raudonas taip raudonas biggrin.gif

dar norejau paklausti gal esat kuri radusi aliejine duso zele kokia nors? man kazkada labai patikdavo nivejos aliejine tokia buvo, noriu kazko tokios teksturos ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Lelijėlė @ 2009 01 31, 08:58)
Ir dar klausimukas - gal kuri planuojate uzsisakyti Dr. H... produktu internetu?

Aš užsakinėsiu sau iš natractiv.de

Kitos internetinės parduotuvės nežinau, kur parduoda Dr. Hauschka ir siunčia į LT g.gif

Atsakyti
Padekit 4u.gif tundra, nepaklausiau Alieju pardei ar tuos ju pilstomus aliejus laikyti saldytuve ar kambaryje? doh.gif Kaip reikia, gal zinot?

Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 01 31, 17:27)
Padekit  4u.gif  tundra, nepaklausiau Alieju pardei ar tuos ju pilstomus aliejus laikyti saldytuve ar kambaryje?  doh.gif  Kaip reikia, gal zinot?

Kiek žinau ir prisimenu, tai aliejus (tiek maisto, tiek kosmetinius) geriausia laikyti tamsiame stikliniame butelyje vėsesnėje vietoje (ta prasme, geriau kambaryje nei pvz. vonioje ar virtuvėje prie viryklės ir pan.), bet ne šaldytuve schmoll.gif
Jei aliejus įpiltas į skaidrų, šviesaus stiklo butelį, tai dar ir tamsioje vietoje reik laikyti.
Daugumoje aliejų, kurie laikomi šaldytuve, vertingos medžiagos iškrenta į nuosėdas verysad.gif (pvz. avokadas, alyvuogės ir pan.)
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 01 31, 18:37)
Kiek žinau ir prisimenu, tai aliejus (tiek maisto, tiek kosmetinius) geriausia laikyti tamsiame stikliniame butelyje vėsesnėje vietoje (ta prasme, geriau kambaryje nei pvz. vonioje ar virtuvėje prie viryklės ir pan.), bet ne šaldytuve schmoll.gif 
Jei aliejus įpiltas į skaidrų, šviesaus stiklo butelį, tai dar ir tamsioje vietoje reik laikyti.
Daugumoje aliejų, kurie laikomi šaldytuve, vertingos medžiagos iškrenta į nuosėdas verysad.gif (pvz. avokadas, alyvuogės ir pan.)

pries kelias minutes vis tik buvau idejus avokado ir abrikosu kauliuku aliejus i saldytuva doh.gif Bet perskaicius isemiau, aciu uz atsakyma 4u.gif Man ipyle i tamsaus stiklo buteliukus, tai laikysiu kambary kazkur ax.gif

Zodziu busiu visa aliejine, pries tai veida tepliojaus linu semenu ir geriau i vidu. Dabar dar siuos du naudosiu veidui ir kunui ax.gif O kuris is ju plaukam labiausiai tinka? mirksiukas.gif
Atsakyti
o gal kas nors atradot dar ir superine priemone nuo celiulito? blush2.gif labai noreciau isbandyti kavos CO2 bigsmile.gif

nebezinau ka daryti, dirbu sedima darba, o dabar visiskai darbai prispaude, darbe prasedziu po 12-13 val per para, tai nuo nejudrumo, nuovargio ir streso visai tas bjaurukas isvesejo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2009 01 31, 20:34)
o gal kas nors atradot dar ir superine priemone nuo celiulito?  blush2.gif  labai noreciau isbandyti kavos CO2  bigsmile.gif

nebezinau ka daryti, dirbu sedima darba, o dabar visiskai darbai prispaude, darbe prasedziu po 12-13 val per para, tai nuo nejudrumo, nuovargio ir streso visai tas bjaurukas isvesejo verysad.gif

viena pazystama ejo i masazus - po 10 seansu nebeliko celiulito smile.gif po to masazu nebedare ir jis labai greitai atsinaujino ir dar didesnis doh.gif zodziu, ji panaikint turbut galima, bet jeigu jau tuo pradedi uzsiimt, tai visa gyvenima turi tai daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 01 31, 19:40)
viena pazystama ejo i masazus - po 10 seansu nebeliko celiulito smile.gif  po to masazu nebedare ir jis labai greitai atsinaujino ir dar didesnis doh.gif  zodziu, ji panaikint turbut galima, bet jeigu jau tuo pradedi uzsiimt, tai visa gyvenima turi tai daryti  smile.gif

jo.. kazkada labai stropiai beveik kiekviena diena su aliejukais masazavau tai tikrai rodos apmazejes buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2009 01 31, 19:34)

tiesa ta, kad vien aliejukas tikrai nelabai pajegus daryti stebuklus. Jei nera galimybes sportuoti, bet gali sau leisti -tai pasidarai 10 anticeliulito masazu, o paskui kuri laika karta i savaite, o veliau uztenka ir karto per 2 savaites. Taip sake moteris, kuri jau daug metu taip daro -jai apie 40 ir tikrai jo neturi.
Jei sis variantas niekaip -tada gerai yra kadagiu ir pankolio eteriniu alieju derinys + gerti pankoliu arbata.
Atsakyti
as celiulitui naudoju alteros anticeliulitini aliejuka- jame labai daug visokiu EA, o kvapas man nuostabus ax.gif apelsinais tokiais gan karciais kvepia smile.gif nezinau, bet bent man net ir celiulitas mazesnis atrodo blush2.gif o ir kaina labai maza biggrin.gif
Atsakyti
gal jau skaitete si aprasair pati straipsni
Atsakyti