QUOTE(bryyla @ 2009 01 31, 12:52)
Sveikos
Labai butu smagu, jei atsilieptu tos, kuriu oda tikrai yra labai sausa, butu idomu isklausyti jusu patarimu...
mano oda ne tik labai sausa, bet ir kapiliarai arti odos, tai galvoju gal kuo vakarais tepti, kad stiprintu kapiliarus... KN siule kaip ir eleksyra raustanciai odai. gal kas bandete?
Taigi... mano oda ir jautri, ir sausa, ir rausti megstanti, ir inkstyru yra...
Visos problemos... Nebezinau, ka daryti
jei galite padekite 

Labai butu smagu, jei atsilieptu tos, kuriu oda tikrai yra labai sausa, butu idomu isklausyti jusu patarimu...
mano oda ne tik labai sausa, bet ir kapiliarai arti odos, tai galvoju gal kuo vakarais tepti, kad stiprintu kapiliarus... KN siule kaip ir eleksyra raustanciai odai. gal kas bandete?

Taigi... mano oda ir jautri, ir sausa, ir rausti megstanti, ir inkstyru yra...
Visos problemos... Nebezinau, ka daryti

Mano oda panaši:sausa ir su kapiliarais.dabar vsiai nebloga jso būklė, jokios dehidratacijso nėra.Tai mano priemonės:
1)Biocell kapsulės (su hiauluronu).Būtinai siūlau kažką gerti.Jas pabaigusi, gersiu nakvišų al. akpsules, galima žuvų taukus.
2)Veidui prausti naudoju pienelį (Logonos rožių, bet malonensis Hauschkos) arba pavalau rožių vandeniu.Pigus variantas būtent prausimui yra Sveikusoe produktusoe rožių vanduo, gal 7 Lt kainavo.Porą kart per savaitę su Hausckos cl. cream paprausiu.Turiu dar hauschkos toniką (čia jau neprausimui, o drėkinimui ir pan.)
3)Dieną tepu arba sviestmedį (dažniausai), dar neblogai Hauschkos rožių remas, ir paskutinsi atradimas-Alterros fluidas jautriai odai (mačiau šiandein Droge, akd tik 10 Lt tekainuoja).jis turi sudėtyje kelis aleijus ir gliceriną.Labai gerai padrėkina odą.
4)Nakčiai beje irgi neišsiverčiu be priemonių.Ne kas vakarą, bet dažnokai irgi tepuosi tą patį Alterros fluidą.O dabar planuoju pirkt Iš Nimfali aloe gelį.Jį nakčiai naudosiu.L. gerai su juo darytis kaukes drėkinančias.Pvz aloe gelis o ant viršaus koks kremas

Dėl kapiliarų, tai geriu askorutiną (kraujagyslėm stiprint vsit C ir dar kažkas), bandžiau iš KN tamanų aliejų -nelb poveikį pastebėjau.Turiu iš Aromatikos aliejų nuo kapiliarų-lygtais jaučiasi poveikis.Galvoju pati kažką darytis su erškėtrožių al. ir ea.Arba į kokį kitą aliejų vit. C įlašint ir ea.