Sveikos
Labai butu smagu, jei atsilieptu tos, kuriu oda tikrai yra labai sausa, butu idomu isklausyti jusu patarimu... Nes visiskai nebesusitvarkau su savo oda
Taigi norejau paklausti kaip geriausia prausti, priziureti super sausa veido oda ? kuno oda nera labai sausa, o veido oda susigadinau paauglysteje tepdama su visokiais spiritais spoguota oda, na be reikalo ja sausinau, nes nebuvo jau ir labai dideliu problemu, bet faktas tas, kad laaabai susigadinau... Kaip jus manote kaip elgtis, kaip ja isgydyti? per kiek laiko idomu imanoma isgydyti, viska sunormalizuoti?
Esu skaiciusi, kad sausos odos is viso nepatartina prausti vandeniu, tai kokiu hidrolatu ja butu geriausia prausti? vasarai galvoju nusipirkti madaros geliu putas, nes vasara veidas beveik nesauseja, tik ziema nuo temperaturu katos, kazkiek ir vanduo kaltas... Tepu dabar kokosu alieju ryte ir vakare veida, bet jo nepakanka, oda vis tiek toliau labai pleiskanoja

o alieju misinuko sausai odai is KN negaliu naudoti, nes nuo kazkurio aliejaus beria truputi skruostus...
mano oda ne tik labai sausa, bet ir kapiliarai arti odos, tai galvoju gal kuo vakarais tepti, kad stiprintu kapiliarus... KN siule kaip ir eleksyra raustanciai odai. gal kas bandete?
Taigi... mano oda ir jautri, ir sausa, ir rausti megstanti, ir inkstyru yra...
Visos problemos... Nebezinau, ka daryti

jei galite padekite