Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Palomina @ 2009 01 26, 16:03)
ka nusipirkai?  mirksiukas.gif

ziedu putas veidui prausti, menulio geles atspalvio krema (man atrodo ne toks, kur pirma buvo) ir atnaujinanti lupu balzama 4u.gif muiliuko nebebuvo avietinio blink.gif ir dar gavau maitinancio kremo meginuka ax.gif siuo metu naudoju lengva krema, reiks pabandyt ir sita 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 01 26, 16:11)
ziedu putas veidui prausti, menulio geles atspalvio krema (man atrodo ne toks, kur pirma buvo) ir atnaujinanti lupu balzama 4u.gif  muiliuko nebebuvo avietinio blink.gif  ir dar gavau maitinancio kremo meginuka ax.gif  siuo metu naudoju lengva krema, reiks pabandyt ir sita 4u.gif

liuks pirkiniai smile.gif esu turejus sias priemones, man patiko..
o kremo su spalva tai yra dvieju rusiu - vienas menulio geles, kitas saules geles.. skiriasi atspalviai..
kiek su nuolaida gavosi kremas su spalva? 80 lt?
Atsakyti
Gal katra nuziurejo, iki kada galios madaros akcija? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 01 26, 16:28)
liuks pirkiniai  smile.gif  esu turejus sias priemones, man patiko..
o kremo su spalva tai yra dvieju rusiu - vienas menulio geles, kitas saules geles.. skiriasi atspalviai..
kiek su nuolaida gavosi kremas su spalva? 80 lt?

as menulio nusipirkau 4u.gif maciau ir saules smile.gif su nuolaida gavosi 72Lt.
Papildyta:
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2009 01 26, 17:01)
Gal katra nuziurejo, iki kada galios madaros akcija? ax.gif

nezinau iki kada madaros akcija, ten nebuvo parasyta smile.gif tik visoj sarmoj db yra nuolaidos nuo sausio 7iki26d, tai turbut po to ir nebebus madarai nuolaidu ax.gif
Atsakyti
O kiek madaros atnaujinantis balzamas kainavo? 4u.gif
Klausykit ar gali taip buti,kad lupos priprato prie dr.hauschkos lupu balzamo g.gif dabar kai juo nebetepu taip issausejo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajile @ 2009 01 26, 17:53)
Klausykit ar gali taip buti,kad lupos priprato prie dr.hauschkos lupu balzamo  g.gif dabar kai juo nebetepu taip issausejo...  unsure.gif

joa, gali buti, sakoma, kad teptis geriau kuo reciau, nes lupos tiesiog pripranta. esu ta pastebejus.
Atsakyti
QUOTE(Ajile @ 2009 01 26, 18:53)
Klausykit ar gali taip buti,kad lupos priprato prie dr.hauschkos lupu balzamo  g.gif dabar kai juo nebetepu taip issausejo...  unsure.gif

nepamenu tiksliai, pakuote ismeciau 4u.gif kazkur apie 30Lt su nuolaida

P.S. radau piniginej ceki - su nuolaida 31,20 ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gutte86: 26 sausio 2009 - 20:25
isbandziau siandien kaip ECO prausiklis makiaza nuplauna, tai galiu pasakyt, kad gerai nuplauna thumbup.gif ir akiu visai negrauze..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 01 26, 23:20)
isbandziau siandien kaip ECO prausiklis makiaza nuplauna, tai galiu pasakyt, kad gerai nuplauna  thumbup.gif ir akiu visai negrauze..

Man Eco produkcija isvis nereali wub.gif isbandzius ir prausikli, ir veido krema,ir veido pieneli, ir losjona veidui, ir 3 lupu balzamus sunaudojus esu, pieneli kunui, sampuna drekinamaji, vitaminini thumbup.gif ir viskas buvo super wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(migdoline @ 2009 01 26, 21:48)
Man Eco produkcija isvis nereali wub.gif isbandzius ir prausikli, ir veido krema,ir veido pieneli, ir losjona veidui, ir 3 lupu balzamus sunaudojus esu, pieneli kunui, sampuna drekinamaji, vitaminini thumbup.gif  ir viskas buvo super wub.gif  thumbup.gif

lupu balzamas man irgi patinka, ranku kremas taip pat. dar va, buvo minciu apie vitaminini sampuna...neapsunkina plauku?
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 01 27, 00:43)
lupu balzamas man irgi patinka, ranku kremas taip pat. dar va, buvo minciu apie vitaminini sampuna...neapsunkina plauku?

cia ta kosmetika kur nikovita.lt yra? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 01 27, 00:02)
cia ta kosmetika kur nikovita.lt yra?  4u.gif

taip 4u.gif
Atsakyti