Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

apie šampūną su ruduoju cukrum:
šiandien pati jį pirmą kartą išbandžiau. nuo vakar vakaro buvau užsidėjusi jojobos aliejau kaukę, tad plaukelius su šampūnu ruduoju cukrum išploviau du kartus ir leidau laisvai išdžiūt. pirmą kartą nenaudojau jokio nuplaunamo balzamo, prieš tai visada jį naudojau net po aliejų laikytos kaukės. drąsiai galiu pasakyt, rezultatas tikrai geras, arba bent jau tiko mano veltis linkuisems plaukams. tikrai geriau nei rožių urtekram šampūnas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2009 01 16, 16:35)
apie šampūną su ruduoju cukrum:
šiandien pati jį pirmą kartą išbandžiau. nuo vakar  vakaro buvau užsidėjusi jojobos aliejau kaukę, tad plaukelius su šampūnu ruduoju cukrum išploviau du kartus ir leidau laisvai išdžiūt. pirmą kartą nenaudojau jokio nuplaunamo balzamo, prieš tai visada jį naudojau net po aliejų laikytos kaukės. drąsiai galiu pasakyt, rezultatas tikrai geras, arba bent jau tiko mano veltis linkuisems plaukams. tikrai geriau nei rožių urtekram šampūnas.  thumbup.gif

o gerai alieju isplove sampunas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2009 01 16, 13:42)
iprastai as po sampuno balzamo nededavau. nebent jei sporto klube nueidavau i baseina, tai nori nenori visos kasos man isimurkdo, tam reikalui mano balzamai ir skirti.
taciau po sampuno su cukrum balzamo deti tikrai norisi ir dedu. na aisku nededu tuo atveju jei pries plovima naudojau alieju kauke  wub.gif
siaip man tas sampunas su ruduoju cukrum vidutinis. bet savo darba tikrai atlieka. is bandytu man labiausiai patiko BEMA, laksmi su arbatmedziu, welments.. kas cia dar. dabar dar turiu logona su spalva tai irgi labai patinka. nors aisku jokios spalvos neduoda. is sante bandziau "volume", ir dar kazkoki  gai "natural basics", jei toks yra. nei vienas nepatiko, nors antrasis dar puse bedos. dar bandziau Siberikos dazytiems plaukams, tai is vis nepatiko schmoll.gif  subaigiau kaip duso geli  rolleyes.gif

o koki tu balzama naudoji? brangus? ax.gif
beje, ar urtecram sampunas su ruduoju cukrumi bent truputi pakelia plaukus? nesusiriebaluoja greitai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 01 16, 16:40)
o koki tu balzama naudoji? brangus?  ax.gif
beje, ar urtecram sampunas su ruduoju cukrumi bent truputi pakelia plaukus? nesusiriebaluoja greitai?  mirksiukas.gif

ivairius, bet dazniausia sante briliante care smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2009 01 16, 17:48)
ivairius, bet dazniausia sante briliante care smile.gif

o gal gali daugiau papasakoti, kuo jis geras plaukams?
galvoju karta per savaite daryti aliejaus kauke, bet kai jos nedarysiu, tai galvoju butu gerai balzamu issiplovus pasitepti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 01 16, 16:12)
Turiu gerų naujienų  smile.gif Druide ir Lauralep prekėms sumažinome kainas, nes užsakius didelį kiekį iš šių gamintojų beveik viską gavome mažesnėmis kainomis (išskyrus Druide muilams) 4u.gif

Dabar jo kaina pas mus 55 lt. mirksiukas.gif

Vergine, pas jus yra muilas su rozem? jei yra tai kokia kaina? ax.gif

o kokiu nors dar nauju (LT dar nematytu) prekiu gavot? biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2009 01 16, 15:29)
kameliju,

ax.gif ar galetum imesti sio aliejuko nuoroda, nes vokiskai ne bum bum
Skaiciau, kad kameliju aliejus tikras stebuklas plaukams, ypac rytu salyse papuliarus, todel tokie ju plaukai. Kita vertus tos rytietes viso atrodo taip, kad nekaip negali nspeti ju amziaus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 01 16, 18:06)
o gal gali daugiau papasakoti, kuo jis geras plaukams?
galvoju karta per savaite daryti aliejaus kauke, bet kai jos nedarysiu, tai galvoju butu gerai balzamu issiplovus pasitepti  4u.gif

Brilliant Care
apie sita balzama tai jau kalbeta prikalbeta senesnese temose. kai as balzamo labai nesureiksminu, tai ne tiek daug ju bandziau. sitas tikrai gerai drekina, glotnina, pakankamai riebus bet tikrai nepalieka riebaluotu nemaloniu plauku. tiesa prisiminiau kitas labai geras yra lavera basic

man jie abu labai panasus ir tikrai visiem rekomenduociau nedvejodama mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 01 16, 18:20)
Skaiciau, kad kameliju aliejus tikras stebuklas plaukams, ypac rytu salyse papuliarus, todel tokie ju plaukai. Kita vertus tos rytietes viso atrodo taip, kad nekaip negali nspeti ju amziaus  lotuliukas.gif

as irgi, bet kadangi daugiausia mus pasiekiancios naturalios kosmetikos is vokietijos tai tuoj ismoksiu lotuliukas.gif
kameliju aliejus

sakai bigsmile.gif reikia daugiau pasidometi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 01 16, 16:12)
Turiu gerų naujienų  smile.gif Druide ir Lauralep prekėms sumažinome kainas, nes užsakius didelį kiekį iš šių gamintojų beveik viską gavome mažesnėmis kainomis

bigsmile.gif super, reikės kurią dieną ateiti šampūno. Nes dabartiniai iš Logonos ir Laveros kažkaip hm.. normaliai, bet norėtųsi kažko geriau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 01 16, 17:20)
Skaiciau, kad kameliju aliejus tikras stebuklas plaukams, ypac rytu salyse papuliarus, todel tokie ju plaukai. Kita vertus tos rytietes viso atrodo taip, kad nekaip negali nspeti ju amziaus  lotuliukas.gif

rytieciu plaukai tokie, man atrodo, del genu biggrin.gif jau mano, pagal europietiskus standartus, prie geresniu - labai stori, blizgantys, ilgi, naturaliai tamsios spalvos... o lyginant su mano bendradarbem azijietem, tai... lotuliukas.gif ju plaukus dviem rankom apimt reikia. aplamai plaukas visai kitas..
Atsakyti
Mergaites,as ten klausiau Julyskos kokius jai reik duomenis siust prekiu,kuriu noreciau,bet ji nepasirodo...Gal jus zinot? ax.gif
Kiek kainuoja KN kokosu aliejus?Ar apsimoka sakytis is hautbalance idomu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 01 16, 16:05)
oi labai aciu uz paaiskinima  4u.gif
as youtube spejau pora filmuku pasiziuret, tai kaip suprantu naudoja spec sepetelius jie tipo tankesni ir su jais dengia veida nemaisant su niekuo (na cia apie cheminius), dar kartais kazkuo sepeteli papurskia kad geriau laikytu
na eisiu skaityti, nes uzsikabinau tai ziauriai ant sito dalyko, kaip suprantu odos isvaizda daug naturalesne, tik kaip su maskavimu idomu, nes turiu ka slepti bet krempudros nera man tobulos sad.gif ir seseliai dar maisosi ir spindi odele ach ach... kai issidomesiu ir cia pasipasakosiu biggrin.gif

apie mineraline kosmetika tikrai gali daug paskaityt toje temoj, as pati naudoju everydayminerals.com mineralke- ji man tobula thumbup.gif yra keletos rusiu- nuo labai maskuojancios iki lengvai maskuojancios ax.gif siaip yra ir tema butent apie everyday minerals kosmetika:
http://www.supermama...?...339845&st=0
ji visiskai naturali, be jokiu ten parabenu ir kitu blogu chemikalu 4u.gif
Atsakyti