Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Ajile @ 2009 01 20, 18:00)
Linutiaaa,o kur pirkai ta ECO sampuna?

Pirkau www.nikovita.lt, bet maciau ir siustis galima is hautbalance ir vln kazkur parduotuvele yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 01 20, 19:43)
Pirkau www.nikovita.lt, bet maciau ir siustis galima is hautbalance ir vln kazkur parduotuvele yra g.gif

vilniuje vcup yra 3 aukste
Atsakyti
QUOTE(Ajile @ 2009 01 20, 20:00)
Na ne veltui cia visos taip gundet kokosu aliejum...Kvapas...  wub.gif Mano vaikai mane uoste ir sake,kad norisi ikasti man i zanda  biggrin.gif

aha labai geras daiktas wub.gif neatsidziaugiu. ne tik kvepia skaniai, bet siaip superinis thumbup.gif minksta, svelni odele buna wub.gif as net vyra isgydiau juo! jam odele pleiskanot pradejus buvo, o dabar viskas kuo puikiausiai susitvarke thumbup.gif
Atsakyti
gal galetumet patart koki eterini alieju rinktis jei noriu tonizuoti oda?
turiu nedidele knygele "aromaterapijos paslaptys",tai kaip supratau citrusiniai siam reikalui tinka.
bet gal galetumet rekomenduot konkreciau?ir kokiom proporcijom maisyti su baziniu aliejumi?
gal turit kokiu receptu ir su daugiau ea pablyskusiai odai? 4u.gif
nes toj knygelej ne itin daug info...
Atsakyti
Vakar uzmaciau linu semenu (ar seklu) g.gif nerafinuota, salto spaudimo alieju kazkokios Fix berods firmos ir kaina visai gera apie 6 Lt buvo. Gal patartumet kur ji galima butu panaudoti? biggrin.gif Nes man su aliejais dar neteko draugauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 01 19, 20:55)
man atrodo kai strijos jau yra, tai nelabai kas ir pades, nebent gal pablukins ar kazkiek pasvelnins... g.gif

joa... ta esu girdejusi, bet man dar labai neryskis ir turbut nuo svorio numetimo g.gif o gal kas zinote su kuo galima stangrinti krutine, kad ju nebutu? kazka skaiciau, kad padeda kosmetika su sviestmedziu... bet ar tikrai? gal kas bandete ka? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2009 01 20, 10:07)
apie strijas Aromaterapijoj nuo A iki Z raso, kad is eteriniu alieju labiausiai tinka mandarinu+nerolio derinukas.. o bazinis aliejus gali but bet koks, bet irgi raso, kad geriausias rudetuju erskeciu seklu aliejus, dar ji galima papildyti riesutu aliejum, nes yra vit.C

Labai labai aciu uz patarimus visoms thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2009 01 20, 21:07)
gal galetumet patart koki eterini alieju rinktis jei noriu tonizuoti oda?
turiu nedidele knygele "aromaterapijos paslaptys",tai kaip supratau citrusiniai siam reikalui tinka.
bet gal galetumet rekomenduot konkreciau?ir kokiom proporcijom maisyti su baziniu aliejumi?
gal turit kokiu receptu ir su daugiau ea pablyskusiai odai? 4u.gif
nes toj knygelej ne itin daug info...

Tonizuojantys EA yra tokie (aiku ne visi veidui tinka): sventagarsviu, baziliku, juoduju pipiru, cinamonu, gvazdikeliu, pelargoniju, imbieru, levandu, citrinu, mairunu, miros, muskatu, rozmarinu, ciobreliu.

QUOTE(Wiwa @ 2009 01 21, 08:44)
Vakar uzmaciau linu semenu (ar seklu)  g.gif  nerafinuota, salto spaudimo alieju kazkokios Fix berods firmos ir kaina visai gera apie 6 Lt buvo. Gal patartumet kur ji galima butu panaudoti?  biggrin.gif  Nes man su aliejais dar neteko draugauti  ax.gif

plaukams naudok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 01 21, 10:23)
plaukams naudok  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif Dar ir perskaiciau, kad skatina plauku augima thumbup.gif ir dar visokiu geru dalyku apie ji. Tai tikrai jamsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 01 21, 11:33)
joa... ta esu girdejusi, bet man dar labai neryskis ir turbut nuo svorio numetimo  g.gif  o gal kas zinote su kuo galima stangrinti krutine, kad ju nebutu? kazka skaiciau, kad padeda kosmetika su sviestmedziu... bet ar tikrai? gal kas bandete ka?  blush2.gif
Papildyta:

Labai labai aciu uz patarimus visoms  thumbup.gif  4u.gif

Aha mane irgi domintu ar galiam su sakyk tokiu misiniu kaip sviestmedis+kokosu aliejus pastangrint krutine?
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 01 21, 09:33)
joa... ta esu girdejusi, bet man dar labai neryskis ir turbut nuo svorio numetimo  g.gif  o gal kas zinote su kuo galima stangrinti krutine, kad ju nebutu? kazka skaiciau, kad padeda kosmetika su sviestmedziu... bet ar tikrai? gal kas bandete ka?  blush2.gif

sviestmedis tai tikrai itin tinkamas randu, striju profilaktikai, manau verta pasibandyt...kaip sakoma, nepabandysi - nezinosi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 01 21, 11:45)
sviestmedis tai tikrai itin tinkamas randu, striju profilaktikai, manau verta pasibandyt...kaip sakoma, nepabandysi - nezinosi rolleyes.gif

o is kur jus perkate sviestmedi? ax.gif
KN ziurejau ganetinai brangu 50 lt... ar 90 g yra daug? idomu vizualiai kokio ml kiekio indeli uzima? biggrin.gif
ilgam uztenka?
Atsakyti
merginos, SOS, staigiai reikia informacijos - ar galima dovanu ceki koki tai nusipirkti ten kur jus darote veido valyma pas Elena berods ar kazka ten su naturalia kosmetika ax.gif

duokit ekokius kontaktus prasau
Atsakyti