Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Palomina @ 2009 01 20, 11:50)
sese isprase  biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
gal kuri matete o gal greitai vaziuosite i stepono 6, ir galite paklausti ar jie uzsiveze mineralines kosmetikos kur zadejo? ir koks ten jos asortimentas, kokia firma?
esu baisiausiai susidomejus, ir galvoju kaip as cia tokia inovacija buvau praziopsojus biggrin.gif
beje as irgi galvojau kad hauschkos 00 man turetu tikti pagal sviesuma, bet matau kad atspalvis tai nea...
o kai paziurejau "alima pure" firmos mineralines pudras visi siltumo atspalviai: cool neutral warm beige olive, ir dar kiekvieno atspalvio bent 5 sviesumo tonai....
Papildyta:
tai dabar galvoju gal verta uzsisakineti is jav, nes is pradziu po 1-1.5usd gali prisipirkti meginuku, ismeginti spalvas
Atsakyti
Toliau giriu ECO purinanti sampuna, siandien ir be kondicionieriaus isbandziau, rezultatas tenkina smile.gif
Atsakyti
o kas zino kur gaut biciu vasko? ar tinka kur turguje pas ukininka pirkt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2009 01 20, 13:44)
o kas zino kur gaut biciu vasko? ar tinka kur turguje pas ukininka pirkt? 4u.gif

o ka darysi su vasku? jei kokiam lupu balzamui, tai manau, kad tinka.. o jei veido kremui, tai nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 01 20, 14:06)
o ka darysi su vasku? jei kokiam lupu balzamui, tai manau, kad tinka.. o jei veido kremui, tai nezinau  g.gif

krema,losiona veidui, gal kunui daugiau... g.gif blush2.gif
Atsakyti
gal kas esate bandziusios dziovinti plaukus su silko skarele? Perskaiciau, kad saugo, gydo plauka, neleidzia jam luzineti ir elektrintis, daro juos silkinius wub.gif Kaip tik uzmaciau nebrangaus naturalaus silko, tai galvoju gal yra bandziusiu ax.gif

QUOTE(Monica @ 2009 01 20, 09:52)
deja, jos neišnaikinamos, bet kai pablunka, praktiškai nesimato.Yra kažkokių ea, kurie tam tinka, nepamenu tiksliai blush2.gif  tai aš susimaišyčiau su kokiu aliejum mišinuką tam reikalui, nes nėra tikslo mėtyt pinigus brangioms pirktinėms priemonėm, kurios vis tiek neveikia cool.gif

is augaliniu alieju kiek skaiciau tinka kakavos, tamanu aliejai, dar manau tiktu ir kokosu, nes jis padeda odai atsinaujinti, gyti, stangrina ja. Medetkos minimos randams naikinti, tai gal sia prasme tiktu ir strijoms g.gif

tas sezamu aliejus fainas, du kartus dariau kaukes, laikiau per nakti - labai svelnus, nesiveliantys, lengvai krentantys ir purus plaukai

QUOTE(Eveliina @ 2009 01 20, 12:44)

veidui jo nenaudociau, nes KN turi valyta vaska (nepamenu kokia medziaga valo), kad nesudirgintu odos. Su KN vasku pati dariau ir sau, ir mamai, ir sesei kremus -tai jokiu nusiskundimu. Ranku, koju krema esu dariusi su tuo vasku, kur bitutes korius klijuoja - tai ranku kremui tiko puikiai, o lupu balzamas su juo nesigavo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 01 20, 16:25)
gal kas esate bandziusios dziovinti plaukus su silko skarele? Perskaiciau, kad saugo, gydo plauka, neleidzia jam luzineti ir elektrintis, daro juos silkinius  wub.gif Kaip tik uzmaciau nebrangaus naturalaus silko, tai galvoju gal yra bandziusiu  ax.gif

o cia tai idomu bigsmile.gif pirma karta girdziu toki dalyka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 01 20, 11:55)
Toliau giriu ECO purinanti sampuna, siandien ir be kondicionieriaus isbandziau, rezultatas tenkina smile.gif

O kelios dienos po galvos plovimo nejauti to niežėjimo?
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 01 20, 17:02)
O kelios dienos po galvos plovimo nejauti to niežėjimo?

zinok, isvis nejauciu, net tris kartus nusispjoviau per peti biggrin.gif labai tikiuosi, kad taip bus ir toliau...
Atsakyti
Nagi tikrai idomi informacija del to silko dziovinant plaukus g.gif Kunigunda,bandyk ir rezk nuomuone mirksiukas.gif
Linutiaaa,o kur pirkai ta ECO sampuna?
Na ne veltui cia visos taip gundet kokosu aliejum...Kvapas... wub.gif Mano vaikai mane uoste ir sake,kad norisi ikasti man i zanda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 01 20, 17:20)
zinok, isvis nejauciu, net tris kartus nusispjoviau per peti biggrin.gif labai tikiuosi, kad taip bus ir toliau...

Geros žinios biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti